PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب kvm در سرور

networkgostar
July 5th, 2015, 23:51
سلام
دوستان خسته نباشید من یه سرور دارم که هز مرکز داده اسیاتک برداشتم الان اوردمش تو مخابرات یه لینک 1G دارم منتها میخوام دسترسی kvmداشته باشم و یک فاایروال هم تو سیستمم برپا باشه.
راهنمایی کنین چطوری این kvm رو نصب و به سرورم دسترسی داشته باشم.

ms96
July 5th, 2015, 23:59
شما دسترسی به ipmi سرور دارید ؟ سیستم عامل روی سرور نصب فرمودید؟

networkgostar
July 6th, 2015, 00:03
ببینید سرور مال خودمه که دسترسی فیزیکی بهش دارم واسه انجام هر کاری فقط میخوام این kvm رو روش نصب کنم تا دسترسی کامل به سرور باشه

speednet
July 6th, 2015, 00:05
ببینید سرور مال خودمه که دسترسی فیزیکی بهش دارم واسه انجام هر کاری فقط میخوام این kvm رو روش نصب کنم تا دسترسی کامل به سرور باشه

سلام
دوست عزیز برای اینکار بتگس به سرور اگر سوپر میکرو هست ipmi و اگر دل هست idrac و ... باید سخت افزار روی سرور باشه که بتونید به سرور ریموت بشید

ms96
July 6th, 2015, 00:05
شما برای دسترسی به روت سرور یا دسترسی به ipmi سرورتون باید از خود دیتاسنتر درخواست کنید تا براتون فعال سازی کنند بعد از آن میتونید با استفاده از ipmi سرور هر مجازی ساز یا سیستم عامل مورد نظرتون رو نصب کنید.

networkgostar
July 6th, 2015, 00:10
ببین سرورم تو دیتاسنتر نیستش یه لینک یک گیگ دارم ک بهش وصل کردم الان هم میخوام دسترسی kvm رو روش فعال چنم