توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار ساخت اپل آی دی
masterphp
July 17th, 2015, 23:44
سلام
من یه نرم افزار میخوام که بدون محدودی اپل آی دی بسازم
یه جور باشه اطلاعات و وارد آی تونز کنه و خودش اپل آی دی رو بسازه
لطفا هزینه بگین ممنون
hfiroozib
July 17th, 2015, 23:46
مگه میشه ؟!!! مگه داریم ؟!!!
masterphp
July 17th, 2015, 23:49
دیدم استفاده میکنن ولی نمیدونم عملکردش چطور هست
taha_2011
July 17th, 2015, 23:49
با سلام
به دلیل برخی محدودیت ها فکر نکنم همچین برنامه ای وجود داشته باشه.
به هر حال اگر پیدا کردید در صورت امکان در همین تاپیک اعلام نمایید.
ارادتمند
masterphp
July 17th, 2015, 23:52
از این نرم افزار استفاده میکنن و من دیدم
الانم نرم افزار آماده رو نمیخوام
برنامه نویسی میخوام که این برامه رو برام بنویسه
hfiroozib
July 17th, 2015, 23:53
وقتی میبینی 40 تومن میگیرن اپل آیدی به اسم خودت میسازن ، به کلمه انصاف شک پیدا میکنی .
Ramin
July 18th, 2015, 00:08
واقعا برای بنده قابل درک نیست چرا ساخت اپل آیدی که تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارد برای ما سخت است؟ و هزینه های گزاف بابات خرید این اکانت و صرف می شود؟
دوست عزیز حداقل در حال حاضر احتمال کار کرد صحیح چنین نرم افزاری وجود ندارد. اپل شدیدا بر روی امنیت سرویس ها خود حساس است. حتی اگر شما با سیستم خودتان چند اپل آیدی به صورت متناوب ایجاد کنید دچار مشکل می شوید. نرم افزار مورد نظر شما که جای خود را دارد
masterphp
July 18th, 2015, 00:10
میگم من دیدم این نرم افزار و دارن استفاده میکنن حالا این وصل میشه به چند تا سرور مجازی این کار و انجام میده چیکار میکنه نمیدونم
ولی شک ندارم این نرم افزار به درستی دارن استفاده میکنن
alismt
July 18th, 2015, 00:11
با سلام
درصورت نیاز هزینه اندکی گرفته میشود
و آموزش ساخت رایگان - 100 درصد عملی به شما داده میشود
از طریق یاهو در ارتباط باشید
ایدی : mralismt
taha_2011
July 18th, 2015, 00:22
واقعا برای بنده قابل درک نیست چرا ساخت اپل آیدی که تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارد برای ما سخت است؟ و هزینه های گزاف بابات خرید این اکانت و صرف می شود؟
دوست عزیز حداقل در حال حاضر احتمال کار کرد صحیح چنین نرم افزاری وجود ندارد. اپل شدیدا بر روی امنیت سرویس ها خود حساس است. حتی اگر شما با سیستم خودتان چند اپل آیدی به صورت متناوب ایجاد کنید دچار مشکل می شوید. نرم افزار مورد نظر شما که جای خود را دارد
برخی از فروشندگان موبایل نیاز به تعداد زیادی اپل آی دی دارند و به همین دلیل صرفشون نمیکنه...
بنده دیدم به صورت کارتی اپل آی دی میفروشند.
hfiroozib
July 18th, 2015, 00:25
با سلام
درصورت نیاز هزینه اندکی گرفته میشود
و آموزش ساخت رایگان - 100 درصد عملی به شما داده میشود
از طریق یاهو در ارتباط باشید
ایدی : mralismt
دوست عزیز با چقدر تمومو میشه ؟!!
آیا تضمین میدی در صورت مشکل هزینه رو عودت بدی ؟!!
secureconfig
July 18th, 2015, 00:56
سلام.
بنده در اولین ساخت apple id به مشکل برخورده بودم که با استفاده از v-p.n مشکل حل شد.
امیدوارم مشکل شما هم اینطوری حل بشه.
masterphp
July 18th, 2015, 01:01
صحبت از ساخت یکی دو تا نیست
بدون محدودیت میخوام بسازم
اگر عزیزی برنامه نویسی کسی میتونه این کار رو انجام بده ممنون میشم
هزینش هم مهم نیست
armin.m
July 18th, 2015, 13:41
من یه مدت روی این مسئله کار می کردم برای یه بنده خدایی. سیستم ساخت اتوماتیک درست کار میکرد منتها به مشکل محدودیت در ساخت چند اپل آی دی روی یک سیستم بر می خوردیم. البته خودشون به صورت دستی روی یه سیستم چندین اپل آی دی میساختن و یه جورایی محدودیت رو دور می زدن. ولی حاضر نشدن راهکارشون رو به من بگن تا براشون طبق اون برنامه نویسی کنم. اگر این روش دور زدن محدودیت رو بلد باشید می تونیم همکاری کنیم.