ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درایور های مین بورد asus rampage v extream برای مجازی ساز esxi

networkgostar
July 6th, 2015, 10:42
سلام دوستان کسی هست ک درایور های این مادربورد رو اینجکت شده داشته باشه واسم نصبش کنه؟؟
میخوامم روش esxi نصب کنم منتها درایورهاششو ندارم

- - - Updated - - -

دوستان کسی این درایورها رو نداره؟؟؟

Zimaserver
July 6th, 2015, 10:44
با سلام
با کمی جست و جو در وب سایت های خارجی حتی سایت خود شرکت ایسوس می تونید پیدا کنید

networkgostar
July 6th, 2015, 10:48
چیزی پیدا نکردم...

Zimaserver
July 6th, 2015, 10:49
لطفا نام درایور هارو بدید من لینک هاشو براتون ارسال کنم

novin-web
July 8th, 2015, 22:58
سلام
یک ftp بدید تا براتون ایسو کاستوم رو اپلود کنیم

networkgostar
July 9th, 2015, 09:19
سلام مرسی از لطفتون من سرورم که خاموشه هیچ اف تی پی ندارم اگر امکانش هست رو یکی از سرورهاتون آپ کنین من هزینش رو بهتون پرداخت کنم

kouroshez
July 9th, 2015, 09:34
درود بر شما از ادرس زیر میتوانید دانلود نمایید
https://www.asus.com/us/support/Download/1/42/3/3/SNYTZvOdMa6xGWYL/41/
با تشکر

elementary
July 9th, 2015, 09:45
اول از همه اینکه رید کنترلر برد شما C600 هست و کلا esxi این نوع کنترلر رو ساپورت نمیکنه

برای بوت esxi هم باید بایوس ابدیت کنید و بایوس قدیمی بریزید تو ورژن جدید نمیشه esxi بوت کرد

و بایوس قدیمی هم جوری تنظیم شده که VT-x رو نمیشه فعال کرد که باید یک بایوس دستکاری شده دانلود کنید تو قبلا تو یک سایت اورکلاکینگ دیدم

و نکته مهم تر اینکه رم های شما چیه ؟ این مادربرد اورکلاکینگ هست و کلا بدرد esxi نمیخوره چند وقت پیش میخواستیم لینوکس نصب کنیم با مجازی سازی با اینکه تو بایوس تنظیم کرده بودیم فرکانس رم از 1600 بالاتر نره ولی بعد هرریستارت فرکانس رم میرفت 2400 و مجازی ساز ها دامپ میشدند

اگر هم سیستم رو اورکلاک کردید که کلا esxi یا هرمجازی ساز دیگه ای نمیتونید نصب کنید فعلا هیچ کدوم از مجازی ساز ها از اورکلاک پردازنده پشتیبانی نمیکنند

networkgostar
July 9th, 2015, 10:48
سلام

ببینید رم ها ddr4 هستش و باس 2800 الان روش esxi نصبه و خیلی هم خوب بدون مشکل داره کار میکنه اما تنها موردی که داره اینه که موقع بوت شده مشکل داره باس چند بار از راه های مختلف سی دی esxi رو بزاری تا بتونی لودش کنی اما بالا ک میاد همه چیش اوکی هست

elementary
July 9th, 2015, 13:09
سلام

ببینید رم ها ddr4 هستش و باس 2800 الان روش esxi نصبه و خیلی هم خوب بدون مشکل داره کار میکنه اما تنها موردی که داره اینه که موقع بوت شده مشکل داره باس چند بار از راه های مختلف سی دی esxi رو بزاری تا بتونی لودش کنی اما بالا ک میاد همه چیش اوکی هست

درسته بالاهم گفتم بایوس مین برد مشکل بوت داره یعنی مشکل اصلی برمیگرده به c600 شما درایور اینو نصب کنید شاید حل بشه دقیقا موقع بوت چه اروری دریافت میکنید ؟ عدم شناسایی هارد؟

برای نصب c600 هم باید تو iso esxi درایور رو نصب کنید با برنامه esxi customizer که خود اون درایور رو باید یا خودتون بسازید یا اینکه تو اینترنت اماده پیدا کنید