توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک به رفع تحریم و ساسپند
mojtaba_gk671
July 15th, 2015, 13:29
سلام یه سرور مجازی از asmallorange.com دارم که به علت داشتن دامنه ir در بین اکانت ها ساسپند شده کلا و اجازه دسترسی و بکاپ حتی نمی دن.
ولی اگه مدرک اقامت در خارج یا داشتن شرکت در خارج بفرستم باز می کنن
کسی می تونه ککمک کنه باز کنم سرور رو و سریع منتقل کنم.
We cannot unsuspend your account until you provide the below.
If you can demonstrate that you reside in a different nation, or
that your business is located in a different nation, please
reply here with documentation to this effect. If you are unable to
provide this documentation, we will be required to remove your account from our servers.
Hostline
July 18th, 2015, 21:46
باید یه سری مدارک با نام و .. خودت منتها از لوکیشن دیگه براشون ایمیل کنی!
یه پاسپورت جعل کن
mojtaba_gk671
July 18th, 2015, 21:54
باید یه سری مدارک با نام و .. خودت منتها از لوکیشن دیگه براشون ایمیل کنی!
یه پاسپورت جعل کن
دوست عزیز من که مشکلم ندونستن این موضوع نیست. منظورم اینه کسی نمونه مدرکی داره بهم بده اسمشو فتوشاپ کنم؟
آیا کسی تجربه تو این زمینه داره؟ می شه با ارسال یه اسکن فتوشاپ شده راضیشون کرد؟ آیا پاسپورت نمی گن اسکن کن؟
Hostline
July 18th, 2015, 22:08
از payment24 میتونین با هزینه انجام بدین (سرویس paypal و .... که ارائه میده مدارک تقلبی لازمه هم میده ولی ببینین ارائه مدارک بدون paypal هم انجام میده؟ که سریع تر و ارزون تر انجام بشه)
ولی دوس داری بازم تحقیق کن جای بهتر هم شاید بود
mojtaba_gk671
July 18th, 2015, 22:38
از payment24 میتونین با هزینه انجام بدین (سرویس paypal و .... که ارائه میده مدارک تقلبی لازمه هم میده ولی ببینین ارائه مدارک بدون paypal هم انجام میده؟ که سریع تر و ارزون تر انجام بشه)
ولی دوس داری بازم تحقیق کن جای بهتر هم شاید بود
بله بیش از دو روز هست قرار شده قبض اب ادرس خارج کشور برام بفرستن ولی ظاهرا علی رغم ارسال درخواست های مکرر بعد از افزایش موجودی و ثبت تیکت و تماس از طریق پشتیبانی انلاین سایتشون، هنوز هم پاسخی مبنی بر علت تاخیر و عدم ارسال مدرک دریافت نکردم جز اینکه هنوز مسئول این کار در مجموعه پاسخگو و دردسترس نیست.
- - - Updated - - -
خودم یک مدرک خارجی داشتم داخلش اسم کشور خارجی با فتوشاپ اضافه کردم فرستادم ببینم چی می شه!! :-ss
ali.huc
July 18th, 2015, 22:50
لطفا اگر نتیجه گرفتید پروسه انجام کار رو اینجا هم ذکر کنید.
سپاس
mojtaba_gk671
July 20th, 2015, 20:57
علی رغم تایید مدارک توسط شرکت امریکایی asmallorange وقیحانه بر خلاف ادعای قبلی خود اعلام کردند به علت اینکه از ایران وارد سرور شده اید حساب مسدود خواهد ماند و حتی دسترسی بکاپ داده نخواهد شد. و به زودی کلا از سرور هایشان اطلاعات ما را حذف خواهند کرد. طبق توضیحات انها ارسال دسترسی بکاپ هم به ایرانیان ممنوع است!
kool
July 20th, 2015, 21:35
علی رغم تایید مدارک توسط شرکت امریکایی asmallorange وقیحانه بر خلاف ادعای قبلی خود اعلام کردند به علت اینکه از ایران وارد سرور شده اید حساب مسدود خواهد ماند و حتی دسترسی بکاپ داده نخواهد شد. و به زودی کلا از سرور هایشان اطلاعات ما را حذف خواهند کرد. طبق توضیحات انها ارسال دسترسی بکاپ هم به ایرانیان ممنوع است!
فکر نکنم دیگه باز کنن. احتمالا هم از ابتدا از روی پنل که با آی پی ایران لاگین کردید متوجه لوکیشن شما شدن وگرنه بیکار نیستن که بیان وی پی اس و آی پی سرور شما رو بررسی کنن و ...
mojtaba_gk671
July 20th, 2015, 21:40
فکر نکنم دیگه باز کنن. احتمالا هم از ابتدا از روی پنل که با آی پی ایران لاگین کردید متوجه لوکیشن شما شدن وگرنه بیکار نیستن که بیان وی پی اس و آی پی سرور شما رو بررسی کنن و ...
در هیچ کدوم از قوانین اونها لاگین از ایران ممنوع نیست. بلکه ایرانی بودن و ساکن ایران بودن ملاکه. شما هم بجای دفاع از امریکایی ها لطفا با احتمالات خودتون زندگی نکنید.
- - - Updated - - -
دقیقا در روز توافق سرور به علت میزبانی یک سایت با دامنه ی .ir تحریم شد.
servernab
July 20th, 2015, 21:42
در این موقعه ها شاید با پرداخت هزینه دسترسی به بکاپ بدن بهشون تیکت بدید
kool
July 20th, 2015, 22:02
در هیچ کدوم از قوانین اونها لاگین از ایران ممنوع نیست. بلکه ایرانی بودن و ساکن ایران بودن ملاکه. شما هم بجای دفاع از امریکایی ها لطفا با احتمالات خودتون زندگی نکنید.
- - - Updated - - -
دقیقا در روز توافق سرور به علت میزبانی یک سایت با دامنه ی .ir تحریم شد.
:) دوست عزیز من چه علتی داره که از امریکایی ها طرفداری کنم. هدف راهنمایی برای یافتن علت بود!
خوب شما میگید در قوانین درج کردن که ایران تحریم هست بعد شما با آی پی ایران به راحتی در پنلتون لاگین کردید و مشکل همینجا هست که متوجه شدن و بعد با یک جستجوی ساده روی سایت های میزبانی شده روی آی پی سرور شما، یک مورد پیدا کردن که بهتون بگن از ایران هستید. در واقع بهونه دستشون دادید.
در هر حال بهتره با خودشون مذاکره کنید و اگه بتونید یک دلیل خوب پیدا کنید و بهشون بگید شاید باز کردن. مثلا بگید با وی پی اس ایران جهت بررسی مشکل سایت مشتری ایرانی لاگین کردید و ...
mojtaba_gk671
July 20th, 2015, 22:10
:) دوست عزیز من چه علتی داره که از امریکایی ها طرفداری کنم. هدف راهنمایی برای یافتن علت بود!
خوب شما میگید در قوانین درج کردن که ایران تحریم هست بعد شما با آی پی ایران به راحتی در پنلتون لاگین کردید و مشکل همینجا هست که متوجه شدن و بعد با یک جستجوی ساده روی سایت های میزبانی شده روی آی پی سرور شما، یک مورد پیدا کردن که بهتون بگن از ایران هستید. در واقع بهونه دستشون دادید.
در هر حال بهتره با خودشون مذاکره کنید و اگه بتونید یک دلیل خوب پیدا کنید و بهشون بگید شاید باز کردن. مثلا بگید با وی پی اس ایران جهت بررسی مشکل سایت مشتری ایرانی لاگین کردید و ...
سایت های یک سرور دیگه به سرور سایت توسط تیکتی که دادیم توسط خودشون منتقل شد! جالبه خودشون انتقال رو انجام دادند و در مورد سایت .ir حتی چند مورد فنی رو با من هماهنگ کردن. چند روز بعد در اشاره به اون تیکت متوجه شدن خودشون با دست خودشون دامنه ir به سرور منتقل کردند. و بعد سرور بدون اطلاع مسدود شد. الان من دنبال علت نیستم. توی قوانینشون هم اسمی از تحریم نیومده. منظور من قوانینی هست که مدعی هستند وجود داره ولی توی سایت ذکر نکردن. من گفتم یکی از ایران لاگین کرده و در واقع اماراتی هست. گفتن در صورتی که ایرانی هم باشه ولی در خارج کشور دفتر داشته باشید یا اقامت داشته باشید مدارک ارسال کنید مشکلی نیست. بعد از ارسال مدارک می گن مدیرمون گفته باز نکن و بکاپ نده!
Mohammad_reza
July 20th, 2015, 22:54
من یه مورد مشابه داشتم ، یه پولی میگیرن بکاپ میدن بهت. اگر هم قبول نکردن ، دیگه چاره ای نیست.
همکار بنده از آمریکا سرور داشت حتی با هویت برادرش که ساکن آمریکا بود خریداری کرده بود ولی وقتی فهمیدن از سایت های ایرانی میزبانی می کنه ، سرور رو مسدود کردن و زمانی که از تلفن آمریکا با پشتیبانی سایت تماس گرفت ، وصلش کردن به پلیس fbi ...
توجه داشته باش که اونجا مثل ایران نیست که شما چونه بزنید و با کمی چرب زبونی مسائل قانونی رو زیر پا بذارید و براتون پارتی بازی کنن و استثنا قائل بشن ، وقتی میگن ایران تحریم ، یعنی واقعا تحریم ... شما هم نباید از سرویس دهنده خارجی میگرفتید. حالا شاید در ازای پول بتونن کاری بکنن براتون.
yeganehha
July 20th, 2015, 23:02
با توجه به تجربه شخصی ام یکی از همکاران هم مشکل مشابه ای داشت ولی از هر راهی اقدام کرد به نتیجه ای نرسید .
kool
July 20th, 2015, 23:18
من گفتم یکی از ایران لاگین کرده و در واقع اماراتی هست. گفتن در صورتی که ایرانی هم باشه ولی در خارج کشور دفتر داشته باشید یا اقامت داشته باشید مدارک ارسال کنید مشکلی نیست. بعد از ارسال مدارک می گن مدیرمون گفته باز نکن و بکاپ نده!
بله منظورم همین بود ولی ظاهرا لجشون گرفته. شاید از توافق هسته ای ناراحت هستن و نمیدونن چطور خودشون رو خالی کنن.
به هر حال راه دیگه ای فعلا به نظرم نمیرسه. امیدوارم همکاران دیگر بتونن راهی ارائه کنن که مشکلتون برطرف شه.
alimosavi
July 20th, 2015, 23:20
می دونم الان فایده نداره و شاید ناراحت بشید. ولی بک آپ منظم از اطلاعات از اصول هست که اگر رعایت نشه ضرر می کنید ..