توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انتقال از اکانت به اکانت از ovh
fox999
July 10th, 2015, 19:55
سلام دوستان یک وی پی اس از ovh دارم که منقضی شده...ظاهرا سیستم مالیش تا دوشنبه تعطیل هست...هنوز درگیر ولیدیشن اینجور چیزاست...پشتیبانی شرکت هم افتضاح...هر دو سه روز تیکت جواب میده...
کسی از دوستان میتونه امشب تا نهایت فردا صبح اکانت منو به اکانت خودش منتقل کنه و فعال کنه؟ چون تمام سایت ها داون شدن...یا هر روش دیگه....
کفتم شاید اینجا دوستانی باشن در حجم بزرگتر با Ovh کار میکنند توانایی اینو داشته باشند سریع کار و انجام بدن...
wenhost
July 10th, 2015, 20:04
وقتی پشتیبانی نباشه..
ovh از نظر پشتیبانی افتضاح یک چیز میگم یک چیز میشنوید
فکر نمیکنم تو ovh کارتون سریع پیش بره...
hamedmj
July 10th, 2015, 20:07
وقتی پشتیبانی نباشه..
Ovh از نظر پشتیبانی افتضاح یک چیز میگم یک چیز میشنوید
فکر نمیکنم تو ovh کارتون سریع پیش بره...
پشتیبانی vip بگیرید، این حرف رو نميزنید :)
wenhost
July 10th, 2015, 20:08
پشتیبانی vip بگیرید، این حرف رو نميزنید :)
عاقبت خوبی از استفاده از ovh نداریم
مخصوصا از پشیتبانی.....
hamedmj
July 10th, 2015, 20:16
عاقبت خوبی از استفاده از ovh نداریم
مخصوصا از پشیتبانی.....
بله فرمایش شما درست
اما مثلا هتزنر الان ما در 45 دقیقه گذشته 5 پیام دادیدم 5 پاسخ دریافت کردیم.
به این میگن پشتیبانی
در ovh بار ها دیده شده پنل مشتریان رو بسته و اذیت و ازار هایی که داره...
behnam289
July 10th, 2015, 23:54
سلام دوستان یک وی پی اس از ovh دارم که منقضی شده...ظاهرا سیستم مالیش تا دوشنبه تعطیل هست...هنوز درگیر ولیدیشن اینجور چیزاست...پشتیبانی شرکت هم افتضاح...هر دو سه روز تیکت جواب میده...
کسی از دوستان میتونه امشب تا نهایت فردا صبح اکانت منو به اکانت خودش منتقل کنه و فعال کنه؟ چون تمام سایت ها داون شدن...یا هر روش دیگه....
کفتم شاید اینجا دوستانی باشن در حجم بزرگتر با Ovh کار میکنند توانایی اینو داشته باشند سریع کار و انجام بدن...
چرا درگیر ولیدیشن هست ؟ از یک پی پال یا کارت متفاوت برای تمدید استفاده کردید ؟ اگر بله باید اول این موضوع حل بشود تا شاید اجازه بدند سرور را به پنل دیگر منتقل کنید ...
arc1o0
July 11th, 2015, 01:33
هر کی از راه رسیده یه پنل با مدارک جعلی باز کرده ، بعد هم شده سرور فروش
2 روز دیگه که مدارک جدید می خواند ،یا به رندم چک می خورند کاسه چه کنم چه کنم میگیرند دستشون!!
آقا نکنید از این کارها، نکنید ،نه برای خودتون دردسر درست کنید و نه برای بقیه، بنده به شخصه خسته شدم از این داستان، کم کم هفته ای 1 نفر زنگ میزنه که آقا پنلم به مشکل خورده یا سرورم تو پنل فلانی به مشکل خورده میشه کمک کنید، میشه زنگ بزنید.
دوستان عزیز ، او وی اچ رو از جای معتبر بگیرید، کسی که داره با 20-30 هزار تومان سرور میده به شما ، بنده به جرات می گم که 100%با این شرکت یا طرف به مشکل می خورید . حالا هرکی که می خواد باشه.
حتی افرادی تو این انجمن هستند که به قیمت تمام شده سرور میدن دست مشتری، 2 روز بعد که تعداد سرور ها میره بالا و نمی تونند ارز مورد نیاز رو تامین کنند، حالا خر بیار و باقالی بار کن.
این قضیه در وی پی اس فروش ها هم صادق هست.
هیچ گرونی تضمین نمی کنه که شما به مشکل نخورید، ولی در سرویس های ارزان قیمت 100% به مشکل خواهید خورد. بارها و بارها تجربه شده تو این انجمن ، بارها و بارها...
حالا هی ما بگیم، هی دوستان رعایت نکنند.
شاید بنده تو بیش از 10 تا پست تاکید کردم که همیشه از دیتاهاتون بکاپ داشته باشید، از دیتاهای حساستون یک نسخه تو ایران حتی روی رایانه شخصی تون بکاپ داشته باشید.
فیلم و سریال دیتای مهمی نیست و حجیمه قبول
اما کل دیتابیس و فایل های هاست و سایت شما به 10 گیگابایت هم نمیرسه.
به هر حال امیدواریم مشکل شما دوست عزیز هم هرچه زودتر حل شود.
mr_net
July 27th, 2015, 12:26
هر کی از راه رسیده یه پنل با مدارک جعلی باز کرده ، بعد هم شده سرور فروش
2 روز دیگه که مدارک جدید می خواند ،یا به رندم چک می خورند کاسه چه کنم چه کنم میگیرند دستشون!!
آقا نکنید از این کارها، نکنید ،نه برای خودتون دردسر درست کنید و نه برای بقیه، بنده به شخصه خسته شدم از این داستان، کم کم هفته ای 1 نفر زنگ میزنه که آقا پنلم به مشکل خورده یا سرورم تو پنل فلانی به مشکل خورده میشه کمک کنید، میشه زنگ بزنید.
دوستان عزیز ، او وی اچ رو از جای معتبر بگیرید، کسی که داره با 20-30 هزار تومان سرور میده به شما ، بنده به جرات می گم که 100%با این شرکت یا طرف به مشکل می خورید . حالا هرکی که می خواد باشه.
حتی افرادی تو این انجمن هستند که به قیمت تمام شده سرور میدن دست مشتری، 2 روز بعد که تعداد سرور ها میره بالا و نمی تونند ارز مورد نیاز رو تامین کنند، حالا خر بیار و باقالی بار کن.
این قضیه در وی پی اس فروش ها هم صادق هست.
هیچ گرونی تضمین نمی کنه که شما به مشکل نخورید، ولی در سرویس های ارزان قیمت 100% به مشکل خواهید خورد. بارها و بارها تجربه شده تو این انجمن ، بارها و بارها...
حالا هی ما بگیم، هی دوستان رعایت نکنند.
شاید بنده تو بیش از 10 تا پست تاکید کردم که همیشه از دیتاهاتون بکاپ داشته باشید، از دیتاهای حساستون یک نسخه تو ایران حتی روی رایانه شخصی تون بکاپ داشته باشید.
فیلم و سریال دیتای مهمی نیست و حجیمه قبول
اما کل دیتابیس و فایل های هاست و سایت شما به 10 گیگابایت هم نمیرسه.
به هر حال امیدواریم مشکل شما دوست عزیز هم هرچه زودتر حل شود.
جالبه چه کسي اين حرف رو ميزنه که خودش يک کلاه بردارد به تمام معنا هست ايشون 2 هفته پيش پول تمديد سرور از ما گرفتن و همون موقع سرور خاموش شد و هاست بک اپ رو هم بستن بعد هم گفتم تحريم شديم فلان بهمان چند روزه درست ميشه نهايت يک اپ رو ميديم
الان بعد از 2 هست 3 تا سرور پيش ايشون بوده و حدود 1 مليون پولش بوده ماهيانه نه اون پول رو دادن نه بک اپ هارو باهاشون هم تماس ميگيريم ميگن برو شکايت کن پولتو بگير کلاهبرداري اينجوري نديده بوديم
حالا منتظر روزي بايد باشي که التماس ميکني براي بخشيدن چند روز که بازداشتگاه بودي