سلام دوستان
من میخواستم "Import ایمیل ها از Gmail به Email در هاست با کنترل پنل CPanel ".
مثلا : همه ایمیل هایemail@gmail.com از هم اکنون به ایمیلی مانند email@domail.com بیاد.
امکانش هست ؟ به چه نحو.
پیشاپیش متشکرم.
rn4j1m1
September 3rd, 2010, 02:49
ایمپرت که نمیشه کرد فکر کنم
اما شما میتونید وارد تنضیمات gmail بشید و همه ی ایمیل ها رو به ایمیل جدیدتون فروارد کنید
nasa_de
September 3rd, 2010, 02:52
برای امروز لازمش داشتم . نمیتونم وارد Gmail بشم.
Rezash
September 3rd, 2010, 03:10
از igoogle هم وارد نشد ؟
nasa_de
September 3rd, 2010, 03:15
نه hello جان. البته اگه منظورتون این هست که iGoogle رو بزنم سپس رو Gmail کلیک کنم خیر وارد نشد. اما برای چک کردن ایمیل ها میگذارم برای load بعد یک ساعت دیگه میام میبینم load شده. منتظر یک email از طرف بیل گیتس . هستم دی:
Online24
September 3rd, 2010, 03:16
این تصویر فکر میکنم گویا همه چیز هست :
http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2007/05/WindowsLiveWriter/AddYourPOP3EmailAccounttoOutlook2007_11547/Gmail%20POP.png
nasa_de
September 3rd, 2010, 03:17
راستی hello چرا نمیای این سیستم راش رو رو SourceForge قرار بدیم
ترجمه با من RTL با خودت. یک پرچم سه رنگ رو هم برا لوگو در نظر بگیر.
srashedian
September 3rd, 2010, 04:25
به جای اینکه برید توی جیمیل لاگین کنید، اول برید توی خود آی گوگل لاگین کنید، بعد رو جیمیل کلیک کنید، آتو لود میشه...
یا اینکه اگر میخواید چنین مشکلی پیش نیاد با سرویس پرووایدر صحبت کنید، مدارک یک شرکت تحویل بدید، سرویستون رو اداری کنید، دیگه قطع نمیشه
nasa_de
September 3rd, 2010, 07:09
اتفاقا سرویسم اداری 256 نا محدود هست.
srashedian
September 3rd, 2010, 07:50
اتفاقا سرویسم اداری 256 نا محدود هست.
به جای اینکه برید توی جیمیل لاگین کنید، اول برید توی خود آی گوگل لاگین کنید، بعد رو جیمیل کلیک کنید، آتو لود میشه...
یا اینکه اگر میخواید چنین مشکلی پیش نیاد با سرویس پرووایدر صحبت کنید، مدارک یک شرکت تحویل بدید، سرویستون رو اداری کنید، دیگه قطع نمیشه
اول که حتما باید مدارک رو تحویل بدید، فقط به نام اداری بزنن فایده نداره، دوما اون قسمت قرمز از آبیه مهمتره! :d
با روش اول نشد؟
rn4j1m1
September 3rd, 2010, 07:50
فقط remote
:d
nasa_de
September 3rd, 2010, 11:29
اول که حتما باید مدارک رو تحویل بدید، فقط به نام اداری بزنن فایده نداره، دوما اون قسمت قرمز از آبیه مهمتره! :d
با روش اول نشد؟
بنده روزنامه رسمی + امضای شرکت رو بردم جهت درخواست سرویس. برای همین دادم در اومد , دیروز زنگ زدم گفتم کار بنده به اینترنت وابسته هست و جواب دادند روز شنبه درست میشه.
September 3rd, 2010, 14:34
نه تو igoogle كه login كني آخرين ايميل هاتو مياره...
https كلا براي من بسته نيست جيميل رو ميشه با basic html آورد بالا (چون فقط با سرعت خيلي پايين جواب ميده)
سيستم راش رو دوباره باز تغيير دادم ! يعني نسخه 3 رو كه قرار بود بيرون بدم نظرم عوض شد و مي تونم بگم حتي يك نسخه جديدتر از 3 ميشه اسمش رو گذاشت !چون واقعا تغييرات عمده اي داشته ، تقريبا جز نمايش اخبار بقيه قابليت هاي سيستم مثل پنل كاربري ، شمارنده و ... به صورت ماژول ماژول و قابل نصب و حذف و غير فعال شدن هستند ؛ بر خلاف نسخه قبل كه براي هر تغيير بايد فايل ها تغيير مي كرد اين نسخه با ماژولار بودنش خيلي كمك كرده...
خلاصه با توجه به اين تغييرات و عوض شدن قالب مديريت طول كشيده تا منتشر بشه ولي انشالله مرزش رو آخر ما رمضون گذاشتم...
منتشر بشه حتما با همكاري شما و ساير دوستان تيم هاي ترجمه و مديريت به ساير زبون ها رو هم مي سازيم و توي سايت هاي جهاني ميذاريم.