توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوري آي پي ساب نت به سرور اختصاصي whm بدم؟
Mrbean
July 6th, 2015, 17:36
سلام، من يه سرور اختصاصي از هتزنر دارم، كه چهار اي پي اختصاصي رو گرفتم الان بيشتر اي پي نياز دارم ميخوام ساب نت بگيرم،
سرورم اختصاصي است و روش whm نصب دارم، چطوري ميتونم اي پي هاي ساب نت رو بدون روتر ميكروتيك كانفيگ كنم؟ لطفا رهنماييم كنيد؟
007
July 6th, 2015, 18:39
سلام، من يه سرور اختصاصي از هتزنر دارم، كه چهار اي پي اختصاصي رو گرفتم الان بيشتر اي پي نياز دارم ميخوام ساب نت بگيرم،
سرورم اختصاصي است و روش whm نصب دارم، چطوري ميتونم اي پي هاي ساب نت رو بدون روتر ميكروتيك كانفيگ كنم؟ لطفا رهنماييم كنيد؟
س ای پی ها یا ساب نت رو روی اینترفیس کارت شبکه سرور ادد کنین
یا کارت شبکه جدید ادد کنین ای پی ها را روی اون ادد کنین
ارادت
Mrbean
July 6th, 2015, 18:48
س ای پی ها یا ساب نت رو روی اینترفیس کارت شبکه سرور ادد کنین
یا کارت شبکه جدید ادد کنین ای پی ها را روی اون ادد کنین
ارادت
اينترفيس كارت شبكه توي روبوت بخش كنترول پنل ديتاسنتر است يا whm?
OmidX
July 6th, 2015, 20:20
اينترفيس كارت شبكه توي روبوت بخش كنترول پنل ديتاسنتر است يا whm?
ب مسیر WHM >> Home >> IP Functions >> Add a New IP Address برید ، در اینجا شما میتونید تک آي پی اد کنید یا ساب نت ...
Mrbean
July 6th, 2015, 22:48
ب مسیر WHM >> Home >> IP Functions >> Add a New IP Address برید ، در اینجا شما میتونید تک آي پی اد کنید یا ساب نت ...
نياز به كار ديگه ي نيست؟ سابنت ها كه به اي پي اصلي سرور از طرف ديتاسنتر روت شد، فقط از همين طريق دونه دونه اضافه كنم؟
OmidX
July 6th, 2015, 23:11
نياز به كار ديگه ي نيست؟ سابنت ها كه به اي پي اصلي سرور از طرف ديتاسنتر روت شد، فقط از همين طريق دونه دونه اضافه كنم؟
اگر بعد از اد کردن آي پی های شما پینگ داشتن ، نیاز ب کار دیگه ای نیست .