PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز رسانی کرنل سرور لینوکس

demonvictor
July 6th, 2015, 19:26
عرض سلام و خسته نباشید

من یه سرور لینوکس با کنترل پنل سی پنل دارم که همه چیزش کانفیگ شده و هزینه ی کانفیگ امنیتی داده شده کانفیگ سرعتو خلاصه همه چیز.
همه چیز اکی بود تا اینکه امروز
پکیج
yum
رو اپدیت کردیم بعدش یه درخواست آوورد که با اعلام موافقت ، درخواست ، شروع به نصب یه سری موارد و بروز رسانی ها کردش که فهمیدیم برای کرنل سرور بوده.
آیا با بروز رسانی کرنل سرور ، مشکل احتمالی ممکن هستش که بوجود بیاد ؟ یا کانفیگی که برای ما انجام شده ، به مشکل بخوره و بهم بخوره؟

007
July 6th, 2015, 19:49
عرض سلام و خسته نباشید

من یه سرور لینوکس با کنترل پنل سی پنل دارم که همه چیزش کانفیگ شده و هزینه ی کانفیگ امنیتی داده شده کانفیگ سرعتو خلاصه همه چیز.
همه چیز اکی بود تا اینکه امروز
پکیج
yum
رو اپدیت کردیم بعدش یه درخواست آوورد که با اعلام موافقت ، درخواست ، شروع به نصب یه سری موارد و بروز رسانی ها کردش که فهمیدیم برای کرنل سرور بوده.
آیا با بروز رسانی کرنل سرور ، مشکل احتمالی ممکن هستش که بوجود بیاد ؟ یا کانفیگی که برای ما انجام شده ، به مشکل بخوره و بهم بخوره؟

س خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد در 99درصد موارد چون کرنلی میاد بیرون خودش تست شده و نباید مشکلی پیش بیاره.
ارادت

demonvictor
July 6th, 2015, 19:58
خب الآن من با curl به مشکل خوردم و اررور curl رو میبینم که میگه نمیتونه اتصال برقرار کنه و کد هفت هم هستش اررورش.
چون من با آپدیت کردن اون بسته ها دستور نصب curl رو دادم دیگه این مشکل و اررور ایجاد شدش.الان من باید چیکار کنم؟

OmidX
July 6th, 2015, 20:21
بعد از ب روز رسانی کرنل حتما یکبار سرور رو ریبوت کنید تا با کرنل جدید بوت بشه .

varka
July 6th, 2015, 20:43
ریبوت شده قبلا

demonvictor
July 6th, 2015, 20:53
دوستان الآن بحث کرنل رو ولش کنین.ما این curl رو سیخ کاریش کردیم اینطوری شده.الان ما چیکار کنیم؟

ali.huc
July 7th, 2015, 15:26
شما همون متن ارور رو باید سرچ کنید و مشکل رو حل کنید. متن کامل ارور رو اینجا بذارید تا راهنمائی بشه کرد.

Hamed27
February 24th, 2017, 03:41
دوستان ما هم قصد آپدیت داریم. امروز یه ایمیلی اومد که نوشته بود:

Current kernel version is out of date. running kernel: 2.6.32-642.6.1.el6.x86_64, most recent kernel: 2.6.32-642.13.2.el6.x86_64 Update the system’s software by running ’yum update’ from the command line and reboot the
system.

با آپدیت کانفیگ و تنظیمات سرور بهم نمیخوره؟

OmidX
February 24th, 2017, 15:15
دوستان ما هم قصد آپدیت داریم. امروز یه ایمیلی اومد که نوشته بود:

Current kernel version is out of date. running kernel: 2.6.32-642.6.1.el6.x86_64, most recent kernel: 2.6.32-642.13.2.el6.x86_64 Update the system’s software by running ’yum update’ from the command line and reboot the
system.

با آپدیت کانفیگ و تنظیمات سرور بهم نمیخوره؟

خیر ، اصلا ربطی ب کانفیگ یا تنظیمات سرور نداره.

Hamed27
February 26th, 2017, 04:56
خیر ، اصلا ربطی ب کانفیگ یا تنظیمات سرور نداره.

این کارو کردم بعد reboot کردم حالا سیستم بالا نمیاد. فکر میکنم iptable به مشکل خورده. چکار باید کرد؟

Hamed27
February 26th, 2017, 23:39
دوستان کسی هست کمک کنه؟ بعد از reboot سایت و whm باز نمیشه