PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت انلاین نمایندگی ریسلو

majid67
July 13th, 2015, 16:38
سلام
دوستان در رجیسترار ریسلو، برای اینکه زیر نمایندگان بتوانند پرداخت انلاین داشته باشند چه راه کاری وجود دارد؟
یعنی بعد از اینکه هزینه را در پنل ریسلو وارد کرده، به سایت با اسکریپت whmcs منتقل شده و پرداخت را انجام دهد و پنلش شارژ شود.
پلاگینی وجود دارد؟
بدون استفاده از اسکریپت whmcs چطور؟

peym@n
July 13th, 2015, 19:57
دورد
تا جایی گه بنده اطلاع دارم فکر کنم یه افزونه است و قیمتش بالا میباشد در ایران اگه اشتباه نکنم 2 نفر از این امکانات برخورد دار است
یکی طلا هاست و دیگیری 98 هاست
موفق باشید

fadak
July 13th, 2015, 20:29
افزونه ای هست که با توجه به api ریسیلو نوشته شده و با درگاه پرداخت هماهنگ کردند
اگر تمایل دارید میتوانید اعلام کنید فکر کنم افرادی که توانایی نوشتم همچین افزونه ای باشن و اینجا حضور دارن کم نباشن
پیروز باشید ...

هاست 97
July 14th, 2015, 11:46
دورد
تا جایی گه بنده اطلاع دارم فکر کنم یه افزونه است و قیمتش بالا میباشد در ایران اگه اشتباه نکنم 2 نفر از این امکانات برخورد دار است
یکی طلا هاست و دیگیری 98 هاست
موفق باشید
سایتهای بسیاری همچون هاست 97 در حال استفاده از api هستند و به whmcs متصل کرده اند و در انحصار دو سایت نیست
در گوگل جستجو کنید سایت های ارائه دهنده این addon را پیدا خواهید کرد

penfulmega
August 1st, 2015, 16:59
توسط فراسو هم ارائه میشه ما خودمون از اون استفاده می کنیم
و فقط در انحصار این دوتا سایت نیست خیلی از دوستان دارن از این ماژول استفاده می کنند حالا یا فراسو یا کسانی که به صورا اختصاصی نوشته اند

wenhost
August 1st, 2015, 17:03
این یک افزونه است
که در جا های مختلف مانند فراسو فروخته میشه
قبلا بله همین 2 نفر بودند
ولی حالا به فروش میره
کسانی هم بودند دادن براشون برنامه نویسی کردند