توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پوسته
mmc22
July 5th, 2015, 16:38
با سلام به خدمت تمامی عزیزان
من میخوام قالب سایتم رو روی کامپیوترم کپی کنم اما به هاستینگ وبسایتم دسترسی ندارم (تایمش تموم شده و بسته شده و تا پول ندام بازش نمیکنن) چیزی که الان برای من مهمه قالب سایتمه ، من چجوری میتونم از داخل پنل مدیریت ورد پرس قالبم را کپی کنم آیا همچین کاری ممکنه ؟
Mr.Pouria
July 5th, 2015, 16:40
با سلام به خدمت تمامی عزیزان
من میخوام قالب سایتم رو روی کامپیوترم کپی کنم اما به هاستینگ وبسایتم دسترسی ندارم (تایمش تموم شده و بسته شده و تا پول ندام بازش نمیکنن) چیزی که الان برای من مهمه قالب سایتمه ، من چجوری میتونم از داخل پنل مدیریت ورد پرس قالبم را کپی کنم آیا همچین کاری ممکنه ؟
خیر این کار ممکن نیست ...
قطعا اگر هاست شما بسته شده باشه و سسپند باشه شما حتی به ایندکس هم دسترسی ندارید چه برسه به پنل وردپرس...
mmc22
July 5th, 2015, 16:42
هاست بسته نشده غیر فعال شده / ولی سایتم هنوز بالاست و به پنل مدیریت هم دسترسی دارم
- - - Updated - - -
من به پنل ورد پرس دسترسی دارم
hamra
July 5th, 2015, 16:43
غیر فعال شده یعنی ساسپند هست دیگه ! پی نمیتونید کاری کنید .
armin.m
July 5th, 2015, 18:32
تیکت بدید و درخواست بدید فایل های هاستتون رو براتون ارسال کنند.
mmc22
July 6th, 2015, 09:18
دوستان هاست رو نبستم فقط دسترسی مارو بهش قطع کردن / و میگن تا پول ندین هیچ خدماتی نمیدیم.
الان فقط دسترسی مارو به هاست بستن ولی سایت ما فعاله و داره کار میکنه .
- - - Updated - - -
شما فقط اینو بگید که از داخل پنل وردپرس میشه از قالب کپی گرفت یا نه / همین / با سپاس فراوان از حسن توجه شما
Zimaserver
July 6th, 2015, 09:52
با سلام
موظف هستند بک آپ را بصورت رایگان در اختیارتون بگذارند
xmohammadx
July 6th, 2015, 11:12
با سلام
ازشون بخواید بهتون بکاپ بدن
hamedmj
July 6th, 2015, 12:12
امکانش هست که از وردپزس بردارید ولی زحمت داره.
باید تک تک فایل های موجود در ویرایش قالب رو ایجاد و محتویات رو کپی کنید و عکس ها هم جداگانه در فولدر مخصوص دانلود کنید...
vahab00
July 6th, 2015, 12:34
افزونه بک آپ در دراپ باکس رو دانلود و نصب کنیدو از قالب در دراپ باکس بک آپ بگیرید