ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند مترجم

وب مستر
July 6th, 2015, 22:12
با سلام
ادرس پست برای شما ارسال می شود
شما فقط مطلب رو ترجمه میکنید و لینک پست رو در اخرش ذکر می کنید و در یک فایل word برای بنده می فرستید !
هر مطلب تقریبا یک صفحه هست .
قیمت : 500 ت
زمان تقریبی :
5-10 دقیقه
شما فقط فایل رو به ایمیل من خواهید فرستاد .
هر غلط املایی از واریزی اخر هفته / ماه 50 ت کم خواهد کرد .
فقط از طریق پ خ در ارتباط باشید و در تاپیک چیزی ننویسید .

hamid53214
July 6th, 2015, 22:28
یک صفحه 500 تومان؟
فقط هزینه تایپ رو محاسبه کردین؟
هر غلط املایی 50 تومان کم میکنید؟
برده داریه؟

وب مستر
July 6th, 2015, 22:36
یک صفحه 500 تومان؟
فقط هزینه تایپ رو محاسبه کردین؟
هر غلط املایی 50 تومان کم میکنید؟
برده داریه؟
فکر کنم ترجمه نکنید تا به حال ؟!
این تاپیست ها و خدامت کامپیوتری ها 300 میگیرن صفحه ای و هر غلط 50 کم میکنن !
نیازی به اسپم نیست مترجم خودش پیام میده .

hamid53214
July 6th, 2015, 22:44
فکر کنم ترجمه نکنید تا به حال ؟!
این تاپیست ها و خدامت کامپیوتری ها 300 میگیرن صفحه ای و هر غلط 50 کم میکنن !
نیازی به اسپم نیست مترجم خودش پیام میده .

ترجمه صفحه ای 300؟
الان چه سالیه؟
سال 1378؟

اشکان
July 6th, 2015, 23:43
خخخخ
حاجی کلی خندیدم از قیمت و شرایطت
موفق باشی

وب مستر
July 7th, 2015, 01:46
ترجمه صفحه ای 300؟
الان چه سالیه؟
سال 1378؟
الان تابستان و زمان تعطیلی مدارس (به شدت مناسب شما) هست :)

- - - Updated - - -

خخخخ
حاجی کلی خندیدم از قیمت و شرایطت
موفق باشی
عرض کردم نیازی به اظهار نظر نیست !(البته بخشی که بولد کردم گویای همه چیز هست !)

twohost
July 7th, 2015, 12:21
دوست عزیز
قیمت ترجمه هر صفحه 800 تومن + تایپ 700 تومن = 1500 تومن هر صفحه
غلط املایی هم نداره چون ی بار از اول چک میشه
درضمن
شرایطی ک شما نوشتی، برای برده هس ن یک مترجم!

besthosti.com
July 7th, 2015, 13:27
من تا الان برای 3 سایت مترجم بودم. همچنین یک سایت فعال به زبان انگلیسی دارم.
من برای ترجمه هر کلمه 10 تومان می گیرم. نه هر پست 500 تومان.
موفق باشید

وب مستر
July 7th, 2015, 15:06
من تا الان برای 3 سایت مترجم بودم. همچنین یک سایت فعال به زبان انگلیسی دارم.
من برای ترجمه هر کلمه 10 تومان می گیرم. نه هر پست 500 تومان.
موفق باشید
بعد اون وقت یه موقع زحمتتون نشه ؟
یه پست 800 کلمه ای مثلا میشه به عبارتی 8000 ت :)
دیجی کالا با اون عظمتش واسه پست تحلیل اختصاصی (حتی نمونه خارجی هم نداره !) اش 9500 میده ! :d !
به همین دلیله که تا الان فقط برای 3 سایت مترجم بودی ...
البته تا الان 2 نفر پ خ دادن متن تست ارسال شده ...
نیازی به اسپم در تاپیک نیست اگر قیمت راضی تون نمیکنه نیازی نیست بیایید بگید بهتره در همون 3 سایت کار کنید تا با بنده :)
عجب ...

besthosti.com
July 7th, 2015, 15:08
کیفیت کار براتون مهم نباشه میشه با 100 تومن هم متن ترجمه کرد. خدا گوگل ترنسلیت رو از ما نگیره.

وب مستر
July 7th, 2015, 16:08
کیفیت کار براتون مهم نباشه میشه با 100 تومن هم متن ترجمه کرد. خدا گوگل ترنسلیت رو از ما نگیره.
:)دوست عزیز متن بدین صورت هست :
A lot of fantastic websites (and products, services, ideas, etc.) are in something of a pickle: The keywords they would normally think to target get next to no search volume. It can make SEO seem like a lost cause. In today's Whiteboard Friday, Rand explains why that's not the case, and talks about the one extra step that'll help those organizations create the demand they want
این نهایتش 2 دقیقه زمان میبره اون وقت من بیام 3000 ت بدم ؟ منطقیه ؟

Ali Reza
July 7th, 2015, 16:31
دوست عزیز باز کننده تاپیک

درود

من فکر می کنم شما قدم به دنیای جدیدی برای خودتون گذاشتید که اطلاعاتی از شرایط اون ندارید.
در پست هاتون نوشته بودید که دیجی کالا برای پست اختصاصی فلان مبلغ میده باید خدمتتون عرض کنم که دیجی کالا سال هاست دیگه به صورت پستی یا کلمه ای کار نمیکنه.

بنده الان با بیش از 5 سایت کع معروف هاشو بگم: سیمرغ، علمنا، آی اپل سنتر و اپگت همکاری داریم و هر کلمه 10 تا 14 بر اساس نوع چیزی که از من میخوان میگیرم.

این قیمت این کار هست و البته سطح مترجم و کیفیت کار بسیار دخیله اما شما توجه کنید هزینه تایپ یک صفحه آ4 نهایت 250 کلمه ای 500 تومان است چه طوری هزینه ترجمه + تایپ آن کمتر از 1000 تومان می شود؟

البته برای اینکه لبخند را به لبان بنده آوردید از شما سپاسگزارم!

وب مستر
July 7th, 2015, 16:57
دوست عزیز باز کننده تاپیک

درود

من فکر می کنم شما قدم به دنیای جدیدی برای خودتون گذاشتید که اطلاعاتی از شرایط اون ندارید.
در پست هاتون نوشته بودید که دیجی کالا برای پست اختصاصی فلان مبلغ میده باید خدمتتون عرض کنم که دیجی کالا سال هاست دیگه به صورت پستی یا کلمه ای کار نمیکنه.

بنده الان با بیش از 5 سایت کع معروف هاشو بگم: سیمرغ، علمنا، آی اپل سنتر و اپگت همکاری داریم و هر کلمه 10 تا 14 بر اساس نوع چیزی که از من میخوان میگیرم.

این قیمت این کار هست و البته سطح مترجم و کیفیت کار بسیار دخیله اما شما توجه کنید هزینه تایپ یک صفحه آ4 نهایت 250 کلمه ای 500 تومان است چه طوری هزینه ترجمه + تایپ آن کمتر از 1000 تومان می شود؟

البته برای اینکه لبخند را به لبان بنده آوردید از شما سپاسگزارم!
100 درصد متن شما صحیحه و شما جزء بهترین مترجمان ایران هستید :) امر دیگری ندارید ؟
البته فکر نکنم تا به حال حتی دفتر دیجی کالا را از نزدیک دیده باشید چه برسد به این که با ایشان کار کنید .
شما بهتر هست که که هر کلمه ای 10-14 کار کنید تا در این تاپیک بنویسید چون الان من 6000 ت به علت 400 کلمه ای که نوشتی بهت بدهکارم نه ؟!
در صورتی که پستی بیش از این اسپم وار و خارج از موضوع ارسال بشه به جد پیگیری خوهم کرد .
من نیازی به بحث با شما نمیبینم اگر مایل به کار با بنده نیستید با همون سایت ها کار کنید !
پ.ن : جالبه این جا چندی از کاربران از 7 صبح تا 2 شب آنلاین هستند و خودشون رو مسئول تیم تولید محتوای سایت های زیر 50 می دونند ! :)

- - - Updated - - -

طبق قوانین ارسال پست های انتقادی و یا تائید در تاپیک های فروش ممنوع هست و حذف خواهد شد.

Ali Reza
July 7th, 2015, 17:17
100 درصد متن شما صحیحه و شما جزء بهترین مترجمان ایران هستید :) امر دیگری ندارید ؟
البته فکر نکنم تا به حال حتی دفتر دیجی کالا را از نزدیک دیده باشید چه برسد به این که با ایشان کار کنید .
شما بهتر هست که که هر کلمه ای 10-14 کار کنید تا در این تاپیک بنویسید چون الان من 6000 ت به علت 400 کلمه ای که نوشتی بهت بدهکارم نه ؟!
در صورتی که پستی بیش از این اسپم وار و خارج از موضوع ارسال بشه به جد پیگیری خوهم کرد .
من نیازی به بحث با شما نمیبینم اگر مایل به کار با بنده نیستید با همون سایت ها کار کنید !
پ.ن : جالبه این جا چندی از کاربران از 7 صبح تا 2 شب آنلاین هستند و خودشون رو مسئول تیم تولید محتوای سایت های زیر 50 می دونند ! :)

- - - Updated - - -

طبق قوانین ارسال پست های انتقادی و یا تائید در تاپیک های فروش ممنوع هست و حذف خواهد شد.

بنده توهین نکردم که اینگونه جمله بندی می کنید
اگرچه نوشته های شما نشان دهنده محیط پرورشی شماست!

به هر حال اینجا تاپیک فروش نیست و مشخصه که با معانی واژگان فارسی هم آشنایی ندارید.

وب مستر
July 7th, 2015, 17:29
بنده توهین نکردم که اینگونه جمله بندی می کنید
اگرچه نوشته های شما نشان دهنده محیط پرورشی شماست!

به هر حال اینجا تاپیک فروش نیست و مشخصه که با معانی واژگان فارسی هم آشنایی ندارید.
بهتر است خانه ی خود را با دیگر اماکن اشتباه نگیرید .
:) اقا ما غیر اشنا شما دکتر !
متاسفانه در تاپیک های قبلی عرض کردم با تعطیل شدن مدارس اسپمر ها اغاز به فعالیت می کنند .(البته انتظاری بیش از این از شما نمیره که در زمان فعالیت خود 30 پست و تماما اسم داشته اید !)

- - - Updated - - -

متاسفانه وقتی بیش از این برای تلف کردن با افرادکم سن و سال (مترجمین سایت های زیر 50 ایران:) ) ندارم.
فعلا از 2 درخواست ارسالی یکیش تائید شده ...
فقط به 1 نفر دیگه نیازمندیم :)

sahelazad
July 17th, 2015, 12:18
از مدیران سایت میخوام تایپیک هایی که به مخاطباشون توهین میکنن حذف کنید. شاید بعضیا دوس دارن ناراحتیهاشونو بیارن سر مردم در این تایپیک ها خالی کنند. وقتی متن رو می خوندم تعجب کردم چرا به وب مستر بابت توهینهاش تذکری داده نشده.

hamid53214
July 17th, 2015, 12:41
از مدیران سایت میخوام تایپیک هایی که به مخاطباشون توهین میکنن حذف کنید. شاید بعضیا دوس دارن ناراحتیهاشونو بیارن سر مردم در این تایپیک ها خالی کنند. وقتی متن رو می خوندم تعجب کردم چرا به وب مستر بابت توهینهاش تذکری داده نشده.

تا جایی که من دیدم تذکری بابت رفتار افراد داده نشده
نهایتا تاپیک قفل یا حذف می شود.

Rezajas
July 17th, 2015, 13:01
الان صفحه ای 5000 قیمتشه

این قیمتی که تو میگی ماله عهد بوقهه

کلمه ای هم همون 10 تومن که دوست عزیزمون گفت

توام بشین تا مترجم بیاد

ای خندیدما

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

داداشی که تاپیک زدی از الت دیجی کالا نرو بالا میوفتی دست پات میشکنه از خودت مایه بزار