ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن gpedit و ارور mmc cannot initialize the snap in

mohammadirrap
July 16th, 2015, 12:28
سلام
آقا یه چند وقتیه که Group Policy Editor رو که باز میکنم مثلا روی Administrative Template که کلیک می کنم این ارور میاد واسم: mmc cannot initialize the snap in و به دلیل اینکه من توی وی پی اس از چند یوزر استفاده میکنم از طریق همین گروپ پلیسی دسترسی به کنترل پنل و تب Security رو بستم و خالا که خودم نیاز دارم به کنترل پنل میخوام فعالش کنم نمیشه این میاد mmc cannot initialize the snap in
چیکار کنم؟
Windows Server 2012

xwoman2
July 16th, 2015, 12:48
دوست عزیز شما چون شما پالیسی مربوطه رو برای همه ی یوزر ها ایجاد کردین اول باید پالیسی رو پاک کنید.بعدش با توجه به اینکه کامپیوتر عضو ورک گروپ هست باید برای هر یوزر جدا پالیسی ایجاد کنید.اگر یوزرهاتون زیاد هست پشنهاد میشه اکتیو دایرکتوری نصب کنید
موفق باشید

mohammadirrap
July 16th, 2015, 14:14
خوب چطوری باید پاکش کرد؟؟
یوزر هام 6-7 تاس...اکتیو دایرکتوری نصب کنم؟

xwoman2
July 16th, 2015, 21:13
درود
ببینید بستگی به این داره که از کجا اقدام به ایجاد پالیسی کردید.از طریق mmc یا gpedit
اگر از طریق mmc کردید که خیلی راحت به این ادرس برید و محتویات داخلش رو پاک کنید : C:\Windows\System32\GroupPolicyUser
دقت کنید که پوشه و محتویاتش مخفی هستند.
اما اگر از طریق gpedit انجام دادید :
CMD as administrator باز کنید به ترتیب این دستورات رو بزنید :

RD /S /Q "D:\Windows\System32\GroupPolicy"
RD /S /Q "D:\Windows\System32\GroupPolicyUsers"
net stop Winmgmt
net start Winmgmt

ترجیحا اگر موفق شدید و تنظیمات به حالت اولیه برگشت و مشکلتون حل شد
از طریق mmc برای Non-administrators پالیسی تعریف کنید
این طوری به غیر از یوزر هایی که دسترسی ادمین دارند به بقیه یوزر ها پالیسی اعمال خواهد شد.
موفق باشید

mohammadirrap
July 22nd, 2015, 15:52
27292

از طریق gpedit انجام داده بودم کارایی که گفتید رو کردم ولی بازم اررور داد

- - - Updated - - -

:-?

- - - Updated - - -

کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه؟