PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در onlinenic دامین کی آزاد میشه؟

m.Amin
September 5th, 2010, 03:51
..................

Sajad
September 5th, 2010, 05:00
اگه وقت بذارید و داخل سایت جستجو کنید چند مورد تاپیک مشابه سوال شما رو پیدا خواهید کرد.

Online24
September 5th, 2010, 15:39
این تاپیک رو مطالعه کنید :

http://www.webhostingtalk.ir/f22/14238/

Sajad
September 5th, 2010, 20:23
دامنه هایی که ارزش داشته باشند رو اگه صاحبش تمدید نکنه خود شرکت ریجسترار برای خودش ثبت میکنه. اگه کسی پیشنهاد خوب بهشون بده بهش میدن اگه هم ندن از تبلیغی که توش میذارن پولشو در میارن.
بحث هم سر بی در و پیکری نیست ! تقریبا اکثر ریجسترارها اینکار رو میکنن.

Sajad
September 5th, 2010, 20:44
خوب چه ربطی داره ! شاید اون دامنه اونقد ارزش داره که هر سال تمدید کنند بعضی های دیگه نه !
من هم دامنه داشتم که حتی هیچکی نمیتونه تلفظش کنه مثلا اینجوری فرض کنید g34gergbdfge کاراکترهاشم زیاد بود ۱۳-۱۴ کاراکتری بود اما چون بازدید داشت و تمدید نکردم خود ریجسترار تمدید کرد برای خودش و برای سال بعد دیگه تمدید نکرد. دامنه های زیبا هم بوده که مشتری هام مثلا تمدید نکردند خود ریجسترار ثبتش کرده هیچوقت هم آزادش نمیکنه !
چه فرقی میکنه ! چون اسمشون ریجسترار هست نباید دامنه برای خودشون بگیرن ؟ شما فرض کن یه نفر دومین مورد نظرت رو ثبت کرده حالا چه خود ریجسترار چه یک دامینر چه یک فرد عادی.

Sajad
September 5th, 2010, 21:01
در مورد دامنه های با ارزش اکثر ریجسترارها این سیاست رو بکار میبرن . حالا یکی شدیدتر یکی ساده تر.

najvahost
September 5th, 2010, 22:54
onlinenic پیشنهاد نمیشه!

هرکی از onlinenic دامین گرفته ضرر کرده!

من چند تا دامین شخصی ثبت کرده بودم دسترسی اش را ازم گرفت و الانم آزاد نشده!
چند بار چت کردم ، جمی میگن تیکت کنید و اصلا پیگیری نمی کنند!

کلا directi و uk2 پیشنهاد میشه! من نزدیک 200 دامین ثبت کردم یک بار مشکل نداشتم! اما onlinenic ....!

Sajad
September 5th, 2010, 23:02
چند تا دامین شخصی ثبت کرده بودم دسترسی اش را ازم گرفت و الانم آزاد نشده!
بدون دلیل دامین رو گرفتن ؟!
من صدها دامین توی آنلاین دارم . صدها دامین هم توی دایرکت . هیچوقت نشده هیچکدوم دسترسیشو ازم بگیرن ! لابد مشکلی بوده که دسترسی رو گرفتن ؟! الکی الکی شب خوابیدید صبح بلند شدید گرفته بودن ؟

Sajad
September 6th, 2010, 01:35
مثلا وضعیت بعضی دامین هاشو Status: OK میزنه

دامنه های دایرکت هم همین رو میزنه !
1&1 هم همین رو میزنه !
بقیه هم همین رو میزنه لابد !