توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انتقال سرور پلسک
navidz
July 13th, 2015, 17:40
با سلام
من یک سرور پلسک ویندوز با 44 اکانت در نسخه 11.5 دارم که قصد انتقال در همون شبکه به سروری با پلسک 12 را دارم ولی متاسفانه در انتقال به مشکل برمیخورم
دوستانی که در این زمینه مهارت دارند لطفا قیمت های خود را اعلام نمایند
با تشکر
ra3ou1
July 13th, 2015, 18:16
مشکلتون چی هست دوست عزیز؟
چه خطایی به شما میده؟
novin-web
July 14th, 2015, 01:57
با سلام
من یک سرور پلسک ویندوز با 44 اکانت در نسخه 11.5 دارم که قصد انتقال در همون شبکه به سروری با پلسک 12 را دارم ولی متاسفانه در انتقال به مشکل برمیخورم
دوستانی که در این زمینه مهارت دارند لطفا قیمت های خود را اعلام نمایند
با تشکر
سلام
معمولا برای انتقال از نسخه پایین با بالاتر با ارور امنیتی سرتفای بر میخورید.
متن دقیق ارور چی هست؟
salar123
July 14th, 2015, 03:42
:) اگه از نسخه ویندوز استفاده میکنید . plsek installer رو دانلود کنید سرور رو ابدیت کنید. بعد نقل مکان کنید. با خیال راحت انتقال بدید.
mohashemi
July 14th, 2015, 09:48
هیچ مشکلی جهت انتقال از سرور با ورژن 11 به 12 نیست ، بنده بار ها این کار را انجام داده ام ، با توجه به این که دسترسی روت دارید ، migration manager مربوط به پلسک را روی سرور اول نصب کنید و آن را فعال کنید ، سپس فایروال دو سرور را خاموش کنید و از سرور مقصد در قسمت tools and setting در قسمت migration manager درخواست انتقال را با تکمیل اطلاعات سرور مبدا شروع کنید ، در این مرحله سرور مقصد به سرور مبدا متصل می شود و لیست اکانت ها را می آورد ، البته من پیشنهاد می کنم اگر سرور ها در یک دیتاسنتر نیست و یا حجم اکانت ها بالا هست انتقال را به صورت کامل و یک دفعه انجام ندهید و در هر بار migration تنها 10 اکانت را انتخاب کنید، همچنین انتقال در سرور های ویندوزی خیلی کند انجام می شود و ممکن هست حدود 24 ساعت این تعداد انتقال به طول بیانجامد.
این نکته را هم ذکر کنم در مراحل migration سرور پیش نیاز های خودش را با سرور مبدا مقایسه می کنه و اگر اختلالی باشه به شما اعلام می کنه تا رفع کنید و دوباره مراحل migration را طی کنید و نکته آخر این که روی هر دو سرور آدرس سرور های sql server یکسان باشه تا در ریستور دیتابیس ها اختلال ایجاد نشه .