PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل زیاد شدن title در افزونه Yoast

lifepp
July 10th, 2015, 17:40
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

متاسفانه در یکی از سایت هایی که داریم روش کار می کنیم مشکلی پیش اومده که طی تصویر ضمیمه شده نشون داده میشه :39:

مشکل این هست که در هنگام ارسال مطلب به مطلب امتیاز داده میشه ولی بعد از اینکه مطلب منتشر شد دیگه خبری از امتیاز و نقد و بررسی مطلب از نظر وضعیت سئو نیست و پیغامی که در تصویر مشاهده می کنید ظاهر میشه !

منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم :101:

عباداتتون هم مقبول درگاه حق

- - - Updated - - -

UP

saeedagha
July 10th, 2015, 23:57
مشکل بدلیل تداخل در افزونه های شماست به غیر از افزونه سئو بقیه افزونه ها رو غیر فعال کنید سپس یکی یکی فعال کنید ببینید مشکل از کدوم افزونه ست
یا میتونید از وردپرس 3.9 یا 4.1 و افزونه سئو ورژن های قبلی استفاده کنید

lifepp
July 12th, 2015, 19:02
مرسی از لطفتون
تست می کنم ببینم مشکل از کجاست
البته خودم حدس می زنم بخاطر تنظیمات افزونه itheme security باشه

- - - Updated - - -

خیلی جالبه بدونید که با افزونه Askimet مشکل داشت ! حالا چرا این مشکل رو داشت نمی دونم ولی مسلماً مشکل از اختلال در این دو افزونه نیست و مشکل از کد های قالبه که باعث میشه اختلال ایجاد بشه
وگرنه من تو خیلی از سایت هایی که اجرا کردم این دو تا افزونه رو بدون هیچ مشکلی کنار هم داشتم
ولی خب خلاصه همین مزید بر علت شد که از یه پلاگین ضد اسپم دیگه هم استفاده کنم یکم حال و هوای پلاگین های تکراری توی کار عوض شه :)