PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه برداشتن روتر میکروتیک از سرور هتزنر

dakkeh20
July 10th, 2015, 12:13
سلام و خسته نباشید خدمت شما همکاران عزیز

همینطور که از موضوع تاپیک مشخص هست نیاز داریم که روتر روی سرور هتزنر رو بکلی برداریم .

این سرور داری 3 عدد آی پی تکی و یک /28 هست که میخوایم روتر سر راه /28 رو برداریم .

آیا فقط با خاموش کردن روتر این مسئله امکان پذیر هست ؟ در قسمت Network Vmware نباید چیزی رو دستکاری یا برداریم ؟

پیشاپیش از راهنمایی شما نهایت تشکر رو داریم .

se7en-host
July 10th, 2015, 13:46
سلام و خسته نباشید خدمت شما همکاران عزیز

همینطور که از موضوع تاپیک مشخص هست نیاز داریم که روتر روی سرور هتزنر رو بکلی برداریم .

این سرور داری 3 عدد آی پی تکی و یک /28 هست که میخوایم روتر سر راه /28 رو برداریم .

آیا فقط با خاموش کردن روتر این مسئله امکان پذیر هست ؟ در قسمت Network Vmware نباید چیزی رو دستکاری یا برداریم ؟

پیشاپیش از راهنمایی شما نهایت تشکر رو داریم .
منظورتون متوجه نشدم
شما پک ای پی را دیگر استفاده ندارید ؟
اگه استفاده دارید و روتر رو وردارید پک ای پی شما دیگر اینترنت نخواهند داشت و قطع می شوند

dakkeh20
July 10th, 2015, 13:48
میخواهیم روتر رو برداریم و از پک /28 آی پی استفاده کنیم !

برای اینکار باید چیکار کنیم ؟

se7en-host
July 10th, 2015, 13:50
میخواهیم روتر رو برداریم و از پک /28 آی پی استفاده کنیم !

برای اینکار باید چیکار کنیم ؟

اگه بخوایید محدودیت پورت ها رو تغییر بدید می تونید تغییر بدید
یا کلا محدودیت روتر را وردارید
اما خود روتر برای شبکه کردن نیاز است

dakkeh20
July 10th, 2015, 13:52
یعنی به هیچ وجه نمیشه روتر رو برداشت و از پک /28 استفاده کرد ؟!

se7en-host
July 10th, 2015, 14:15
خیر
چرا می خواهید ان را وردارید ؟؟؟

dakkeh20
July 10th, 2015, 14:17
خیر
چرا می خواهید ان را وردارید ؟؟؟

بدلیل استفاده از آی پی اضافه در cpanel نیاز داریم از آی پی ها بدون گذشتن از روتر استفاده کنیم .

RoobinaServer
July 10th, 2015, 14:21
بدلیل استفاده از آی پی اضافه در cpanel نیاز داریم از آی پی ها بدون گذشتن از روتر استفاده کنیم .

این مربوط به روتر شما نمیشود صحبت موارد شبکه ای هست شما روتر هم بردارید یا بر ندارید باز هم سابنت جدا خواهید داشت و فرقی در نوع سابنت شما نمیکند.

se7en-host
July 10th, 2015, 14:30
این مربوط به روتر شما نمیشود صحبت موارد شبکه ای هست شما روتر هم بردارید یا بر ندارید باز هم سابنت جدا خواهید داشت و فرقی در نوع سابنت شما نمیکند.
می تونید خود cpanel را روی پک ای پی قرار بدید

dakkeh20
July 10th, 2015, 14:33

بحث اینجاست ک درصورتی که cpanel روی سابنت راه اندازی بشه و روتر هم وجود داشته باشه تمامی ایمیل ها اسپم میشه .

حالا میخوام ببینم اصلن روی هتزنر میشه مانند دیتاسنتر های دیگه سابنت رو بدون روتر استفاده کرد ؟

اگر بله چطوری روتر رو حذف کنم ؟

- - - Updated - - -

cpanle روی سابنت راه اندازی کنیم و روتر باشه ایمیل ها اسپم میشه !

se7en-host
July 10th, 2015, 14:36
بحث اینجاست ک درصورتی که cpanel روی سابنت راه اندازی بشه و روتر هم وجود داشته باشه تمامی ایمیل ها اسپم میشه .

حالا میخوام ببینم اصلن روی هتزنر میشه مانند دیتاسنتر های دیگه سابنت رو بدون روتر استفاده کرد ؟

- - - Updated - - -

خیر نمی شه بدون روتر استفاده کرد
اگه اسپم می شه مشکل از روتر شماست که همه ایمیل ها را از خود ای پی روتر اارسال می کنید (برای این که از این مطمن بشید بعد از راهندازی یک ایمیل به جیمیل خودتون ارسال کنید و چک کنید از کدارم ای پی ارسال شده) بار ها دیده شده هم کار ها این مشکل را دارند
اصلا ربطی نداره که بخواد اسپم بشه

dakkeh20
July 10th, 2015, 14:48
خیر نمی شه بدون روتر استفاده کرد
اگه اسپم می شه مشکل از روتر شماست که همه ایمیل ها را از خود ای پی روتر اارسال می کنید (برای این که از این مطمن بشید بعد از راهندازی یک ایمیل به جیمیل خودتون ارسال کنید و چک کنید از کدارم ای پی ارسال شده) بار ها دیده شده هم کار ها این مشکل را دارند
اصلا ربطی نداره که بخواد اسپم بشه

قبلا تست شده و اسپم میشه / rdns / dmk و سایر موارد هم ست شده ولی اسپم میشه .

اگر فقط با روتر میشه از سابنت استفاده کرد شما کانفیگ بدون مشکل دارید برای بنده انجام بدید ؟

RoobinaServer
July 10th, 2015, 14:50

من متوجه پاسختون به صحبت ما نشدم. اصلا ما صحبت سیپنل نکردیم.

- - - Updated - - -

این مشکل کانفیگ غیر صحیح روتر شما هست (فقط با دو تا آیپی اد کردن نمیشه از روتر استفاده صحیح کرد).

به مرکز داده درخواست سابنت به صورت لایه 3 دهید ببینید برای شما انجام میدهند یا خیر.

اگر انجام بدهند میتوانید بدون روتر داخلی خودتان، از آیپیها استفاده کنید.

باتشکر

se7en-host
July 10th, 2015, 14:53

این مشکل کانفیگ غیر صحیح روتر شما هست (فقط با دو تا آیپی اد کردن نمیشه از روتر استفاده صحیح کرد).

به مرکز داده درخواست سابنت به صورت لایه 3 دهید ببینید برای شما انجام میدهند یا خیر.

اگر انجام بدهند میتوانید بدون روتر از آیپیها استفاده کنید.

باتشکر

ببخشید پست اشتباهی نقل قول کردم
منظورم با استاتر بود

dakkeh20
July 10th, 2015, 14:56

اگر انجام بدهند میتوانید بدون روتر داخلی خودتان، از آیپیها استفاده کنید.

باتشکر

پس با این تفاسیر 2 راه موجوده :

1 - سابنت بر روی لایه 3 بشه و روتر رو برداریم

2 - کانفیگ روتر مشکل داره

در صورتی که گزینه اول حل نشد دوستان برای انجام حل مشکل روتر به چ صورت راهنمایی میکنن ؟

درنظر داشته باشید که از سابنت برای cpanel استفاده خواهد شد !

se7en-host
July 10th, 2015, 14:58
قبلا تست شده و اسپم میشه / rdns / dmk و سایر موارد هم ست شده ولی اسپم میشه .

اگر فقط با روتر میشه از سابنت استفاده کرد شما کانفیگ بدون مشکل دارید برای بنده انجام بدید ؟
به روتر دسترسی دارید بدید یک چک کنم ؟
مشکل اسپم به احتمال خیلی زیاد همون مشکل رسال با ای پی روتر است که مشکل از تنظیمات فایروال روتر است
اول باید مطمن شوید که از چی هست
دسترسی برام ارسال کنید

- - - Updated - - -

پس با این تفاسیر 2 راه موجوده :

1 - سابنت بر روی لایه 3 بشه و روتر رو برداریم

2 - کانفیگ روتر مشکل داره

در صورتی که گزینه اول حل نشد دوستان برای انجام حل مشکل روتر به چ صورت راهنمایی میکنن ؟

درنظر داشته باشید که از سابنت برای cpanel استفاده خواهد شد !
دسترسی به روتر برام پ خ کنید چک کنم مشکل از ان هست که اسپم می شود یا ن
که بهتر بشه راهنمایی کرد
برای کانفیگ هم کانفیگ حرفه ای روتر براتون انجام میدیم مشکلی نیست (اگه از کانفیگ باشه اول باید چک شود)

dakkeh20
July 10th, 2015, 15:02
به روتر دسترسی دارید بدید یک چک کنم ؟
مشکل اسپم به احتمال خیلی زیاد همون مشکل رسال با ای پی روتر است که مشکل از تنظیمات فایروال روتر است
اول باید مطمن شوید که از چی هست
دسترسی برام ارسال کنید

- - - Updated - - -

دسترسی به روتر برام پ خ کنید چک کنم مشکل از ان هست که اسپم می شود یا ن
که بهتر بشه راهنمایی کرد
برای کانفیگ هم کانفیگ حرفه ای روتر براتون انجام میدیم مشکلی نیست (اگه از کانفیگ باشه اول باید چک شود)

دسترسی پیام خصوصی شد .

باتشکر از حسن همکاری شما

se7en-host
July 10th, 2015, 15:22
دسترسی پیام خصوصی شد .

باتشکر از حسن همکاری شما
قسمت فایروال شما مشکلی ندارد ولی باز روترتون کانفسگ درستی انجام نشده خودتون نصب کردید ؟ تمپلت ؟
ای پی که می خوایید روش سی پن نصب کنید چک کنید اگر در بلک لیست نبود نصب را انجام بدید و ایمیل ارسال کنید بعد از ارسال چک کنید ای میل ارسال کننده چه ای پی بوده اگه ای پپی روتر باشد که مشکل از روتر هست
اسپم شدن ایمیل به خیلی چیز ها بستگی دارد سرور میل نیاز به کانفیگ دارد و ....

dakkeh20
July 10th, 2015, 15:25
سرور از همکاران خریداری شده و روتر هم بلطبع ایشون کانفیگ کردن .

آی پی در هیچ سایتی بلک لیست نیست / تست شده و هیدر ایمیل آی پی روتر و میزنه .

sssoheil
July 11th, 2015, 00:51
درود

امکان برداشتن روتر وجود دارد و بر خلاف گفته یکسری دوستان که میفرمایند بدون روتر نمیشه استفاده کرد این موضوع صحیح نیست.فلسفه استفاده از روتر به خاطر فایروال هست.شما میتونید از خود کارت شبکه داخلی وی ام ویر به عنوان روتر استفاده کنید و میکروتیک را حذف کنید ولی انوقت گرفتار ابیوز های فراوان هتزر میشوید.جناب قمی عزیز دسترسی روتر را برای بنده ارسال کنید بنده هم یه نگاه به کانفیگ فایروال بندازم.

arkanet
July 11th, 2015, 02:04

دوست عزیز، با توجه به اینکه دوستان جواب شمارو دادند، خواستم نظر شخصی بیان کنم و یک اطلاع رسانی کوچک داشته باشم،

روتری که معمولا روی سرور های هتزنر کانفیگ هست با شبکه ای که در وی ام ویر شما تنظیم شده سازگاری داره، برای برداشتن روتر 1 شما نیاز دارید به کلی شبکه ای که در وی ام ویر به عنوان سابنت تعریف شده را حذف کنید. پیشنهاد میشه اینکارو نکنید، اگه کندی احساس میکنید رم و پردازنده روتر را رزرو و آنلیمیت کنید، اگر هم برای هزینه میگید فک نکنم ارزششو داشته باشه که ابیوز های متعدد بیاد، اون هم سرور هایی مثل سرور هتزنر که آی پی های اون مثل گام پیشونی سفید مشخصه

dakkeh20
July 11th, 2015, 03:06
دوست عزیز، با توجه به اینکه دوستان جواب شمارو دادند، خواستم نظر شخصی بیان کنم و یک اطلاع رسانی کوچک داشته باشم،

روتری که معمولا روی سرور های هتزنر کانفیگ هست با شبکه ای که در وی ام ویر شما تنظیم شده سازگاری داره، برای برداشتن روتر 1 شما نیاز دارید به کلی شبکه ای که در وی ام ویر به عنوان سابنت تعریف شده را حذف کنید. پیشنهاد میشه اینکارو نکنید، اگه کندی احساس میکنید رم و پردازنده روتر را رزرو و آنلیمیت کنید، اگر هم برای هزینه میگید فک نکنم ارزششو داشته باشه که ابیوز های متعدد بیاد، اون هم سرور هایی مثل سرور هتزنر که آی پی های اون مثل گام پیشونی سفید مشخصه

ممنون از پاسخ شما .

بحث بنده برداشتن روتر برای استفاده از سابنت برای cpanel هست و تا اینجا دوستان نظرات مختلفی دادن و بنده همچنان سردرگم شدم .

در مورد هزینه مشکلی نیست ولی میخوام برای استفاده از cpanel و اضافه کردن آی پی روتر رو بردارم همین .

دوستان ک در هتزنر تخصص دارن ممنون میشم ک بنده رو راهنمایی بیشتری کنن .

- - - Updated - - -

درود

امکان برداشتن روتر وجود دارد و بر خلاف گفته یکسری دوستان که میفرمایند بدون روتر نمیشه استفاده کرد این موضوع صحیح نیست.فلسفه استفاده از روتر به خاطر فایروال هست.شما میتونید از خود کارت شبکه داخلی وی ام ویر به عنوان روتر استفاده کنید و میکروتیک را حذف کنید ولی انوقت گرفتار ابیوز های فراوان هتزر میشوید.جناب قمی عزیز دسترسی روتر را برای بنده ارسال کنید بنده هم یه نگاه به کانفیگ فایروال بندازم.

سلام خدمت جناب فقیه

بنده برای استفاده cpanel نیاز به سابنت دارم و فکر نمیکنم برای cpanel ابیوز یا اخطاری بیاد ؟

arkanet
July 11th, 2015, 04:45
ببخشید که سوال میکنم، برای فروش هاست اس اس ال نیاز دارید سابنت اد کنید؟
ضمنا شما اگر تنها استفادتون از سرور اختصاصیتون سی پنل هست و سرور دیگه ای ندارید به دیتا سنتر بگید بجای وی ام ویر سنت او اس بریزه مشکلتون فک کنم برطرف شه

dakkeh20
July 11th, 2015, 04:51
ببخشید که سوال میکنم، برای فروش هاست اس اس ال نیاز دارید سابنت اد کنید؟
ضمنا شما اگر تنها استفادتون از سرور اختصاصیتون سی پنل هست و سرور دیگه ای ندارید به دیتا سنتر بگید بجای وی ام ویر سنت او اس بریزه مشکلتون فک کنم برطرف شه

بله برای چند سایت و هر سایت آی پی اختصاصی و ssl مربوط به آی پی خودش .

نه حتمن به مجازی ساز نیاز داریم .

ra3ou1
July 11th, 2015, 12:41
سلام

سابنت رو چک کنید داخل بلک لیست نباشه

بررخی سابنتهای هتزنر بلاک هستن و به همین خاطر ایمیل ها اسپم میشه

dakkeh20
July 11th, 2015, 12:42
سلام

سابنت رو چک کنید داخل بلک لیست نباشه

بررخی سابنتهای هتزنر بلاک هستن و به همین خاطر ایمیل ها اسپم میشه

سلام

ممنون از پاسختون ولی در پاسخ های قبلی ذکر شده این موارد بررسی شده و مشکلی بابت اسپم بودن آی پی نیست !

arkanet
July 11th, 2015, 16:48
بله برای چند سایت و هر سایت آی پی اختصاصی و ssl مربوط به آی پی خودش .

نه حتمن به مجازی ساز نیاز داریم .

خوب پس همون طوری کگه دوست خوبمون سکویا سرور گفت و من گفتم اقدام به برداشتن کنید، تنها تنظیمی که نیازه اینه که شبکه تعریف شده و گیت وی آی پا در شبکه اصلی وی ام ویر از Subnets به vm network تغییر کنه، اگر اشتباه گفتم دوستان راهنمایی کنید