توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده وردپرس حرفه ای | هر پست 1500 تومان
ALoNEM@n
July 8th, 2015, 06:37
سلام
دنبال یه نویسنده می گردم که تو زمینه وردپرس و سئو اطلاعاتش خیلی بالا باشه .
موضوع نویسندگی فقط و فقط راجع به وردپرسه ( آموزش ها و تکنیک ها ، دانلود پلاگین و ... ) واسه همین دنبال یه wp کار حرفه ای هستم که پست های با سئو بالا بزاره و بتونه با تسلط کامل به کامنت های مرتبط به خودش جواب بده .
روزی نهایتاً یک پست اختصاصی ( کپی یا تغییر متن سایت های دیگه نه :68: ) و مفید که خودم لینک می دم تا ترجمه کنه .
در ضمن اگه بعد از دو سه ماه فعالیتش چشمگیر باشه و برای سایت مفید باشه ، حقوقش در ماه دوبل میشه .
ویژگی های مدنظر :
1- داشتن اطلاعات بالا از وردپرس و سئو پست ها
2- داشتن حداقل دانش ترجمه انگلیسی
3- پاسخ با تسلط کامل به کامنت ها
حداقل قیمت 1500 برای هر پست ولی باز هم اگه چیزایی که میخوام داره تو پ.خ به توافق می رسیم
برای اطلاعات بیشتر ---> پ.خ
peyman0742
July 8th, 2015, 08:59
درود
با این دانش و تسلط به زمان انگلیسی همچنین پاسخ به سوالات فکر نمی کنم با پستی 15000 تومان هم کسی رو پیدا کنید
موفق باشید
sitetheme
July 8th, 2015, 10:32
درود
شرایط درخواستی رو بنده دارم.منتهی تعرفه ذکر شده خیلی پایین هست.درصورتی که حاضرید بیشتر هزینه کنید بنده در خدمتم
ALoNEM@n
July 9th, 2015, 20:48
دوستان متاسفانه قابلیت پیام خصوصی برای من فعال نیست و ازونجایی که عجله دارم ادامه کارو از همین جا دنبال می کنم :
قیمت برای هر پست به 2000 تومان افزایش یافت .
مثلا من به شما می گم تا پنجمین مورد لینک زیرو ترجمه کن و تو سایت بزار :
www.wpbeginner.com/plugins/9-best-audio-player-plugins-for-wordpress/ (http://www.wpbeginner.com/plugins/9-best-audio-player-plugins-for-wordpress/)
بعدش شما ترجمه می کنی و میزاری تو سایت + کلمه کلیدی که برای هر پست می نویسی خیلی خیلی مهمه که نوشتن کلمه کلیدی مشخص می کنه شما در وردپرس چقدر مهارت داری .
عنوان مطلب ، عنوان سئو و پیوند یکتا برای هر پست رو خودم بهتون میدم .
اگه قصد نویسندگی دارین روزی یک پست می تونین بنویسین ( نهایتاً 1.5 ساعت وقت لازم داره ) و حقوقتون سر ماه ب حساب یا کارتتون واریز می کنم .
در ضمن ، لطفا از تخصصتون تو وردپرس و البته سایتایی که توشون به عنوان نویسنده کار کردین کمی توضیح بدید
ممنون
- - - Updated - - -
آپ ...
قیمت برای هر پست به 2200 تومان افزایش یافت // در ضمن فعالیت تو سایت ما که جزء 2000 سایت برتر ایران در الکساست مطمئنناً برای سابقه شما مناسبه .
چند نفر از دوستان تو انجمن های دیگه اعلام آمادگی کردن و بنده یجورایی میخوام بهترین نفرو انتخاب کنم
چون پیام خصوصیم غیرفعاله لطفا برای ارتباط با من به آدرس زیر پیام بدید تا در کمترین زمان و با مقایسه توانایی شما با سایر افراد خواهان به توافق برسیم .
جی میل :
ممنون از همتون
sitetheme
July 9th, 2015, 21:38
دوستان متاسفانه قابلیت پیام خصوصی برای من فعال نیست و ازونجایی که عجله دارم ادامه کارو از همین جا دنبال می کنم :
قیمت برای هر پست به 2000 تومان افزایش یافت .
مثلا من به شما می گم تا پنجمین مورد لینک زیرو ترجمه کن و تو سایت بزار :
www.wpbeginner.com/plugins/9-best-audio-player-plugins-for-wordpress/ (http://www.wpbeginner.com/plugins/9-best-audio-player-plugins-for-wordpress/)
بعدش شما ترجمه می کنی و میزاری تو سایت + کلمه کلیدی که برای هر پست می نویسی خیلی خیلی مهمه که نوشتن کلمه کلیدی مشخص می کنه شما در وردپرس چقدر مهارت داری .
عنوان مطلب ، عنوان سئو و پیوند یکتا برای هر پست رو خودم بهتون میدم .
اگه قصد نویسندگی دارین روزی یک پست می تونین بنویسین ( نهایتاً 1.5 ساعت وقت لازم داره ) و حقوقتون سر ماه ب حساب یا کارتتون واریز می کنم .
در ضمن ، لطفا از تخصصتون تو وردپرس و البته سایتایی که توشون به عنوان نویسنده کار کردین کمی توضیح بدید
ممنون
- - - Updated - - -
آپ ...
قیمت برای هر پست به 2200 تومان افزایش یافت // در ضمن فعالیت تو سایت ما که جزء 2000 سایت برتر ایران در الکساست مطمئنناً برای سابقه شما مناسبه .
چند نفر از دوستان تو انجمن های دیگه اعلام آمادگی کردن و بنده یجورایی میخوام بهترین نفرو انتخاب کنم
چون پیام خصوصیم غیرفعاله لطفا برای ارتباط با من به آدرس زیر پیام بدید تا در کمترین زمان و با مقایسه توانایی شما با سایر افراد خواهان به توافق برسیم .