PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجوز لازم برای اپلود عکس

بیتا حکمت
July 17th, 2015, 21:31
سلام دوستان ، من با کتابخانه GD عکسی رو در هاست اپلود می کنم . کدها مشکلی ندارند و اجرا میشم اما مشکلی که هست اینکه وقتی مجوز پوشه ای که عکس های روی اون اپلود میشن 777 نباشه ، خطا بروزه می ده ، در هر حالی که باید با پرمیشن 666 مشکلی بروز نکند .

سوال اول : به نظر شما چه دلیلی داره که چنین خطایی رخ می ده ؟

سوال دوم : ایا اینکه یک پوشه روی هاست مجوز 777 داشته باشد امنیت سایت را تهدید می کند ؟!

معلومات تکمیلی : از هاست اشتراک استفاده می کنم و Current PHP version: 5.3.29

پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم .

Raymvnd
July 17th, 2015, 21:33
درود...اگه توی هاست دانلود آپلود می کردید بهتر بود...
هاست های اشتراکی معمولا فایل های دارای کپی رایت حساسه حتی مناسب اپلود برای هاست های اشتراکی نیست....

بیتا حکمت
July 17th, 2015, 21:46
سلام ، ممنونم ، بحث سایت دانلود و اپ سنتر نیست ، شما روی هاست اشتراکی می تونید وردپرس نصب کنید و می دونید که پست های وردپرسی می تونه شامل عکس هم باشه ، خوب اون عکس ها تو هاست اپلود میشن اینو مثال زدم تا بگم دلیلی نداره که عکس روی هاست اشتراکی اپلود نشه ، یا صرفا" به خاطر اپلود عکس هاست دانلود بگیریم .
باید این امکان وجود داشته باشه که با کد php عکس رو اپلود کرد .

hostorder
July 17th, 2015, 22:12
سلام ، ممنونم ، بحث سایت دانلود و اپ سنتر نیست ، شما روی هاست اشتراکی می تونید وردپرس نصب کنید و می دونید که پست های وردپرسی می تونه شامل عکس هم باشه ، خوب اون عکس ها تو هاست اپلود میشن اینو مثال زدم تا بگم دلیلی نداره که عکس روی هاست اشتراکی اپلود نشه ، یا صرفا" به خاطر اپلود عکس هاست دانلود بگیریم .

به نظر من این موضوع رو به پشتیبان هاستتون بگید بهتر هست

Raymvnd
July 17th, 2015, 22:13
بله حرف شما درسته...چرا می خوای واسه یک کتابخانه دسترسی را تغییر بدید...تا جایی که می دونم واسه اپلود فایل نمیشه دسترسی تغییر داد حالا نمی دونم خودم امتحان کردم یا نه...

iranian-portal
July 18th, 2015, 12:26
درود بر شما

در هر حالی که باید با پرمیشن 666 مشکلی بروز نکند .

چرا ؟!
اگر همیشه سطح دسترسی مورد نیاز 666 باشه ، چرا سطح دسترسی 777 تعریف شده؟!
سطح دسترسی 666 آیتم (execute) رو به کلی غیر فعال می کنه.
سطح دسترسی 777 آیتم (execute) رو برای هر سه گروه ، فعال می کنه.

سوال اول : به نظر شما چه دلیلی داره که چنین خطایی رخ می ده ؟

کانفیگ های سرور ، تنظیمات یا ویژگی های سیستم آپلودی که استفاده می کنید ، نوع هاست و ..........

سوال دوم : ایا اینکه یک پوشه روی هاست مجوز 777 داشته باشد امنیت سایت را تهدید می کند ؟!

این موضوع بستگی به این داره که دایرکتوریهای دیگه ، از نظر حساسیت امنیت ، به چه شکل هستند؟
به عنوان مثال نوشتار صحیح .htaccess برای جلوگیری از برخی دسترسی های غیر لازم می تونه مفید باشه.

بیتا حکمت
July 18th, 2015, 21:58
با تغییر پرمیشن به 755 مشکل حل شد . ( فکر نکنم مشکل امنیتی پیش بیاد )

klax0n
July 20th, 2015, 15:43
معمول ترین پرمیشن توی هاست همین 755 هست
یعنی خودتون دسترسی همه چیز رو دارید، ولی بقیه فقط میتونن بخونن و اجراش کنن
پس مشکلی نداره