bikas
July 11th, 2015, 17:25
سلام خدمت دوستان.راستش از دیشب کلی پیام اومد که اقا چجوریاس اسکریپت کیه،اسکریپت چیه،از کجا اومده و...
والا من یه توضیح بدم خدمت شما،-این اسکریپت که سایت رو باز میکنی اخرش last.php هست . اسکریپت سایت blogreaders.ir بود
که الان ***** شده بخاطر مشکلی که داخلشه و ***** کلماتی که کار نمیکنه-این اسکریپت رو هاستینگ بنده بود، که یکی از دوستانی اینجا حضور داره به هر دری میزد که ازش هک بزنه و حتی زنگ زده بود به یکی از دوستان که مدیر سرور بود هر چقدر میخوای بهت میدم، بک اپ این اسکریپت رو بهم بده اما دوست بنده نداد بهش .خلاصه ایشون از این سایت هک زدن-اما زرنگی ما این بود که اون فایل های اصلی و از همه مهم تر اون فایلی که مطالب تو خودش سرچ میکنه رو، داخل یک یوزر دیگه گذاشتیم
-ما والا میبینم از این سایت ها داره زیاد میشه-اما خوب میدونیم ناقصه چیزی نمیگیم
بعدش این last.php وقتی که اخر سایت میاد. سعید وقتی دید بلاگفا کار نمیکنه اینکارو کرد حداقل مطالب وبلاگدهی های دیگه معلوم بشه
-------------------------------------------------
سوالی بود در پ.خ اعلام فرمایید تا جواب بدم
بنده خواهش که از مدیران دارم-پیگیر باشن
حداقل قانون اینکه طرف اثبات کنه محصول برای خودشه
دوست عزیز که میاد زیر امضاش میویسه فروش اسکریپت خبرخوان ...
در صورتی که تاپیک نمیزنه-و در یاهو و پ.خ میفروشه
اسکریپت مال اون نیست
والا من یه توضیح بدم خدمت شما،-این اسکریپت که سایت رو باز میکنی اخرش last.php هست . اسکریپت سایت blogreaders.ir بود
که الان ***** شده بخاطر مشکلی که داخلشه و ***** کلماتی که کار نمیکنه-این اسکریپت رو هاستینگ بنده بود، که یکی از دوستانی اینجا حضور داره به هر دری میزد که ازش هک بزنه و حتی زنگ زده بود به یکی از دوستان که مدیر سرور بود هر چقدر میخوای بهت میدم، بک اپ این اسکریپت رو بهم بده اما دوست بنده نداد بهش .خلاصه ایشون از این سایت هک زدن-اما زرنگی ما این بود که اون فایل های اصلی و از همه مهم تر اون فایلی که مطالب تو خودش سرچ میکنه رو، داخل یک یوزر دیگه گذاشتیم
-ما والا میبینم از این سایت ها داره زیاد میشه-اما خوب میدونیم ناقصه چیزی نمیگیم
بعدش این last.php وقتی که اخر سایت میاد. سعید وقتی دید بلاگفا کار نمیکنه اینکارو کرد حداقل مطالب وبلاگدهی های دیگه معلوم بشه
-------------------------------------------------
سوالی بود در پ.خ اعلام فرمایید تا جواب بدم
بنده خواهش که از مدیران دارم-پیگیر باشن
حداقل قانون اینکه طرف اثبات کنه محصول برای خودشه
دوست عزیز که میاد زیر امضاش میویسه فروش اسکریپت خبرخوان ...
در صورتی که تاپیک نمیزنه-و در یاهو و پ.خ میفروشه
اسکریپت مال اون نیست