توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با WHMCS Bridge
ourweb
July 8th, 2015, 17:24
من whmcs رو روی آدرس mydomain.com/my نصب کردم. همه چیز کانفیگ شد و زرین پال هم به درستی پرداخت رو انجام میداد.
بعد با استفاده از whmcs bridge سیستم رو به سایت وردپرس ام وصل کردم که با قالب سایت هماهنگ بشه. به این صورت که کل سیستم whmcs روی یک صفحه وردپرس به آدرس mydomain.com/cp نمایش داده میشه. همه موارد هم درست کار میکنه به جز پرداخت زرین پال. زرین پال برای ثبت خرید دنبال فایل zarinpal.php روی روت whmcs میگرده که آدرسش mydomain.com/my/zarinpal.php هست اما وقتی از صفحه وردپرس لودش میکنی به این آدرس میره mydomain.com/cp/zarinpal.php که اصلا چنین فایلی اینجا نیست.
Yas-Host
July 8th, 2015, 17:27
من whmcs رو روی آدرس mydomain.com/my نصب کردم. همه چیز کانفیگ شد و زرین پال هم به درستی پرداخت رو انجام میداد.
بعد با استفاده از whmcs bridge سیستم رو به سایت وردپرس ام وصل کردم که با قالب سایت هماهنگ بشه. به این صورت که کل سیستم whmcs روی یک صفحه وردپرس به آدرس mydomain.com/cp نمایش داده میشه. همه موارد هم درست کار میکنه به جز پرداخت زرین پال. زرین پال برای ثبت خرید دنبال فایل zarinpal.php روی روت whmcs میگرده که آدرسش mydomain.com/my/zarinpal.php هست اما وقتی از صفحه وردپرس لودش میکنی به این آدرس میره mydomain.com/cp/zarinpal.php که اصلا چنین فایلی اینجا نیست.
سلام
با یک رول .htaccess می توانید براحتی فایل رو از فولدر قبل فراخوانی کنید.
همینطور با کد php و ساختن آن فایل در مسیر مرتبط
اما فقط با پشتیبانی خوب زرین پال می توانید دقیق رفع کنید چون آنها می دانند کدام روش ها بهتر است و مشکلی برای تراکنش ها به وجود نخواهد آمد.
از طرفی بسیار کار اشتباهی کردید به جای کد نویسی بسیار آسان WHMCS از پلاگین برای متصل کردن استفاده کردید.
موفق باشید.
mhiizadi
July 8th, 2015, 17:36
فایل zarinpal.php رو در مسیر مذکور آپلود کنید .
ourweb
July 8th, 2015, 18:43
ممنون از پاسخ تان ولی پشتیبانی زرین پال این رو گفت
با سلام
اين مورد رو بايد از کسی که به whmcs bridge آشنائی داره کمک بگيريد. به طور کلی اين مشکل ميبايست در سايت روش های پرداخت روی سايتتون بوجود اومده باشه.
......
من تونستم ارتباط رو برقرار کنم وارد درگاه میشه پرداخت میزنه ولی برگشت که میخوره میره روی این ادرس
http://irhosting24.com/customerhttp:/irhosting24.com/customer/modules/gateways/callback/zarinpalwg.php?invoiceid=4&Amount=200&Authority=00 0000000000000000000000000006580874&Status=OK
که این رو نمیدونم چطور درست کنم در مورد htaccess من نمیدونم چطور باید انچامش بدم
- - - Updated - - -
فایل zarinpal.php رو در مسیر مذکور آپلود کنید .
این کار رو کردم ولی وقتی این دایرکتوری رو چک میکنه هیچ یک از اون بخش ها در قالب کار نمیکنه