ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری ، عدم اتصال اسکریپت Persian VIP Downloader و Freer

baranbax
July 11th, 2015, 02:58
پیشاپیش از دوستان عزیزم در WHT عذر خواهی میکنم اگه تاپیک در محل نامناسبی ایجاد شده ...

سلام دوستان عزیزم ، یه مشکل اساسی برامون پیش اومده و بسیار لطف میکنید اگه کمک کنید.

ما قبلا برای فروش اشتراک هامون از سیستم Persian VIP Download کار گروه zegrosot در پرشین اسکریپت استفاده میکردیم و به کمک یکی از دوستان همین تیم ( که متاسفانه الان نمیشه پیداشون کرد ) این سیستم رو به Virtual Freer متصل کرده بودیم. به طوریکه اشتراک در Freer اضافه میکردیم و پس از خرید کاربر ، اشتراک اضافه شده ی ما بصورت خودکار در Persian VIP Download اضافه میشد و به کاربر نشان داده میشد.

اما امروز به صورت کاملا اتفاقی فولدر Plugin فریر که پلاگین رابط این دو داخلش بود پاک شد. بکاپ هم موجود نیست و به کلی کار ما مختل شده و کسی نمیتونه اشتراک بخره + یه سری مشکلات دیگه مانند عدم ساخت محصول ( یعنی محصول اضافه نمیشه برای فروش در فریر ) ، عدم اتصال به درگاه توسط فریر که از امروز بوجود اومده ...

نیاز به کمک فوری دارم ممنون میشم عزیزانی که میتونن کمک کنند هرچه زودتر اعلام کنند. بسیار ممنون

In-God-We-Trust
July 12th, 2015, 01:07
باسلام
شما میتونید اشتراک هاتون رو از طریق IBSng ایجاد کنید و بفروشید
پلاگین مربوط بهش هم در لینک زیر موجوده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86809

baranbax
July 12th, 2015, 02:52
باسلام
شما میتونید اشتراک هاتون رو از طریق IBSng ایجاد کنید و بفروشید
پلاگین مربوط بهش هم در لینک زیر موجوده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86809

سلام ، ضمن تشکر از شما ، مشکلی که هست اینه که ما شاخه public_html/dl رو در هاست دانلودمون توسط Persian VIP Download محدود کردیم به کسانیکه خریداری میکنند و این اسکریپت نیز وقتی کسی از Freer خرید میکرد و اکانت بصورت خودکار در Persian VIP Download ثبت میشد ، اتوماتیک ، یوزرنیم و پسوورد رو به htpassw که در شاخه dl بود اضافه میکرد و از اون زمان میتونسند دانلود کنند. تمامی فایهامون رو هم در زیر شاخه های dl آپلود میکردیم.

بخوایم IBSNG رو جایگزین کنیم میبایست چه کرد ؟

و اینکه IBsng رو میبایست از کجا دانلود کرد.

بسیار ممنونم از کمکتون لطف بزرگی میکنید

dakkeh20
July 12th, 2015, 03:18
برای نصب و راه اندازی IBSng نیاز ب یک سرور با سیستم عامل سنتوس دارید .

آموزش نصب هم در نت موجوده بسیار راحته .

amin0181
July 12th, 2015, 04:16
پیشاپیش از دوستان عزیزم در WHT عذر خواهی میکنم اگه تاپیک در محل نامناسبی ایجاد شده ...

سلام دوستان عزیزم ، یه مشکل اساسی برامون پیش اومده و بسیار لطف میکنید اگه کمک کنید.

ما قبلا برای فروش اشتراک هامون از سیستم Persian VIP Download کار گروه zegrosot در پرشین اسکریپت استفاده میکردیم و به کمک یکی از دوستان همین تیم ( که متاسفانه الان نمیشه پیداشون کرد ) این سیستم رو به Virtual Freer متصل کرده بودیم. به طوریکه اشتراک در Freer اضافه میکردیم و پس از خرید کاربر ، اشتراک اضافه شده ی ما بصورت خودکار در Persian VIP Download اضافه میشد و به کاربر نشان داده میشد.

اما امروز به صورت کاملا اتفاقی فولدر Plugin فریر که پلاگین رابط این دو داخلش بود پاک شد. بکاپ هم موجود نیست و به کلی کار ما مختل شده و کسی نمیتونه اشتراک بخره + یه سری مشکلات دیگه مانند عدم ساخت محصول ( یعنی محصول اضافه نمیشه برای فروش در فریر ) ، عدم اتصال به درگاه توسط فریر که از امروز بوجود اومده ...

نیاز به کمک فوری دارم ممنون میشم عزیزانی که میتونن کمک کنند هرچه زودتر اعلام کنند. بسیار ممنون
درود
پلاگینی که میخوایین رو ندارم
اما میتونید موقت اکانت ها رو دسته ای در فایل تکست بسازید و در سایت قرار بدین !
و یا دوستان در انجمن هستن درخواست بدین ماژول رو براتون بنویسن
مشکلاتی هم که گفتین محصول اضافه نمیشه و یا درگاه مشکل خورده اروری که میده رو عکس بگیرین

baranbax
July 12th, 2015, 04:32
درود
پلاگینی که میخوایین رو ندارم
اما میتونید موقت اکانت ها رو دسته ای در فایل تکست بسازید و در سایت قرار بدین !
و یا دوستان در انجمن هستن درخواست بدین ماژول رو براتون بنویسن
مشکلاتی هم که گفتین محصول اضافه نمیشه و یا درگاه مشکل خورده اروری که میده رو عکس بگیرین

ممنونم از راهنمایی شما امین عزیز ، والا من بعد از این اتفاق و پاک شدن فولدر plugin فریر به علت درست بالا نیومدن فریر مجبور شدم مجذذا ورژن 1.85 فریر رو روی همان دیتابیس قبل نصب کنم که این کار مشکلاتی رو ایجاد کرد. مثلا دسته اصلی که باید بهش محصول معرفی کنیم ساخته میشه اما محصول که میخوایم اضافه کنیم مثلا اشتراک یک ماهه ، مینویسه با موفقیت ایجاد شد اما برمیگردم به صفحه محصولات میبینم اضافه نشده و محصولات که از قبل در دیتابیس بوده نیز دسته اصلی از روشون پاک شده و به همین دلیل در سامانه پرداخت اصلا اسمشون رو نمیاره برای خرید ، و وقتی هم ویرایش میزنم که دسته اصلی هر کدوم رو بزنم هیچ تغییری انجام نمیشه

amin0181
July 12th, 2015, 04:39
ممنونم از راهنمایی شما امین عزیز ، والا من بعد از این اتفاق و پاک شدن فولدر plugin فریر به علت درست بالا نیومدن فریر مجبور شدم مجذذا ورژن 1.85 فریر رو روی همان دیتابیس قبل نصب کنم که این کار مشکلاتی رو ایجاد کرد. مثلا دسته اصلی که باید بهش محصول معرفی کنیم ساخته میشه اما محصول که میخوایم اضافه کنیم مثلا اشتراک یک ماهه ، مینویسه با موفقیت ایجاد شد اما برمیگردم به صفحه محصولات میبینم اضافه نشده و محصولات که از قبل در دیتابیس بوده نیز دسته اصلی از روشون پاک شده و به همین دلیل در سامانه پرداخت اصلا اسمشون رو نمیاره برای خرید ، و وقتی هم ویرایش میزنم که دسته اصلی هر کدوم رو بزنم هیچ تغییری انجام نمیشه
انتقال فریر انجام ندادم اما میتونید مجدد نصب کنید و فقط اکانت ها و پرداخت ها رو از phpmyadmin انتقال بدین
و دسته ها رو مجدد بسازید

hphp
July 15th, 2015, 20:54
از این افزونه خود وردپرس به نظرم استفاده کنید
قابلیت اتصال به هاست دانلودیا سرور مجازی رو هم داره
http://www.3zar.ir/21303-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-vip-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84.html

us12
July 15th, 2015, 23:23

با بنده در اتباط باشید
با کمک این پلاگین :

http://www.softiran.org/view-item/77/virtual-freer-vip-download.html

مشکل شما را حل میکنم به شکلی که دیگه نیاز به اسکریپت Persian VIP Download نداشته باشید ، کاربران قبلی هم هیچ کدام حذف نخواهد شد ...

nima73
July 15th, 2015, 23:41
ما قبلا برای فروش اشتراک هامون از سیستم Persian VIP Download کار گروه zegrosot در پرشین اسکریپت استفاده میکردیم و به کمک یکی از دوستان همین تیم ( که متاسفانه الان نمیشه پیداشون کرد )

درود
با ایمیل خودشان تماس بگیرید فورا جواب میدن البته اگه اسکریپت را خریداری کرده باشید
info@vipersian.ir