ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست چیست؟

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 11:56
سلام خسته نباشید
من هیچ گونه اطلاعی درمورد هاست ندارم
من یه سایت فیلم دارم میزنم یک هاست هم میخوام برا فیلم
با سرور اختصاصی
وقتی یک نفر هاست میگیره دیگه برای چی باید بره اکانت آپلود سنتر بگیره؟
یک سوال دیگه هاست دانلود یعنی چی؟
درکل بگم من برای سایت فیلم باید چیکار کنم ک فیلم هام سرور اختصاصی از خودم باشه
هزینه هم زیاد نشه
معذرت
سپاس

zwb
July 17th, 2015, 12:56
عزیز برای سایت فیلم بستگی به شما داره میخواید لینک مستقیم بزنید یا نه . لینک مستقیم یعنی رو سرور شماس به صورت
dl.damane.com
خوب شما بخواید نزدیک 1000 گیگ بریزید خیلی میشه و فضا نیازمنده و سرعت بالا بنابراین هاست های متفاوتی هست هاست دانلود دیتابیس نداره تا فقط برای ریختن فایل ها باشه برای دانلود
بعضی افرادم نمیخواند هزینه سرور بکنند میان اکانت از اپلود سنتر میخرن و رو اپلود سنتر میریزن و میزارن تو سایت هایشان
شما اگر هزینه کم میخواید بکنید بهتره هاست دانلود بگیرید یا یک سرور مجازی
هاست هم مثل زمین خشک هست که ساختمان رو میسازند و شما هم سایتتونو روش میسازید .
این هم عرض کنم فایده نداره شما رو هاست معمولی فیلم و ... بریزید هاست معمولی سرعت کمتری داره تا هاست دانلود

hamra
July 17th, 2015, 13:13
شما چون ابتدای راه هستید فعلا کارتون با یک هاست میزبانی برای سایت و یک هاست دانلود برای آپلود فایل ها روی اون راه میافته .
البته بجای هاست دانلود سرور ویندوزی یا همون وی پی اس بگیرید بهتر است هزینه هم زیاد در نمیاد .
کار با اون هم مثل همین محیط ویندوز رایانه خودتون هست . با سرعت بالا میتوند فایل ها رو دانلود کنید و ...
وقت روی هاست خودتون فیلم هارو آپلود میکنید یعنی دیگه بصورت اختصاصی برای شما میشه روی هاستتون .

klax0n
July 17th, 2015, 13:42
با توجه به سوالاتی که پرسیدید پیشنهاد من اینه اول یه هاست اشتراکی و دامنه تهیه کنید و سایتتون رو روش بالا بیارید که با مفاهیم و روش کار آشنا بشید
بعد از اون نیازهاتون مشخص میشه و میتونید هاست رو ارتقا بدید یا سرور مجازی تهییه بفرمایید

هاست دانلود هم معمولا به هاستی گفته میشه که فضای ذخیره سازی و پهنای باند بیشتری در اختار شما قرار میده

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 14:15
خیلی ممنون پس من باید هاست دانلود رو بگیرم دیگه نیازی به آپلود سنتر ندارم؟
دیگه برای چی هاست میزبان با دامنه بگیرم؟
از اون سایتی ک میخوام وردپرس بخرم خودش گمون کنم هاست داره نوشته 8 گیگ پهنای باند ماهانه
من فقط برا آپلود فیلم ها نیاز به هاست دارم
یک سوال دیگه فیلم هارو باید دانلود کنم بعد آپلود کنم دیگه
خوب برای دانلود باید چیکار کنم؟ یا میشه از طریق لینک دانلود آپلود کرد؟
بعد هزینه هاست دانلود چقدر میشه؟ سالیانه میخوام حساب کنم حداکثر اقل چند گیگ میتونم آپلود کنم؟
ببخشید چون من اولین بارمه دارم همچین کاری میکنم
هیچ اطلاعی ندارم

zwb
July 17th, 2015, 14:18
خیلی ممنون پس من باید هاست دانلود رو بگیرم دیگه نیازی به آپلود سنتر ندارم؟
دیگه برای چی هاست میزبان با دامنه بگیرم؟
از اون سایتی ک میخوام وردپرس بخرم خودش گمون کنم هاست داره نوشته 8 گیگ پهنای باند ماهانه
من فقط برا آپلود فیلم ها نیاز به هاست دارم
یک سوال دیگه فیلم هارو باید دانلود کنم بعد آپلود کنم دیگه
خوب برای دانلود باید چیکار کنم؟ یا میشه از طریق لینک دانلود آپلود کرد؟
بعد هزینه هاست دانلود چقدر میشه؟ سالیانه میخوام حساب کنم حداکثر اقل چند گیگ میتونم آپلود کنم؟
ببخشید چون من اولین بارمه دارم همچین کاری میکنم
هیچ اطلاعی ندارم

عزیز پاسخ متن بزرگشده شما هاست دانلود بگیرید که نمیتونید روش وردپرس باز کنید دیتابیس نداره
باید یک هاست بگیرید هاست معمولی و دامنه و یک هاست دانلود
سپس اینارو بهم وصل میکنید

- - - Updated - - -

درصورتی که هنوز نفهمیدید میتونید از طریق سایتمون در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنم

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 14:34
بزارید خیلی ابتدایی براتون توضیح بدم
سرور یک فضا هست که میتونید فایل ها رو در اون بریزید. مانند کامپیوتر شما که روی اون وینوز نصب میکنید و فیلم توی اون میریزید
یک سرور فضای زیادی داره (مثلا 1000 گیگ) و میشه اون رو به 1000 تا هاست 1 گیگ تبدیل کرد برای سایت هایی با مصرف کمتر
هاست ها چند دسته هستند: 1- هاست مخصوص سایت 2- هاست دانلود
سایت رو روی هاست مخصوص سایت بسازید و فیلم ها رو در هاست دانلود بریزید و لینکش رو توی سایت بزارید تا کاربر ها دانلود کنند
دامنه هم همون آدرس سایت شما هست که کاربر بتونه با اون آدرس سایت شما رو پیدا کنه

واسه شروع یه هاست 1 گیگ مخصوص سایت بگیرید و یه هاست دانلود
وقتی سایت بزرگ شد همون شرکت که ازشون هاست خریدید براتون فضا رو از 1 گیگ به 2 گیگ و بیشتر ارتقا میده

در آخر هم وقتی سایت خیلی بزرگ و پردرآمد شد میتونید ارتقا بدید به سرور

یادتون باشه ساختن سایت های فیلم و موسیقی در ایران جرم محسوب میشه و ممکنه دولت شما رو جریمه و زندان کنه...

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 14:40
خوب پس باید یک هاست معمولی و یک هاست دانلود بگیرم
کارهای وصل کردنشو خود میزبان انجام میده دیگه؟
کلا چقدر هزینه برمیداره؟
این سوال رو نگفتید ک نیاز به آپلود سنتر جداگانه داره مثلا آپلود بوی ؟
توی هاست دانلود ها نوشته 2 گیگ فضا یعنی 2 فقط هرفایل 2به پایین رو میشه آپلود کرد؟ و نوشته پهنای باند نامحدود یعنی میشه نامحدود آپلود کرد؟

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 14:45
خوب پس باید یک هاست معمولی و یک هاست دانلود بگیرم
کارهای وصل کردنشو خود میزبان انجام میده دیگه؟
کلا چقدر هزینه برمیداره؟
این سوال رو نگفتید ک نیاز به آپلود سنتر جداگانه داره مثلا آپلود بوی ؟
توی هاست دانلود ها نوشته 2 گیگ فضا یعنی 2 فقط هرفایل 2به پایین رو میشه آپلود کرد؟ و نوشته پهنای باند نامحدود یعنی میشه نامحدود آپلود کرد؟
باید هاست معمولی بگیرید
هزینه دامنه: سالیانه 10 هزار تومان
هزینه هاست: سالیانه حدود 30 هزار تومان
هزینه هاست دانلود: سالیانه حدود 80 هزار تومان
وقتی شما هاست دانلود دارید نیازی به آپلود سنتر های دیگه ندارید!!! آپلود سنتر های دیگه امن نیستن و میتونید روی هاست دانلود خود یه آپلود سنتر بسازید
وقتی میگه هاست دانلود 2 گیگ یعنی کل فضای شما 2 گیگ هست که خریداری کردید

پهنای باند یه چیزی هست مثل حجم اینترنت شما. هر چقدر کاربر ها بیشتر از سایت شما بازدید کنن پهنای باند شما بیشتر مصرف میشه. در اوایل کار نگران پهنای باند نباشید. وقتی بازدید کننده های شما روزانه بیش از 10هزار نفر شدن اونوقت به فکر این مسئله باشید...

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 14:45
بزارید خیلی ابتدایی براتون توضیح بدم

یادتون باشه ساختن سایت های فیلم و موسیقی در ایران جرم محسوب میشه و ممکنه دولت شما رو جریمه و زندان کنه...

یه
یعنی چی اینهمه سایت فیلم هست میرن زندان
خا تو ساماندهی ثبت کنم چی؟
بهتره دامنه ir نگیرم com بهتره اینطوری اطلاعات من دست ساماندهی نمیرسه که جریمه کنند درسته؟

zwb
July 17th, 2015, 14:47
یه
بهتره دامنه ir نگیرم com بهتره اینطوری اطلاعات من دست ساماندهی نمیرسه که جریمه کنند درسته؟

این حرف درست نیست زندانی وجود نداره عزیز فیلم غیر مجاز بزارید ف ی ل ت ر میشید
فیلم با سانسور بزارید مشکلی نداره ولی سعی کنید com بگیرید تا کمتر اذیت بشید

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 14:47
یه

همه که نمیرن زندان. اما انتشار فیلمی که توسط شما ساخته نشده جرم محسوب میشه و اگه شکایت کنه خیلی بد میشه...
اگه توی سازماندهی ثبت کنی خودش بهت گزارش میده که کدوم مطلب شما غیر قانونیه و اون رو حذف میکنید
دامنه هم .com بگیرید. اما این باعث میشه که دامنه شما رو نتونن مسدود کنن. وگرنه دولت راحت میتونه جریمه کنه...

این حرف درست نیست زندانی وجود نداره عزیز فیلم غیر مجاز بزارید ***** میشید
توی همین انجمن خیلی ها رو پلیس سایبری گرفت و ازشون امضا گرفت و اونا رو اذیت کردن

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 14:48
باید هاست معمولی بگیرید

وقتی میگه هاست دانلود 2 گیگ یعنی کل فضای شما 2 گیگ هست که خریداری کردید..

یعنی کلا 2 گیگ میتونم آپلود کنم؟

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 14:50
یعنی کلا 2 گیگ میتونم آپلود کنم؟
بله!
فضا در اینترنت گران هست دیگه...

zwb
July 17th, 2015, 14:51
توی همین انجمن خیلی ها رو پلیس سایبری گرفت و ازشون امضا گرفت و اونا رو اذیت کردن

عزیز بنده حرفی که بدون هیچ مدرکی باشه قبول ندارم بعضیا به عنوان شوخی میگن بعضی ها هم گیر میدن گیر بدن گیر دادن و اصن اهمیت میشه نداد خیلی از دوستان بنده کار فیلم دارند نهایت ***** میشن میرن دامنه دیگر ثبت میکنند اهمیت نداره

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 14:53
عزیز بنده حرفی که بدون هیچ مدرکی باشه قبول ندارم بعضیا به عنوان شوخی میگن بعضی ها هم گیر میدن گیر بدن گیر دادن و اصن اهمیت میشه نداد خیلی از دوستان بنده کار فیلم دارند نهایت ***** میشن میرن دامنه دیگر ثبت میکنند اهمیت نداره

به هر حال من این کار ها رو به کسی پیشنهاد نمیکنم
چون همه این عزیزان جوان هستن و اگه از روی بد شانسی یه پرونده براشون درست بشه تا آخر عمر زندگی شون نابود میشه (نمیتونن برن سر کار دولتی)
پیشگیری بهتر از درمان :)

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 15:20
بله!
فضا در اینترنت گران هست دیگه...
اینکه خیلی بده الان سایت TrainBit
300 گیگ فضای آپلود میده ماهی 5900 تومان
میشه یک هاست معمولی گرفت با این پیوند داد؟
نیاز به هاست دانلود هم نداره
من با مدیر یک سایت هاست درتماس بودم بهم همین پیشنهاد رو داد حالا نمیدونم با این کار لینک ها اختصاصی میشن؟
نام دامین من بر روی لینک باشه

zwb
July 17th, 2015, 15:26
اگر ابتدایی هستید بهتره شما از همین فضا ها استفاده کنید پیشنهاد دوستانه دادم بهتون دیدید سایتتون معروفیتش بیشتر داره میشه برید رو سرور مجازی و هاست دانلود

sina.kianrostami
July 17th, 2015, 16:19
اگر ابتدایی هستید بهتره شما از همین فضا ها استفاده کنید پیشنهاد دوستانه دادم بهتون دیدید سایتتون معروفیتش بیشتر داره میشه برید رو سرور مجازی و هاست دانلود

اره همینو بگیرم بهتره
میشه با هاست وصلش کرد؟ بعد لینک اختصاصی میشه؟
الان سایت doostiha همینطوریه یا فیلم روز
آحرش نام دامین من میافته دیگه ؟

سیدرضا بازیار
July 17th, 2015, 17:58
اینکه خیلی بده الان سایت TrainBit
300 گیگ فضای آپلود میده ماهی 5900 تومان
میشه یک هاست معمولی گرفت با این پیوند داد؟
نیاز به هاست دانلود هم نداره
من با مدیر یک سایت هاست درتماس بودم بهم همین پیشنهاد رو داد حالا نمیدونم با این کار لینک ها اختصاصی میشن؟
نام دامین من بر روی لینک باشه

من قبلا از این سرویس استفاده میکردم. بعد از 3-4 سال همه فایل های من از اونجا پاک شد و از بین رفت
از طرفی: بخشی از رتبه سایت شما به اونا تعلق میگیره

اگه میخواید یه سایت معمولی راه اندازی کنید برید سمت آپلودسنتر های دیگه
اگه میخواید یه سایت بزرگ راه اندازی کنید همه چیز رو خودتون بگیرید تا مجبور نباشید از دیگر سایت ها استفاده کنید