توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ساخت فاکتور برای نمایش
hassan_shahi
July 16th, 2015, 14:58
سلام به تمام دوستان عزیز
یه مشکلی تو وی اچ ام سی اس دارم اینکه فاکتور اتوماتیک ایجاد نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
بحس ایمیل نیست تو پنل کاربری اصلا فاکتوری ایجاد نمیشه که بخواد ایمیل ارسال بشه
yeganehha
July 16th, 2015, 16:11
نه منظورم این هست که داخل ایمیل ارسال شده برای شما تعداد فاکتور های ساخته شده جدید نمایش داده می شود ؟
فاکتور داخال محیط ادمین هست ؟ ( اگر داخل محیط ادمین باشد ولی داخل محیط کاربر نباشد یعنی مشکل از قالب )
در کل بنده پیش بینی می کنم کرون جابز درست نصب نشده و یا در زمان اجرای آن اروری به وجود میات که باعث جلوگیری از ادامه روند می شود .
hassan_shahi
July 16th, 2015, 16:17
ممنون از جوابتون.
نه دوست عزیز تو پنل مدیریت هم فاکتوری نمایش داده نمیشه.
اینم بگم ما اتوماتیک محصول ارائه نمیدیم یعنی whmcs به سرور وصل نیست به صورت دستی تمدید و غیر فعال میکنیم اما متاسفانه فاکتور به صورت اتوماتیک برای تمدید ایجاد نمیشه(زمانی که محصول جدید سفارش داده میشه فاکتورش ایجاد میشه) ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنیم.(مشکل ایجاد فاکتور اتوماتیک برای تمدید اون محصول هستش)
yeganehha
July 16th, 2015, 16:19
به این دو سوال پاسخ دهید تا بتونم دقیق تر شما را راهنمایی کنم .
نا اصلا تنظیمات مربوط به کرون جابز رو انجام ندادم فقط تو پنل مدیریت قسمتی که چند روز قبل از تاریخ سررسید اطلاع رسانی بشه روزهاشو مشخص کردم که چند روز قبلش و چند روز بعدش اطلاع بده
yeganehha
July 16th, 2015, 16:36
مهندس مشکل از همین جاست .
شما باید تنظیمات کرون جابز در سی پنل یا دایرکت ادمین انجام دهید .
کرون جابز چیست ؟ توسط این سیستم یک فایل یا یک عملکرد به صورت مشخص در زمان های وارد شده توسط شما انجام می شود ؛ بدون دخالت نیروی انسانی . زمانی که شما کرون جابز تنظیم می کنید هر روز کرون جابز فایل مخوصی این کار در whmcs را اجرا می کند و زمان اجرای فایل فاکتور های جدید و یا کلیه عملکرد های یی که داخل تنظیمات whmcs وارد کردید خودکار انجام می شود و یک ایمیل توسط hmcs برای شما ارسال می شود که در ان لیستی از عملیات ها را نشان می دهد .
موفق باشید
sepahanserver
July 16th, 2015, 16:40
درود
تنظیمات کرون جاب را انجام بدید مشکلتان حل خواهد شد
aminkashaniasl
July 17th, 2015, 20:08
باسلام
من از وقتی که whmcs خودم را از کنترل پنل سی پنل خارجی به دایرکت ادمین ایرانی انتقال داده ام در بخش کاربری مشترکین وقتی میخواهیم فاکتوری را نشان بدهد و پیش فاکتور رو میزنیم صفحه سفید می آورد لطفا از دوستانی که بلد هستند در این زمینه راهنمایی فرمایند .
http://aharnet.ir/viewinvoice.php?id=1 صفحه پیش فاکتور
http://aharnet.ir/clientarea.php بخش کاربری
user: kashani.ahar@gmail.com
pass: 123456