سلام
من یک سرور دارم که روش سی پنل نصب کرده بودم به دلیل برخی مشکلات سی پنل من بسته شده و لایسنس جدید میخواد من میخواهم اکانت های این سرور را به یک سرور دیگه که دایرکت ادمین روش نصبه انتقال بدم. چجوری این کار را انجام بذم؟ سی پنل لایسنس میخواد و وارد نمیشه اینم در نظر داشته باشید. همه اکانت ها هم دیتا بیس دارند به همین دلیل با برخی از روش های انتقال دستی امکان انتقال نیست
دوستان روشی برای این مشکل سراغ دارند؟
mohsen1
September 5th, 2010, 18:25
اگه دسترسی روت به سرور داشته باشی فکر کنم بشه یه کارایی کرد.
pooyaserver
September 5th, 2010, 18:54
دارم دوست عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/f10/924/
این راهنما را مطالعه کردم . خوب این برای کسی مناسب هست که یوزر و رمز دیتابیس را داشته باشه که من ندارم:-<
Sajad
September 5th, 2010, 19:06
اگه قبلا تنظیمات بک آپ گیری خودکار رو فعال کردید از این کامند داخل ssh استفاده کنید > /scripts/cpbackup
بک آپ ها رو بعد از چند دقیقه (بسته به تعداد و حجم اکانت ها) در مسیری که قبلا بهش معرفی کردید ذخیره میکنه و شما میتونید اونها رو به سرور جدید ببرید و رستور کنید.
IFACO.Net
September 5th, 2010, 19:10
شما باید ابتدا از طریق ssh با زدن دستور بک آپ گیری از اکانت هاتون بک آپ بگیرید :
/scripts/cpbackup --force
سپس همه بک آپ ها رو با یک ریموت دسکتاپ از سرور تون دانلود کنید و سپس در سرور دوم آپلود کنید و با اسکریپت مبدل اونا رو تبدیل به بک آپ دایرکت آدمین کنید و سپس رستور کنید کنید. (البته راه راحت تری هم هست ولی پیچیده و وقت گیر هست)
pooyaserver
September 6th, 2010, 00:08
اسکریپت مبدل اونا رو تبدیل به بک آپ دایرکت آدمین کنید اسکریپت مبدل اونا رو تبدیل به بک آپ دایرکت آدمین کنید
سلام ممنون از پاسخ
آقا این مبدل رو از کجا دریافت کنم؟!