PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

starting
July 8th, 2015, 21:57
با سلام و احترام
مدتی هست که تصمیم دارم یک موضوع رو به چالش بکشم: البته با اجازه از همتون و داشتن این حق که خودم 15 ساله تو این صنعت هستم

1. چرا میزنیم تو سر هم و قیمتها رو میکشیم پائین با وجودیکه برای همه کار هست و مصرف کننده مجبوره تابع شما باشه نه شما تابع مصرف کننده
2.میدونید در کشورهای دیگه توسعه دهندگان وب جز شغلهای پر درآمده؟(چرا؟ چون استرس بالائی به طرف میده تن و بدن طرف رو نابود میکنه فکر میکنید همیشه جوون هستین؟)
3. یک شرکت موفق ایرانی رو نام ببرید که قیمتاش ارزون باشه؟ چرا فکر میکنید راز موفقیت ارزون فروشی یا بهتر بگم مفت فروشیه؟
4.حقوق یک کارگر ساده در روز که هیچ تخصصی نداره 40-50 تومن هست با بیمه و.... آیا شما روزی 8 ساعت کار میکنید فقط؟ و در ساعات دیگه استراحت میکنید یا شب هم کابوس میبینید؟ و این درآمد رو دارید؟
5.آیا شما در زندگیتان احساس منگی نمیکنید؟ میدونید علت این بیماری چیه؟آیا میدانید تک نفره کار کردن استرس زیادی رو بر شما همسر و بچه شما بصورت مستقیم و غیره مستقیم تحمیل میکنه و همیشه هم خودتون هم مشتری نارراضیه؟
6.آیا اگر سود خود را چند برابر کنید میتونید نیرو استخدام و خدمات خود را توسعه و چند تا ادم بیکار رو بیارید سرکار که هم خودتون فشار کمتری تحمل کنید + یک نفر که میتونه بشه رقیبتون رو از سر راه بردارید + مشتریانتان رو راضی تر + امواتتان رو در گور به آرامش برسانید؟
7.قیمت هر 0.25 نمره چشم شما چقدره؟قیمت دیسک گردن شما چقدره؟قیمت عمر جوونی و سلامت روحی شما چقدره؟و درآمد شما از این کار چقدره؟
8.شما امکان داره بازنشسته بشید؟حقوق بازنشتگی شما چقدره؟امکان داره بمیرید راه درآمد همسر و بچه شما بعد از شما از چه راهه؟

دوستان موضع نگیرید با عقل باندیشید کاری نداشته باشید بقیه چکار میکنن به این فکر کنید شما یکی هستید که اولین قدم رو برداشتین برای حل این مشکل. شک نکنید بقیه یا حذف میشند یا مجبورند با این سبک کار کنند

با سپاس فراوان /*
<?

NewConfig
July 8th, 2015, 22:14
1. چرا میزنیم تو سر هم و قیمتها رو میکشیم پائین با وجودیکه برای همه کار هست و مصرف کننده مجبوره تابع شما باشه نه شما تابع مصرف کننده
2.میدونید در کشورهای دیگه توسعه دهندگان وب جز شغلهای پر درآمده؟(چرا؟ چون استرس بالائی به طرف میده تن و بدن طرف رو نابود میکنه فکر میکنید همیشه جوون هستین؟)

تعجب نکنید تا وقتی درکی نیست حرفی نیست.
تعرفه رو باید نسبت به کشش بازار و مبلغی که مشتری حاضره واسش بپردازه تعیین کرد با این آشفته بازاری که دوستان درست کردن نه تنها موجب ورشکستگی بلکه موجب بی ارزشی مطلق این صنعت میشه حالا این رو هم اضافه کنید تو جامعه ایران این صنعت خودش چقدر گنکه اینجور هم داغونش کردن.

alfa5xx
July 8th, 2015, 22:19
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...

starting
July 8th, 2015, 22:22
تعجب نکنید تا وقتی درکی نیست حرفی نیست.
تعرفه رو باید نسبت به کشش بازار و مبلغی که مشتری حاضره واسش بپردازه تعیین کرد با این آشفته بازاری که دوستان درست کردن نه تنها موجب ورشکستگی بلکه موجب بی ارزشی مطلق این صنعت میشه حالا این رو هم اضافه کنید تو جامعه ایران این صنعت خودش چقدر گنکه اینجور هم داغونش کردن.
بله چون ما همیشه این جمله مشهور رو داریم بقیه اینکار رو کردن بقیه فلان رو کردن و ..... آیا شده بپرسیم ما چکار کردیم؟

کشش بازار چیه؟ دنیا داره به سمت تکنولوژی میره بازار مجبوره تغییر موضع بده آیا شرکتهایی که واقعا اقعا واقعا بتونن پاسخگو نیاز این بازار باشند چند تا تو کشور داریم؟؟!
همه میگن تو این 3-4 سال بازار خراب شد. ولی خدا شاهده شرکتهائی چون هاست ایران و.... تو این چند سال یکدفعه جون گرفتن و بزرگ شدن؟ اشتباه نکنید بخاطر تجربشون نبود وگرنه با تجربه براتون میارم که 2000 شروع کرده؟ علتش فقط و فقط مهندسی کسب و کارشون بوده و مدیریت منابع سروری نه!!! انسانی فیزیکی نیازی!!!

میدونید هر کسی آنالیزور خوبی تو بازار هست فکره میکنه برا موفقیتش باید منیج سرور یا برنامه نویسی رو باید یاد بگیره!! و هر کسی توان برنامه نویسی و منیجر خوبی نیز هست فکر میکنه برای رونق کارش باید بازاریابی رو یاد بگیره!!!
حالا شما بگید این دو نفر با هم باشند نیازی هست هر کدوم بره دنبال چیزی که نه استعدادش رو داره نه وقتش نه توانش رو؟؟؟!

hamra
July 8th, 2015, 22:28
متاسفانه دوستان ما که در این زمینه فعالیت میکنند درک درستی ندارند خیلی ها .
تصورشان بر این است که فقط زمانی مشتری جذب آنها میشود که سرویس قیمت پایین خدمت مشتری ارائه بدن !
اگر صنفی بود که فروشندگان زیر نظر اون قرار میگرفتند و معتبر ها فقط آنها حساب میشدند شاید الان دیگر اوضاع این نبود اما متاسفانه نیست !
تمامی مشاغل اوضاعشون خوبه جز ...
-------
گرچه که قبلا تاپیک های خیلی زیادی زده شده در این خصوص که همه با هم یکی بشن و قیمت ها رو ثابت کنند و یا ... اما متاسفانه کسی اینطور نیست !

hamid.soltani92
July 8th, 2015, 22:29
چقدر این تاپیک لازم بود! دمِ استارتر گرم.
البته احتمالا مثل سایر تاپیک‌های مفید حذف بشه! به جاش تاپیک فروش آدامس خرسی و نویسنده و ... سبز بشه.
متاسفانه هیچ ناظری بر این صنف وجود نداره و زیرفروشی و ... خیلی رایج شده. مثلا تو صنف طلا فروش ها اگه یک نفر قیمت طلا رو با اختلافِ بیش از میزان از پیش تعیین شده بفروشه برخورد میشه باهاش. اما اینجا نداریم چنین چیزی.
سرور مجازی رم ۲، ۱۰ هزار تومن ماهانه!
هاست که با تشکر از ریسلرهای نامحدود،۳ تا ۱گیگ، ۱۰۰۰ تومن!

alfa5xx
July 8th, 2015, 22:31
شرکت هاست ایران یک شرکت با سساختمون 3-4 طبقه با ژنراتور و تشکیلات عریض و طویل باید هم پیشرفت کنه میدونید چرا ، چون کلا منابع مالی پشتشون هست من هم اگه یک ساختمون و پول داشته باشم میتونم حتی توی خونه خودم دیتاسنتر خونگی راه اندازی کنم رک بگیرم .. سخت افزار خوب بگیرم چند تا لینک اینترنت خوب بگیرم و اونها رو یکی کنم و پشتیبان هم کنم و لود بالانس راه بندازم . و خودم هم همه کارهای کانفیگ رو انجام بدم و بعد چند نفر رو استخدام کنم واسه تبلیغ و پشتیبانی در حد دسکتاپ . پس فقط مشکل مالی هست که ما رو محدود میکنه ...والا هیچ چیزی ما نسبت به افراد گروه هاست ایران و شرکت های هستینگ دیگه کم ندارم فقط و فقط بحث مالی هست

starting
July 8th, 2015, 22:34
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...
ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................

- - - Updated - - -

شرکت هاست ایران یک شرکت با سساختمون 3-4 طبقه با ژنراتور و تشکیلات عریض و طویل باید هم پیشرفت کنه میدونید چرا ، چون کلا منابع مالی پشتشون هست من هم اگه یک ساختمون و پول داشته باشم میتونم حتی توی خونه خودم دیتاسنتر خونگی راه اندازی کنم رک بگیرم .. سخت افزار خوب بگیرم چند تا لینک اینترنت خوب بگیرم و اونها رو یکی کنم و پشتیبان هم کنم و لود بالانس راه بندازم . و خودم هم همه کارهای کانفیگ رو انجام بدم و بعد چند نفر رو استخدام کنم واسه تبلیغ و پشتیبانی در حد دسکتاپ . پس فقط مشکل مالی هست که ما رو محدود میکنه ...والا هیچ چیزی ما نسبت به افراد گروه هاست ایران و شرکت های هستینگ دیگه کم ندارم فقط و فقط بحث مالی هست
این طرز فکر هم اشتباست فکر میکنید هاست ایران روز اول چطور شروع کرده؟ با 4 طبقه؟ گوگل به این عزمتش تو یک زیر زمین شروع کرد اما!!!! قبل از زیر زمین و هاردش و ... دنبال تخصص های خاصش گشت و بعد رفت زیرزمین کرایه کرد

hamedmj
July 8th, 2015, 22:37
بارها من پیشنهاد داده ام که بزرگان هاستینگ همین انجمن، ( حداقل اونهایی که تاریخ عضویتشون 2012 یا کمتر هست! ) یک مرجعی رو درست کنند مثل صنف، یک کانفیگ پایه مثلا برای سرور مجازی ایجاد کنند و بگن این کانفیگ

ماهانه 15 هزار تومان هست، کمتر از این منابع نمیتونید بدید، بیشتر هم خواستید بدید مثلا هر 500 مگاهرتز سی پی یو، 5 هزار تومن اضافه کنید روی قیمت.

یا برای هاستینگ هم وضعیتی مشابه.

تاپیک های فروش هم قبل ایجاد، توسط یه تیمی بررسی بشه و اگر خلاف این بود ثبت نشه.

بهترین کار از نظر بنده این هست...!

NewConfig
July 8th, 2015, 22:42
بله چون ما همیشه این جمله مشهور رو داریم بقیه اینکار رو کردن بقیه فلان رو کردن و ..... آیا شده بپرسیم ما چکار کردیم؟

کشش بازار چیه؟ دنیا داره به سمت تکنولوژی میره بازار مجبوره تغییر موضع بده آیا شرکتهایی که واقعا اقعا واقعا بتونن پاسخگو نیاز این بازار باشند چند تا تو کشور داریم؟؟!
همه میگن تو این 3-4 سال بازار خراب شد. ولی خدا شاهده شرکتهائی چون هاست ایران و.... تو این چند سال یکدفعه جون گرفتن و بزرگ شدن؟ اشتباه نکنید بخاطر تجربشون نبود وگرنه با تجربه براتون میارم که 2000 شروع کرده؟ علتش فقط و فقط مهندسی کسب و کارشون بوده و مدیریت منابع سروری نه!!! انسانی فیزیکی نیازی!!!

میدونید هر کسی آنالیزور خوبی تو بازار هست فکره میکنه برا موفقیتش باید منیج سرور یا برنامه نویسی رو باید یاد بگیره!! و هر کسی توان برنامه نویسی و منیجر خوبی نیز هست فکر میکنه برای رونق کارش باید بازاریابی رو یاد بگیره!!!
حالا شما بگید این دو نفر با هم باشند نیازی هست هر کدوم بره دنبال چیزی که نه استعدادش رو داره نه وقتش نه توانش رو؟؟؟!
دوست عزیز در مورد کشش بازار من روزی حداقل چند ساعت تئوری های اقتصادی رو میخونم و کسی رشتش اقتصاد باشه میدونه چی میگم
این چیزی نیست یک نفر و دو نفر انجام بده باید یک سیستم باشه و حتی اگر اکثریت برنامه منظم درست کنن واسه یه سروسامان دادن بازم یکسری افراد بازار رو خراب میکنن
تاپیک مناسبی ایجاد کردین اما اصولی برخورد کنید نه احساسی !
اگر سیستم خوب باشه نیاز به این موارد نیست که بگیم فلانی این کارش نیست و... خودش از این شغل خود به خود کنار میره و حذف خواهد شد.

hamedmj
این هم یک نمونه جدید از آه و ناله های پس از خرید 7 هزار تومانی..!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141526

starting
بارها من پیشنهاد داده ام که بزرگان هاستینگ همین انجمن، ( حداقل اونهایی که تاریخ عضویتشون 2012 یا کمتر هست! ) یک مرجعی رو درست کنند مثل صنف، یک کانفیگ پایه مثلا برای سرور مجازی ایجاد کنند و بگن این کانفیگ

ماهانه 15 هزار تومان هست، کمتر از این منابع نمیتونید بدید، بیشتر هم خواستید بدید مثلا هر 500 مگاهرتز سی پی یو، 5 هزار تومن اضافه کنید روی قیمت.

یا برای هاستینگ هم وضعیتی مشابه.

تاپیک های فروش هم قبل ایجاد، توسط یه تیمی بررسی بشه و اگر خلاف این بود ثبت نشه.

بهترین کار از نظر بنده این هست...!

ببینید نیازی نیست فقط و فقط کافیه هر کدوم از شما یک وبلاگ بسازه و توضیح بده شرط شناخت یک سرویس دهنده خوب چیه و هزینه ها و.. چیه اونوقت هر مشتری میشه یک عضو صنف و عدم خرید باعث میشه قانونی خود بخود بوجود بیاد وگرنه با روندی که شما فرمودین یواشکی و... میشه مشتری ها رو قاپید و مرحمی میشه موقت و بعد از چند ماه وضع باز میشه مثل الان یا حتی بدتر از الان

hamedmj
July 8th, 2015, 22:48
ببینید نیازی نیست فقط و فقط کافیه هر کدوم از شما یک وبلاگ بسازه و توضیح بده شرط شناخت یک سرویس دهنده خوب چیه و هزینه ها و.. چیه اونوقت هر مشتری میشه یک عضو صنف و عدم خرید باعث میشه قانونی خود بخود بوجود بیاد وگرنه با روندی که شما فرمودین یواشکی و... میشه مشتری ها رو قاپید و مرحمی میشه موقت و بعد از چند ماه وضع باز میشه مثل الان یا حتی بدتر از الان

ببینید شما مثلا میرید مبل میخرید، یک مغازه به شما قیمت 500 هزار تومان میده، یک مغازه همون کالا رو ( جنس رو نه ) 2500 میده. شما کدومو میخرید؟ 500ت رو دیگه؟ چرا؟ چون توی ظاهر هیچ فرقی ندارن با هم. اون 2500 هم هرچی بگه به خدا چوب کار من راش هست و ...! شما میگی دروغ میگی! وقتی بردی خونت و بعد 2 ماه نصف مبلا شکستن میگی عحب اشتباهی کردم!

حکایت ما هم همینه! هرچی بگیم، همین میشه...

starting
July 8th, 2015, 22:49
دوست عزیز در مورد کشش بازار من روزی حداقل چند ساعت تئوری های اقتصادی رو میخونم و کسی رشتش اقتصاد باشه میدونه چی میگم
این چیزی نیست یک نفر و دو نفر انجام بده باید یک سیستم باشه و حتی اگر اکثریت برنامه منظم درست کنن واسه یه سروسامان دادن بازم یکسری افراد بازار رو خراب میکنن
تاپیک مناسبی ایجاد کردین اما اصولی برخورد کنید نه احساسی !
اگر سیستم خوب باشه نیاز به این موارد نیست که بگیم فلانی این کارش نیست و... خودش از این شغل خود به خود کنار میره و حذف خواهد شد.
آفرین دقیقا اصولی نه احساسی
ما هم شرایط افراد کم بضاعت و ضعیف که به حداقلی رضایت دارند رو باید در نظر بگیریم و شک نکنید این دست فروش ها همیشه خواهند بود چون عده ای دوست دارند اینجوری خرید کنند.
اما اینکه ما بازار رو کلا بدیم به این سمت چوب دو سر ضرره چون هم ما ضرر میکنیم هم سرویس گیرنده و هیچ سایتی رشد نمیکنه
نمونه های زیادی داریم که یکدفعه تشکیلات چندین ساله رفتن هوا نام نبرم بهتره ولی این وسط هم خودشون نابود شدند هم زحمتهای چنید ساله کاربرهاشون
ولی وقتی بازار اوکی باشه عده ای میان سایتهای انگلیسی میزنند و ارز اوری هم میکنن حالا ارزی که میارند شاید زیاد بدرد کشور نخوره ولی حداقلش بدرد سرویس دهنده ها و درآمد خوبی خواهد شد برای هر دو طرف
اما طرف میاد اینقدر اذیت میشه که همه جا میره میگه فروشگاه های اینترنتی ***ن!! و جامعه فکر میکنه فروشگاه اینترنتی یک آدم نه یک سایت از هزاران سایت خطا کرده همه رو *** خطاب میکنن
حتی یک دکتری بود میگفت طراح های اینترنتی *** هستند گفتم چرا؟ گفت پول میگرند کار نمیکنند. گفتم همه اینطور نیستند گفت بله همه ***ن!!! بنظرتون این دکتر چند پزشک دیگه رو از زدن سایت منصرف میکنه؟

alfa5xx
July 8th, 2015, 22:49

با این حرفتتون کاملا موافقم ...ولی منظورم کار تیمی و به قول گفتنی 5-6 نفر جمع شن تو هر شهر سرمایه بزارند و علم و دانششون رو روی هم بزارند حتی توی شهر خودشون کار کنند ...منظورم این هست ..حتی کسی در حال حاضر حاضر به اینجام این کار نیست ..

starting
July 8th, 2015, 22:51
ببینید شما مثلا میرید مبل میخرید، یک مغازه به شما قیمت 500 هزار تومان میده، یک مغازه همون کالا رو ( جنس رو نه ) 2500 میده. شما کدومو میخرید؟ 500ت رو دیگه؟ چرا؟ چون توی ظاهر هیچ فرقی ندارن با هم. اون 2500 هم هرچی بگه به خدا چوب کار من راش هست و ...! شما میگی دروغ میگی! وقتی بردی خونت و بعد 2 ماه نصف مبلا شکستن میگی عحب اشتباهی کردم!

حکایت ما هم همینه! هرچی بگیم، همین میشه...
من سوالتون رو باید یک سوال پاسخ میدم

شما میخواید قلبتون رو بدین عمل کنه یک دکتر تازه از راه رسیده میگه 2 میلیون یکی میاد میگه 10 میلیون و مطمئنید اون 10 میلیونیه خیلی معتبر و با تجربه هست از کدوم میگیرید؟
حالا هاست قلب نیست اما مبل هم نیست
و مثال های دیگه شما ماشینتون تصادف کنه میدین صافکار کنار خیابون یا میبرید جای که میگن واردن؟

hamedmj
July 8th, 2015, 22:54
من سوالتون رو باید یک سوال پاسخ میدم

شما میخواید قلبتون رو بدین عمل کنه یک دکتر تازه از راه رسیده میگه 2 میلیون یکی میاد میگه 10 میلیون و مطمئنید اون 10 میلیونیه خیلی معتبر و با تجربه هست از کدوم میگیرید؟
حالا هاست قلب نیست اما مبل هم نیست
و مثال های دیگه شما ماشینتون تصادف کنه میدین صافکار کنار خیابون یا میبرید جای که میگن واردن؟

این آخری رو تجربه کردم :d
جاده ساوه، ساعت 8 شب...! طرف مثله هلو ماشینو درست کرد 2 ساعته، انگار نه انگار که خورده بود به جایی :d دمش گرم ..! :)

اون راه حل، چیزی هست که به ذهن بنده رسید. شما اگر راه حل بهتری دارید، بگید تا بررسی کنیم...!

starting
July 8th, 2015, 22:57
با این حرفتتون کاملا موافقم ...ولی منظورم کار تیمی و به قول گفتنی 5-6 نفر جمع شن تو هر شهر سرمایه بزارند و علم و دانششون رو روی هم بزارند حتی توی شهر خودشون کار کنند ...منظورم این هست ..حتی کسی در حال حاضر حاضر به اینجام این کار نیست ..
بله نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید اما اجباری ندارید تنتون رو نابود کنید. و برید کاری رو انجام بدین که درآمدش به زحمتی که میکشید نمیماسه
با وجودیکه میگم هر کسی خوب کار بلد باشه شرکتهائی هستند کارمند سبز بخواند یک بنده خدائی هست به اسم .... داره برای خارجیها منیج میکنه هر سرور 120$ فقط برای یکبار!!! شهرشون هم جمعیتش زیر 20 هزار نفره

- - - Updated - - -

5-6 نفر رو جمع کردن کار ساده ای نیست بعضی وقتها توان مدیریتی تو خون طرف هست و اگر نباشه سخته جمع و جور کردن بی جیره مواجیب چند نفر دور هم ولی باید از 2 نفر شروع کنید کار نشد نداره

alfa5xx
July 8th, 2015, 22:58
نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید

دوست عزیز مشکل ما هم همینه ...حتی واسه تعویض شهر هم باید پول داشته باشیم که نداریم ...ولی قید این کار رو نمیتونم بزنم ..چون واقعا به کار آی تی علاقه دارم..
دیگه همینه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

starting
July 8th, 2015, 23:03
این آخری رو تجربه کردم :d
جاده ساوه، ساعت 8 شب...! طرف مثله هلو ماشینو درست کرد 2 ساعته، انگار نه انگار که خورده بود به جایی :d دمش گرم ..! :)

اون راه حل، چیزی هست که به ذهن بنده رسید. شما اگر راه حل بهتری دارید، بگید تا بررسی کنیم...!
راه حل فکر منه فکر شما هست
ما باید سروع کنیم خودمون بگیم کاری ندارم بقیه اینکار رو نمیکنن من میخوام از الان تغییر بدم رویکردم رو مشتریهای خودم رو خواهم داشت و با این تغییر با گروهی فهمیده تر (منظور سواد وب) کار خواهم کرد درآمد همینقدر حداقل ولی در عوض اعصاب راحتتر و این زمان اضافی رو صرف بروز کردن دانش خودم میکنم در حوزه تخصصی خودم.

- - - Updated - - -

دوست عزیز مشکل ما هم همینه ...حتی واسه تعویض شهر هم باید پول داشته باشیم که نداریم ...ولی قید این کار رو نمیتونم بزنم ..چون واقعا به کار آی تی علاقه دارم..
دیگه همینه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
کی میگه نمیشه؟؟
بدنبال شرکتی موفق و بزرگگ در نزدیکی شهر خود باشید و بعد تخصصتون رو بهشون بگید شک نکنید اگر شرکت خوبی باشه شما رو حمایت خواهد کرد نه بخاطر شما بخاطر رشد و تعالی کسب و کارش

- - - Updated - - -

همه میگن آخ بچه مدرسه ای ها اومدن!!!!
ولی پشت سرش دیدم افری میزنند که واقعا بدرد همین بچه مدرسه ای ها میخوره افرهائی که فقط و فقط اوایل تابستون میدن و تمام

filtersms
July 8th, 2015, 23:12
به نظر من اعتراض نکنید

اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه

در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده

لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر

همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه

ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره

ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)

خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن

الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه

البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم

فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید

دقیقا همین طوره

پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم

حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن

هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه

اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم

بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم

با تشکر :)

hamedmj
July 8th, 2015, 23:21
ببینید بنده شخصا یک همکار میخوام. ولی کو آدمش؟!
یکی هست پول داره، اطلاعات نداره، یکی هست پول نداره، اطلاعات داره!
برای شراکت ، هر دو لازمه!
الان فقط خودم هستم و یک بازاریاب!
اگر میشناسید، معرفی کنید :دی لطفا

starting
July 8th, 2015, 23:23
به نظر من اعتراض نکنید

اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه

در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده

لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر

همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه

ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره

ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)

خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن

الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه

البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم

فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید

دقیقا همین طوره

پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم

حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن

هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه

اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم

بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم

با تشکر :)
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار

- - - Updated - - -

شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم

hamedmj
July 8th, 2015, 23:28
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار

- - - updated - - -

شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم

:d
این هم حرفی هست!
اصلاح شد :)

filtersms
July 8th, 2015, 23:35
حرف شما درسته دوست عزیزم

اما نمیشه ، یعنی بهتره که نشه

مشتری باید خودش زرنگ باشه و به هر کسی اعتماد نکنه ( اگر میخواد یک کار بزرگ انجام بده ) اگه سایت شخصی باشه یا دانلود باشه که همه میتونند پشتیبانی کنن

این بحثش جداست

اما یه سازماندهی مثل نماد الکترونیکی ( کسی بخواد یه فروشگاهی بزنه یه چیزی بزنه )

ببنید چیز خوبی هست اما با قانون های اشتباه و سخت خیلی همه چیز رو خراب میکنه

ببینید یک جوانی که سربازی نرفته چه گناهی کرده مثلا بهش اجازه ندن
مثلا یه شخص دانشجو چه گناهی کرده که خونه یا مغازه نداشته باشه بهش ندن
یکی همه این را داره ، چه گناهی کردن مثلا خط تلفن ثابت نداره بهش ندن
یکی اینو داره ، حالا سند خونه یا مغازه به نامش نیست بهش ندن

و انواع از این مسائل که خودتون بهتر میدونید

ببینید اینا همش استعداد ها رو کور میکنه

منی که خونه ندارم یا پول آنچنانی ندارم باید برم بمیرم ؟

پس یه جوون بدبخت از کجا شروع کنه ؟

شاید یکی باباش پولدار نیست ، شاید یکی سرمایه نداره ، شاید یکی خونه اجاره ای ، شاید یکی زندگیش به یه تاره مو بسته است

ختم کلام ، شاید یکی بدبخته

ولی استعداد داره

ولی هیچ جوره نمی تونه کاری بکنه

خب شما بگید چیکار کنه ؟

شاید اگه یه سری از قانون هایی که زیاد منصفانه نیست نبود ، وضعیت فرق میکرد :(

parsvia
July 8th, 2015, 23:48
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن

filtersms
July 8th, 2015, 23:57
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن

دوست عزیزم ، حرف شما درست

بر فرض مهال سازمانی ساخته شد و همه ی قیمت ها ثابت شد

فکر میکنید اون سازمان برای شما تعیین و تکلیف های جدیدی نمیکنه ؟

امروز که حمایت میکنید از همچین چیزی ، ببخشیدا ، شرمندم ، معذرت میخوام ، فردا روز همون سازمان پاچه ی شما رو میگیره و کاری میکنه که ورشکست بشید و با دستای خودتون استعفا بدید از این کار

دوست عزیزم ، تاریخ نشون داده برای بیشتر چیز هایی که قانون گذاری شد و تعرفه گذاری شد ( کار ها خراب تر شد )

کسی که میخواد مشتری بیشتر جذب کنه ( باید تبلیغات بیشتر بکنه ، پشتیبانی خوب کنه ، اون امکاناتی رو که بقیه هاستینگ ها ندارن و مثلا ایشون داره ) بیاد پر رنگ تر کنه و بگه تا مشتری مزیت ها رو بدونه و بعد تصمیم بگیره

نه این که با این کارا بخواد قدرت خودش رو بیشتر کنه و خیلیا رو از کار بیکار بکنه

به نظر بنده ی حقیر ، به وجود آوردن همچین چیزی فقط ضرر به خودتون هست تا سود ، این کار در دراز مدت پشیمانی بیشتری به بار میاره

با عرض پوزش و معذرت از همه ی دوستان

با تشکر

RoobinaServer
July 9th, 2015, 00:10
با سلام

استارتر عزیز :

1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.

جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.

موفق باشید

asrhosting
July 9th, 2015, 00:21
حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست

filtersms
July 9th, 2015, 00:29
با سلام

استارتر عزیز :

1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.

جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.

موفق باشید

دقیقا ، مرسی دوست عزیزم بابت حرف درستت

هیچگاه و هیچ وقت نباید انجمن یا صنفی ایجاد بشه

کلا این بر خلاف قانون جهانی جریان آزاد اطلاعات هست ، که 90 درصد کشور ها دارن رعایت میکنن و هیچ مشکلی ندارن ( چرا ما جزو اونا نباشیم ) محدودیت و قانون گذاری فقط باعث عقب موندگی میشه

در قبالش میشه با یک هزینه ی کمتر علم مردم رو زیاد کرد و فرهنگ سازی کرد ( میشه با تبلیغات و گفتن نکات ضروری در بنر های زیبا ) علم مردم رو بالا برد که گول کلاه بردارن رو نخورن و اندازه نیازشون خرید کنند

قانون گذاری بیش از حد باعث میشه یک جوان با استعدا تازه کار هیچ وقت نتونه وارد کار بشه
و از اون ور فضا رو برای کلاه بردارن باز تر میکنه

چون مردم همیشه دنبال راحتی و ارزونی و کیفیت هستند

نه قانون های سخت و پیچیده

امیدوارم همیشه همه ی دوستان هر جا سخن از این کار شد مخالف باشند

چون باید واقع بین بود ( و در واقعیت این کار ضرر بیشتر از سود خواهد داشت )

با عرض معذرت و تشکر از همه ی دوستان

- - - Updated - - -

حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست

دوست گلم

احترام کسب کردنی هستش ، میشه احترام و ابهت رو با انجام دادن کار درست و داشتن صادقت تا حد زیادی بدست آورد

اما هیچ چیزی در این دنیا کامل نیست

حتی رییس جمهور آمریکا هم از بعضیا فحش میخوره :دی

بالاخره هیچ کاری یا هیچ چیزی نزد مردم از احترام و ابهت 100 % برخوردار نیست

اینایی که عرض کردید که دیگه هیچی نیست :دی

با تشکر از شما دوست عزیزم ^__^

starting
July 9th, 2015, 00:29
جناب سجادیه صحبتهای شما رو کاملا تائید میکنم ولی این برای اطلاع رسانی دوستان بود وگرنه در یکی از همین پستهام گفتم شرکتیکه من در اون کار میکنم اکیدا توصیه کردن در هیچ انجمنی نامی از شرکت حق ندارید ببرید. و باور کنید منم اینو من باب نصیحت خدمت دوستان بزرگوار عرض کردم میدونم صنف انجمنی با صنف آفلاینی و باز با صنف باندهای سازمانی و.. کاملا متفاوت هست و بنده نیز بعنوان کمک و یا درخواست این تاپیک رو نزدم ولی حیفم اومد نگم شاید بعضی ها بخواند اما فکر میکنن راهش اینه

ولی از یک باب قبول کنید روی همه تائثیر میزاره مثلا 2-3ماه پیش بود یکی از همکاران که در شرکت ما منیجر هست و ارتباطات دیتا سنتری تا حدی که باشه خودش انجام میده میگفت یک خانمی که دقیقا اسمش یادم نیست از ساپورترهای هتزنر میگفت چرا هموطن های شما اینقدر گزارش هم رو میدن؟؟ و چرا شماها با سرورها اینقدر تخلف میکنید؟ البته شما منظورش ما ایرانیها بود!! فکر میکنید این روند ادامه پیدا کنه شما و یا حتی هر شرکت بزرگگ دیگه بی اعتبار نخواهد شد بخاطر تخفیف 2 یورویی هرچیزی رو نباید گفت. البته باز هم شرکتیکه بلند فکر کنه کوتاه عمل نمیکنه.
وگرنه در هر شغلی و در همه دنیا ارزون کار گران کار و با کیفیت کار و بی کیفیت کار هست و خواهد بود در هر شغلی اما بعضی اوقات باید یک زنگ خطر رو بصدا دراورد که بدونن وسعت اینترنت فقط به شکل گربه ای جنوب غرب اسیا محدود نیست و سراسر دنیا رو پوشش میده و ایرانیهای مقیم خارج کشور بهشون ثابت شه شما بهترید شک نکنید از شما استفاده خواهند برد نه از .... پس من فقط میخواستم دید رو باز تر کنم ذهن رو شفاف تر کنم و....
بهر حال ببخشید کم و زیادی گفته شد اما دوستان واقعا همه بزرگوارند

hostorder
July 9th, 2015, 00:34
الان فقط خودم هستم و یک بازاریاب!

می خوایید من هستم....

filtersms
July 9th, 2015, 00:39
جناب سجادیه صحبتهای شما رو کاملا تائید میکنم ولی این برای اطلاع رسانی دوستان بود وگرنه در یکی از همین پستهام گفتم شرکتیکه من در اون کار میکنم اکیدا توصیه کردن در هیچ انجمنی نامی از شرکت حق ندارید ببرید. و باور کنید منم اینو من باب نصیحت خدمت دوستان بزرگوار عرض کردم میدونم صنف انجمنی با صنف آفلاینی و باز با صنف باندهای سازمانی و.. کاملا متفاوت هست و بنده نیز بعنوان کمک و یا درخواست این تاپیک رو نزدم ولی حیفم اومد نگم شاید بعضی ها بخواند اما فکر میکنن راهش اینه

ولی از یک باب قبول کنید روی همه تائثیر میزاره مثلا 2-3ماه پیش بود یکی از همکاران که در شرکت ما منیجر هست و ارتباطات دیتا سنتری تا حدی که باشه خودش انجام میده میگفت یک خانمی که دقیقا اسمش یادم نیست از ساپورترهای هتزنر میگفت چرا هموطن های شما اینقدر گزارش هم رو میدن؟؟ و چرا شماها با سرورها اینقدر تخلف میکنید؟ البته شما منظورش ما ایرانیها بود!! فکر میکنید این روند ادامه پیدا کنه شما و یا حتی هر شرکت بزرگگ دیگه بی اعتبار نخواهد شد بخاطر تخفیف 2 یورویی هرچیزی رو نباید گفت. البته باز هم شرکتیکه بلند فکر کنه کوتاه عمل نمیکنه.
وگرنه در هر شغلی و در همه دنیا ارزون کار گران کار و با کیفیت کار و بی کیفیت کار هست و خواهد بود در هر شغلی اما بعضی اوقات باید یک زنگ خطر رو بصدا دراورد که بدونن وسعت اینترنت فقط به شکل گربه ای جنوب غرب اسیا محدود نیست و سراسر دنیا رو پوشش میده و ایرانیهای مقیم خارج کشور بهشون ثابت شه شما بهترید شک نکنید از شما استفاده خواهند برد نه از .... پس من فقط میخواستم دید رو باز تر کنم ذهن رو شفاف تر کنم و....
بهر حال ببخشید کم و زیادی گفته شد اما دوستان واقعا همه بزرگوارند

بله دوست عزیزم

بحث همینه اگر ما زیر پای همدیگر رو خالی نکنیم ، هیچ کس دیگه ای نمیکنه

بحث ایجاد چنین صنفی هم دقیقا زیر پای همدیگر رو خالی کردن هستش

باید این رو یاد بگیریم که در کار همدیگر دخالت نکنیم
بزاریم هر کی هرکاری که دوست داره انجام بده

اگه ما سرویس بهتری داریم که قیمت اون گرانتره بیاییم نکاتی که اون رو گرون کرده به مردم بگیم ، و اینم بگیم که چرا بعضی از سرویس های دیگه ارزونتر هستند چه مزیت هایی نسبت به سرویس ما ندارن

همین ، بهترین کار فرهنگ سازی و زیاد کردن علم مردم هست

نه زیر پای همدیگر رو با لو دادن همدیگر تو دیتا سنتر ها و نمی دونم تلاش برای ساخت صنف و ... خالی کنیم و نون همدیگر رو آجر کنیم

توی دعوا هر 2 طرف زخمی میشند و ضرر میکنند

هیچ کس از یک دعوا سود خالص نمی بره

اینو یادمون باشه که اگر نمی تونیم پشت همدیگر باشیم پس رو به روی همدیگر قرار نگریم

هر کس کار خودش رو انجام بده و سرش تو کار خودش باشه

با فضولی تو کار دیگران یا آجر کردن نون دیگران هیچی جز ضرر بدست نمیاد

با تشکر ^__^ و عرض پوزش :(

hostorder
July 9th, 2015, 00:42
منم با نظر آقایه سجادیه موافقم بازار فقط تو این انجمن مشکل داره من خودم فقط تو اینترنت سرویس ارزون میدم فقط به خاطر شرایط خاص این انجمن من مشتری های خاص زیادی خارج از این انجمن دارم مثلا هاست یک گیگ که سالانه 40 تومان میدم خارج از انجمن با قالب 20 تومنی با کمی ویرایش سالانه 500تا 1میلیون مبدم فقط یک روز یادشون میدم

netmelli
July 9th, 2015, 00:42

عرض سلام و شب بخیر دارم خدمت همکاران
صفحه اول و آخر تاپیک رو خوندم
زیاد نمیخوام وارد این بحث بشم
این یک بحث تکراری هست ، خود بنده یک دوران دنبال این قضیه رو گرفتم ، با برخی مسئولین هم صحبت هایی شد ، اما حمایتی از سمت همکاران صورت نگرفت
ما هم بیخیال شدیم
آقا سجادیه احتمالا یادشون باشه

ولی در پاسخ به صحبت این دوستمون پست زدم در این تاپیک

مهندس جان ، مشکل هاستینگ ها و کلا صنف آی تی کشور ما این هست که هرکس دنبال امپراطوری خودش هست
این امر خوبه ولی تحققش خیلی کمه

هر شخصیت در این رشته میخواد که یک برند داشته باشه مستقل و کار کنه
اول کار میشینه و برای خودش برنامه میریزه ، که کار تکی انجام بدم
بعد مدتی نیرو میگیرم و این مسائل

که 99 درصد هم اصلا کار جلو نرفته

دوست خوبمون میگن هاست ایران سرمایه داره
خب ازشون سوال میپرسم
هاست ایران آیا تنها یک نفره ؟؟؟؟

من یک روش میگم

به نظر شما تعداد 10 نفر میخوان هر کدوم یک هاستینگ بزنن
نفری هم 5 میلیون تومان سرمایه اولیه دارند که چیزی نیست

هاستینگی که با 5 میلیون شروع بشه به کجا میرسه ؟؟؟
حالا در نظر بگیرید این ده نفر با هم یک برند رو راه بندازند
50 میلیون سرمایه به کجا میرسه ؟؟؟

با پنج میلیون نمیشه کاری کرد
ولی با پنجاه میلیون میشه یک دفتر معمولی گرفت
و کار رو به صورت حرفه ای شروع کرد
برای هر شخص یک ساعت کاری مشخص کرد و یک پشتیبانی و خدمات خوب به مشتری داد

مشکل بازار نت ما این هست که اتحاد ندارند همکارا

وقتی با هم بشید ، ضرر های اول کار ، خرج ها ، . تمامی موارد سر شکن میشه و به هیچ کس فشار نمیاد

یا حق

tikweb.ir
July 9th, 2015, 00:44
میدونید علت چیه؟
علت اینه که خیلیا نت رو مثل یه جای مسخره میدونن که هیچی توش حساب کتاب نداره
هم خریدار
هم فروشنده

از این افراد با این طرز فکر زیادن
یعنی فکر میکنن مهم نیست چه کاری ، چه درآمدی ، با چه هدفی ، با چه اینده ای با چه مشتری با چه استرسی دارن
فکر میکنن اینجا چون اسمش دنیای مجازیه ، هیچ حساب کتابی نداره و همینجوری الکیه

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
با یه مثال حرفمو تموم میکنم چون بنده هم مثل خیلیای دیگه دلم پره !
طرف میره توی دنیای واقعی میلیونی برای چیزای الکی هزینه میکنه بعد مثلا میاد توی نت میخواد یه سایت راه بندازه
زنگ میزنه به ما ، اقا هزینه طراحی چقدره ، ما یه برآوردی میکنیم
میدونید چی میگن ؟ چه خبره ! مگه میخوای چیکار کنی ! با فلان قدرم سایت میسازن
یا مثلا شما مگه جرات داری هزار تومن قیمت سرور و هاست ببری بالا !
سریع میگن چه خبره چرا گرون کردید فلان کردید !
حالا بیا و هی توضیح بده ، مگه طرف به گوشش میره؟
هیچ فایده ای نداره چون طرز فکرش رو نمیتونی عوض کنی
حالا از سیب زمینی پشندی گرفته تا ... گرون شده ، اگر ما قیمتامون رو زیاد کنیم همه شاکی میشن !
تازه مجبوریم تخفیف هم بزنیم :|

البته یسری دیگه هم هستن که طرز فکرشون مشکلی نداره اما گیر فروشنده هایی میفتن که سرشون کلاه میزارن و هزینه های چند برابری و کیفیت کار پایین بهشون میدن

من به شخصه هر وقت داخل سایت های فریلنسری ایرانی که حتما میشناسید میرم ، مخصوصا برای قسمت طراحی سایت ، طرف اومده درخواست طراحی سایت املاک داده ، حداکثر قیمت پروژه رو 100 هزار تومن زده ، نمیدونید چند نفر زیرش براش پیشنهاد دادن که با بهترین کیفیت و همون قیمت در خدمتن !
اخه یکی نیست بگه چرا اینقدر مشتری رو پرتوقع میکنید !!
خب تا وقتی که یکی میاد با صد تومن سایت املاک طراحی کنه دیگه اون برنامه نویسی که رفته توی این زمینه واقعا چند سال زحمت کشیده و تخصص کسب کرده چیکار میتونه بکنه؟ یا مجبوره اونم قیمتاش رو چند بار نصف کنه ! یا اینکه کلا از اینکار بکشه کنار

من واقعا تاسف میخورم ، بعضیا داخل نت هستن که واقعا هم ادم های درستی هستن و هم تخصص واقعا خوبی در زمینه خودشون دارن اما یکم که ریز میشیم میبینیم واقعا دارن حیف میشن!

در هر حال این قصه سر دراز دارد و هردفعه به این موضوع فکر میکنم اعصابم بهم میریزه و تاسف میخورم

filtersms
July 9th, 2015, 00:51
میدونید علت چیه؟
علت اینه که خیلیا نت رو مثل یه جای مسخره میدونن که هیچی توش حساب کتاب نداره
هم خریدار
هم فروشنده

از این افراد با این طرز فکر زیادن
یعنی فکر میکنن مهم نیست چه کاری ، چه درآمدی ، با چه هدفی ، با چه اینده ای با چه مشتری با چه استرسی دارن
فکر میکنن اینجا چون اسمش دنیای مجازیه ، هیچ حساب کتابی نداره و همینجوری الکیه

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
با یه مثال حرفمو تموم میکنم چون بنده هم مثل خیلیای دیگه دلم پره !
طرف میره توی دنیای واقعی میلیونی برای چیزای الکی هزینه میکنه بعد مثلا میاد توی نت میخواد یه سایت راه بندازه
زنگ میزنه به ما ، اقا هزینه طراحی چقدره ، ما یه برآوردی میکنیم
میدونید چی میگن ؟ چه خبره ! مگه میخوای چیکار کنی ! با فلان قدرم سایت میسازن
یا مثلا شما مگه جرات داری هزار تومن قیمت سرور و هاست ببری بالا !
سریع میگن چه خبره چرا گرون کردید فلان کردید !
حالا بیا و هی توضیح بده ، مگه طرف به گوشش میره؟
هیچ فایده ای نداره چون طرز فکرش رو نمیتونی عوض کنی
حالا از سیب زمینی پشندی گرفته تا ... گرون شده ، اگر ما قیمتامون رو زیاد کنیم همه شاکی میشن !
تازه مجبوریم تخفیف هم بزنیم :|

البته یسری دیگه هم هستن که طرز فکرشون مشکلی نداره اما گیر فروشنده هایی میفتن که سرشون کلاه میزارن و هزینه های چند برابری و کیفیت کار پایین بهشون میدن

من به شخصه هر وقت داخل سایت های فریلنسری ایرانی که حتما میشناسید میرم ، مخصوصا برای قسمت طراحی سایت ، طرف اومده درخواست طراحی سایت املاک داده ، حداکثر قیمت پروژه رو 100 هزار تومن زده ، نمیدونید چند نفر زیرش براش پیشنهاد دادن که با بهترین کیفیت و همون قیمت در خدمتن !
اخه یکی نیست بگه چرا اینقدر مشتری رو پرتوقع میکنید !!
خب تا وقتی که یکی میاد با صد تومن سایت املاک طراحی کنه دیگه اون برنامه نویسی که رفته توی این زمینه واقعا چند سال زحمت کشیده و تخصص کسب کرده چیکار میتونه بکنه؟ یا مجبوره اونم قیمتاش رو چند بار نصف کنه ! یا اینکه کلا از اینکار بکشه کنار

من واقعا تاسف میخورم ، بعضیا داخل نت هستن که واقعا هم ادم های درستی هستن و هم تخصص واقعا خوبی در زمینه خودشون دارن اما یکم که ریز میشیم میبینیم واقعا دارن حیف میشن!

در هر حال این قصه سر دراز دارد و هردفعه به این موضوع فکر میکنم اعصابم بهم میریزه و تاسف میخورم

دوست عزیزم

خارجی ها چی کار کردن که مشکل هایی که ما داریم اونا ندارن ؟

آیا صنفی زده اند ، یا قانون گذاری کرده اند ؟

یا اینکه فرهنگ سازی درست کرده اند ؟

به نظر شما حرف بنده غیر منطقی هست ؟

Edwin
July 9th, 2015, 00:58
ساماندهی و اینا به درد نمیخوره.
یه حرکتی که خیلی جواب میده
اینه که شرکتای هاستینگ ، حالا چه رسمی و معروف و چه تازه کار و شناخته نشده !
نمایندگی نامحدود و نمایندگی وی پی اسو این چیزا رو جمع کنن
نه اینکه ارائه نکنن !
مثلاً قبل از ارائه ، از طرف اطلاعات بخوان ، اسکن کارت ملی و ...
که اولاً از 15 ساله نبودن طرف مطمئن بشن ( و اینکه یه عده رو سره در آوردن پول شارژ ایرانسلش به ف نمیده )
دوماً هم اگه مشکلی پیش اومد قابل پیگیری باشه !

اینطوری این هاستینگ های سه ماه تعطیلی و دو روزه هم اجتناب پذیر میشن ..
واقعاً کار سختی نیست .. وقتی مثلا من ادمین هاستینگ باشم و یه نفر میاد ازم سرور میخره با کارت مادرش .. خب با یکم فکر میشه یه چیزایی رو فهمید ! :|

مشکل اصلیمون همینه . هیچکس از فروش بدش نمیاد
فقط به فروختن فکر میکنیم ، حالا طرف 15 ساله هم بود بود فقط ما بیشتر در بیاریم !!!!!

اشتباه از خودمونه. البته من .. کوچکترین عضو این صنفم.. منظورم رو کلی دریابید 8-|

AHF-victory
July 9th, 2015, 00:58
یفکر به حال هاستینگ های کلاه بردار کنید،الان من 1هفته هست دارم دنبال وی پی اس میگرم بخاطر یه ادم کلاه بردار مثل وی پی اس گروپ دیگه خیلی میتسرم که اوناهم پولمو بخوارن
فکر کنید تو شب قدر پول ادم را میخوارن...
وب هاستینگ قدیم بهتر بود ،الان همه کلاه برداری میکنند هیچکسی کاری هم نمیکنه قبلا حداقل تاپیک اعتراض میشد زد،یجا باید باشه خدمات خوبی بده قوانین خوبی داشته باشه

hostorder
July 9th, 2015, 01:04
یفکر به حال هاستینگ های کلاه بردار کنید،الان من 1هفته هست دارم دنبال وی پی اس میگرم بخاطر یه ادم کلاه بردار مثل وی پی اس گروپ دیگه خیلی میتسرم که اوناهم پولمو بخوارن
فکر کنید تو شب قدر پول ادم را میخوارن...
وب هاستینگ قدیم بهتر بود ،الان همه کلاه برداری میکنند هیچکسی کاری هم نمیکنه قبلا حداقل تاپیک اعتراض میشد زد،یجا باید باشه خدمات خوبی بده قوانین خوبی داشته باشه
دوست عزیز نخریده به مردم توهین میکنید؟که کلابر دار هستند!!!

jahromweb
July 9th, 2015, 01:06
باسلام

حرف های شما صحیح است اما فقط یک مورد :
خود بنده تمایل داشتم و دارم که به صورت گروهی کار کنم (و برنامه هایی هم برای این مورد دارم) اما چیزی که هست کم نداشتیم که گروه های ۲ یا ۳ نفره تشکیل شده و بعد از چند مدت به هم خورده و هم مشتری شاکی شده و تاپیک شکایت و ... زده شده و هم دوستانی که با هم کار میکردند بعدا دشمن هم شده اند.
کلا در کشور ما زیاد گفته میشه که شراکت اخرش به دعوا میرسه نه فقط در بحث نت و... همه جا! در دنیای حقیقی (غیر مجازی ) هم زیاد دیده ام حتی برادرانی که با هم خوب بودند و شریک شدند و مثلا یک شرکت زدند بعد از ۲ تا ۱۰ سال دعوا شده و الان شاید با هم حرف هم نزنند!
به همین دلیل همیشه برای کار گروهی به این شکل ترس داشتم و دارم.
البته سوء تفاهم نشه که به کسی اعتماد ندارم . نه دوستانی هستند که چندین ماه هست با هم کار میکنیم و موارد زیادی پیش امده که روت سرور ان ها دست من بوده و برعکس و درمواردی که یکی نیاز به کمک داشته دیگری کمک کرده اما بحث شراکت چیزی است که کمی نیاز به ریسک پذیری دارد.

درکشور ما (و شاید در جهان ) کسی که ایده ای دارد میترسد که به صورت گروهی روی ان کار کند زیرا احتمال سرقت ایده ( که ممکن است درامد زیادی و سود زیادی برایش داشته باشد)‌وجود دارد .(چیزی که برای من هم پیش امده و تا حدی ترسیده ام البته الان در مواردی گروهی با یکی از همکاران کار میکنم).

اگر راه حلی برای جلب این اعتماد و جلوگیری از ایجاد مشکلات در کار های گروهی و به خصوص شراکت دارید بفرمایید .(بجز بحث قرارداد رسمی و ... از این نظر مشکلی نیست)
================================================== ==================
در بحث قیمت :
نظر من روی سطح بندی قیمت هست چیزی که برخی از همکاران بزرگ نیز دارند.
یعنی مثلا سطح ۱ و ۲ و ۳ داشته باشیم اولی مثلا قیمت ۲۰ هزار تومان بعدی ۵۰ هزار تومان و اخری نیز ۱۰۰ هزار تومان
وقتی کاربری ۲۰ هزار تومانی را خرید احتمالا (احتمال ۹۰ درصد)‌ بار بعد سراغ ۵۰ هزار تومانی میرود زیرا مشکلات سرویس ارزان را مشاهده میکند و ممکن است به ۱۰۰ هزار تومانی هم برسد.
همچنین اگر یک سرویس دهنده هر سه را ارایه کند سبب میشود که مشتری بفهمد که سرویس دهنده گران فروش نیست و بنابر سرویس ارایه شده هزینه میگیرد +‌ دیگران که ارزان میگیرند کیفیت کمی دارند و هرارزانی بی دلیل نیست و...

در جهان واقعی نیز چنین چیزی داریم مثلا در جابه جایی یک نفر با اتوبوس میرود کس دیگری با قطار و اخری نیز با هواپیما مسلما زمانی که هر سه باشد اگر فری که سوار اتوبوس شده یک بار سوار قطار شود علت گرانی را میفهمد و دوستدار کیفیت میشود .

filtersms
July 9th, 2015, 01:06
یفکر به حال هاستینگ های کلاه بردار کنید،الان من 1هفته هست دارم دنبال وی پی اس میگرم بخاطر یه ادم کلاه بردار مثل وی پی اس گروپ دیگه خیلی میتسرم که اوناهم پولمو بخوارن فکر کنید تو شب قدر پول ادم را میخوارن... وب هاستینگ قدیم بهتر بود ،الان همه کلاه برداری میکنند هیچکسی کاری هم نمیکنه قبلا حداقل تاپیک اعتراض میشد زد،یجا باید باشه خدمات خوبی بده قوانین خوبی داشته باشه همه که کلاهبردار نیستن دوست عزیز بعضیا نماد دارن که چیز خوبیه بعضیا ندارن ولی شما میتونی از یک طریق تشخیص بدید شما کیفیت پشتیبانی و کیفیت قالب سایت رو ملاک قرار بدید یک وبلاگ یا یک سایت کوچک با یک قالب زشت و انواع تبلیغات پاپ آپ و... خب این معلومه کلاه برداره ولی یک سایت شیک با پشتیبانی خوب و حالا اگه بود نماد ، خب معلومه که نیست سایت هایی معمولی دانلود فیلم مثل مای کره مثل ایران فیلم ، برای دانلود باید یک هزینه ی اشتراک بپردازید خب اینا نماد ندارن ، اما کلاه بردار نیستن چون قالب با کیفیت و پشتیبانی با کیفیت دارن حالا یک سایت یا یک وبلاگی که خودشو جای سایت جا زده با یک قالب بد و انواع تبلیغات لاغری و چاغی و پاپ آپ و... به نظر شما قابل اعتماده ؟ حتی اگه یک اسم زیبا برای دامنه اش داشته باشه :| دوست گلم ، آدم قبل از هر کاری باید فکر کنه و عقل رو به کار بندازه و تحقیق کنه نه این که همون اول بسم الله هر کس گفت اقا هزار تومان بیا این ور بازار آدم با کله بره اونور بازار مرسی از شما و با عرض پوزش ^__^

AHF-victory
July 9th, 2015, 01:17
دوست عزیز نخریده به مردم توهین میکنید؟که کلابر دار هستند!!!
من خیلی هارا دیدم که شاکی بودن.. حالا بنده امدم به ایشون اعتماد کردم که ازشون وی پی اس گرفتم و پول بنده را خواردن همچنان درحال فعالیت هستند بنده را هم از وب سایت اخراج کردن که وارد نشم...
الان شما فرض کن من اینجارا پیدا کردم تازه امدم یک سایت بزنم یکی میاد این طوری کلاه برداری میکنه دیگه پا اینجا نمیزارم و به کسی اعتماد نمیکنم.
----

همه که کلاهبردار نیستن دوست عزیز بعضیا نماد دارن که چیز خوبیه بعضیا ندارن ولی شما میتونی از یک طریق تشخیص بدید شما کیفیت پشتیبانی و کیفیت قالب سایت رو ملاک قرار بدید یک وبلاگ یا یک سایت کوچک با یک قالب زشت و انواع تبلیغات پاپ آپ و... خب این معلومه کلاه برداره ولی یک سایت شیک با پشتیبانی خوب و حالا اگه بود نماد ، خب معلومه که نیست سایت هایی معمولی دانلود فیلم مثل مای کره مثل ایران فیلم ، برای دانلود باید یک هزینه ی اشتراک بپردازید خب اینا نماد ندارن ، اما کلاه بردار نیستن چون قالب با کیفیت و پشتیبانی با کیفیت دارن حالا یک سایت یا یک وبلاگی که خودشو جای سایت جا زده با یک قالب بد و انواع تبلیغات لاغری و چاغی و پاپ آپ و... به نظر شما قابل اعتماده ؟ حتی اگه یک اسم زیبا برای دامنه اش داشته باشه :| دوست گلم ، آدم قبل از هر کاری باید فکر کنه و عقل رو به کار بندازه و تحقیق کنه نه این که همون اول بسم الله هر کس گفت اقا هزار تومان بیا این ور بازار آدم با کله بره اونور بازار مرسی از شما و با عرض پوزش ^__^
حرف شما درسته اشتباه از بنده بود اما خوب تجربه بدی شد الان دیگه نمیتوانم به هرکسی اعتماد کنم.ایشان نه شماره درست حسابی دارن نه قالب خوبی جالبه تست رایگان میدن بعد از پرداخت پول..
یا قوانین را الکی عوض میکنن،شما ماشین بخری مشکل داشته باشه یا درست میکنن رایگان یا عوض یا پس میدن ایشان گفتن در قوانین ما نیست در صورتی که اصلا هیچی ذکر نکردن بعد گفتن ما سرور کانیگ شده را پس نمیگیریم
خوب شما بگید سرور کانفیگ شده میگه نباید همه چی تنظیم باشه؟ به من تحویل دادن بعد لینک آموزش که این فایل را اینجا بریز و این را اینجا این را تغییر بده تا کانفیگ بشه و کرا کنه :\
گرون هم بود 40 تومان گرفتن در صورتی که جای دیگه با 20تومان بهتر را ارائه میدادن و مطئم بودیم خوب بود نمونه جوان سرور ،اما گفتم بزار ببینم کیا میدن همچین اول امد گفت ما تظیمی میدهیم خوبه حرف نداره خودمان فروشنده وی پی ان هستیم و... دیگه ما گرفتیم جابله بعدش گفتن نه vpsgorup - ***grup گفتن نه برای ما نیست :)) اول برای اینابود بعد از پرداخت دیگه نبود

hamra
July 9th, 2015, 01:19
عرض سلام و شب بخیر دارم خدمت همکاران
صفحه اول و آخر تاپیک رو خوندم
زیاد نمیخوام وارد این بحث بشم
این یک بحث تکراری هست ، خود بنده یک دوران دنبال این قضیه رو گرفتم ، با برخی مسئولین هم صحبت هایی شد ، اما حمایتی از سمت همکاران صورت نگرفت
ما هم بیخیال شدیم
آقا سجادیه احتمالا یادشون باشه

ولی در پاسخ به صحبت این دوستمون پست زدم در این تاپیک

مهندس جان ، مشکل هاستینگ ها و کلا صنف آی تی کشور ما این هست که هرکس دنبال امپراطوری خودش هست
این امر خوبه ولی تحققش خیلی کمه

هر شخصیت در این رشته میخواد که یک برند داشته باشه مستقل و کار کنه
اول کار میشینه و برای خودش برنامه میریزه ، که کار تکی انجام بدم
بعد مدتی نیرو میگیرم و این مسائل

که 99 درصد هم اصلا کار جلو نرفته

دوست خوبمون میگن هاست ایران سرمایه داره
خب ازشون سوال میپرسم
هاست ایران آیا تنها یک نفره ؟؟؟؟

من یک روش میگم

به نظر شما تعداد 10 نفر میخوان هر کدوم یک هاستینگ بزنن
نفری هم 5 میلیون تومان سرمایه اولیه دارند که چیزی نیست

هاستینگی که با 5 میلیون شروع بشه به کجا میرسه ؟؟؟
حالا در نظر بگیرید این ده نفر با هم یک برند رو راه بندازند
50 میلیون سرمایه به کجا میرسه ؟؟؟

با پنج میلیون نمیشه کاری کرد
ولی با پنجاه میلیون میشه یک دفتر معمولی گرفت
و کار رو به صورت حرفه ای شروع کرد
برای هر شخص یک ساعت کاری مشخص کرد و یک پشتیبانی و خدمات خوب به مشتری داد

مشکل بازار نت ما این هست که اتحاد ندارند همکارا

وقتی با هم بشید ، ضرر های اول کار ، خرج ها ، . تمامی موارد سر شکن میشه و به هیچ کس فشار نمیاد

یا حق

تایید میشه : اتحاد مهم هست .
وقت دوستان هر کس یک قیمتی میده و برای جذب مشتری حاضره حتی رایگان سرویس بده یا قیمتش به سمت 0 میل کنه خب معلومه مشتری ها هم سوء استفاده های بیشتری خواهند کرد و حتی روی سر هاستینگ هم ساست خواهند داشت و شما رو هر طور که بخواهند میچرخوانند (مثل الان که خیلی هخاستینگ ها قیمتی که مشتری میده رو اوکی میکنند )
در پاسخ به دوستان باید گفت صنف یا سازمانی باشه که هاستینگ ها برن زیر اون مجموعه کار کنند قطعا موفق تر خواهند بود (اینکه برخی دوستان میگن شاید فایده نداشته باشه و از اون صنف یا سازمان باید کلی ضرر دید هم باید گفت که شما فعالیتت درست باشه هیچوقت ضرر نخواهی کرد و طبق قانون پیش برید سود هم خواهید کرد .)
به هر حال این تاپیک ها بسیار هست در همین انجمن اما دوستان کلا تک روی رو بیشتر میپسندند و به همین علت هم اگر دو نفر بخوان و 100 نفر نخوان مسلما چیزی درست و بهتر نمیشه و بهتره بیخیال شد و اعصاب خودمون هم خورد نکنیم و بچسبیم به کار و فعالیتتمون !
آخر این تاپیک ها همیشه بی نتیجه تموم میشه و میره بایگانی !
به هر حال امیدواریم روزی اتفاقی بیافته که دیگه شاهد این نباشیم که مدیران هاستینگ جرات قیمت درست دادن به مشتری رو نداشته باشند .
موفق باشید .

jahromweb
July 9th, 2015, 01:21
تایید میشه : اتحاد مهم هست .
وقت دوستان هر کس یک قیمتی میده و برای جذب مشتری حاضره حتی رایگان سرویس بده یا قیمتش به سمت 0 میل کنه خب معلومه مشتری ها هم سوء استفاده های بیشتری خواهند کرد و حتی روی سر هاستینگ هم ساست خواهند داشت و شما رو هر طور که بخواهند میچرخوانند (مثل الان که خیلی هخاستینگ ها قیمتی که مشتری میده رو اوکی میکنند )
در پاسخ به دوستان باید گفت صنف یا سازمانی باشه که هاستینگ ها برن زیر اون مجموعه کار کنند قطعا موفق تر خواهند بود (اینکه برخی دوستان میگن شاید فایده نداشته باشه و از اون صنف یا سازمان باید کلی ضرر دید هم باید گفت که شما فعالیتت درست باشه هیچوقت ضرر نخواهی کرد و طبق قانون پیش برید سود هم خواهید کرد .)
به هر حال این تاپیک ها بسیار هست در همین انجمن اما دوستان کلا تک روی رو بیشتر میپسندند و به همین علت هم اگر دو نفر بخوان و 100 نفر نخوان مسلما چیزی درست و بهتر نمیشه و بهتره بیخیال شد و اعصاب خودمون هم خورد نکنیم و بچسبیم به کار و فعالیتتمون !
آخر این تاپیک ها همیشه بی نتیجه تموم میشه و میره بایگانی !
به هر حال امیدواریم روزی اتفاقی بیافته که دیگه شاهد این نباشیم که مدیران هاستینگ جرات قیمت درست دادن به مشتری رو نداشته باشند .
موفق باشید .
خواهش میکنم از امکان دارد بخش اول پست بنده را مطالعه فرمایید اگر راه حلی هست بگویید بنده هم انجام بدهم! http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145693&p=1366906&viewfull=1#post1366906
درمورد همین کار گروهی هست

netmelli
July 9th, 2015, 01:21
باسلام

خود بنده تمایل داشتم و دارم که به صورت گروهی کار کنم (و برنامه هایی هم برای این مورد دارم) اما چیزی که هست کم نداشتیم که گروه های ۲ یا ۳ نفره تشکیل شده و بعد از چند مدت به هم خورده و هم مشتری شاکی شده و تاپیک شکایت و ... زده شده و هم دوستانی که با هم کار میکردند بعدا دشمن هم شده اند.
کلا در کشور ما زیاد گفته میشه که شراکت اخرش به دعوا میرسه نه فقط در بحث نت و... همه جا! در دنیای حقیقی (غیر مجازی ) هم زیاد دیده ام حتی برادرانی که با هم خوب بودند و شریک شدند و مثلا یک شرکت زدند بعد از ۲ تا ۱۰ سال دعوا شده و الان شاید با هم حرف هم نزنند!
البته سوء تفاهم نشه که به کسی اعتماد ندارم . نه دوستانی هستند که چندین ماه هست با هم کار میکنیم و موارد زیادی پیش امده که روت سرور ان ها دست من بوده و برعکس و درمواردی که یکی نیاز به کمک داشته دیگری کمک کرده اما بحث شراکت چیزی است که کمی نیاز به ریسک پذیری دارد.

درکشور ما (و شاید در جهان ) کسی که ایده ای دارد میترسد که به صورت گروهی روی ان کار کند زیرا احتمال سرقت ایده ( که ممکن است درامد زیادی و سود زیادی برایش داشته باشد)‌وجود دارد .(چیزی که برای من هم پیش امده و تا حدی ترسیده ام البته الان در مواردی گروهی با یکی از همکاران کار میکنم).

اگر راه حلی برای جلب این اعتماد و جلوگیری از ایجاد مشکلات در کار های گروهی و به خصوص شراکت دارید بفرمایید .(بجز بحث قرارداد رسمی و ... از این نظر مشکلی نیست)
در بحث قیمت :
یعنی مثلا سطح ۱ و ۲ و ۳ داشته باشیم اولی مثلا قیمت ۲۰ هزار تومان بعدی ۵۰ هزار تومان و اخری نیز ۱۰۰ هزار تومان
وقتی کاربری ۲۰ هزار تومانی را خرید احتمالا (احتمال ۹۰ درصد)‌ بار بعد سراغ ۵۰ هزار تومانی میرود زیرا مشکلات سرویس ارزان را مشاهده میکند و ممکن است به ۱۰۰ هزار تومانی هم برسد.
همچنین اگر یک سرویس دهنده هر سه را ارایه کند سبب میشود که مشتری بفهمد که سرویس دهنده گران فروش نیست و بنابر سرویس ارایه شده هزینه میگیرد +‌ دیگران که ارزان میگیرند کیفیت کمی دارند و هرارزانی بی دلیل نیست و...

در جهان واقعی نیز چنین چیزی داریم مثلا در جابه جایی یک نفر با اتوبوس میرود کس دیگری با قطار و اخری نیز با هواپیما مسلما زمانی که هر سه باشد اگر فری که سوار اتوبوس شده یک بار سوار قطار شود علت گرانی را میفهمد و دوستدار کیفیت میشود .

با سلام
به نکته خوبی اشاره کردید مهندس
اینکه شراکت ها بهم میخوره دلیل داره

من برخی از این شراکت ها رو دیدم
خودم داشتم شاخ در میاوردم
هاستینگی رو میشناختم که دو سال بود با هم شریک بودند و هیچ کدوم حتی همدیگر رو ندیده بودند
بنده منظورم چنین شراکتی نیست
به این بیشتر میشه خ ر ی ت گفت تا شراکت بلا نسبت دوستان

وقتی شما میخواهید کاری رو شروع کنید
باید جمعی از متخصصین در اون زمینه باشید

برای مثال
مدیریت سرور
برنامه نویس
طراح
و .......

سرمایه گذاری کنید و تمامی موارد سرمایه رو به نام یک شرکت حقوقی بزنید
و هرکس با توجه به سرمایه درصدی از شرکت را خریداری میکند
وقتی شما قانونی کار کنید ، مشکلی ندارید

مشکل کار این هست که اول کار همه به صورت نوکرتم ، چاکرتم جلو میرن
اینطور اگر شراکت کنید ، بله آخرش به ترکستان میره

ولی اگر از روز اول کار ، تمامی حد و حدود
درصد سود و ضرر
سرمایه اولیه
وظیفه هرکس
و تمامی موارد مشخص شود

کسی نمیتواند مشکل ساز بشه

تمامی شرکت های بزرگ کشور هم همین وضع رو دارند

شرکت های بزرگ برای یک نفر نیستند
مجموعه سهامدارانی که شاید اصلا روحیات شبیه به هم نداشته باشند ، دور هم تشکیل شرکت میدند و رای اکثریت میشود روند شرکت

از ابتدا حرفه ای فکر کنید
مشکلی پیش نمیاد

هرکس فاصله کار و دوستی رو رعایت نکرده
به هیچ وجه نمیتونه به جای برسه

یا حق

filtersms
July 9th, 2015, 01:23
من خیلی هارا دیدم که شاکی بودن.. حالا بنده امدم به ایشون اعتماد کردم که ازشون وی پی اس گرفتم و پول بنده را خواردن همچنان درحال فعالیت هستند بنده را هم از وب سایت اخراج کردن که وارد نشم...
الان شما فرض کن من اینجارا پیدا کردم تازه امدم یک سایت بزنم یکی میاد این طوری کلاه برداری میکنه دیگه پا اینجا نمیزارم و به کسی اعتماد نمیکنم.
----

حرف شما درسته اشتباه از بنده بود اما خوب تجربه بدی شد الان دیگه نمیتوانم به هرکسی اعتماد کنم.ایشان نه شماره درست حسابی دارن نه قالب خوبی جالبه تست رایگان میدن بعد از پرداخت پول..
یا قوانین را الکی عوض میکنن،شما ماشین بخری مشکل داشته باشه یا درست میکنن رایگان یا عوض یا پس میدن ایشان گفتن در قوانین ما نیست در صورتی که اصلا هیچی ذکر نکردن بعد گفتن ما سرور کانیگ شده را پس نمیگیریم
خوب شما بگید سرور کانفیگ شده میگه نباید همه چی تنظیم باشه؟ به من تحویل دادن بعد لینک آموزش که این فایل را اینجا بریز و این را اینجا این را تغییر بده تا کانفیگ بشه و کرا کنه :\
گرون هم بود 40 تومان گرفتن در صورتی که جای دیگه با 20تومان بهتر را ارائه میدادن و مطئم بودیم خوب بود نمونه جوان سرور ،اما گفتم بزار ببینم کیا میدن همچین اول امد گفت ما تظیمی میدهیم خوبه حرف نداره خودمان فروشنده وی پی ان هستیم و... دیگه ما گرفتیم جابله بعدش گفتن نه vpsgorup - ***grup گفتن نه برای ما نیست :)) اول برای اینابود بعد از پرداخت دیگه نبود

خب دوست گلم ، همین برای شما تجربه میشه که دیگه با منطق تصمیم بگیرید
امیدوارم دیگه همچین مشکلی براتون پیش نیاد

برای منم از این اتفاقا افتاد ، ولی درس گرفتم

همیشه می تونید از طرز صحبت کردن پشتیبانی و شیک و با کیفیت بودن سایت مطمعن بشید که کارشون درسته

به هر حال ، انشاالله دیگه مشکلی براتون پیش نیاد

همین کلاه بردار ها هستن که چشم آدم رو باز میکنن ، مثل انگلن ، هم مفیدن هم مضر =))

با تشکر ، موفق باشید ^__^

hamra
July 9th, 2015, 01:24
همه که کلاهبردار نیستن دوست عزیز بعضیا نماد دارن که چیز خوبیه بعضیا ندارن ولی شما میتونی از یک طریق تشخیص بدید شما کیفیت پشتیبانی و کیفیت قالب سایت رو ملاک قرار بدید یک وبلاگ یا یک سایت کوچک با یک قالب زشت و انواع تبلیغات پاپ آپ و... خب این معلومه کلاه برداره ولی یک سایت شیک با پشتیبانی خوب و حالا اگه بود نماد ، خب معلومه که نیست سایت هایی معمولی دانلود فیلم مثل مای کره مثل ایران فیلم ، برای دانلود باید یک هزینه ی اشتراک بپردازید خب اینا نماد ندارن ، اما کلاه بردار نیستن چون قالب با کیفیت و پشتیبانی با کیفیت دارن حالا یک سایت یا یک وبلاگی که خودشو جای سایت جا زده با یک قالب بد و انواع تبلیغات لاغری و چاغی و پاپ آپ و... به نظر شما قابل اعتماده ؟ حتی اگه یک اسم زیبا برای دامنه اش داشته باشه :| دوست گلم ، آدم قبل از هر کاری باید فکر کنه و عقل رو به کار بندازه و تحقیق کنه نه این که همون اول بسم الله هر کس گفت اقا هزار تومان بیا این ور بازار آدم با کله بره اونور بازار مرسی از شما و با عرض پوزش ^__^

نماد !
خنده دار ترین چیزی که میشه بهش اعتماد کرد همین نماد اعتماد هست !
چرا ؟
چون خیلی ها کلاهبردار هستند که با همین نماد داشتن در حال کلاهبرداری هستند / به هر حال وقتی پلیس جلوی کلاهبردار ها رو به درستی نمیگیره ای نمهاد که خیلی ببخشید غلطی نمیتونه کنه (حتی یک بچه ی 12 ساله هم میتونه نماد بگیره برای سایتش اما میشه به یه بچه ی 12 ساله اعتماد کرد و ازش کالایی رو خرید !!!!! )

ParsWebIT
July 9th, 2015, 01:36
داستان این بازار 1 چیز هست: اینکه زمان ما تابستون که میشد بچه ها جای وب هاستینگ از اینا میفروختن
http://uupload.ir/files/ujt_1lk.jpg (http://uupload.ir/)

filtersms
July 9th, 2015, 01:40
نماد !
خنده دار ترین چیزی که میشه بهش اعتماد کرد همین نماد اعتماد هست !
چرا ؟
چون خیلی ها کلاهبردار هستند که با همین نماد داشتن در حال کلاهبرداری هستند / به هر حال وقتی پلیس جلوی کلاهبردار ها رو به درستی نمیگیره ای نمهاد که خیلی ببخشید غلطی نمیتونه کنه (حتی یک بچه ی 12 ساله هم میتونه نماد بگیره برای سایتش اما میشه به یه بچه ی 12 ساله اعتماد کرد و ازش کالایی رو خرید !!!!! )

دوست گلم !

کی گفته یک بچه 12 ساله میتونه نماد بگیره ؟

دوست خوبم شما یه سری به قوانین بزن ، حتی حضرت فیل هم نمیتونه بگیره

4 تا قانونش رو میگم

داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم یا معافیت تحصیلی
داشتن منزل یا محل کار با سند به نام شخص درخواست دهنده
داشتن خط تلفن ثابت الزامی است
برسی و تکمیل مدارک در ثبت اسناد رسمی کشور

و...

شما یه مطالعه بکنید دوست گلم ( هیچ بچه ای نمی تونه بگیره )

و برای جلوگیری از زیاد شدن کلاهبردارا

راهش این نیست که پلیس دستگیرشون کنه یا بریزن یارو رو بزنن

و حتی راهش طراحی این نماد نبود ( بیشترین ضرری که به جامعه میزنه کور کردن استعداده )

راهش اینه که فرهنگ سازی بشه تا مردم بدونن چطور باید به یک نفر اعتماد کنن

اگه بخوان همه رو زیر نظر بگیرن یا هر کس هر کاری کرد بریزن دستگیرش کنن که دیگه :(

قانون حقوق بشر در سازمان بین المللی حقوق بشر در مورد حق استفاده مردم از اینترنت در یک کلام خلاصه شده : دسترسی آزاد به اطلاعات

و هر گونه محدودیت گذاری و محرومیت خلاف سازمان جهانی هستش

و ما با این کارا فقط چهره ی خودمون رو در دنیا سیاه میکنیم و به خودمون ضرر میزنیم

دوست عزیزم ،خارجی ها نه صنفی دارند و نه سازمانی و نه قوانینی

اما هیچ مشکلی ندارند

دلیلش فرهنگ سازی درست و مناسب است

کلاهبردار در کنار یک فروشنده درست کار در خارج کار میکنن

و از اون جایی که مردم با فرهنگ سازی مناسب آموزش دیدن هیچ وقت سراغ کلاه برداران و حیله های آنان نمی روند

و کم پیش میاد که گول کلاه برداران رو بخورند

اما اینجا برعکسه مردم چون آموزش ندیده اند

با حیله کلاهبرداران راحت توی دام میفتند

مردم عاشق جملاتی مثل ارزان ، نا محدود ، زیبا ، سریع ، عالی و... هستند و هیچ وقت نمی پرسند دلیل این ارزانی یا این کلمات چیست

با عرض پوزش و تشکر از شما

^__^

teraserver
July 9th, 2015, 01:46
دوستان لطف کردند همه و هرکدام تجربیات و نظرات خود را در اختیار بقیه گذاشتند. یکی از مشکلاتی که حتی در زندگی روزمره کشور ما دیده میشه عدم اگاهی با در اصل اطلاع رسانی نشدن 1001 چیز هست برای مثال مکمل های ورزشی و عوارض انها! این رو چون خودم اسیب دیده ام میگم شما چندوقت یکبار یا کجا دربارش میشنوید؟ کجا تفاوت مجازی ساز ها به گوش مخاطبان هاستینگ ها رسیده میشه؟ متاسفانه کاربر برای اینکه 35هزار تومان پول سرور نده
10 جا سرور 5 تومانی میگیره اخر چشم باز میکنه میبینه چند برایر هزینه کرده و اخر هیچ! و از همه بدتر این هست که باید تاوان همه اون هاستینگ ها را وقتی که اخر سر سراغ شما میایند بدهید مثال همان که انقدر مار خوده که افعی شده! پس نمیشه گفت 100% رفتار و قیمت های اون هاستینگ ها بی اهمیت هست! استارتر عزیز درست گفتن بنده یکی از اون دیسک گردنی ها هستم! ولی نظر اخر بنده این هست که خودمان باید به خودمان رحم کنیم هر شخص یا گروه یا انجمنی که نقشی در زمینه ای تی دارد کاملا بی تفاوت عمل نکند در جهتی حرکت کند که در حق هیچکس کوتاهی نشود . گفته دوستی که فرمودند مشتریان انجمنی یا اینطور بگیم مثل قیمت ملک که کلاس و سطح مردم ان مشخص می کند پس مشتری انجمنی با مشتری شرکتی متفاوت هست شکی نیست ایا ما و شما و دیگران با همه این دانسته ها جهت تامین بخشی از هزینه هایمان انجمن را هم در برنامه قرار نمیدیم؟ خب این درست هست که
ما برای مثال پرداخت هایمان را با نرخ حواله انجام دهیم و شخصی که درامد ارزی دارد بدون نماد بدون درگاه مستقیم 1گ رم را 10 تومان ارایه بده؟ بعضی وقتا فکر میکنم که مشتریان چیز...ان اشتباه می کنند 6تومان پول اکانت میدن به 10تومان میتونن وی پی اس داشته باشند! شاید بهتر بود اینگونه سایت ها به جای این کار ها ارز هاشون رو به ما میداند! هم دردسر نداشتند هم به ما کمک می***دند! خودم نمیدونم یا مهم هم نیست که گفته هام با رعایت کامل بوده یا نه اما فقط با دیدن این تاپیک خواستیم درد دلی کرده باشیم وقتی 1گ رم 10 تومان گناه نیست پس درد و دل هم نباشد :دی

nima-s
July 9th, 2015, 01:50
سلام
وجود اصناف، قوانین نظارتی سفت و سخت، و البته اتحاد در میان فروشندگان این صنف واجب هست تا پیشرفت حاصل بشه اما متاسفانه همه این فاکتورها در ایران کمرنگ هستند و نتیجه وضع فعلی کسادی بازار هست.

starting
July 9th, 2015, 01:51
باسلام

در بحث قیمت :

سلام
اول از همه صنف بدترین ظلم هست به هر کسب و کاری به هزاران دلیل که بدترینش پارتی بازیه

در مورد سوال شما جناب آقای 1 عزیز اگر شراکت بر پایه اصول باشه بدون قرارداد و... پایدار میمونه و نباشه پس با هزاران سفته و قرارداد محضری و... به فنا میره
حالا بحث اینکه اصول شراکت چیه بنده با توجه به شناختی که از مدیریت شرکت دارم میدونم ناراحت نمیشند اشتراک بزارم. ایشون همیشه اعتقاد دارند شراکت چند متخصص در یک کار عین زندگی 2 زن با یک شوهر در خونه هست که مدام دعوا و.... ولی شراکت اصولی مثل زندکی پدر مادر و خواهر میمونه(بدون برادر) این یعنی چی یعنی اگر جناب 1 تو کار منیج و سرور و لینوکس تخصص دارند نیان با آقای 2 شریک بشند چرا؟ چون تخصص جفتشون یک چیزه و طبیعی هست شراکتشون تاثیر آنچنانی رو کارشون نمیزاره و هر دو نفر از اینکه یکروز دیگری ترکش کنه یا شراکت رو بهم بزنه ترس و واهمه ای نداره حالا جناب 2 بیاد با آقای 3 که بازاریاب خوبی هستند و منیج رو دوست ندارند شریک بشه چه خواهد شد؟ جناب 2 میبینه تمام تمرکزش رو گذاشته روی بخش فنی سرورها و... آقای 3 داره مشتری های خوب و به سایت رونق میده پس ایشون با دلگرمی تمام بکارشون میرسند و جناب 3 هر وقت ببینه شتری هائی که جذب کرده راضی و هر کدوم میشند یک بلندگو برای تبلیغات شرکت با قوت قلب بیشتری ادامه میده و هر دو میترسند نکنه نفر مقابل ترکش کنه!!! چرا؟ چون ناقص میشه و به نوعی نابود میشه
این مثال که زدم به نوعی ساختاری ساده از کار بود. ولی مهمترین اصل روحیه کار تیمیه که باید باشه و افراد "من" نباشند و "ما"بشند البته این مورد متاسفانه در کشور ما اپیدمی بدی داره و همه میخوان رئیس باشند فارغ از اینکه رئیس باید شمع ریاست داشته باشه و سیاست بلد باشه و داشتن سیاست خوش خلقی و توان ارتباط بالا میخواد پس اگر اعضا به این فکر کنند که واقعا کی بهترینه براساس شناختی که دارند پس همه چیز جلو میره
حالا وارد بحث کلان تر میشیم
جناب 4 که روحیه ای که از ایشون سراغ دارم خیلی علاقه شدید به شبکه و... کارهای فیزیکی شبکه دارند پس یک گزینه خوب هستند برای کولوکیشن و یا ... پس اگر یک تیم با ایشون شریک بشه که روحیه و توان مکمل داشته باشند پس دیگه ایشون میره سمت علاقه و تخصص خودش و تیم مکمل هم کارهائی که بعضا ایشون الان انجام میده ولی دوست نداره رو پوشش میده و ته این تیم چی میشه یک لابی قوی در دنیای وب و مراودات اداری و....
کسی رو میشناسم از لینوکس متنفره ولی عاشق ویندوزه و باور کن از بیل گیتس به ویندوز وارد تره اما چون تنهاست دیدم سروری های یونیکسی هم ارائه میده چرا چون نده 50% مشتریاش میپره!! ولی دیدم افرادی که متنفرن از ویندوز تا جائیکه روی لب تابشون هم یونیکس ابانتو نصب کردن چه میتونن بشن این دو در کنار هم؟؟!

بهر حال دنبال معجزه نباشید
و از 2-3 نفر از دوستان که مدام در هتزنر و رداستیشن شیطنت میکنن درخواست میکنم نذارید مثل او وی اچ بشه اونا مثل ما نیستن و خاله خان باجی بازی رو دوست ندارند بخصوص ملت آلمان . فرانسویها که افتضاح هستند در زمینه تو خود بودن پس میخواید تخفیف بگیرید؟ روشهای معقول دیگر رو بکار ببرید مثلا: رقبای ما در عرصه سرور و هاستینگ از شرکتی دیگه خدمات میگیرند و با توجه به قیمتی که مرکز دیتاشون بهشون داده تونستن اکثر مشتریهای ما رو جذب کنن. آیا شما پلن و یا این امکان براتون هست یک فاکتور حمایتی به ما بدین که بتونیم مشتریهای خود رو که الان روی دیتا سنتر شما هستند رو حفظ کنیم؟!! باور کنید خیلی بهتر تا بگید. این سرور آی پی .... داره اطلاعات فیک میده و احتمال داره پرداختهاشون جعلی باشه چون قبلا از آی وب منع خدماتشون کردن!!! حالت اول پایداره ولی حالت دوم مسکن 10-15 روزست باز میره حساب میزنه و ممکنه همین بالا رو سر شما هم بیاره.
حالا قیمت رو هرچی دوست دارید بدین اون دیگه سیاست شماست. ولی بخاطر رقابت کارهای غیر معقول نکنید چون همه ما ایرانی هستیم پس اشتباه شما به پای همه نوشته میشه بخصوص در این شرایط که محدود دیتا سنتری به ایرانی بطور روشن خدمات میده دستشون واقعا بازه

teraserver
July 9th, 2015, 01:54
دوست گلم !

کی گفته یک بچه 12 ساله میتونه نماد بگیره ؟

دوست خوبم شما یه سری به قوانین بزن ، حتی حضرت فیل هم نمیتونه بگیره

4 تا قانونش رو میگم

داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم یا معافیت تحصیلی
داشتن منزل یا محل کار با سند به نام شخص درخواست دهنده
داشتن خط تلفن ثابت الزامی است
برسی و تکمیل مدارک در ثبت اسناد رسمی کشور

و...

شما یه مطالعه بکنید دوست گلم ( هیچ بچه ای نمی تونه بگیره )

و برای جلوگیری از زیاد شدن کلاهبردارا

راهش این نیست که پلیس دستگیرشون کنه یا بریزن یارو رو بزنن

و حتی راهش طراحی این نماد نبود ( بیشترین ضرری که به جامعه میزنه کور کردن استعداده )

راهش اینه که فرهنگ سازی بشه تا مردم بدونن چطور باید به یک نفر اعتماد کنن

اگه بخوان همه رو زیر نظر بگیرن یا هر کس هر کاری کرد بریزن دستگیرش کنن که دیگه :(

قانون حقوق بشر در سازمان بین المللی حقوق بشر در مورد حق استفاده مردم از اینترنت در یک کلام خلاصه شده : دسترسی آزاد به اطلاعات

و هر گونه محدودیت گذاری و محرومیت خلاف سازمان جهانی هستش

و ما با این کارا فقط چهره ی خودمون رو در دنیا سیاه میکنیم و به خودمون ضرر میزنیم

دوست عزیزم ،خارجی ها نه صنفی دارند و نه سازمانی و نه قوانینی

اما هیچ مشکلی ندارند

دلیلش فرهنگ سازی درست و مناسب است

کلاهبردار در کنار یک فروشنده درست کار در خارج کار میکنن

و از اون جایی که مردم با فرهنگ سازی مناسب آموزش دیدن هیچ وقت سراغ کلاه برداران و حیله های آنان نمی روند

و کم پیش میاد که گول کلاه برداران رو بخورند

اما اینجا برعکسه مردم چون آموزش ندیده اند

با حیله کلاهبرداران راحت توی دام میفتند

مردم عاشق جملاتی مثل ارزان ، نا محدود ، زیبا ، سریع ، عالی و... هستند و هیچ وقت نمی پرسند دلیل این ارزانی یا این کلمات چیست

با عرض پوزش و تشکر از شما

^__^

جسارتا بچه 14 ساله میتونه با مدارک بزگترش همه این موارد رو دور بزنه! چون ازمون عملی یا بررسی فیزیکی صورت نمیگیره!
البته کلا صحبتم شوخی و دوستانست هستند 14 ساله هاییکه از دانایی زبان های برنامه نویسی اشباع شدند! اما وقتی مخاطب یک فرد نا اگاه هست
و در مقایل یک فروشنده بی تعهد و کلاه بردار و یک فروشنده زحمت کش و متعد هست وقتی مشتری بخاطر همین قیمت های ارزان و تبلیغات الکی ان را انتخاب می کند بلاخره شما به سطوح خواهید امد! چون شما هم زمان میگذاربد
و باید اموراتتان نیز بگذرد شما این را در نظر بگیرید که چند درصد از هاستینگ های خارجی کار طراحی با برعکس انجام میدهند؟ اما این مساله یک ابزار هست در کشور ما خب شخصی که در زمینه های دیگر فعالیت نمی کند حقی ندارد که سودی داشته باشد؟! ببخشد همش رو در نقل قول شما نوشتم! اما صحبتم کلی بود

starting
July 9th, 2015, 01:57
دوستان لطف کردند همه و هرکدام تجربیات و نظرات خود را در اختیار بقیه گذاشتند. یکی از مشکلاتی که حتی در زندگی روزمره کشور ما دیده میشه عدم اگاهی با در اصل اطلاع رسانی نشدن 1001 چیز هست برای مثال مکمل های ورزشی و عوارض انها! این رو چون خودم اسیب دیده ام میگم شما چندوقت یکبار یا کجا دربارش میشنوید؟ کجا تفاوت مجازی ساز ها به گوش مخاطبان هاستینگ ها رسیده میشه؟ متاسفانه کاربر برای اینکه 35هزار تومان پول سرور نده
10 جا سرور 5 تومانی میگیره اخر چشم باز میکنه میبینه چند برایر هزینه کرده و اخر هیچ! و از همه بدتر این هست که باید تاوان همه اون هاستینگ ها را وقتی که اخر سر سراغ شما میایند بدهید مثال همان که انقدر مار خوده که افعی شده! پس نمیشه گفت 100% رفتار و قیمت های اون هاستینگ ها بی اهمیت هست! استارتر عزیز درست گفتن بنده یکی از اون دیسک گردنی ها هستم! ولی نظر اخر بنده این هست که خودمان باید به خودمان رحم کنیم هر شخص یا گروه یا انجمنی که نقشی در زمینه ای تی دارد کاملا بی تفاوت عمل نکند در جهتی حرکت کند که در حق هیچکس کوتاهی نشود . گفته دوستی که فرمودند مشتریان انجمنی یا اینطور بگیم مثل قیمت ملک که کلاس و سطح مردم ان مشخص می کند پس مشتری انجمنی با مشتری شرکتی متفاوت هست شکی نیست ایا ما و شما و دیگران با همه این دانسته ها جهت تامین بخشی از هزینه هایمان انجمن را هم در برنامه قرار نمیدیم؟ خب این درست هست که
ما برای مثال پرداخت هایمان را با نرخ حواله انجام دهیم و شخصی که درامد ارزی دارد بدون نماد بدون درگاه مستقیم 1گ رم را 10 تومان ارایه بده؟ بعضی وقتا فکر میکنم که مشتریان چیز...ان اشتباه می کنند 6تومان پول اکانت میدن به 10تومان میتونن وی پی اس داشته باشند! شاید بهتر بود اینگونه سایت ها به جای این کار ها ارز هاشون رو به ما میداند! هم دردسر نداشتند هم به ما کمک می***دند! خودم نمیدونم یا مهم هم نیست که گفته هام با رعایت کامل بوده یا نه اما فقط با دیدن این تاپیک خواستیم درد دلی کرده باشیم وقتی 1گ رم 10 تومان گناه نیست پس درد و دل هم نباشد :دی
سلام
بحث ما همینه بیاید با هم و در یک اقدام نمادین هر کدوم یک 20-30 خط من بابا مثلا:
اگر متقاضی استفاده از خدمات میزبانی و.. هستین به نکات زیر توجه کنید
با اینکار باعث میشیم حتی تابناک هم این مطلب رو پوشش بده فقط آگاهی دادن با این کار جلوی کلاه برداری های احتمای گرفته میشه + کاستومرها هم بهتر اعتماد میکنن و وجهه زیبا تری از دنیای هاستینگ/طراحی/سئو/ و هر چیزی که میشه در خدمات مجازی ارائه کرد حتی دامنه بگید که چقدر مهمه رجسترال شما کجا باشه و مواظب باشید غیر از این با مشکل مواجهه میشید بدون ذکر مثال یا نام بردن از شرکت و یا سرویس دهنده های متخلف فقط رو تشخیص رو یاد بدین و نگید کی خوبه کی بد

filtersms
July 9th, 2015, 02:05
سلام
وجود اصناف، قوانین نظارتی سفت و سخت، و البته اتحاد در میان فروشندگان این صنف واجب هست تا پیشرفت حاصل بشه اما متاسفانه همه این فاکتورها در ایران کمرنگ هستند و نتیجه وضع فعلی کسادی بازار هست.

اشتباه میکنید دوست عزیز

نمونه اش انجمن صنفی بازی های رایانه ایران

آمدند بازی های خارجی اکشن و جنگی را ممنوع کردند و شرکت های بزرگی مثل پردیس گیم و... ورشکست شدند و بعضی از شرکت هایی که هنوز هم هستند فقط سالی یکبار Fifa یا ps میدهند

نمیگم هیچ سودی نداشته ،، خوبی هایی داشت اما ضررش بیشتر شد

نتیجه چه شد ؟

بازار بازی های رایانه همچنان داغ است و خریدار دارد

شرکت هایی که CD وِ DvD نمیگم اروجینال ولی در حد ارجینال مناسب با سیستم های ایرانی ها ویراِیش میکردند و بیرون میدادند
تعطیل شدند

و شرکت های زیر زمینی با DvD های بسیار بی کیفیت و بازی های بدون کیفیت خارجی را بیرون دادند و قدرت گرفتند و کل شهر ها رو پخش کردند

و هنوزم با اینکه احتمال نصب سالم یک بازی از این شرکت ها فقط 5 درصده ولی 100 درصد فروش کامل میکنند

الان هم همینه ، با ایجاد همچین کاری فقط ضربه به جامعه است و سود بعضی از افراد سودجو و نابودی کمپانی های درست کار :(

با تشکر از شما

- - - Updated - - -

جسارتا بچه 14 ساله میتونه با مدارک بزگترش همه این موارد رو دور بزنه! چون ازمون عملی یا بررسی فیزیکی صورت نمیگیره!
البته کلا صحبتم شوخی و دوستانست هستند 14 ساله هاییکه از دانایی زبان های برنامه نویسی اشباع شدند! اما وقتی مخاطب یک فرد نا اگاه هست
و در مقایل یک فروشنده بی تعهد و کلاه بردار و یک فروشنده زحمت کش و متعد هست وقتی مشتری بخاطر همین قیمت های ارزان و تبلیغات الکی ان را انتخاب می کند بلاخره شما به سطوح خواهید امد! چون شما هم زمان میگذاربد
و باید اموراتتان نیز بگذرد شما این را در نظر بگیرید که چند درصد از هاستینگ های خارجی کار طراحی با برعکس انجام میدهند؟ اما این مساله یک ابزار هست در کشور ما خب شخصی که در زمینه های دیگر فعالیت نمی کند حقی ندارد که سودی داشته باشد؟! ببخشد همش رو در نقل قول شما نوشتم! اما صحبتم کلی بود

خواهش میکنم ، حرف شما درسته اما برای اینکه مردم اونا رو به یک شخص درست کار ترجیح ندهند

تنها راه و موثر ترین راه فرهنگ سازیه

هر راه دیگری فقط وصله و پینه زدن هستش
و هر راه دیگری فقط ضرر به همدیگر زدن هستش

تنها و مهمترین راه فرهنگ سازی مناسب

مردم باید بدونند هیچ ارزونی بی حکمت نیست و هیچ گرونی بی علت نیست

تنها وظیفه ی ما بالا بردن اطلاعات مردمه

در سایت های خودمون یک سری بنر های شیک و زیبا درست کنید و بزاریم

و این نکات آموزنده رو بگیم و بفهمونیم به مردم

اینجوری هستش که کلاهبرداران نابود می شوند و بازار ما هم رونق میگیرد ^__^ با تشکر از شما

starting
July 9th, 2015, 02:18
اشتباه میکنید دوست عزیز

نمونه اش انجمن صنفی بازی های رایانه ایران

آمدند بازی های خارجی اکشن و جنگی را ممنوع کردند و شرکت های بزرگی مثل پردیس گیم و... ورشکست شدند و بعضی از شرکت هایی که هنوز هم هستند فقط سالی یکبار Fifa یا ps میدهند

نمیگم هیچ سودی نداشته ،، خوبی هایی داشت اما ضررش بیشتر شد

نتیجه چه شد ؟

بازار بازی های رایانه همچنان داغ است و خریدار دارد

شرکت هایی که CD وِ DvD نمیگم اروجینال ولی در حد ارجینال مناسب با سیستم های ایرانی ها ویراِیش میکردند و بیرون میدادند
تعطیل شدند

و شرکت های زیر زمینی با DvD های بسیار بی کیفیت و بازی های بدون کیفیت خارجی را بیرون دادند و قدرت گرفتند و کل شهر ها رو پخش کردند

و هنوزم با اینکه احتمال نصب سالم یک بازی از این شرکت ها فقط 5 درصده ولی 100 درصد فروش کامل میکنند

الان هم همینه ، با ایجاد همچین کاری فقط ضربه به جامعه است و سود بعضی از افراد سودجو و نابودی کمپانی های درست کار :(

با تشکر از شما

- - - Updated - - -

خواهش میکنم ، حرف شما درسته اما برای اینکه مردم اونا رو به یک شخص درست کار ترجیح ندهند

تنها راه و موثر ترین راه فرهنگ سازیه

هر راه دیگری فقط وصله و پینه زدن هستش
و هر راه دیگری فقط ضرر به همدیگر زدن هستش

تنها و مهمترین راه فرهنگ سازی مناسب

مردم باید بدونند هیچ ارزونی بی حکمت نیست و هیچ گرونی بی علت نیست

تنها وظیفه ی ما بالا بردن اطلاعات مردمه

در سایت های خودمون یک سری بنر های شیک و زیبا درست کنید و بزاریم

و این نکات آموزنده رو بگیم و بفهمونیم به مردم

اینجوری هستش که کلاهبرداران نابود می شوند و بازار ما هم رونق میگیرد ^__^ با تشکر از شما
بنظر سن و سال مهم نیست وگرنه همه شما نمونه بالای 30 سال دارید که از خودش بدقول تر نیست و بنده افرادی میشناسم زیر 18 سال که حرفشون گاها برامون عین چک سفید امضاست
مهم اینه درست بود و صادق وگرنه بد. بده حالا میخواد 14 سالش باشه یا 50 سال. عملکرد درست باشه همه چیز حله
ولی دوستان اگر در مواقعی که خدمات میدن اسکن کارت ملی رو بگیرند خیلی خوبه چون وقتی میگن زیر 18 سال پدرش همه کارشه نبخاطر اینکه نمیفهمه چون خام بازی در میاره + دیدم مواردیکه سرور دادن به طرف فقط و فقط به سبب یک عضویت با اطلاعات فیک و شروع کرده به فیشینگ و... کجا روی هاست اشتراکی شرکت ایکس پلیس فتا اومده میگه تو مجرمی و شما هم باید ثابت کنی نیستی و بهترین راهش معرفی متخلف با اطلاعات واقعی به مراجع هست. اگر اطلاعات فیک بدی فکر میکنن عمدی در کاره این یک مثال ساده بود . حالا بوده خرید با کارت دیگری و... پس اینکار رو بکنید مطمئن باشید مجبورند جور کنند و این رفع مسئولیت میاره برای شما
دوستی بود بخاطر اینکه اطلاعات دامنه که میفروخت هویزش بنام شرکت ایشون بود بخاطر اسپم کلمه .... دادگا محکومش کرد به پرداخت 1.5 میلیون تومان این به کنار 7 ماه نه شب داشت نه روز و هر کی میرسید میگفت میری زندان زندگی شده بود براش ذهر مار ارزشش داره؟؟!!

RoobinaServer
July 9th, 2015, 02:20
جناب 4 که سوال پرسیدن رو مثال میزنم (من کامل میشناسید شرکت ما رو و.... کافی یک اسم 2 استیبلی ببرم فوری یک رساله مینویسی ولی نمیبرم)

با سلام مجدد

با توجه به موارد کلی که ذکر کردید و صحبت هاتون فکر کنم بدانم کدام شرکت هستید، بگذریم.

برای بنده سوالی پیش آمده ،نظر کلی خودتان چیست ؟آیا فکر میکنید این تاپیک نتیجه ای دارد ؟
شما یک هفته که نه چند روز دیگه درخواست سرویس بکنید با نهایت قیمت 10 تومان مشاهده خواهید کرد که آفرهای رنگارنگی حتی زیر 10 تومان دریافت میکنید.
داخل این انجمن تاپیک های اینچنینی از بزرگان زیادی زده شده که الان خیلی از همان بزرگان هم نیستند و ول کردن و از انجمن رفتند یا کمرنگ هستند به نظر بنده هرکاری انجام میشه باید خارج از انجمن انجام بشه یا بدید.

یکی از قدیمی هایی که چنین کاری خواستند بکنند نیز آلما هاست بودند میتوانید با این افراد هم در ارتباط باشید اخلاقشون با شما تقریبا فکر کنم یکی باشه و به جاهای خوبی برسید.

دیگه نظر خاصی ندارم
انشالله موفق باشید
یاحق

filtersms
July 9th, 2015, 02:26
بنظر سن و سال مهم نیست وگرنه همه شما نمونه بالای 30 سال دارید که از خودش بدقول تر نیست و بنده افرادی میشناسم زیر 18 سال که حرفشون گاها برامون عین چک سفید امضاست
مهم اینه درست بود و صادق وگرنه بد. بده حالا میخواد 14 سالش باشه یا 50 سال. عملکرد درست باشه همه چیز حله
ولی دوستان اگر در مواقعی که خدمات میدن اسکن کارت ملی رو بگیرند خیلی خوبه چون وقتی میگن زیر 18 سال پدرش همه کارشه نبخاطر اینکه نمیفهمه چون خام بازی در میاره + دیدم مواردیکه سرور دادن به طرف فقط و فقط به سبب یک عضویت با اطلاعات فیک و شروع کرده به فیشینگ و... کجا روی هاست اشتراکی شرکت ایکس پلیس فتا اومده میگه تو مجرمی و شما هم باید ثابت کنی نیستی و بهترین راهش معرفی متخلف با اطلاعات واقعی به مراجع هست. اگر اطلاعات فیک بدی فکر میکنن عمدی در کاره این یک مثال ساده بود . حالا بوده خرید با کارت دیگری و... پس اینکار رو بکنید مطمئن باشید مجبورند جور کنند و این رفع مسئولیت میاره برای شما
دوستی بود بخاطر اینکه اطلاعات دامنه که میفروخت هویزش بنام شرکت ایشون بود بخاطر اسپم کلمه .... دادگا محکومش کرد به پرداخت 1.5 میلیون تومان این به کنار 7 ماه نه شب داشت نه روز و هر کی میرسید میگفت میری زندان زندگی شده بود براش ذهر مار ارزشش داره؟؟!!

ارائه کارت ملی رو نمی دونم ، آخه خیلی از مشتری ها می ترسن و همچین کاری نمیکنن

اما میشه همیشه نظارت کرد رو سایت هایی که میزبانی میکنیم و میشه سریع متخلف ها را بلاک کرد تا مشکلی پیش نیاد

راه هایی دیگه اگه به ذهنتون میرسه بگید ، شاید همه سرویس دهندگان رعایت بکنند واسه امنیت خودشون

kool
July 9th, 2015, 02:37
سلام
ممنون از استارتر تاپیک خوبی بود ولی فکر نمی کنم اثری داشته باشه. چون اینجا ایران است و معمولا اینجا کسی به همکار و یا همنوع خودش توجه نمیکنه متاسفانه !!!

jahromweb
July 9th, 2015, 02:46

اما میشه همیشه نظارت کرد رو سایت هایی که میزبانی میکنیم و میشه سریع متخلف ها را بلاک کرد تا مشکلی پیش نیاد

راه هایی دیگه اگه به ذهنتون میرسه بگید ، شاید همه سرویس دهندگان رعایت بکنند واسه امنیت خودشون
سلام
یکی از راه ها (ولی مشکلاتی داره) ورفای شماره موبایل هست .یا بهتر از اون ورفای شماره تلفن ثابت!(یا هردو با هم)
دوستان سیستم هایی در همین انجمن برای این موضوع میفروشند.
موفق باشید

starting
July 9th, 2015, 02:51
با سلام مجدد

با توجه به موارد کلی که ذکر کردید و صحبت هاتون فکر کنم بدانم کدام شرکت هستید، بگذریم.

برای بنده سوالی پیش آمده ،نظر کلی خودتان چیست ؟آیا فکر میکنید این تاپیک نتیجه ای دارد ؟
شما یک هفته که نه چند روز دیگه درخواست سرویس بکنید با نهایت قیمت 10 تومان مشاهده خواهید کرد که آفرهای رنگارنگی حتی زیر 10 تومان دریافت میکنید.
داخل این انجمن تاپیک های اینچنینی از بزرگان زیادی زده شده که الان خیلی از همان بزرگان هم نیستند و ول کردن و از انجمن رفتند یا کمرنگ هستند به نظر بنده هرکاری انجام میشه باید خارج از انجمن انجام بشه یا بدید.

یکی از قدیمی هایی که چنین کاری خواستند بکنند نیز آلما هاست بودند میتوانید با این افراد هم در ارتباط باشید اخلاقشون با شما تقریبا فکر کنم یکی باشه و به جاهای خوبی برسید.

دیگه نظر خاصی ندارم
انشالله موفق باشید
یاحق
سلام
ببینید ما دنبال نتیجه نیستیم و اگر دقت کنید کشانیکه در تاپیک شرکت کردند افرادی هستند که فلواقع میدونیم سیاستشون این بوده و هست. حالا هدف این تاپیک خیلی چیزها هست که میتونم بگم:
1.کسیکه داره شروع میکنه میدونه الکی نیست و بی قانون نیست. پس تامل میکنه
2.شرکتها با دقت بیشتری قیمت ها رو ارائه میدن + هواسشون خواهد بود که عمر رفته نمیاد و با این درآمد چندرغازی و اعصاب خوردی بی حد راهی به جایی نمیبرند
3.خیلی از تجربه ها گفته شد+خیلی از درد و دلها شنیده شد پس ممکنه سبب خیر بشه برای تشکیل گروه های موفق
4.مشتریها اینجا ها رو میبینند + سعی خواهیم کرد گزارشی مفصل بعد از اینکه تب و تاب خبری مذاکرات کم شد به یکی از خبرگذاریهای خوب + چند تا از سایتهای در ارتباط مثل جناب پور شیرازی و شکوری و یا حتی جناب رحیمی که بیشتر با قشر در خطر(همین وبلاگ نویسها بعدا میشند مشتریان هاستینگ یا بعضا شرکتهای هاستینگ) در قالب یک توصیه یا گزارش خبری و یا تفسیری ارائه بدیم که باشد سبب خیری شود برای رونق و برگشت اعتبار دو چندان خدمات میزبانی و آشنایی کاربران با حداقلی هائیکه میشه یک شرکت خوب رو تشخیص داد + میشه یا 2-3 تا از دوستان دیگمون سامان دهی رو قانعکرده که اینو پوشش بده ولی مهم بحث هائی بود که شد باور کنید خیلی زوایا رو من نمیدیدم ولی بعد از این پستهای دوستان در بنده نیز تغییراتی ایجاد کرد.
مهم اینه هر کدام از خدمات دهندگان و توسعه دهندگان زیر ساختی وب بر خودشون واجب بدونن هر از گاهی در قالب خبری , درد و دل یا آموزشی در هر جائی که احتمال میدن ممکنه به گوش مشتریها برسه چند مطلبی رو بیان کنن ولی یادمون باشه راز موفقیت این حرکت نکوبیدن شخص . گروه و عدم استفاده از تکنیکهای بعضا تبلیغاتی در متن های ارسالی خود باشیم. و باور کنیم هر یک قدم سکه ای هست که در دخل کار درست های نت خواهد افتاد و اعتباری هست که بعدا با تمام وجود خواهید توانست با تمام افتخار خود را یک توسعه دهنده وب معرفی کنید. بدون اینکه از شما بپرسند. جدی؟ راستی چطوری از کارت مردم پول برمیدارن؟!!!

- - - Updated - - -

حق هم دارند بترسند ولی میتونید بگید قسمت عکس خود را با پینت خط خطی کنید اطمینان جلب خواهد شد یا در اسکن قسمتی از کارت ملی رو مخدوش کنید یک مثال هم بیارید. با این روش شک نکنید خواهید توانست و علاوه بر اون یکی از دوستان الگوریتم تشخیص شماره ملی فیک رو به فیلدهای WHMCS وصل کرده اینکار هم خوبه + جهرم وب تائید تلفن ثابت که دیگه بهترینه

filtersms
July 9th, 2015, 02:57
سیستم وریفای شماره موبایل خوبه ، از کجا میشه تهییه کرد ؟

برای تلفن ثابت که نه ، چون همه که تلفن ثابت ندارند

و الگوریتم تشخیص شماره ملی هم خوبه ، از کجا میشه تهییه کرد ؟

یک سری ضد اسپم و ضد اتک و یک سیستم که جلوی انتشار کلمات نا مناسب رو بگیره ، مثل همینجا با این تفاوت که تمام وب هایی که میزبانی میشند به طور خودکار این قابلیت رو داشته باشند که همه ی کلماتی که می نویسند خودکار ***** بشه

اینا رو باید از کجا تهییه کرد ؟

با تشکر

starting
July 9th, 2015, 03:12

یک سری ضد اسپم و ضد اتک و یک سیستم که جلوی انتشار کلمات نا مناسب رو بگیره ، مثل همینجا با این تفاوت که تمام وب هایی که میزبانی میشند به طور خودکار این قابلیت رو داشته باشند که همه ی کلماتی که می نویسند خودکار ***** بشه

با تشکر
سلام
اینا اکثرا شخصی نوشته شده اصولا رایگانش هم هست بودند افرادیکه به اشتراک گذاشتن
وریفای موبایل::بهتره زنگ بزنید مثل رسلو یا میتونید اس ام اس بده سیستم اتوماتیک و در پاسخ کاربر کدی که پیام شده براش رو در سایت شما بزنه بهترین الان اینه(سبک گوگل) یا نه همه چی خودکار پیام بده اونم پاسخ بده تمام همین بستگی داره به کد شما و الگوریتم سیستمیتون
وریفای اطلاعات:زنگ بزنید به طرف و بگید کد ملیتون یا کد پستیتون چی بود؟ طبیعتا اگر دروغ گفته باشه مشخص میشه
تلفن ثابت نمیدن اکثرا چون شییر هست نه اختصاصی
ضد اسپم روش زیاده برای whmcs بهتره کپچای ویژه رو بکار ببرید
تشخیص کارت ملی الگوریتمش کد زیره باید به سیستم اضافه کنید

function iranmellicodecheck($iranmellicode){ $iranmellicode = substr($iranmellicode, 0, 10); for($i = 0; $i < (10 - strlen($iranmellicode)); $i++) { $iranmellicode = '0'.$iranmellicode; } $sum = 0; for($i = 1; $i <= 10; $i++) { $sum += substr($iranmellicode, i, 1) * ($i + 1); } if($sum > 2) { $sum = 11 % $sum; } return ($sum == substr($iranmellicode, 0, 1));}

filtersms
July 9th, 2015, 03:16
سلام
اینا اکثرا شخصی نوشته شده اصولا رایگانش هم هست بودند افرادیکه به اشتراک گذاشتن
وریفای موبایل::بهتره زنگ بزنید مثل رسلو یا میتونید اس ام اس بده سیستم اتوماتیک و در پاسخ کاربر کدی که پیام شده براش رو در سایت شما بزنه بهترین الان اینه(سبک گوگل) یا نه همه چی خودکار پیام بده اونم پاسخ بده تمام همین بستگی داره به کد شما و الگوریتم سیستمیتون
وریفای اطلاعات:زنگ بزنید به طرف و بگید کد ملیتون یا کد پستیتون چی بود؟ طبیعتا اگر دروغ گفته باشه مشخص میشه
تلفن ثابت نمیدن اکثرا چون شییر هست نه اختصاصی
ضد اسپم روش زیاده برای whmcs بهتره کپچای ویژه رو بکار ببرید
تشخیص کارت ملی الگوریتمش کد زیره باید به سیستم اضافه کنید

function iranmellicodecheck($iranmellicode){ $iranmellicode = substr($iranmellicode, 0, 10); for($i = 0; $i < (10 - strlen($iranmellicode)); $i++) { $iranmellicode = '0'.$iranmellicode; } $sum = 0; for($i = 1; $i <= 10; $i++) { $sum += substr($iranmellicode, i, 1) * ($i + 1); } if($sum > 2) { $sum = 11 % $sum; } return ($sum == substr($iranmellicode, 0, 1));}

ممنون اطلاعات خوبی دادید

اما سیستم ف ی ل ت ر خودکار کلمات نا مناسب برای کل سایت های میزبانی شده ، همچین چیزی امکان داره ؟

starting
July 9th, 2015, 03:25
ممنون اطلاعات خوبی دادید

اما سیستم ف ی ل ت ر خودکار کلمات نا مناسب برای کل سایت های میزبانی شده ، همچین چیزی امکان داره ؟
ببینید همچین چیزی میشه زد نه به اون اتوماتیکی که شما میگید ولی اصلا نباید اینکار رو بکنید چون دیتای مشتری دست شما امانت هست حالا بخواد هر چی دوست داره بزنه و طبیعتا من شما و دوستان دیگه قانونگذار نیستیم که دیتای سایتها رو مدیریت کنیم. فقط در قوانین اولیه بیان بشه کافیه من بعدش به شرکت هاستینگ ربطی نداره دیدم اکثر شرکتهای پر کاربر برای جلوگیری از درد سرهای ابیوز داخلی نیم سرور اشتراکی رو دامنه ای بی نام و غیره قابل شناسائی و سرور نیم رو هم روی یک دامنه خارجی که ثبت کردند و محتوای خارجی داره میزارند چون هم مشتریانشون اسوده باشند هم دردسر ابیوز داخلی نداشته باشند بهرحال همه اینکارها معایب و محاسن خودش رو داره که سوالی بود بخاطر خارج نشدن از موضوع اصلی تاپیک میتونید تاپیکی جدید و یا از طریق پ.خ درخدمتتون باشم ولی در تاپیک درخواست آموزش دست دیگر دوستان هم جهت مشاوره بهتر رو باز میزاره + اگر بعدها دیگران هم نیاز داشتند استفاده خواهند برد
موفق باشید

hamedmj
July 9th, 2015, 03:26
کاملا موضوع منحرف شد... :)

starting
July 9th, 2015, 03:29
کاملا موضوع منحرف شد... :)
بله متاسفانه یا بهتر بگم منحرف منحرف هم نه بهر حال گوشزد شد که از طرریقی غیر از این تاپیک پیگیر باشند. ولی قبول کنید بی ربط هم نیست بهرحال کسیکه وی پی اس یا رسلر میگیره میتونه بشه یکی از همون شرکتهای مخرب. پس تشخیص اونها سن و سالشون و... کمک میکنه به مدیریت بهتر

kouroshez
July 9th, 2015, 09:41
با سلام و احترام
مدتی هست که تصمیم دارم یک موضوع رو به چالش بکشم: البته با اجازه از همتون و داشتن این حق که خودم 15 ساله تو این صنعت هستم

3. یک شرکت موفق ایرانی رو نام ببرید که قیمتاش ارزون باشه؟ چرا فکر میکنید راز موفقیت ارزون فروشی یا بهتر بگم مفت فروشیه؟
4.حقوق یک کارگر ساده در روز که هیچ تخصصی نداره 40-50 تومن هست با بیمه و.... آیا شما روزی 8 ساعت کار میکنید فقط؟ و در ساعات دیگه استراحت میکنید یا شب هم کابوس میبینید؟ و این درآمد رو دارید؟
5.آیا شما در زندگیتان احساس منگی نمیکنید؟ میدونید علت این بیماری چیه؟آیا میدانید تک نفره کار کردن استرس زیادی رو بر شما همسر و بچه شما بصورت مستقیم و غیره مستقیم تحمیل میکنه و همیشه هم خودتون هم مشتری نارراضیه؟
6.آیا اگر سود خود را چند برابر کنید میتونید نیرو استخدام و خدمات خود را توسعه و چند تا ادم بیکار رو بیارید سرکار که هم خودتون فشار کمتری تحمل کنید + یک نفر که میتونه بشه رقیبتون رو از سر راه بردارید + مشتریانتان رو راضی تر + امواتتان رو در گور به آرامش برسانید؟
7.قیمت هر 0.25 نمره چشم شما چقدره؟قیمت دیسک گردن شما چقدره؟قیمت عمر جوونی و سلامت روحی شما چقدره؟و درآمد شما از این کار چقدره؟
8.شما امکان داره بازنشسته بشید؟حقوق بازنشتگی شما چقدره؟امکان داره بمیرید راه درآمد همسر و بچه شما بعد از شما از چه راهه؟

دوستان موضع نگیرید با عقل باندیشید کاری نداشته باشید بقیه چکار میکنن به این فکر کنید شما یکی هستید که اولین قدم رو برداشتین برای حل این مشکل. شک نکنید بقیه یا حذف میشند یا مجبورند با این سبک کار کنند

با سپاس فراوان /*
<?

درود بر شما
حرفتون صحیح هست اما بازار هاستینگ ایران متاسفانه راهی شده برای نوجوانان 15-16 ساله که یک نمایندگی تهیه کنند و هاست های هزار تومانی ارائه کنند.... و باعث به هم ریختگی بازار هاستینگ شده این کار
افزایش قیمت فقط باعث افت سود دهی و کمبود مشتری میشه دلیلش رو در بالا ذکر کردم
+ اینکه هیچ نظارتی وجود نداره و همچنین افزاد بدون هیچ دانش و اگاهی از این کار وارد این عرصه شده و ارزش این کار رو نمیدونن و البته زحماتش رو و به سادگی اون رو به شوخی و تمسخر میگیرن
با تشکر

jahromweb
July 9th, 2015, 12:47
درود بر شما
حرفتون صحیح هست اما بازار هاستینگ ایران متاسفانه راهی شده برای نوجوانان 15-16 ساله که یک نمایندگی تهیه کنند و هاست های هزار تومانی ارائه کنند.... و باعث به هم ریختگی بازار هاستینگ شده این کار
افزایش قیمت فقط باعث افت سود دهی و کمبود مشتری میشه دلیلش رو در بالا ذکر کردم
+ اینکه هیچ نظارتی وجود نداره و همچنین افزاد بدون هیچ دانش و اگاهی از این کار وارد این عرصه شده و ارزش این کار رو نمیدونن و البته زحماتش رو و به سادگی اون رو به شوخی و تمسخر میگیرن
با تشکر
باسلام
تاحدی حرف شما صحیح است اما ۴ مورد:
۱)چه کسی به خراب کنندگان بازار ریسلر ارزان میدهد؟ بجز خود هاستینگ هایی هستند که سرور دارند و تخصص دارند؟ریسلر از اسمان نمی اید خود ما داریم به ان افراد بازار خراب کن میدهیم.
۲)فکر نمیکنم کسی سایت معتبر شرکتی و دولتی و درست حسابی روی ان ها میزبانی کند.
۳) ۹۹.۹۹ از ریسلر شروع کردند اما چیزی که هست همان مورد اول کار را خراب میکند ده ها بار گفتم وقتی ریسلر ۱۰ گیگ رو با تعداد اکانت نامحدود میدن ۱۰ هزار تومان شما خودت حساب کن که با اورسل چه قدر هاست یک گیگ میشه فروخت!
۴)نظارت وجود نداره اما خدا به ادم عقل داده هرکسی بنا به اهمییتی که سایت و اطلاعاتش براش داره هزینه میکنه گاهی افراد میگن هزینه ی بکاپ گیری برامون بالا هست همیشه پاسخ من این هست که : فکر کن اطلاعاتت نابود بشه چه قدر عمر و سرمایه تلف میشه؟ بیا بخشی از اون رو بگذار برای هزینه ی بکاپ تا اطلاعات حفظ بشه! بحث قیمت میزبانی هم دقیق همین طور هست .

softlayer
July 9th, 2015, 13:26
درود
متاسفانه یا خوشبختانه این تاپیک ها و قیمت ها محدود به یک بازه زمانی هست
در سایر ماه های سال خوشبختانه این موارد بسیار کمتر هست
جالبترین بخش موضوع اینجاست که افرادی که در همین بازه زمانی در این انجمن تولید و تکثیر میشن به سایر اعضای این انجمن که سالهاست در فعالیت هستند انگ تابستانی بودن میزنند و جالبتر از اون اینکه مدیران انجمن نه تنها هیچ گونه برنامه ای برای جلوگیری از فعالیت این افراد ندارند که انتظار هم نداریم داشته باشند، بلکه حتی برای جلوگیری از توهین و فحاشی و سایر حرکات اینگونه موجودات هیچ اقدامی انجام ندادند و نمیدن.

در رابطه با قیمت هم ویژگی سرویس هایی که در اینترنت ارائه میشه قیمت اونهاست و به هرحال ارزان و گران (در حد معقول) باید وجود داشته باشه و مشتری خودش تصمیم گیرنده هست که با چه میزان هزینه چه سرویسی تهیه کنه

mohammadali3517
July 9th, 2015, 14:30
ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................

شرمنده
من زیاد پست ها رو نخوندم
اول باید قانون باشه
شرکتی مثل هاست ایران مشتری های خاص خودش رو داره
ولی مثلا یکی از اعضای عادی انجمن بیاد دیتاسنتر خونگی راه بندازه و بعد بخواد مثلا هاستینگ راه بندازه چقد سود داره؟
جدا فکر کنین با این چیز های هاستینگ نامحدود 500 ت سالانه چه قد میتونه واسش سود داشته باشه
چند روز پیش باهام تماس گرفتن گفتن باید بیای هاستینگتو ثبت کنی حالا هاستینگ من کیا روش هستن چند تا از مشتری هام که ازم اسکریپت گرفتن عمومی هم نیست فقط به خاطر اینکه ایران هست سرور ها باید ثبت کنی وگرنه....
من الان خیلی ها رو میشناسم بالای 200 مشتری عمومی دارن ولی تا الان هاستینگی ثبت نکردن....
یا قانون نیست یا اگر بخواد اجرا شه حداقل دو نسل بعد از ما کامل میشه.....

hostorder
July 9th, 2015, 16:35
وقتی می دانیم و می دانند!!!!که این حرف ها نتیجه ای ندارد چرا ذهن های خود را اذیت میکنید

- - - Updated - - -

با تشکر
www.asiasazan.org