ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاص بیش از یک دامنه به یک یوزر در Plesk

MEMPHIS
September 4th, 2010, 10:58
سلام، من می خواستم سایت شخصی ام را روی VPS قرار دهم، بنابراین یک Plesk نصب کردم و یک Client در آن تعریف نمودم. سپس یک دامنه به آن اختصاص دادم و همه چیز حل شد. ولی وقتی نیاز شد یک دامنه دیگر را اضافه کنم، به این error برخوردم:

1295

ممنون میشم بگید مشکل از کجاست و چطور باید این کار رو انجام بدهم...

راستی آیا شیوه عملکرد کلی ام درست بوده است؟

متشکرم
(http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/pencil.png)

J4vad
September 4th, 2010, 11:40
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست و چطور باید این کار رو انجام بدهم...

راستی آیا شیوه عملکرد کلی ام درست بوده است؟

متشکرم

بله فقط ، شما در هنگام تعریف Client میزان Resource را برای تعداد دامنه 1 داده اید و به همین دلیل اجازه ایجاد دامنه بیشتر بر روی این Client را ندارید .

موفق باشید .

MEMPHIS
September 4th, 2010, 11:59
نه دوست عزیز، من مقدار فیلد Domains رو روی Unlimited تنظیم کرده ام... فکر نکنم مشکل از اینجا باشه... ضمنا من دارم از آخرین ورژن Plesk استفاده می کنم که کرک هم نشده، آیا مشکل از اینه؟!

mdt
September 4th, 2010, 12:28
یعنی Plesk با لیسانس دارید استفاده می کنید؟ یا نسخه مجانی آن را دانلود و نصب کرده اید؟
اگر حالت دوم است، نسخه مجانی فقط اجازه تعریف 1 دامین را به شما می دهد.

rn4j1m1
September 4th, 2010, 12:43
لایسنس دارید یا نسخه رایگان ؟

J4vad
September 4th, 2010, 12:47
نه دوست عزیز، من مقدار فیلد Domains رو روی Unlimited تنظیم کرده ام... فکر نکنم مشکل از اینجا باشه... ضمنا من دارم از آخرین ورژن Plesk استفاده می کنم که کرک هم نشده، آیا مشکل از اینه؟

پیغام شما این را می گوید مگر اینکه شما از لیسانس رایگان و یک دامین استفاده کرده باشید که اجازه استفاده از یک دامنه را فقط دارید .

موفق باشید .