توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخابرات دیگر اینترنت نمی فروشد!!
yourhosting
July 15th, 2015, 19:06
داوود زارعیان، معورن شرکت مخابرات در مورد میزان درخواست پهنای باند اینترنت از شرکت ارتباطات زیرساخت،گفت:
شرکت مخابرات ایران نزدیک به ۴ ماه است که درخواست تامین پهنای باند مورد نیاز خود را به شرکت ارتباطات زیرساخت داده اما تاکنون این شرکت، پاسخی به این درخواست نداده است.
وی با تاکید براینکه سیاست مخابرات در حوزه اینترنت، تامین پهنای باند مورد نیاز قبل از مصرف ۸۰ درصد ظرفیت در هر استان است، افزود:
درخواست پهنای باند را قبل از اینکه ظرفیت اینترنت در هر استانی به اتمام برسد به زیرساخت داده ایم و برای مثال در استان کرمان از یک ماه گذشته که پهنای باند نداشته ایم هیچگونه واگذاری صورت نگرفته است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه برای واگذاری اینترنت مطابق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات عمل می کنیم، گفت: در مورد دستور توقف فروش اینترنت در ۶ استان، شرکت مخابرات ایران و
شرکتهای مخابرات استانی هیچگونه نامه ای از رگولاتوری دریافت نکرده اند.
وی در مورد بدهی ۳۵۰ میلیارد تومانی مخابرات که طبق اعلام شرکت زیرساخت دلیلی بر عدم تامین پهنای باند مورد نیاز این شرکت عنوان شده است نیز گفت:
از آنجایی که شرکت مخابرات ایران بخش عمده ای از طلب شرکت ارتباطات زیرساخت را از مشترکان دریافت می کند، تاخیر در پرداخت هزینه ها به شرکت زیرساخت امری طبیعی است و در طول ۶ سال گذشته وجود داشته است و آنچه هم اکنون اتفاق افتاده است جای سوال دارد.
وی مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان را برای بدهی مخابرات به زیرساخت مبلغ درستی ندانست و گفت:
این رقم صحیح نیست، در اینکه مخابرات به زیرساخت بدهکار است تردیدی نداریم اما رقم به مراتب کمتر از ۳۵۰ میلیارد تومان است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران همچنین گفت:
در حال حاضر در بخش تلفن ثابت و در بخش تلفن همراه، مشترکان بالغ بر ۱۸۰۰ میلیارد تومان به مخابرات بدهکارند.
اوایل هفته جاری، رگولاتوری، دستور توقف فروش اینترنت مخابرات را به دلیل کیفیت ارائه این خدمات در ۹ استان صادر و رسانه ای کرد. شرکت ارتباطات زیرساخت نیز اعلام کرد به دلیل رعایت حق مصرف کننده، تا
زمانی که مخابرات بدهی خود را تسویه نکند امکان فروش پهنای باند به این شرکت را نخواهیم داشت.
من خودم الان مخابراتم صبح تماش گرفتن کفتن فروش دیگه نگریم خوبه ما نمیدونستیم چرا اینطور شده..
TheHost
July 15th, 2015, 19:48
این سرویس های درپیت مخابرات همون بهتر که به فنای عظمی فرستاده شه
smhnw
July 15th, 2015, 20:15
این سرویس های درپیت مخابرات همون بهتر که به فنای عظمی فرستاده شه
برعکس تا جایی میدونم خوبن که !
حالا شما از کجا میدونین بقیه مثل شاتل یا ... اول میان پهنای باند رو میگیرن بعد سرویس میدن ؟ بازم خدا پدر مخابراطم بیامرزه ...
من خودم دیدم مثلا اینجا پارس انلاین گرفتم و سرعت رو 20 کیلوبایت بود گفتیم چرا ؟ گفتن خطتتون کیفیتش پایینه و نویز داره ماهم رفتیم های وب دیدم سرعت زیر 800 کیلوبایت نمیاد !!!!
اگرط پایین بود غیر ممکن بود واسه شرکت هم نوع دیگرش به این سرعت برسد ...
به هر حال نمیشه گفت کدوم راست میگه یا دروغ به هر حال همه به فکر منابع خود هستند حالا به هر نحوی که میشه ...
rezaserver
July 15th, 2015, 20:27
سلام
خبر بسیار خوشحال کننده ای هست برای بنده
واقعا خوشحالم ؛ کافی هست با پشتیبانی ADLS مخابرات استان تماس بگیرید. طرف انگار تازه از خواب بیدار شده حال نداره جوابتو بده.
سطح دانش فنی پشتیبانان بسیار بسیار پایین هست !
در 3 ماهی که ازشون سرویس اجباری داشتم یک اینترنت * * * رو با چشمان باز تجربه کردم.
just HiWeb ;)
mamadco
July 15th, 2015, 21:18
والا ما قبل اینکه جا به جا بشیم از های وب نت داشتم میانگین سرعت دانلود 450 بود ، اما حالا که جا به جا شدیم ز زدم پشتیبانی گفت که خط شما نویز داشته برای اینکه بتونین از اینترنت استفاده کنین سرعت شما روی 4 مگابایت تنظیم شده که الان 8 مگ میکنم ببینم چ میده خلاصه راست و دروغشو نمیدونم که از قصد از همون اول پهنا باند کمتر دادن یا نه حقیقتو میگن !
خلاصه الان نتم 8 مگ شده سرعت دانلودم از سرورهای ایرانی 900 تا ایناس خارجی هم 700 تا 800 تا
- - - Updated - - -
والا ما قبل اینکه جا به جا بشیم از های وب نت داشتم میانگین سرعت دانلود 450 بود ، اما حالا که جا به جا شدیم ز زدم پشتیبانی گفت که خط شما نویز داشته برای اینکه بتونین از اینترنت استفاده کنین سرعت شما روی 4 مگابایت تنظیم شده که الان 8 مگ میکنم ببینم چ میده خلاصه راست و دروغشو نمیدونم که از قصد از همون اول پهنا باند کمتر دادن یا نه حقیقتو میگن !
خلاصه الان نتم 8 مگ شده سرعت دانلودم از سرورهای ایرانی 900 تا ایناس خارجی هم 700 تا 800 تا
zwb
July 15th, 2015, 21:19
والا نمیدونم با خودشون چند چند هستن تا 1 هفته پیش از دوستان سفارش دادن و بعد 1 هفته یعنی دیروز تحویل گرفتن
mahdi-relax
July 15th, 2015, 21:29
سرعت ابنترنت مخابرات این چند وقته بشدت افتضاحه یعنی بعضی وقت ها اینترنت 1 مگ سرعت دانلود به 4 کیلوبایت بر ثانیه میرسه!!
kool
July 15th, 2015, 21:41
والا هر شرکتی مشلات خاص خودش رو داره و از هر کدام که سرویس adsl تهیه میشه یه اذیت هایی میدن
سیدرضا بازیار
July 15th, 2015, 21:47
شرکت بیست نت جدیدا یه پورت سنگین واسه منطقه ما راه اندازی کرده و داره کاربر جمع میکنه. (البته کسانی که قبلا اینترنت گرفتن سرعتشون خیلی خوبه. اما کسانی که جدید گرفتن خیلی افتضاحه...)
مگه ممکنه این شرکت تعطیل بشه؟؟؟ غیر ممکنه!
Rahiar
July 15th, 2015, 22:15
یک ماه تو نوبت مخابرات بودم بهم نت ندادن دو هفته پیش بود حضوری رفتم گفتم چرا نت نمیدین گفتن پورت نداریم گفتم مگه پورت تحریمه و اومدم بیرون از مخابرات محله مون.
بعدش زنگ زدم فن آوا و سه روزه وصل کردن و الان دو هفته است 512 دارم با سرعت دانلود 200
navid2zp
July 15th, 2015, 23:07
پشتیبانی مخابرات به شکلی هست که به جای حل مشکل باید وقتی مشکلی ندارید و حوصلتون سر رفته زنگ بزنید و به جواباشون بخندید ...
البته در 60% مواقع مشتری رو ** فرض می کنن
kouroshez
July 15th, 2015, 23:11
خداروشکر! مگر این شرکت حذف بشه و اجازه بدن ای اس پی های دیگه هم روی فیبر نوری سرویس بدن ! گندشو در اوردن با این کیفیت مضخرف !
استان ها رو نام نبردند ؟
asrhosting
July 15th, 2015, 23:14
ISP ها هم دارن جمع میشن .
مخابرات هم این ماه تو شرق اصفهان بالای 1000 مشترک رو ثبت نام کرد و جالبه هر اکانت adsl راحت 600 تا 700 کیلوبایت دانلود میده .
سیدرضا بازیار
July 15th, 2015, 23:16
پشتیبانی مخابرات به شکلی هست که به جای حل مشکل باید وقتی مشکلی ندارید و حوصلتون سر رفته زنگ بزنید و به جواباشون بخندید ...
البته در 60% مواقع مشتری رو ** فرض می کنن
اینجاش رو خوب اومدید :d
تماس مشتری با مخابرات:
مشتری : روی آیکن network در سمت راست صفحه یه علامت هشدار قرار داره.
مخابرات: سمت راست شما یا سمت راست من؟
مشتری : رمز عبور من حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ v مثل victor، و عدد 7 هست.
مخابرات: اون 7 هم با حروف بزرگه؟
amirhasan
July 16th, 2015, 00:55
اگر بزارن که شرکت های دیگه هم روفیبر نوری اینترنت بدن من خودم اولین کسی هستم که از اون ها میگیرم
درسته که میگن مخابرات در حجم اینترنت ***ی هم میکنه؟
gnet
July 16th, 2015, 01:09
سلام دوستان اره مثل اینکه داره خودشو جمع جور میکنه دیگه نامحدود هم نمیده هرکی نامحدود بوده به اجبار تغییر سرویس زدن براش
kool
July 16th, 2015, 01:29
اگر بزارن که شرکت های دیگه هم روفیبر نوری اینترنت بدن من خودم اولین کسی هستم که از اون ها میگیرم
درسته که میگن مخابرات در حجم اینترنت ***ی هم میکنه؟
اتفاقا به نظر من از نظر حجم، مخابرات دستکاری نمی کنه
lifepp
July 16th, 2015, 01:56
همان بهتر که نمی دهد !
والسلام . :103: هه
networkgostar
July 16th, 2015, 01:58
من پیمانکار مخابرات کل استان مازندران هستم در زمینه بازی های انلاین.
جالب اینجاست ک دارن میرن به سمت سرویس های ارزش افزوده که بدون دردسر پول درارن خودشون هم میگن اینترنتمون مزخرفه و سود انچنانی نداره البته مخابرات مازندران از نظر رتبه جایگاه اول رو دلره از نظر فنی و بازاریابی و تجهیزاتشون هم به حق همه حرفه ایه استیبلیش خوبه اما خوب سرعتش بستگی داره کی باشه بری اونجا واست باز کنن سرعت خوب داشته باشی من خودم به شخضه از عصر تلکام استفاده میکنم 23 مگ نت دارم که حدود 2200k دانلود دارم.
ourweb
July 16th, 2015, 02:03
من اهواز هستم مرکز دیتا خداییش زورم میاد وقتی اشتراک. ضریب سرویس رو بین 15 تا 20 نفر شیر میکنن بعد به یوزر میگن. 1 به 8
rezaserver
July 16th, 2015, 02:35
من اهواز هستم مرکز دیتا خداییش زورم میاد وقتی اشتراک. ضریب سرویس رو بین 15 تا 20 نفر شیر میکنن بعد به یوزر میگن. 1 به 8
بعد از مدت ها که برگشتین به نت هنوز اینترنتتون درست نشده جناب؟! :)
se7en-host
July 16th, 2015, 03:47
من 2 خط به اجبار از مخابرات دارم
سرعت خوبه اما شب خیلی افتضاح میشه بخاطر زمان دانلود رایگان
mohammadali3517
July 16th, 2015, 04:00
اسامی اون 9 استان اعلام نشده
واسه ما که فقط ارائه دهنده مخابرات هست و با 512 حدود 230 دانلود میکنیم خوبه (البته دو مگش هم همینه)
اسامی 9 تا استان رو باید از کجا ببینیم?
ourweb
July 16th, 2015, 04:13
بعد از مدت ها که برگشتین به نت هنوز اینترنتتون درست نشده جناب؟! :)
جناب اینترنت مون داره درست میشه اگه داخل این تاپیک هم شرکت کنید ما رو کمک میکنید که هرچه سریع تر راه اندازی کنیم !!!
ما هواسمون هست قربان به زودی از خجالت شما در میاییم !!!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146191
سیدرضا بازیار
July 16th, 2015, 08:28
من 2 خط به اجبار از مخابرات دارم
سرعت خوبه اما شب خیلی افتضاح میشه بخاطر زمان دانلود رایگان
اینترنت مخابرات دانلود شبانه نداره!
mohammadali3517
July 16th, 2015, 10:07
سید جان هر شهر فرق داره
از ما برای طرح های 6 ماهه و یک ساله دانلود شب گذاشتن
اگر مودم رو هم ریست نکنیم ساعت 1 تا 7 همون سرعت عادی روز میمونه d:
amirhasan
July 16th, 2015, 11:30
واسه ما که فقط ارائه دهنده مخابرات هست و با 512 حدود 230 دانلود میکنیم خوبه (البته دو مگش هم همینه)
1 مگ هم بیشتر از 200 نمیشه
hamra
July 16th, 2015, 11:40
مصرف رایگان شبانه یا همون دانلود یا ... دارد ساعت 1 شب تا 6-7 صبح . بستگی به شهر و استان دارد !
rezaserver
July 16th, 2015, 11:45
سلام
اون 3ماه و که گفتم یادتونه؟ :71:
ماه اول فقط 700 مگابایت شبانه رایگان دادند.
و دیگر تمام !
مگه داریم؟ مگه ... ؟:d
kool
July 16th, 2015, 11:59
با 2 مگ حدود 460 دانلود میکنه
wenhost
July 16th, 2015, 12:02
دوستان سرعت اینترنت 512 نامحدود
در تهران
با دانلود 70 کیلوبایت منصفانه هستش یا خیر؟
اگر نیست بنده زنگ بزنم .....
در ضمن مخابراتیه
mohammadali3517
July 16th, 2015, 12:04
1 مگ هم بیشتر از 200 نمیشه
دوست عزیز منطقه ما کلا فرق داره
شاید خنده دار باشه من طرحم رو بردم 2 مگ 6 ماهه سرعت تست کردم وسط روز با تمام وجودش دانلود میکرد 180کیلو شد و تا 10 دقیقه بعدش دوباره برگردوندم سرویس رو روی 512 از همون لینک 235 ثابت دانلود کردم
مخابرات ما کلا یه چیز دیگست:-)
- - - Updated - - -
در تهران
در ضمن مخابراتیه
معمولا 512 کیلو بیت هست توی تهران یعنی 64 کیلو بایت....
meva300
July 16th, 2015, 12:10
من تو اراک از مخابرات سرویس 512 دارم
روزها سرعت روی حدودا 130-145 هست
اما شب ها چون میره روی رایگان سرعت میاد روی 30 :-|
wenhost
July 16th, 2015, 12:12
دوست عزیز منطقه ما کلا فرق داره
شاید خنده دار باشه من طرحم رو بردم 2 مگ 6 ماهه سرعت تست کردم وسط روز با تمام وجودش دانلود میکرد 180کیلو شد و تا 10 دقیقه بعدش دوباره برگردوندم سرویس رو روی 512 از همون لینک 235 ثابت دانلود کردم
مخابرات ما کلا یه چیز دیگست:-)
- - - Updated - - -
معمولا 512 کیلو بیت هست توی تهران یعنی 64 کیلو بایت....
بله سرعت دانلود معمولا 64 هستش
hostorder
July 16th, 2015, 12:19
آشغال ترین اینترنت بی کیفیت ترین اپراتورهای بی سواد فقط تو مخابرات یافت میشه من خریده بودم یک هفته بود میگفتند فعاله چراغ ای دی اس ال روشن نمیشد هر روز زنگ میزدم فوش میدادمشون آخرش رفتم پیش آشنامون تو مخابرات به اون گفتم اونم گفت نگاه کردند دیدند پورت مشکل داره 8-| خیلی حالم ازشون به هم می خوره اینترنت فقط های وب
mohammadali3517
July 16th, 2015, 12:21
آشغال ترین اینترنت بی کیفیت ترین اپراتورهای بی سواد فقط تو مخابرات یافت میشه من خریده بودم یک هفته بود میگفتند فعاله چراغ ای دی اس ال روشن نمیشد هر روز زنگ میزدم فوش میدادمشون آخرش رفتم پیش آشنامون تو مخابرات به اون گفتم اونم گفت نگاه کردند دیدند پورت مشکل داره 8-| خیلی حالم ازشون به هم می خوره اینترنت فقط های وب
خب دوست عزیز های وب یه عیب بزرگ داره
اونم اینکه کشش خیلی دیر خالی میشه
البته خودم تجربه استفاده از های وب رو نداشتم طبق حرف مشتری هام میگم.
samaserver
July 16th, 2015, 12:25
در تهران
در ضمن مخابراتیه
سرعت شما درست هست دانلودتون مناسبه
m2vooroojak
July 16th, 2015, 13:55
سر کار مخابرات دو مگ دارم ده روزه هر روز زنگ میزنم میگن کندی سرعت داریم هی میگن فردا درست میشه هنوز که هنوزه درست نشده :|
ولی واسه خونه های وب دارم 3 ساله تا حالا یه بارم نشده که ناراضی باشم
گرگان - گلستان
ramin2015
July 16th, 2015, 13:59
از خیلیا شنیدم که مخابرات خوب نیست.
se7en-host
July 17th, 2015, 00:55
برای ما داره
ساعت 1 الی 7 البته با این سرعت که نمی شه استفاده کرد
hotler
July 17th, 2015, 01:42
مخابرات با اون کیفیت مضخرفش بهتر که دیگه سرویس نده :)
اوایل یادم میاد حدود 2 یا 3 سال پیش ازشون نامحدود 256 گرفتم ماهی 12500 فکر کنم ، فیکس 32 KB/s دانلود میکرد ، یادم میاد یک فایل یک گیگی دقیق 8 ساعت طول میکشید از دانلودها تا دانلود بشه. یعنی به کوب هر 24 ساعت 3 گیگ میتونستی دانلود کنی.
نفهمیدیم چی شد نامحدود رو بعد از مدتی جمع کردن و به جاش سرویس خانواده گرفتیم. جوابگوی نیاز اون موقع ما بود ، بعدش زنگ زدن و سرویس جدیدشون رو با نام کمپین نوروزی معرفی کردن اونم خوب بود ماهی 13 تومن 8 گیگ شبانه رایگان ، شبا 128 دانلود میکرد بعد از یک مدت شد 32 دیگه خسته شدیم.
از عصر انتقال داده ها سرویس تهیه کردیم 6 ماهه رایگان :) یک گیگ حجم فقط برای تست سرعت گرفتم .
سرعتش عالیه ، شبانه رایگان هم داره نمونه از سرعت شبانه : http://up.vbiran.ir/uploads/3530143708181010078_Snapshot_2015-07-16_065629.png
الان دارم طعم کیفیت رو میچشم :)
turkserver
July 17th, 2015, 02:08
دوستان اگه کسی از آذربایجان غربی هست یه زنگی به 2020 بزنه میبینی یارو حرف زدنشم بلد نیست - من دورانی که از مخابرات نت داشتم خیلی اذیتم کردن
زنگ زدم میگم سرعتم کم شده - میگه برو سی ام دی باز کن پینگ بگیر 192.168.1.1 :| میگم آقای محترم من لینوکس هست سیستمم سی ام دی نداره میگه لینوکس و ویندوز چه فرقی دارن هر دو ویندوزن :|
روی فیش تلفن هم ماهی 45 میومد سرعت 2048 داده بودن سرعت دانلودشم از 90 بالا تر نمیرفت :|
الان از های وب نت دارم 128 هست سرعت دانلودشم تا 300 میره از 250 هم پایین تر نمیاد - کلا باید منصفانه حرف بزنید
مخابرات افتضاحه
morteza1200
July 17th, 2015, 02:14
الان نزدیک به 2 ماهه فقط چیزی به اسم اینترنت داریم ، سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 10kb نمیره ، در طول روز هم یا قطع یا پینگ بالای 300 و تایم اوت شدید
معلوم نیست تکلیف چیه
- - - Updated - - -
الان نزدیک به 2 ماهه فقط چیزی به اسم اینترنت داریم ، سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 10kb نمیره ، در طول روز هم یا قطع یا پینگ بالای 300 و تایم اوت شدید
معلوم نیست تکلیف چیه
AbtinServer
July 17th, 2015, 04:30
سرعت اینترنت مخابرات انقدر داغون شده که یه ریموت ایران هم باز می کنید لگ میزنه.
دولت کلا تا می بینه تو هر صنفی دوزار سوددهی وجود داره بدو بدو میاد گند میزنه به هر چی بوده و هست. نمونه بارزش اینترنت مخابرات