ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا بفهمم هاستم خاصیت آیجکس داره یا نه ؟؟؟

پیروزان
July 5th, 2015, 20:55
سلام
من تازگی هاستم رو عوض کردم و کلیه قسمت هایی که بصورت آیجکس کار میکرد از.کار افتاده ، ( ثبت نام ، ورود ، خروج ،.اطلاعیه ها ، پروفایل و حتی ایجاد موضوع و پاسخ ) همه از کار افتاده ،.طراح قالب میگه تمام قسمت هایی که بصورت آیجکس هست از کار افتاده ، همینطور پشتیبانی انجمن ساز ، اما هاست میگه مشکلی نیست و شما خطا های سرور رو برای ما بنویسید ...
حالا من خودم چجوری میتونم بفهمم که هاستم آیجکس داره یا نه ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

Up

JeyServer
July 5th, 2015, 21:21
سلام
من تازگی هاستم رو عوض کردم و کلیه قسمت هایی که بصورت آیجکس کار میکرد از.کار افتاده ، ( ثبت نام ، ورود ، خروج ،.اطلاعیه ها ، پروفایل و حتی ایجاد موضوع و پاسخ ) همه از کار افتاده ،.طراح قالب میگه تمام قسمت هایی که بصورت آیجکس هست از کار افتاده ، همینطور پشتیبانی انجمن ساز ، اما هاست میگه مشکلی نیست و شما خطا های سرور رو برای ما بنویسید ...
حالا من خودم چجوری میتونم بفهمم که هاستم آیجکس داره یا نه ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

Up

سلام شبتون بخیر
بصورت نرمال همه ی هاست ها قابلیت دریافت و پردازش درخواست های XHR رو دارند و فکر میکنم که پشتیبانی هاستتون حق دارند.(مگر اینکه واقعا دلیل خیلی بزرگی وجود داشته که غیرفعالش کرده باشند،احتمال 0.0000001٪)
بیشتر ممکنه توی انتقال فایل htaccess یا rewrite ها به درستی منتقل نشده باشند

jahromweb
July 5th, 2015, 23:11
باسلام
بررسی کنید ببینید اروری ثبت نشده است ؟ ( در لاگ ارور وب سرور از پنل سی پنل و دایرکت قابل مشاهده است.)
موفق باشید

ali.huc
July 6th, 2015, 18:28
با سلام
اسکریپت چی هست؟ هاستی که گرفتید به چه صورت هست؟ ویندوزی یا لینوکسی