ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه به OnlineNic بعد از تحریم رسلر کلاب :: دات کام 31000 تومان

spsgorgan
July 10th, 2015, 10:01
کاربران گرامی ،
با توجه به دور جديد تحريم ها و بستن پنل های دامنه توسط شرکتهای رجيسترار آمريکائی يا شرکتهای فروخته شده به آمريکائي ها عليرغم استفاده از مشخصات غير ايرانی و به بهانه محتوای فارسی يا واحد پول ريال در پنل ها و ايجاد مشکل برای برخی شرکتهای معروف ميزبانی هاست و دامين ايرانی که طی روزهای گذشته هزاران دامين خود را از دست داده اند ، و احتمال و ريسک وقوع اين تحريم برای دامين های شما ، توصيه اکيد ميشود در صورتيکه داميني غير از دات آی آر ثبت نموده ايد هم اکنون ( نه چند ساعت يا چند روز ديگر ) نسبت به پرداخت هزينه ترانسفر دامين اقدام فرمائيد تا قبل از بلاک شدن احتمالی توسط کمپانی رسلرکلاب دامين های شما به OnlineNic منتقل شود ، طبق قوانين بین المللی ترانسفر دامين حدودا يک هفته زمان مي برد و اين قانون نگران کننده ای است که ممکن است فرصت مناسب را از ما بگیرد

هزينه انتقال دامين های دات کام 31000 ، دامين های دات نت و دات ارگ 33000 و دات کو 95000 تومان ميباشد ، لازم به ذکر است خوشبختانه هزينه ترانسفر دامين در اصل هزينه يکسال تمديد است و طبق قوانين جهانی با ترانسفر دامين ، به صورت خودکار يکسال دامين شارژ ميگردد و در اصل ضرری برای شما ندارد و فقط زودتر از تاريخ انقضاء هزينه شارژ دامين را پرداخت نموده ايد ، اين ترانسفر مشکلی برای هاست يا اطلاعات آن به وجود نمی آورد و شامل هزينه هاستينگ نميشود.

در صورت کسب اطلاعات بیشتر می توانید سوال خود را در پیغام خصوصی ارسال بفرمایید.

با سپاس
پشتیبانان پردازش آسمان

mizban97
July 10th, 2015, 10:08
باسلام
ممنون از خبر ؛ ریسلو مشکلی ندارد با ایرانیا؟

Sajad
July 10th, 2015, 10:23
آنلاین‌نیک پیش از ریسلرکلاب (شاید ۴-۵ سال پیش) ایران را تحریم کرده بوده و همچنان تحریم هست.

spsgorgan
July 10th, 2015, 10:25
با سلام
خیر دوست من. یکم پروسه تائیدشون سختگیرانه هست اما با ایرانیان مشکلی ندارند.

- - - Updated - - -

آنلاین‌نیک پیش از ریسلرکلاب (شاید ۴-۵ سال پیش) ایران را تحریم کرده بوده و همچنان تحریم هست.
آنلاین نیک در اصل هندی هست و مشکلی ندارد. با توجه به نوع پرداخت هم مشکلی نداشتیم باهاشون

kool
July 10th, 2015, 10:50
باسلام
ممنون از خبر ؛ ریسلو مشکلی ندارد با ایرانیا؟

سلام
خیر، به همین دلیل دامنه های چندید هاستینگ در ابتدای تحریم ریسلرکلاب، به پیشنهاد خودشون به ریسلو منتقل شد.

Sajad
July 10th, 2015, 11:08
با سلام
خیر دوست من. یکم پروسه تائیدشون سختگیرانه هست اما با ایرانیان مشکلی ندارند.

- - - Updated - - -

آنلاین نیک در اصل هندی هست و مشکلی ندارد. با توجه به نوع پرداخت هم مشکلی نداشتیم باهاشون

اکانت ریسلری من سال ۲۰۱۰ در این شرکت ایجاد شده و فکر میکنم سال ۲۰۱۲ بود که به دلیل تحریم whois کلیه دامنه‌هایی که توسط ما ثبت شده بود رو از ایران به افغانستان تغییر دادند.
اینکه در نگاه اول این شرکت حساسیت زیادی به خرج نداده و مثل ریسلرکلاب عذر ما را نخواست دلیل بر این نیست که این شرکت شامل تحریم نیست. ما اگه همچنان براشون پرداخت کنیم باز هم مشکلی ندارند و ادامه میدن ولی خودمون این ریسک رو قبول نمیکنیم. هر چند تخفیفات بسیار خوبی هم ازشون داریم.
هدف از بیان این مساله این بود که شما از چاله توی چاه نیفتید و همینطور مشتری‌ها ....
این هم صحبتی که من الان با ساپورت آنلاین‌نیک داشتم. قابل توجه اینکه کل این متن رو آماده داشت و کپی پیست کرد :) (طی ۳ ثانیه جواب داد)

Bruce
OnlineNic is US based company

Bruce
We are sorry to tell you that OnlineNIC as a America company have to obtain U.S. embargoes or trade sanctions (these embargoed and sanctioned countries are: Cuba, North Korea, Iran, Sudan, and Syria

But we are welcome the customer from other countries except for the above countries.

Your understanding will be highly appreciated.

alfa5xx
July 10th, 2015, 11:13
با سلام از resello استفاده نمایید ...چند ملیتی هست و با ایرانی ها منشکل ندارد حتی میتونید پزینه رو با روبل روسیه و یا روپیه هند بپردازید با وب مانی

spsgorgan
July 10th, 2015, 11:32
یله. اگر whois رو ایران بخواین بزارید صحبت حضرتعالی متین هست. در صورت حفظ امنیت همونطور که فرمودید مشکلی نداره.

ezHost.ir
July 10th, 2015, 17:52
متأسفانه آنلاین نیک هم تفاوت چندانی با ریسلر کلاب یا شرکت های دیگر آمریکایی ندارد. بهتر است دامنه های خود را به شرکت هایی با ملیتی غیر از آمریکایی انتقال دهید.
به همین دلیل است که از ابتدا، ایزی هاست هیچگونه تمایلی به همکاری با شرکت های آمریکایی نداشته است.

spsgorgan
July 11th, 2015, 16:19
عرض کردم مشکلی نداشتیم با این شرکت و با حفظ امنیت کار انجام میشه. قیمت دات کام 31000 تومان می باشد که مشتریان می توانند براحتی دامنه هاشون رو منتقل نمایند.