توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps برای وب سایت فروشگاهی
solonet
July 17th, 2015, 14:20
با سلام
من دنبال یه VPS درست حسابی میگردم که یه مدت از شر این share hosting ها راحت بشم
شرایطم اینهاست :
1- تا حالا با vps درست حسابی کار نکردم و کلا روی cpanel بودم ، در نتیجه احتیاج دارم که کانفیگ کامل انجام بشه که مشکلی توی انتقال سایتم نداشته باشم
2-من به خاطر سرعت از share hosting فرار کردم در نتیجه اگه vps که میگیرم بخواد همون باشه ، میخوام نباشه ! ( حداقل 1GB رم و حداقل 20GB هارد ) سرعت به همراه تست صحت ارائه بشه .
3- قیمت مناسب باشه ( دیگه مناسب بودنش رو با یه مقایسه با vps هایی که همینجا ارائه میشه ، میشه حدس زد )
4- پشتیبانی ( اینکه یه تیکت بفرستم و جوابش بیشتر از 24 ساعت طول بکشه واقعا راضی کننده نیست )
5- امنیت ( بالاخره پرداخت الکترونیک و این داستانا قراره باشه .. )
6- کمک توی انتقال سایت به vps هم شامل شرایطه
7- یه راه برای backup گیری دوره ای هم بهم گفته بشه .
ببخشید ولی رک و راست همه رو اول گفتم که فردا هم شما سرویس دهنده محترم و هم بنده که قراره از سرویس استفاده کنم سرویس نشیم !
درود بر شما
almanwebhost
July 17th, 2015, 14:25
با سلام
شرایطم اینهاست :
1- تا حالا با vps درست حسابی کار نکردم و کلا روی cpanel بودم ، در نتیجه احتیاج دارم که کانفیگ کامل انجام بشه که مشکلی توی انتقال سایتم نداشته باشم
2-من به خاطر سرعت از share hosting فرار کردم در نتیجه اگه vps که میگیرم بخواد همون باشه ، میخوام نباشه ! ( حداقل 1GB رم و حداقل 20GB هارد ) سرعت به همراه تست صحت ارائه بشه .
3- قیمت مناسب باشه ( دیگه مناسب بودنش رو با یه مقایسه با vps هایی که همینجا ارائه میشه ، میشه حدس زد )
4- پشتیبانی ( اینکه یه تیکت بفرستم و جوابش بیشتر از 24 ساعت طول بکشه واقعا راضی کننده نیست )
ببخشید ولی رک و راست همه رو اول گفتم که فردا هم شما سرویس دهنده محترم و هم بنده که قراره از سرویس استفاده کنم سرویس نشیم !
درود بر شما
با سلام
قابل ارائه هست و برای شما دایرکت ادمین توصیه میشود که هزینه لایسنس آن ماهانه 10 هزار تومان میباشد که درصورت نیاز به همراه نصب و کانفینگ رایگان ارائه میشود + بک آپ گیری منظم راه اندازی میشود و انتقال هم به صورت رایگان انجام میشود
آفر ویژه زیر را مطالعه نمائید
رم2 و 4 گیگ برای شما توصیه میشود
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146324
یاهو : almanwebhost01
hamra
July 17th, 2015, 14:31
مسلما اگر سرعت ملاک انتخابتون هست باید به مواردی نظیر نوع هارد ، رم مناسب ، سی پی یو مناسب و کانفیگ حرفه ای ، لایت اسید و سرور مناسب و ... توجه کنید .
پیشنهاد میشه سرورمجازی ایران تهیه کنید با هارد ssd حداقل و لایت اسپید
solonet
July 17th, 2015, 14:34
مسلما اگر سرعت ملاک انتخابتون هست باید به مواردی نظیر نوع هارد ، رم مناسب ، سی پی یو مناسب و کانفیگ حرفه ای ، لایت اسید و سرور مناسب و ... توجه کنید .
پیشنهاد میشه سرورمجازی ایران تهیه کنید با هارد ssd حداقل و لایت اسپید
دوست عزیز شرایط و پیشنهادتون رو هم اعلام بفرمائید
hamra
July 17th, 2015, 14:38
دوست عزیز شرایط و پیشنهادتون رو هم اعلام بفرمائید
از چه مدیریت محتوایی استفاده میکنید برای سایتتون ؟
بازدید چه تعداد آی پی هست روزانه ؟
solonet
July 17th, 2015, 14:42
از چه مدیریت محتوایی استفاده میکنید برای سایتتون ؟
بازدید چه تعداد آی پی هست روزانه ؟
سیستم prestashop هست
بازدید هم فعلا روی دوهزار بازدید در روز میخوام روش حساب کنم ! ( دقیق نمیتونم بگم )
arminak
July 17th, 2015, 15:09
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
با سلام
شرایط قابل ارائه هست با امکانات زیر:
1- سرور با پینگ و پورت خوب از فرانسه OVH
2- قیمت مناسب رم یک گیگ 16 هزار تومان و رم 2 گیگ 26 هزار تومان به ترتیب 20 و 40 گیگ هارد ساتا3
3- کنترل پنل Kloxo-Mr با وب سرور nginx و - apache *کانفیگ رایگان*
4- دارای درگاه بانکی و سیستم اتوماسیون و ارائه کنسول
5- بابت پشتیبانی هم هر سرویس دهنده ای از خودشون تعریف میکنن نمیدونم چی بگم!
6- انتقال بک اپ هم با ارائه فول بک آپ براتون انتقالات رو انجام میدیم
برای دیدن جزئیات پلن های فرانسه از لینک زیر اقدام کنید:
http://one3erver.com/europe-vps-plan/
اگر سوالی هم بود از طریق راه های ارتباطی درخدمتیم
mehrshad.ho
July 17th, 2015, 15:14
http://nikserver.com/vps.html
http://nikserver.com/images/click1.gif سرور های ویژه مجازی سازی نیک سرور با سیستم عامل VmWare، رم استاندارد ECC و پردازنده Intel® Xeon® E3-1245 بر روی هارد کلاس اینترپرایس نگه داری می شود، در حال حاضر این سرور ها در 2 کشور اروپایی آلمان و فرانسه قرار دارد و با کیفیت استاندارد آماده ارائه خدمات به متقاضیان می باشد.
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
به رایگان براتون سی پنل نصب می کنیم و در مدیریت سرور به شما کمک خواهیم کرد
دیتاسنتر هتزنر آلمان (UPTime : 101%)
افر ویژه با قیمت مناسب
رم یک گیگ(به صورت اختصاصی)
1000 مگا هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
هارد 50 گیگ Sَata (در صورت نیاز به کیفیت بیشتر هارد SSD پیشنهاد می شود )
پورت 1 گیگ با تضمین
پشتیبانی 24 ساعته
منابع سخت افزاری بی نظیر
آپتایم 100 %
7 روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد )
قیمت ماهانه 30 هزار تومان
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
در صورت تمایل از دو طریق درخواست تماس مشاوره رایگان را برای ما ارسال کنید تا همکاران بحش فروش با شما تماس برفرار کننند
1. در سایت تیکت باز کنید و درخواست مشاوره دهید
2. به ایمیل Admin@mobinhost.com یک ایمیل ارسال کنید و درخواست مشاوره رایکان را برای ما ارسال کنید
3. یک اس ام اس به شماره 09191889367 ارسال و درخواست مشاوره رایگان را در متن اس ام اس ارسال کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
sms.bartarhost
July 17th, 2015, 15:29
با سلام دوست عزیزم شما یه تماس بابنده بگیر و قیمت و بودجتو اعلام کن تا بنده نظرم رو بهتون بگم
amin0181
July 17th, 2015, 15:40
درود
در صورت تمایل میتونم سرور مجازی ایران به شما پیشنهاد بدم
نصب و راه اندازی دایرکت ادمین هم رایگان انجام میشه
هزینه ماهیانه 40.000 تومان
رم 1 - هارد 20 گیگ ssd
-هزینه ماهیانه 20.000
رم 1 - 35 گیگ ساتا
-
امکان ارایه سرور از آلمان - آمریکا و فرانسه نیز هست اما با توجه به اهمیت شما به سرعت لود فکر کنم ایران بهتر باشه
RoobinaServer
July 17th, 2015, 15:41
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
سلام و احترام
شما بودجتون چه قدر هست ؟
به خاطر مورد 3 حتما باید بودجتون را اعلام کنید- کیفیت سرویس به بودجه شما بستگی دارد و اگر ما هر قیمتی بدهیم چون به صورت سطحی به عموم قیمت ها نگاه میکنید بیشتر خودمان را خراب میکنیم پس آفر داده نشه بهتره.
بودجتون را بگید اگر سطح بودجتون معقول بود آفر داده میشه.
سایت های فروشگاهی مثل لاله زار تهران و ... را میزبانی میکنیم و مطلع هستیم چه مواردی نیاز دارند.
موفق باشید
باتشکر
se7en-host
July 17th, 2015, 15:47
باسلام خدمت شما
افر ویژه :
رم 1 گیگ
سی پی سو 2هسته
هارد 200 گیگ
ماهانه 35 هزار تومان از المان دیتاسنتر هتزنر
کانفیگ انجام می شود
چه نوع پنلی نیاز دارید ؟ دایرکت ادمین ، سیپنل ، کلکسو
انتقال هم انجام می شود
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
برای سفارش از طریق راه های ارتباطی زیر تماس بگیرید براتون فاکتور شود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سداد شبكه فناوران جهان (برند سون هاست (http://se7en-host.com/) ) با 4 سال سابقه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت ، معدن و تجارت
با ما در تماس باشد :
ارسال تیکت به بخش فروش (http://se7en-host.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
شماره تماس فروش و مشاوره خوزستان : ( 42869221-061 ) تهران: ( 1655-96861541 -021)
شماره موبایل مدیریت : 9345654-0912
ایمیل :alka30r@gmail.com
softlayer
July 17th, 2015, 15:49
درود
سی پنل برای کارکرد صحیح به بیش از 2 گیگابایت رم نیاز داره
درصورت نیاز اروپا و آمریکا درخدمتیم:
Cpu :3 core1600mhz
Ram : 2048 MB ECC
Hdd :455 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 22 هزارتومان از اروپا
ماهیانه 16 هزارتومان از آمریکا
+ آنتی دیداس رایگان به روی سرورهای اروپا
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ امکان ارئه هارددیسک اس اس دی به روی سرور آمریکا
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir (http://www.mahtaonline.ir/)
solonet
July 17th, 2015, 16:19
درود
سی پنل برای کارکرد صحیح به بیش از 2 گیگابایت رم نیاز داره
درصورت نیاز اروپا و آمریکا درخدمتیم:
Cpu :3 core1600mhz
Ram : 2048 MB ECC
Hdd :455 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 22 هزارتومان از اروپا
ماهیانه 16 هزارتومان از آمریکا
+ آنتی دیداس رایگان به روی سرورهای اروپا
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ امکان ارئه هارددیسک اس اس دی به روی سرور آمریکا
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir (http://www.mahtaonline.ir/)
سلام ، ممنون از پاسخ..
خب من cpanel رو ترجیح میدم ولی نه به قیمت استفاده از این میزان رم !!
من نهایتا ماهیانه 30 تومن میتونم هزینه کنم ! بهترین آفرتون رو پیشنهاد بدین لطفا
- - - Updated - - -
سلام و احترام
شما بودجتون چه قدر هست ؟
به خاطر مورد 3 حتما باید بودجتون را اعلام کنید- کیفیت سرویس به بودجه شما بستگی دارد و اگر ما هر قیمتی بدهیم چون به صورت سطحی به عموم قیمت ها نگاه میکنید بیشتر خودمان را خراب میکنیم پس آفر داده نشه بهتره.
بودجتون را بگید اگر سطح بودجتون معقول بود آفر داده میشه.
سایت های فروشگاهی مثل لاله زار تهران و ... را میزبانی میکنیم و مطلع هستیم چه مواردی نیاز دارند.
موفق باشید
باتشکر
35000 تومن
p2m
July 17th, 2015, 16:30
« باسمه تعالی »
شرکت وی پی اس رویال به مناسبت عید سعید فطر و به منظور بهره وری وبمستران ,مدیران سرور و تمامی مدیران سایتهایی که تمایل دارند محتوای سایت خود را به صورت شخصی و بر بستری امن و کاملا خصوصی راه اندازی و نگه داری نمایند سرویس سرور مجازی را با قابلیت منابع کاملا اختصاصی و کاملا مدیریت شونده توسط کاربران با پنل ریبوت رایگان ارائه نمود
.
شرکت وی پی اس رویال
ارائه دهنده برترین خدمات هاستینگ شخصی و شرکتی
www.vpsroyal.com (http://www.vpsroyal.com/)
OmidX
July 17th, 2015, 17:43
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
سلام ... از برند اول و اصلی دیتاسنتر OVH فرانسه (ovh.com) با ارائه آی پی از سه کشور انگلیس ، هلند و فرانسه بدون مشکل کپی رایت و تورنت در خدمتیم :
+ 1 گیگ رم + سی پی یو 1000Mhz اینتل سری Xeon E5 یک هسته + 50 گیگ هارد SATA III + یک آي پی : 25,000 تومان / ماهانه
اطلاعات بیشتر پلان ها (حتما ببینید) :
https://my.arianserver.net/cart.php?gid=4
https://my.arianserver.net/cart.php?gid=3
سرور های ما در طول شش ماه گذشته ، حتی یک ثانیه هم داون تایم نداشتند :
http://cdn.arianserver.net/files/vc.jpg
کلیه سرور ها دارای منابع اختصاصی ، کنسول vmware و پنل ری استارت میباشند ...
همچنین آریان سرور دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره از وزارت صنعت معدن و تجارت میباشد .
اگر کیفیت اولویت شماست و دنبال سرویس دهنده دائمی هستید ، آریان سرور در خدمت شما ست ...
با تشکر ...
dorfa
July 17th, 2015, 18:01
نرم افزارتون وردپرسه؟
asrhosting
July 17th, 2015, 18:03
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
سلام .
پیشنهاد ما به شما سرور های SSDPro زیر ساخت ما در ایران با کیفیت بالا و لایسنس رایگان سی پنل .
سی پی یو : 4 هسته
رم : 4 گیگ
هارد : 60 گیگ SSDPro
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : Centos 6.6
کنترل پنل رایگان : Cpanel
آی پی : 1
ماه اول » 54950 تومان .
بقیه ماه ها با تخفیف » 99900 تومان .
لینک تاپیک و توضیحات دیگر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141938
ertebat7
July 17th, 2015, 18:15
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 1000 مگابیت
منابع کاملا اختصاصی
آی پی : 1 عدد
تعداد محدود
http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=8
موارد کانفیگ سی پنل رایگان صورت می پذیرد
RoobinaServer
July 17th, 2015, 18:37
35000 تومن
با سلام و احترام
سرور مجازی ایران رم 1 گیگ با دایرکت ادمین رایگان و 2 کور پردازنده و ترافیک نامحدود ماهانه 18500 تومان - هزینه ست آپ خود سرور 10 هزار تومان
سرور مجازی ایران رم 2 گیگ با دایرکت ادمین رایگان و 2 کور پردازنده و ترافیک نامحدود ماهانه 28500 تومان - هزینه ست آپ خود سرور 10 هزار تومان
سرور مجازی ایران رم 2 گیگ با دایرکت ادمین رایگان و 3 کور پردازنده و ترافیک نامحدود ماهانه 38500 تومان - هزینه ست آپ خود سرور 10 هزار تومان
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
( شرکت سرور پردازان برتر شمال (http://www.serverstar.ir) ) به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه
0911-991-1015
Yahoo ID: info.serverstar
persianws
July 17th, 2015, 19:43
سرورهای میزبان وردپرس (زیر مجموعه شرکت توسعه وب آریا - ش.ث 21323) بصورت کولوکیشن در رک اختصاصی شرکت توسعه وب آریا، در دیتاسنتر M247 واقع در شهر منچستر انگلستان قرار دارند. هماکنون مفتخريم که توانستهايم با ارائهي سرويسهايي باکيفيت مطلوب رضايت خاطر مشتريانمان را کسب نماييم ...
سرور مجازی - پلن 1024
حافظه رم: 1 گیگابایت
فضای دیسک: 40 گیگابایت
پردازنده: یک هسته (3.2 گیگاهرتز)
پهنای باند: 600 گیگابایت
سیستمعامل: ویندوز / لینوکس (به انتخاب مشتری)
محل سرور: انگلیس
زمان تحویل : نیم تا 8 ساعت پس از سفارش
32,000 تومان ماهانه
» لایسنس دایرکت ادمین & سیپنل + نصب و کانفیگ سرور
» هارد سرور ssd هست
» اگر هم تمایل داشتید بر روی هاست های پربازدید و یا اشتراکی هم میتونید میزبانی کنید ...
» نمونه سایت هم تیکت ارسال فرمائید معرفی خواهد شد ...
ra3ou1
July 17th, 2015, 19:49
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
با سلام
با بنده در ارتباط باشید دوست عزیز
آفر مناسب شما دارم
ourweb
July 17th, 2015, 22:24
با سلام بصورت رایگان هر کدوم از پنل ها را راه اندازی میکنیم با سی پنل و کانفیگ کامل تا 1 هفته بعد از هفته اگر تایید بود پرداخت نمایید .
http://irhosting24.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/
با سلام
شرایطم اینهاست :
درود بر شما
سایت شما برای ایرانیان است پس بهتر است سرور ایران تهیه کنید.
کنترل پنل ارزان تری نیاز دارید که حرفه ای کانفیگ شود که دایرکت ادمین مناسب است.
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)