ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی چند سایت بر روی یک سرور مجازی ویندوز iis 7.5

karwan125
July 6th, 2015, 21:16
سلام من یک سرور مجازی ایران خریداری کردم ، و IIS 7.5 نصب کردم ،

حالا چون سرور رو با چندی از دوستان اشتراکی خریداری کردیم، قرار هستش که روی این سرور 3 تا سایت مجزا بالا بیاریم.

من الان فقط تونستم یک دامنه رو با dns server بالا بیارم ، اما برای بقیه سایت ها مشکل دارم و نمیدونم چه طوری باید این کار رو انجام بدم ؟

- - - Updated - - -

UP

ali.huc
July 7th, 2015, 15:22
بهترین کار نصب websitepanel روی سرور هست به هر تعداد که بخواید میتونید روش میزبانی انجام بدید و کلی مزیت دیگه هم داره.

karwan125
July 7th, 2015, 20:40
بهترین کار نصب websitepanel روی سرور هست به هر تعداد که بخواید میتونید روش میزبانی انجام بدید و کلی مزیت دیگه هم داره.

متاسفانه در نصب websitepanel مشكل دارم. كسي هستش برام انجام بدهد ؟

ali.huc
July 7th, 2015, 21:02
مستندات زیادی وجود داره که میتونه کمک کنه در این مورد. باز اگر در بخش خاصی موردی هست بفرمائید راهنمایی میشه.

sciencequester
March 30th, 2016, 02:39
دوستان من هم قصد انجام چنین کاری روی IIS 8.5 دارم. باید راهی غیر از نصب WebsitePanel هم باشه.
ممنون میشم اگر دوستان کمک کنن.

Matplotlib
March 30th, 2016, 02:45
برای هر کدام از سایت ها دی ان اس جدا تعریف کنید در dns server.

پس از ان در iis برای هر کدام یک وب سایت جدید تعریف کنید. خیلی آسون هست و اصلا نیازی هم به کنترل پنل پیدا نمیکنید (اگر نخواید هاست بفروشید)

soheil869
March 30th, 2016, 08:56
دوستان من هم قصد انجام چنین کاری روی IIS 8.5 دارم. باید راهی غیر از نصب WebsitePanel هم باشه.
ممنون میشم اگر دوستان کمک کنن.

دوست عزيز iis 8.5 خيلي سادست
اول تو دي ان اس ها يك دي انس جديد بسازيد از نوع forward تو اي اي اس هم ادد وبسايت اسم دامنه رو بدين بعد مسير سايت رو انتخاب كيند
بعدش در قسمت بايندينگ بدون www هم بايند كنيد

sciencequester
March 30th, 2016, 09:44
دوست عزيز iis 8.5 خيلي سادست
اول تو دي ان اس ها يك دي انس جديد بسازيد از نوع forward تو اي اي اس هم ادد وبسايت اسم دامنه رو بدين بعد مسير سايت رو انتخاب كيند
بعدش در قسمت بايندينگ بدون www هم بايند كنيد

ممنون از پاسختون
ولی مشکل من هم تو dns هست. مثلا اینکه:
1. از چه نوعی باید ایجاد کنم؟ primary zone یا نوع دیگر؟
2. اگر اگر نوع primary ایجاد کردم،‌ مواردی که تو بخش Name Servers هستند رو باید حذف کنم؟ یا چی بزنم؟
3. و همچنین اگر نوع primary ایجاد کردم،‌ قیلدهای بخش SOA رو چی بزنم؟ مثل فیلد primary server و responsible person و بقیه فیلدها.
4. آیا به غیر از دو هاست نوع A یکی با نام خالی و دیگری با نام www، هاست نوع A دیگری هم نیاز هست؟
5. برای ایجاد هاست از نوع Mail Exchanger فیلد FQDN of mail server رو باید چی بزنم؟

ممنون میشم اگر پاسخ بدین

soheil869
March 30th, 2016, 10:58
ممنون از پاسختون
ولی مشکل من هم تو dns هست. مثلا اینکه:
1. از چه نوعی باید ایجاد کنم؟ primary zone یا نوع دیگر؟
2. اگر اگر نوع primary ایجاد کردم،‌ مواردی که تو بخش Name Servers هستند رو باید حذف کنم؟ یا چی بزنم؟
3. و همچنین اگر نوع primary ایجاد کردم،‌ قیلدهای بخش SOA رو چی بزنم؟ مثل فیلد primary server و responsible person و بقیه فیلدها.
4. آیا به غیر از دو هاست نوع A یکی با نام خالی و دیگری با نام www، هاست نوع A دیگری هم نیاز هست؟
5. برای ایجاد هاست از نوع Mail Exchanger فیلد FQDN of mail server رو باید چی بزنم؟

ممنون میشم اگر پاسخ بدین
30594