توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای سئو و بالا بردن بازدید سایت
parvizb7
July 5th, 2015, 17:12
حدود 6 ماه میشه که سایتم (http://1arc.ir/)رو راه اندازی کردم و چند ماه بطور منظم سایت رو بروز کردم و تمامی مطالبم ترجمه شده بود. اما این چند وقت بخاطر کمبود مطالب مجبورم هر 4روز یکبار بروزرسانی بکنم.
توی این چند وقت چند تا سایت هم تعدادی از مطالبم رو کپی کردن.
بازدید سایتم بطور ثابت میانگین(وبگذر) روزانه 70بازدید و 130 بازدید کننده هستش. که به نظر خودم برای سایتی که اینقدر واسش زحمت کشیدم خوب نیست.
از اونجا که در کنار سایت یه فروشگاه (http://shop.1arc.ir/)هم دارم. حالا میخوام بدونم بهترین کار برای بالا بردن آمار و بازدید کننده های سایت چیه.
هدف نهاییم بالا بردن فروش محصولات سایت هستش.
به نظرتون یه سئوکار سئوی سایتم رو بالا ببره بهتره یا برای تبلیغات گوگل هزینه بکنم بهتره؟
filtersms
July 5th, 2015, 17:32
سلام دوست عزیزم
سئو یک پکیج یا یک نرم افزار نیست که یک دفعه نصب کنید و همه چیز درست بشه
سئو در واقعیت باید از روز اول راه اندازی سایت رعایت بشه
یعنی در قالب سایت شما کار بشه
و بعد از اون شما باید زیر هر مطلب برچسب مناسب خودش رو بنویسی تا سئو همیشه روی صد باشه
و کم کم رنکینگ گوگل و بازدید شما افزایش پیدا میکرد
و الان که سایت شما خیلی وقته راه اندازی شده بهترین کار تبلیغات بنری مناسب و خرید بک لینک هستش
تبلیغات گوگل برای ما ایرانی ها ***** و اگر هم بخوایید تبلیغ بکنید تعرفه های بسیار سنگینی داره
بهترین کار این هست برای شما
بک لینک رنک بالا در حد 800 - 900 تا بخرید
در یک سایت پر بازدید مثل میهن دانلود یا پی سی دانلود ، از این دست سایت ها تبلیغات بنری زیبا بکنید
و مطالبی که میزارید برچسب های مناسب به 3 زبان مثلا اینگلیسی ، فارسی ، عربی بزارید
و برای سایت خودتون یک ترجمه کننده گوگل قرار بدید
کم کم بعد از گذشت 4- 6 ماه بازدید شما افزایش پیدا میکنه و رتبه ی شما هم در گوگل و هم در الکسا افزایش پیدا میکنه
موفق باشید ^_^
parvizb7
July 5th, 2015, 17:36
سلام دوست عزیزم
سئو یک پکیج یا یک نرم افزار نیست که یک دفعه نصب کنید و همه چیز درست بشه
سئو در واقعیت باید از روز اول راه اندازی سایت رعایت بشه
یعنی در قالب سایت شما کار بشه
و بعد از اون شما باید زیر هر مطلب برچسب مناسب خودش رو بنویسی تا سئو همیشه روی صد باشه
و کم کم رنکینگ گوگل و بازدید شما افزایش پیدا میکرد
و الان که سایت شما خیلی وقته راه اندازی شده بهترین کار تبلیغات بنری مناسب و خرید بک لینک هستش
تبلیغات گوگل برای ما ایرانی ها ***** و اگر هم بخوایید تبلیغ بکنید تعرفه های بسیار سنگینی داره
بهترین کار این هست برای شما
بک لینک رنک بالا در حد 800 - 900 تا بخرید
در یک سایت پر بازدید مثل میهن دانلود یا پی سی دانلود ، از این دست سایت ها تبلیغات بنری زیبا بکنید
و مطالبی که میزارید برچسب های مناسب به 3 زبان مثلا اینگلیسی ، فارسی ، عربی بزارید
و برای سایت خودتون یک ترجمه کننده گوگل قرار بدید
کم کم بعد از گذشت 4- 6 ماه بازدید شما افزایش پیدا میکنه و رتبه ی شما هم در گوگل و هم در الکسا افزایش پیدا میکنه
موفق باشید ^_^
ممنونم که خیلی سریع جوابم رو دادین. تموم چیزایی رو که گفتین رعایت میکنم و به حرفتون گوش میدم.
فقط یه چیزی رو متوجه نشدم. اینکه گفتین: (
برای سایت خودتون یک ترجمه کننده گوگل قرار بدید) منظور چه کاریه؟
biz4net
July 5th, 2015, 17:40
ابزار گوگل Translate برای سایت منظور دوستمون هست : https://translate.google.com/manager/website/
parvizb7
July 5th, 2015, 17:41
ابزار گوگل Translate برای سایت منظور دوستمون هست : https://translate.google.com/manager/website/
میدونم.اما چجوری؟ منظورتون نصب افزونه گوگل ترانسلیت برای سایت هستش؟
filtersms
July 5th, 2015, 17:41
چند زبانه کردن سایت دوست عزیزم
یک سری پلاگین اختصاصی هستن که سایت رو چند زبانه میکنن که دارای لایسنس هستش و باید پول بدید
یکی رایگان هست مثل گوگل ، پلاگینش رو دانلود کنید و بر روی سایت نصب کنید و سایتتون رو چند زبانه کنید
خب وقتی یک خارجی وارد سایت شما بشه ، میتونه سایت رو ترجمه کنه و مطالب رو بخونه
و وقتی شما برچسب اینگلیسی و عربی بزنید ، کاربرای بیشتری از گوگل به سایت شما منتقل میشن
راستی شما میتونید لایک گوگل پلاس هم بخرید که این هم تاثیر داره
و حتی میتونید رتبه الکسا رو هم بخرید که تاثیر داره
ولی اینا خرج بسیار بالایی داره
biz4net
July 5th, 2015, 17:43
بله افزونه را که اضافه کنید داخل seo سایت شما با کیورد های غیر فارسی هم احتمال داره پیدا بشه. فقط به شرطی که اتوماتیک ترجمه کنه! (نظر شخصی خود منه!) وگر نه اگه ترجمه دستی باشه تاثیری به نظر من نداره. اساتید راهنمایی بیشتر کنن اگه اشتباه گفتم!
filtersms
July 5th, 2015, 17:46
بله ، اگر به زبان عربی و انگلیسی مسلط نیستید باز دوباره میتونید از خود سایت گوگل ترانسلیت استفاده کنید
زبان روی فارسی قرار بدید و زبان ترجمه رو روی عربی
حالا یک برچسب یا موضوع فارسی بنویسید و به عربی ترجمه میشه ، همون عربی رو کپی کنید و بندازین زیر مطلب