PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : VMware Workstation

zeos
July 11th, 2015, 03:33
آیا با VMware Workstation هم میتوان سرور رو کنترل کرد و عمل مجازی سازی رو انجام داد؟
من سیستم عاملم لینوکس هست و به غیر از Workstation
VMware نرم افزار های دیگشو برای لینوکس ارائه نمیده (یا اگه میده لطفا راهنمایی کنید)
اگه راهی نباشه باید برگردم ویندوز

jahromweb
July 11th, 2015, 04:02
باسلام
دقیقا چه کار میخواید بکنید؟
قصد شما کنترل یک سرور esxi دارید یا مجازی سازی خود کامپیوترتان؟
اگر مورد اول هست : کلا پیشنهاد میدم که یک وی پی اس ویندوز سرور ۲۰۰۸ داشته باشید و کاراتون رو با اون بکنید.
اگر مورد دوم هست : راه های بسیاری دارید : kvm / open vz / استفاده از ویرچوال باکس و ...
برای kvm میتونید از پنل virt-manager استفاده کنید که رایگان و عالی هست همه امکاناتی هم داره (از وی ام ور چیزی کم نداره شاید کامل تر هم باشه)

- - - Updated - - -

درضمن : چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟ فدورا؟ اوبونتو؟سنت او اس؟یا..؟

zeos
July 11th, 2015, 04:18
سلام
فرض کنید من یه سرور اختصاصی دارم و روی اون سرور اختصاصی میخوام چند تا سرور مجازی درست کنم.
مثلا یکی واسه سایت x یکی واسه سایت y
خب وقتی سرور اختصصاصی (یا مجازی) رو میخریم شرکت ارائه دهنده روش یه مجازی ساز معمولا
VMware نصب میکنه. وقتی صفحه اصلی سرور رو باز میکنیم به ما چند تا لینک میده لینکه یکیشم دانلود نرم افزاره VMware vCenter یا vClient بود دقیق یادم نیست تو ویندوز از اینا استفاده میکردم برای کنترل سرور ایجاد سرور مجازی، وضعیت سرور های مجازی و...
---
ubuntu 14.04

- - - Updated - - -

اصلا به نظرتون موندن تو لینوکس صلاحه؟
چون معمولا برای مدیریت سرور باید دانش لینوکس داشته باشیم به همین دلیل من اومدم
ubuntu تا بیشتر با لینوکس آشنا بشم
، در غیر این صورت برای بقیه ی کارام فعلا تفاوتی توی لینوکس و ویندوز برای من وجود نداره

arkanet
July 11th, 2015, 04:30
درود
دوست عزیز
مجازی سازی های مختلفی داریم، کی وی ام و وی ام ویر از معروفترین ها و پر ترفدار ترین ها توی ایران هست
مجازی سازی ورک استیشن که ذکر کردین، تحت یک سیستم عامل اجرا میشه،ًمثلا ویندوز خانگی یا لینوکس یا هرچی، اون نسخه از وی ام ویر که مهندس عزیز اشاره کردند، ای اس ایک آی سیستم عامل وی ام ویر هست ،
هرچند، نسخه سیستم عامل تفاوت بزرگی با ورک استیشن ان نداره،
برای درک بهتر قضیه، پیشنهاد میشه یکبار توسط خودتان اونو نصب کنید حتی اگه نتونید کانفیگ کنید.
دانش لینوکس که فرمودید، یکی از اساس کار شبکه است، حالا چه مجازی و چه حقیقی،
۹۹٪ سیستم های تحت شبکه لینوکس هستند، پیشنهاد میشه کم کمش دستورات ابتدایی لینوکس رو بلد باشید تا برای هر مشکل کوچیکی از کار عقب نمونید و مجبور نشید هزینه پرداخت کنید
هیچ کس توی هیچ کاری ۱۰۰درصد نیست،

jahromweb
July 11th, 2015, 04:42
والله معلوم نشد قصد شما چیه!
اصلا شما روی سرور لینوکس نصب کردید یا روی سیستم خونه؟!؟!؟
دقیق توضیح بدید تا راهنمایی کنم.
بگذارید یک مثال بزنم
خود من روی لپتاپم فدورا ۲۲ دارم و هیچ ویندوزی استفاده نمیکنم .
برای مجازی سازی روی لپتاپم (تست و یک سری کارا و ...)‌ از kvm به همراه virt-manager استفاده میکنم.
اما سروراختصاصی که برای مجازی سازی استفاده میکنم روش esxi 5.X نصب هست و برای مدیریت بهتر اون یک وی پی اس ویندوز سرور ۲۰۰۸ دارم که با برنامه ی remote که امکان اتصال به rdp / vnc/ ssh... ...داره به اون سرور ویندوز وصل میشم و روی اون یک vsphere دارم و کارام رو اوکی میکنم + از پورت قوی سرور مجازی هم میتونم استفاده کنم برای انتقال ایزو ها و ...
اما درصورتی که سرور اختصاصی شما پنل تحت داشته باشه (مثلا برای وی ام ور نیاز به وی سنتر هست در مجازی ساز های دیگه هم پنل وجود داره مثل سلوس و ..) تفاوتی برای شما نداره و با مرورگر میتونید وارد بشید و کاراتون رو بکنید.

بازم اگر موردی هست بگید تا توضیح بدم.
من که فدورا دارم و هیچ مشکلی نداشتم در این موارد.(اگر سرور هاتون سنت او اس هست پیشنهاد من فدورا هست چون رد هست اینترپرایز از فدورا گرفته میشه و سنت او اس هم از ردهت اینترپرایز و خیلی تشابه داره وبیشتر میتونه بهتون کمک کنه)

zeos
July 11th, 2015, 04:54
والله معلوم نشد قصد شما چیه!
اصلا شما روی سرور لینوکس نصب کردید یا روی سیستم خونه؟!؟!؟
دقیق توضیح بدید تا راهنمایی کنم.
بگذارید یک مثال بزنم
خود من روی لپتاپم فدورا ۲۲ دارم و هیچ ویندوزی استفاده نمیکنم .
برای مجازی سازی روی لپتاپم (تست و یک سری کارا و ...)‌ از kvm به همراه virt-manager استفاده میکنم.
اما سروراختصاصی که برای مجازی سازی استفاده میکنم روش esxi 5.X نصب هست و برای مدیریت بهتر اون یک وی پی اس ویندوز سرور ۲۰۰۸ دارم که با برنامه ی remote که امکان اتصال به rdp / vnc/ ssh... ...داره به اون سرور ویندوز وصل میشم و روی اون یک vsphere دارم و کارام رو اوکی میکنم + از پورت قوی سرور مجازی هم میتونم استفاده کنم برای انتقال ایزو ها و ...
اما درصورتی که سرور اختصاصی شما پنل تحت داشته باشه (مثلا برای وی ام ور نیاز به وی سنتر هست در مجازی ساز های دیگه هم پنل وجود داره مثل سلوس و ..) تفاوتی برای شما نداره و با مرورگر میتونید وارد بشید و کاراتون رو بکنید.

بازم اگر موردی هست بگید تا توضیح بدم.
من که فدورا دارم و هیچ مشکلی نداشتم در این موارد.(اگر سرور هاتون سنت او اس هست پیشنهاد من فدورا هست چون رد هست اینترپرایز از فدورا گرفته میشه و سنت او اس هم از ردهت اینترپرایز و خیلی تشابه داره وبیشتر میتونه بهتون کمک کنه)
چشم بیشتر توضیح میدم:
---
سیستم عامل لب تاپه بنده: ubuntu 14.04
سیستم عاملی که قراره روی سرور نصب بشه: ubuntu server 14.04
---
چند وقت پیش یکی از دوستانه من از شرکت هتزنر یک سرور اختصاصی خرید، روی سرور اختصاصی به صورت پیش فرض مجازی ساز vmware رو نصب داشتن برای ارتباط با سرور اختصاصی از توی سیستم خونه من اومدم دقیقا VMware viclient رو نصب کردم و با وارد کرد ip و نام کاربری و رمز عبور vmware وارد سرور شدم و یه سرور مجازی درست کردم سپس ubuntu server رو روی اون نصب کردم.
این پروسه توی سیستم لب تاپه من امکان پذیره؟

jahromweb
July 11th, 2015, 05:36
چشم بیشتر توضیح میدم:
---
---
چند وقت پیش یکی از دوستانه من از شرکت هتزنر یک سرور اختصاصی خرید، روی سرور اختصاصی به صورت پیش فرض مجازی ساز vmware رو نصب داشتن برای ارتباط با سرور اختصاصی از توی سیستم خونه من اومدم دقیقا VMware viclient رو نصب کردم و با وارد کرد ip و نام کاربری و رمز عبور vmware وارد سرور شدم و یه سرور مجازی درست کردم سپس ubuntu server رو روی اون نصب کردم.
خوب شرایط شما تقریبا مثل بنده هست .
یک برنامه توی اوبونتو به نام ریموت فکر کنم داشته باشید با اون میشه به ریموت دسکتاپ ویندوز هم وصل شد.
شما یک وی پی اس ویندوز نیاز دارید تا راحت تر مجازی سازتون رو مدیریت کنید حالا یه ویندوز روی لپتاپ نصب باشه چه لینوکس.
کافی هست روی وی پی اس ویندوز برنامه مورد نظر برای ارتباط با مجازی ساز رو نصب کنید و از اوبونتو به اون وصل بشید و بعد مجازی ساز
مشکی هم نخواهید داشت.
موفق باشید

zeos
July 11th, 2015, 14:39
خب چه کاریه، به نظرتون بهتر نیست بر گردم ویندوز؟ اونوقت باید هزینه ی ۲ تا vps رو بدم

AbtinServer
July 11th, 2015, 19:35
چشم بیشتر توضیح میدم:
---
---

سیستم خانه شما ویندوز بوده دیگه ؟

zeos
August 23rd, 2015, 18:31
یعنی من اینقدر گنگ توضیح دادم که هیچ کس نتونست جواب بده؟
برادرا الان من میخوام از هتزنر سرور اختصاصی بخرم، هتزنر خودش مجازی ساز رو نصب میکنه vmvare (فکر کنم vmvare تولز) من با چه نرم افزار هایی توی سیستم عامل لینوکس میتونم این مجازی ساز رو کنترل کنم؟
لطفا کمک کنید. چرا هیچ منبعی برای این چیزا نیست؟ همه باید تجربه کنن همشو؟

jahromweb
August 24th, 2015, 00:54
یعنی من اینقدر گنگ توضیح دادم که هیچ کس نتونست جواب بده؟
برادرا الان من میخوام از هتزنر سرور اختصاصی بخرم، هتزنر خودش مجازی ساز رو نصب میکنه vmvare (فکر کنم vmvare تولز) من با چه نرم افزار هایی توی سیستم عامل لینوکس میتونم این مجازی ساز رو کنترل کنم؟
لطفا کمک کنید. چرا هیچ منبعی برای این چیزا نیست؟ همه باید تجربه کنن همشو؟
سلام
روی سرور اختصاصی میخواید چه سرور هایی راه اندازی کنید؟
اگر یکی از اون سرور ها ویندوز هست همون رو برای مدیریت سرور اختصاصیتون استفاده کنید دیگه ۲ تا سرور میخواید چی کار؟!کاری که خود من قبلا برای سرور اختصاصی شخصیم انجام میدادم.
اگر هم میخواهید هزینه ی لایسنس بدید میتونید روی سرور اختصاصی لینوکس نصب کنید +‌ ویرچوالیزور برای ۳ تا ای پی باید فکر کنم ماهانه ۳ دلار بدید هزینه ی لایسنس ولی دیگه مشکلی از بابت پنل ندارید همه چیز تحت وب هست و تحت ssh .
حتی اگر نمیخواید هزینه ی لایسنس رو هم بدید میشه یک لینوکس اوکی کرد و روش virt-manager نصب کرد و به راحتی با اون تحت kvm به صورت رایگان مجازی سازی کرد با امکانات بالا .
برای مدیریتش هم به صورت مستقیم با vnc وصل میشید به سرور اختصاصیتون و مدیریت میکنید و حتی میتونید یک virt-manager هم روی اوبونتو توی خونه نصب کنید و برای مدیریت سرور اختصاصیتون از اون استفاده کنید!
موفق باشید