PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در افزونه کاربران ویژه وردپرس

bloodthirstyb
July 9th, 2015, 15:29
سلام دوستان..من یه مدت تو اینترنت گشتم تا یه افزونه اعضای وی ای پی که درگاه پرداخت ایرانی هم داشته باشه پیدا کنم...یکی پیدا کردم ولی یه مشکلیداره..اونم این که لیست کاربرای ویژه تو قسمت مربوطه نشون نمیده..میخواستم اگه ممکنه اساتید یه نگاه بهش بندازن ببینن چرا اینجوریه و به من کمک کنن تا درستش کنم..خیلی ممنون میشم...
افزونه ضمیمه شد

In-God-We-Trust
July 9th, 2015, 16:49
http://jahanpayment.ir/codes/advanced-vip.zip

از این پلاگین استفاده کنید
تمامی درگاه هارو داره و سیستم های اس ام اس هم داره
خیلی هم حرفه ای

Mr.Pouria
July 9th, 2015, 16:58
این افزونه مشکل داره ...

با وردپرس 4.1 و قبل از اون هماهنگ هست...

ورد پرس 4.2 به بعد هماهنگ نیست ...

این افزونه توسط ما به یه تیم سپرده شده و بر روی اون تغیراتی انجام شد نسخه 1.5 اون آماده شده البته این نسخه رایگان نیست و برای فروش قرار دارد ...

امکانات جدید افزونه :

یکی از مشکلات این افزونه در نسخه جدید وردپرس عدم نمایش لیست کاربران بود که در این نسخه حل شده است .
مشکل بعدی عدم پشتیبانی از زیر شاخه در حالت استفاده از هاست دانلود یا Remote بود یعنی در حالت ریموت باید تمامی فایل ها در یک پوشه قرار میگرفت ولی با آپدیت جدید میتوان درون پوشه مورد نظر چند صد پوشه جدید ساخته و فایلها را دسته بندی کرد.
مورد بعدی وارد کردن پسورد برای هر بار دانلود فایل از هاست دانلود بود که کاربر برای هر بار دانلود فایل مجبور بود یک مرتبه نام کاربری و کلمه عبور را وارد نمایید که در این نسخه این مشکل بر طرف شده و کاربر با یک بار وارد کردن میتواند هر تعداد لینک را دانلود نمایید. و به محض اینکه مدت زمان اعتبارش تمام شود مجددا باید نام کاربری یا کلمه عبور دیگری را وارد کرده و یا اکانت قبلی خود را شارژ نماید.

برای سفارش افزونه میتونید خصوصی بدید ...

هزینه بدون پشتیبانی 30 تومان با 1 سال پشتیبانی و رفع ایرادات احتمالی 80 هزار تومان ...

hossein.itman
August 24th, 2015, 04:14
این افزونه مشکل داره ...

با وردپرس 4.1 و قبل از اون هماهنگ هست...

ورد پرس 4.2 به بعد هماهنگ نیست ...

این افزونه توسط ما به یه تیم سپرده شده و بر روی اون تغیراتی انجام شد نسخه 1.5 اون آماده شده البته این نسخه رایگان نیست و برای فروش قرار دارد ...

امکانات جدید افزونه :

یکی از مشکلات این افزونه در نسخه جدید وردپرس عدم نمایش لیست کاربران بود که در این نسخه حل شده است .
مشکل بعدی عدم پشتیبانی از زیر شاخه در حالت استفاده از هاست دانلود یا Remote بود یعنی در حالت ریموت باید تمامی فایل ها در یک پوشه قرار میگرفت ولی با آپدیت جدید میتوان درون پوشه مورد نظر چند صد پوشه جدید ساخته و فایلها را دسته بندی کرد.
مورد بعدی وارد کردن پسورد برای هر بار دانلود فایل از هاست دانلود بود که کاربر برای هر بار دانلود فایل مجبور بود یک مرتبه نام کاربری و کلمه عبور را وارد نمایید که در این نسخه این مشکل بر طرف شده و کاربر با یک بار وارد کردن میتواند هر تعداد لینک را دانلود نمایید. و به محض اینکه مدت زمان اعتبارش تمام شود مجددا باید نام کاربری یا کلمه عبور دیگری را وارد کرده و یا اکانت قبلی خود را شارژ نماید.

برای سفارش افزونه میتونید خصوصی بدید ...

هزینه بدون پشتیبانی 30 تومان با 1 سال پشتیبانی و رفع ایرادات احتمالی 80 هزار تومان ...

سلام
بنده نسخه بدون پشتیبانی رو میخوام. البته میتونم فقط 20 تومان بدهم
لطفا کمک کنید
نمیتونم پیام خصوصی بفرستم...