ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن zopim در ناحیه کاربری

Azarin Web
July 11th, 2015, 12:10
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز

ما داخل سایتمون zopim قرار دادیم ، ولی میخوایم که داخل ناحیه کاربری هم بیاد و از اونجا هم بشه گفتگو کرد. راه حلی وجود داره؟ ما همون کدی که داخل سایت گذاشتیم امتحان کردیم داخل ناحیه کاربری جواب نداد.

این سایت: azarinweb.com
اینم ناحیه کاربری: client.azarinweb.com

با تشکر

mamalak
July 11th, 2015, 12:16
سلام همکار گرامی

به قالب خود در پوشه template بروید فولدر فوتر قالب footer.tpl رو باز کنید انتهای آن کد رو کپی کنید سیو کنید
چک کنید ببینید نمایش میده ؟
این روش در تمامی صفحات ناحیه کاربری نشان داده میشود

موفق باشید

Azarin Web
July 11th, 2015, 12:22
سلام همکار گرامی

به قالب خود در پوشه template بروید فولدر فوتر قالب footer.tpl رو باز کنید انتهای آن کد رو کپی کنید سیو کنید
چک کنید ببینید نمایش میده ؟
این روش در تمامی صفحات ناحیه کاربری نشان داده میشود

موفق باشید

سلام
ممنون از پاسختون

ببینید مشکل اینه که سایت از ناحیه کاربری کاملا جداست ، حتی هاستشون هم جداست! حالا ما همان کدی که داخل سایت قرار دادیم و zopim آماده ، داخل ناحیه کاربری و اتفاقا دقیقا همون جایی که شما میفرمایید قرار دادیم و کار نکرد.
یعنی نمیشه zopim رو قسمت های مختلف 1 سایت قرار داد؟ هم ناحیه کاربری هم سایت اصلی هم مثلا انجمن و...

با تشکر

mamalak
July 11th, 2015, 12:27
سلام
ممنون از پاسختون

ببینید مشکل اینه که سایت از ناحیه کاربری کاملا جداست ، حتی هاستشون هم جداست! حالا ما همان کدی که داخل سایت قرار دادیم و zopim آماده ، داخل ناحیه کاربری و اتفاقا دقیقا همون جایی که شما میفرمایید قرار دادیم و کار نکرد.
یعنی نمیشه zopim رو قسمت های مختلف 1 سایت قرار داد؟ هم ناحیه کاربری هم سایت اصلی هم مثلا انجمن و...

با تشکر

جناب والا دیگه من به همچنین چیزی برنخوردم
این روشی هم که گفتم من تویه یه دونه هاست تست کردم جواب داد!! 2 تا هاست رو نمیدونم :d
با عرض شرمندگی کارم از دستم بر نیومد

Azarin Web
July 11th, 2015, 12:30
جناب والا دیگه من به همچنین چیزی برنخوردم
این روشی هم که گفتم من تویه یه دونه هاست تست کردم جواب داد!! 2 تا هاست رو نمیدونم :d
با عرض شرمندگی کارم از دستم بر نیومد

روش قرار دادن شما کاملا درسته و ما هم با همین روش قرار میدیم ، اما مسئله اینه که سایت ما از ناحیه کاربریمون جداشت. موردی که شما فرمودید زمانی درسته که سایت اصلی نداشته باشیم و ناحیه کاربری همون سایت اصلی باشه! مثل سایت شما ، اما برای ما 2 اسکریپت و 2 هاست جدا هستند.

بازم تشکر از اینکه پاسخ دادید.

منتظر راهنمایی همکاران دیگر نیز هستم :53:

arkanet
July 11th, 2015, 16:52
سایت ما همک جداست، مشکلی نداره، کدی که از طرف زوپیم داده میشه تو هر سایتی قابل استفاده سات، فقط باید صحیح جایگزین بشه، میخواید دسترسی بدید براتون چک ئکنیم

Azarin Web
July 11th, 2015, 21:27
سایت ما همک جداست، مشکلی نداره، کدی که از طرف زوپیم داده میشه تو هر سایتی قابل استفاده سات، فقط باید صحیح جایگزین بشه، میخواید دسترسی بدید براتون چک ئکنیم

سلام
یعنی کد zopim شما رو از سورس سایتتون بردارم و داخل سایت خودم بگذارم ، کار میکنه؟! فکر نکنم اینطور باشه.... همکارایی که هم داخل سایت اصلی و هم داخل ناحیه کاربری (whmcs) از zopim استفاده کردن لطفا راهنمایی کنند.

با تشکر

مینا-صیفی
July 11th, 2015, 22:03
بچه ها من اسکریپت virtual freer دارم قبلا یادم هست zopim کد را در footer.tpl گذاشتم اما پایین سایتم را فوتر را میپروند بهم میزد چرا دلیلش چیست ؟ قالب ندارم فقط اسکریپت اصلی هست کسی اگر بلد هست دلیل را بگه ممنون میشم.

sepahanserver
July 11th, 2015, 22:04
درود

مدتی از Zoopim استفاده میکردیم نحوه فراخوانیش فرق داشت دقیق الان یادم نیست
ولی خوب جای های مختلف فایل header.tpl قرار دهید و بررسی کنید

<head>

{literal}

کد درون این تگ قرار میگیرد

{/literal}
</head>

mobinhost.in
July 11th, 2015, 23:05
دوست من خوب این موضوع رو تست کن
یکبار دیگر هم ثبت نام کن ببین اگر یک زوپیم جدید رو فقط در ناحیه کاربری قرار بدی بالا میاد یا نه

wenhost
July 11th, 2015, 23:17
صفحه اصلی سایت شما وردپرس است؟

Azarin Web
July 12th, 2015, 00:52
درود

مدتی از Zoopim استفاده میکردیم نحوه فراخوانیش فرق داشت دقیق الان یادم نیست
ولی خوب جای های مختلف فایل header.tpl قرار دهید و بررسی کنید

دقیقا مشکل همین بود ، جاوا اسکریپت برای اجرا شدن در whmcs به تگ {literal} نیاز داره.

مشکل حل شد
mobinhost.in
July 12th, 2015, 01:01
دقیقا چیکار کردین دوست من ؟

این مشکل رو دقیق توضیح بدین چطور حل کردین

Azarin Web
July 12th, 2015, 01:06

کدی که zopim میده رو بین تگ {literal} قرار دادیم:

{literal}
کد
{/literal}

kool
July 12th, 2015, 02:02

در سیستم whmcs برخی کدها مثل استایل و جاوا رو سیستم هوشمند بلاک میکنه برخی قسمت هاشون رو و در این صورت کد ناقص میشه و عمل نمیکنه. (اگه سورس سایت رو در این حالت چک کنید متوجه میشید)
برای این منظور باید کد مورد نظر رو بین تگ {literal} {/literal} قرار بدید تا کد بدون مشکل اجرا بشه.

مینا-صیفی
July 12th, 2015, 12:24
دوستان رو اسکریپ virtual freer نمیشه zopim گذاشت ؟

( 1 باز کد را گذاشتم قبلا فوتر سایت را خراب میکرد ) کسی امتحان کرده رو این اسکریپت ؟

yourhosting
July 12th, 2015, 12:26

( 1 باز کد را گذاشتم قبلا فوتر سایت را خراب میکرد ) کسی امتحان کرده رو این اسکریپت ؟
کد رو داخل یک فایل مثلا zopim.js قرار دهید و سپس در قالب فراخانی کنید

- - - Updated - - -

در سیستم whmcs برخی کدها مثل استایل و جاوا رو سیستم هوشمند بلاک میکنه برخی قسمت هاشون رو و در این صورت کد ناقص میشه و عمل نمیکنه. (اگه سورس سایت رو در این حالت چک کنید متوجه میشید)
برای این منظور باید کد مورد نظر رو بین تگ {literal} {/literal} قرار بدید تا کد بدون مشکل اجرا بشه.
ما بدون این کاری که شما فرمودید انجام دادیم و بدون مشکل کار میکند(کد رو در داخل zopim.js قرار دادیم و در فایل footer.tpl فراخانی کردیم)

مینا-صیفی
July 12th, 2015, 12:28
من قالب ندارم فقط اسکریپت اصلی میخوام بزارم میشه ؟

kool
July 12th, 2015, 13:45
ما بدون این کاری که شما فرمودید انجام دادیم و بدون مشکل کار میکند(کد رو در داخل zopim.js قرار دادیم و در فایل footer.tpl فراخانی کردیم)

با فراخانی شاید به تگ های فوق نیاز نباشد. به هر حال در زمانی که کد کامل اجرا نشود در هر دو حالت باید از تگ های فوق استفاده شود. (و اینکه احتمالا در فایل جانبی که ایجاد کردید نیز این تگ ها استفاده نشده؟)

- - - Updated - - -

فریر استفاده نکردم ولی تا جایی که میدونم باید برای اونم از تگ هایی استفاده شود.

مینا-صیفی
July 12th, 2015, 13:55
فعلا نه ثبت نام تونستم کنم و نه forget password هیچ کدام نشد سایتش مشکل داره ایمیل اصلا نمیاد و ارور میده همش بیخیالش شدم یجورایی

kool
July 12th, 2015, 13:58
فعلا نه ثبت نام تونستم کنم و نه forget password هیچ کدام نشد سایتش مشکل داره ایمیل اصلا نمیاد و ارور میده همش بیخیالش شدم یجورایی

اگه منظورتون zopim هست، مشکل نداره. ایران تحریم هست. و اگه از ایمیل سایتتون استفاده کنید و هر نوع مشخصات مربوط به ایران درونش باشه ایمیل ارسال نمیشه !

مینا-صیفی
July 12th, 2015, 14:09
تحریم های سیاسی یا غیره چه ربطی اخه به سایت ها دارند که بیان ما را تحریم کنند منم ایپی امریکا ندارم ثبت نام کنم ممنون از پاسختون

kool
July 12th, 2015, 14:27
البته به نوعی مجبوری تحریم کردن. چون بعد از ثبت نام میتونید با آی پی ایران هم وارد شوید و استفاده کنید.

ali0000
July 12th, 2015, 14:57
بچه ها من اسکریپت virtual freer دارم قبلا یادم هست zopim کد را در footer.tpl گذاشتم اما پایین سایتم را فوتر را میپروند بهم میزد چرا دلیلش چیست ؟ قالب ندارم فقط اسکریپت اصلی هست کسی اگر بلد هست دلیل را بگه ممنون میشم.

درود
روش تجربی که من انجام میدم برای حل این مشکل ، به آدرس templates/templates_c مراجعه نمایید اون کدی که از سایت zopim دریافت میکنید انتهای فایلی به این شکل f58e1a1c6465455edd96e3cad3a8e74e723.file.footer.tp l.php اضافه کنید و ذخیره کنید مشکل حل میشه ...

mohammad933
July 12th, 2015, 17:00
دوست عزیز کد رو داخل قالب پنل کاربری گزاشتی؟

مینا-صیفی
July 12th, 2015, 19:27
من هنوز ایپی امریکا ندارم یکی ثبت نام کرد ایمیل منو زد اما ایمیل امد واسه ورفای کردن هم باید ایپی امریکا باشه که من ندارم ورفای کنمش

- - - Updated - - -

خلاصه ثبت نام و ورفای کردم با ایپی امریکا اینو در صفحه اش نوشته بود یعنی بعد از 14 روز پولی میشه ؟

Over the next 14 days you'll have access to all the features of our Premium Plan.

kool
July 15th, 2015, 03:50
خلاصه ثبت نام و ورفای کردم با ایپی امریکا اینو در صفحه اش نوشته بود یعنی بعد از 14 روز پولی میشه ؟

Over the next 14 days you'll have access to all the features of our Premium Plan.

خیر یک نسخه رایگان داره با امکانات محدود و یک اپراتور. که بعد از 14 روز روی اون بسته فعال میشه