PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد اکانت در هتزنر

mostafa9533
July 14th, 2015, 07:00
با سلام
من یه سرور اختصاصی دارم روی هتزنر که میخوام به پنلی که خودم باز میکنم انتقال بدم
آیا ساخت اکانت به نام ایرانی ایرادی از طرف دیتاسنتر داره یا نه؟
من برای ثبت نام تا یه جاهایی رفتم ولی اسکن پاسپورت میخواست،همین اسکن پاسپورت کافیه یا مراحل دیگه ای هم داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

ra3ou1
July 14th, 2015, 07:17
با سلام
من یه سرور اختصاصی دارم روی هتزنر که میخوام به پنلی که خودم باز میکنم انتقال بدم
من برای ثبت نام تا یه جاهایی رفتم ولی اسکن پاسپورت میخواست،همین اسکن پاسپورت کافیه یا مراحل دیگه ای هم داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

تا جایی که همکارا ذکر کردن مثل اینکه دیگه اکانت جدید قبول نمی کنند

اما اگر طبق روال قبل باشد بله اسکن پاسپورت ارسال کنید

بعد از تایید مشخصات پنل شما ارسال می شود

mostafa9533
July 14th, 2015, 21:54
ممنون

samaserver
July 15th, 2015, 10:43
تا جایی که همکارا ذکر کردن مثل اینکه دیگه اکانت جدید قبول نمی کنند

اما اگر طبق روال قبل باشد بله اسکن پاسپورت ارسال کنید

بعد از تایید مشخصات پنل شما ارسال می شود

اکانت من رو دیروز تایید کردند ظاهرا مذاکرات جواب داده و این مشکل رفع شده

morteza1200
July 15th, 2015, 10:48

دوست عزیز با کدوم هویت برای شما تائید کردند ؟

ممنون

wenhost
July 16th, 2015, 00:25
هیچ مشکلی نبوده و تایید میکنند
قبلش هم چند تایی باز شد مشکلی نبود
با هویت ایرانی و آدرس ایرانی 1 هفته پیش برای یکی از دوستان باز شد
بدون هیچ مشکل

AbtinServer
July 16th, 2015, 00:36
با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

با هویت ایرانی مشکلی نداره ولی از پنل فعلی مطمئن هستید که با انتقالش بعدها مشکل بوجود نمیاد؟

sssoheil
July 16th, 2015, 02:42
درود

دوست عزیز باز کردن پنل کار ساده ای است ولی ایا فکر امنیت پنل خود را در اینده کرده اید؟اگر زمانی مجددا تحریم شدیم یا موضوع دیگری پیش امد ایا حاضرید سرور خود را به همین راحتی از دست دهید؟همانطور که مستحضرید سر همین مسائل دوستان زیادی سرور ها و پنل خود را در هتزر و ovh از دست داده اند.به نظر بنده با دوستانی که بصورت حرفه ای و با هویت کشورهای دیگر پنل معتبر دارند همکاری کنید بهتر است تا ریسک کنید.

se7en-host
July 16th, 2015, 02:53
بله پاسپورت کافی است

Sent from my SM-G850F using Tapatalk

behta
December 14th, 2015, 01:26
با سلام بنده با هویت امارات ثبت نام کردم ولی بعد از ثبت نام و ارسال اسکن پاسپورت از من مجوز اقامت خواستند آیا راه حلی برای این مشکل وجود دارد ؟

cherokee
December 20th, 2015, 11:02

مذاکرات وقتی جواب داده که هر ایرانی بتونه از هر سایت خارجی هر سرویس و خدماتیکه نیاز داره رو خریداری کنه به همون آسونی که از یه سرویس رو از کشور خودش بگیره. :-s#-o