سلام خدمت همه دوستان
یک سایتی قرار هست میزبانی کنم که بازدید میلیونی داره .
چیکار کنم ؟ بهترین راه چیه ؟
کاربران تو ایران هستند .
سایت هایی مثل :
fecenama
5040.ir
sanjesh.org
....
چیکار کردند ؟ از کجا سرویس گرفتند ؟
ممنون میشم بهترین راه رو پیشنهاد بدید ..
nexinel
July 10th, 2015, 10:14
هرچند سایت هایی که فرمودید بازدید میلیونی ندارند و صرفا در حد چند ده و چند صد هزار هستند که در طول روز تقسیم شده است و در آن واحد، تعداد آنلاین ها کمتر می باشد، اما برای فیس نما چندین سرور اختصاصی خریداری شده و در دیتاسنتر آسیاتک با پهنای باند بالا کولو شده اند. بحث کانفیگ و نگهداری نیز توسط هاست دی ال انجام می شود.
و اما در مورد بهترین راه، از نظر من پردازش ابری و میزبانی شدن روی شبکه ابری راهکار بسیار مناسبی از هر جهت شمرده می شود.
Soal
July 10th, 2015, 10:37
هرچند سایت هایی که فرمودید بازدید میلیونی ندارند و صرفا در حد چند ده و چند صد هزار هستند که در طول روز تقسیم شده است و در آن واحد، تعداد آنلاین ها کمتر می باشد، اما برای فیس نما چندین سرور اختصاصی خریداری شده و در دیتاسنتر آسیاتک با پهنای باند بالا کولو شده اند. بحث کانفیگ و نگهداری نیز توسط هاست دی ال انجام می شود.
و اما در مورد بهترین راه، از نظر من پردازش ابری و میزبانی شدن روی شبکه ابری راهکار بسیار مناسبی از هر جهت شمرده می شود.
ممنون داداش
با کدوم یک از شرکت ها قرارداد ببندم ؟
پارس آنلاین؟ آسیاتک ؟ نت افزار ؟ ....
hamra
July 10th, 2015, 10:59
بهتر است اول منابع مصرفیتون مثل رم و سی پی یو رو مشخص کنید که چه اندازه می باشد و بعد میشه تصمیم گرفت .
ممکن است مصرف منابع سایتتون کم باشد و و روی هاست های پر بازدید هم بشه میزبانی کرد سایتتون رو .
شاید هم مصرف cpu و این موارد بالا باشد که هاست پاسخگو نباشد و نیاز به سرور مجازی یا بالاتر از آن سرور اختصاصی باشد .
hostorder
July 10th, 2015, 11:07
بهترین راه hostdl.com
nexinel
July 10th, 2015, 12:03
ممنون داداش
با کدوم یک از شرکت ها قرارداد ببندم ؟
پارس آنلاین؟ آسیاتک ؟ نت افزار ؟ ....
به نظر نمی رسد خود شما صاحب چنین سایتی باشید، حداقل فعلا. بنابراین اگر تازه می خواهید فعالیت خود را شروع کنید، قدم به قدم پیش بروید و به تدریج سیستم های میزبانی خود را تقویت کنید. در غیر اینصورت اگر وبسایت متعلق به شخص دیگری است، می بایست میزان دقیق مصرف منابع آن در اوج ترافیک (پیک مصرف) مشخص شود و آمار مربوط به زمان و تعداد و حجم و ... نیز تعیین شود، همچنین روند افزایش کاربران و منابع مورد استفاده وبسایت در طول زمان و پیش بینی آینده آن. سپس می توان در مورد نحوه میزبانی آن و راهکار های مختلف تصمیم گیری کرد.
arc1o0
July 10th, 2015, 12:41
سلام
اگر فکر می کنید این تعداد بازدید دارید، ایران اصلا جوابگوی شما نخواهد بود و هزینه ها کمر شکن است
در ایران حداقل به یک سرور با 4 پردازنده e7 نیاز خواهد بود
جهت مشاوره می توانید تماس بگیرید.
ms96
July 10th, 2015, 15:06
بازدید میلیونی !!! در ایران ؟؟؟
hostorder
July 10th, 2015, 15:08
بازدید میلیونی !!! در ایران ؟؟؟
Varzesh3.com
ra3ou1
July 10th, 2015, 17:30
سلام خدمت همه دوستان
یک سایتی قرار هست میزبانی کنم که بازدید میلیونی داره .
چیکار کنم ؟ بهترین راه چیه ؟
کاربران تو ایران هستند .
سایت هایی مثل :
fecenama
5040.ir
sanjesh.org
....
چیکار کردند ؟ از کجا سرویس گرفتند ؟
ممنون میشم بهترین راه رو پیشنهاد بدید ..
با سلام
جهت راهنمایی با بنده در ارتباط باشید دوست عزیز
amin0181
July 10th, 2015, 17:51
درود
در صورتی که نیاز به مشاوره دارین در خدمت هستم
( در صورتی که قصد میزبانی در ایران دارین )