ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارسی نیک و دامنه‌های قفل شده ... ؟!

1eng.ir
July 5th, 2015, 03:39
دامین یکی از دوستان تو پارسی نیک ثبت شده (بود!)
دقیقاً در جریان وضعیتشون نیستم، چه بلایی سروشون اومده بود که این همه ناراضی داشتن و ... (بحث چندین ماه قبل)

مثل اینکه وضعیتشون ثابت شده بود تا ...
2015-07-03
که میشه دو روز پیش
یهو دامین‌ها لاک میشن و غیر قابل دسترس!

از تو هویز هم میزنه:
clientDeleteProhibited, clientHold, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited

جوابی که پارسی‌نیک داده:

با سلام،
با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و همچنین از آنجا که بیش از چند ماه از کسب اطلاعات محرمانه NSA در زمینه برنامه ریزی های بلند مدت این سازمان در جاسوسی سایبری نمی گذرد، متاسفانه علی رغم صحت آدرس ،تلفن و شرکت های ثبت شده در خارج توسط پارسی نیک ، رجیسترار با اشاره مبهم به تحریمات به صورت کامل دی ان اس های کلیه دامنه های پارسی نیک را به حالت تعلیق درآورده است !
که باعث گردیده است امکان ثبت ، تمدید ، تغییر دی ان اس و یا مشخصات دامنه ها در حال حاضر مقدور نباشد ...
بخش حقوقی و فنی پارسی نیک به صورت جدی پیگیر این موضوع و برطرف شدن مشکل می باشد و به محض برطرف شدن کلیه سفارشات سریعا انجام می شود.

هویز دامین‌ها رو که چک کردم، دیدم دامین‌ها تو ریسلرکلاب ثبت شدن!
زمانی که ریسلرکلاب ایرانی‌ها رو جواب کرد، یه سری شرکت بودن که از قبل مشخصاتشون رو تو دبی یا ترکیه یا ... ثبت کرده بودن و همونجا موندن! یکیشم پارسی‌نیک!

این جوابی که پارسی‌نیک داده، واقعاً چرت و پرتی بیش نیست!
حتی اگه چیزی که گفتن درست باشه، رجیسترار خیلی راحت فقط همون دامین رو قفل میکنه! اینقدر سایتی خبری فارسی با دامین بین‌المللی داریم که این سایته توش گُمه ...

دوستانی که به این وضعیت دچار شدند، اطلاعات بیشتری دارن؟ تونستن با پارسی‌نیک صحبت کنن؟ (به جز تیکت!)

کسی نظری چیزی نداره؟ در مورد چرایی به وجود اومدن این مشکل؟

saeid.memfis
July 5th, 2015, 03:49
سلام
من هم دو تا دومین از پارسینیک دارم که مثل بقیه دومین ها معلق شده

البته من هویز میگیرم هنوز اطلاعات قبلی رو میده که مربوط به ترکیه است

پارسینیک هم دفتر مشهد تماس گرفتم گفتن فقط بعضی دومین ها اینطوری شده که بعید میدونم.همه همین مشکل رو دارن

حالا ای که چی میشه مشخص نیست.ما هم که هر دو دومین ها فروشگاه بوده فعلا نمی دونیم چکار کنیم

تیکت هم که زدم دی ان اس و ای پی هاست رو ازم گرفت و زده در حال بررسی و پیگیری

دوستان متخصص چه کار میشه کرد؟

iwpanel
July 5th, 2015, 05:26
سلام دوستان کلا resellerclub ببینه سایت فارسی زبان داره روی دامین ها استفاده میشه دامین کاملا لاک میکنه و نمیذاره از دامین استفاده بشه حتی نمیشه انتقالش داد ما خودمون reseller داریم از resellerclub کاملا در جریان این مشکل هستیم

1eng.ir
July 5th, 2015, 05:31
سلام دوستان کلا resellerclub ببینه سایت فارسی زبان داره روی دامین ها استفاده میشه دامین کاملا لاک میکنه و نمیذاره از دامین استفاده بشه حتی نمیشه انتقالش داد ما خودمون reseller داریم از resellerclub کاملا در جریان این مشکل هستیم

بله، این که خیلی واضح‌ه
شرکتایی که ایران رو تحریم کردن، به هر نحوی متوجه بشن شما دارید سوءاستفاده میکنید یه بلایی سرتون میارن!

شرکتایی مثل پارسی‌نیک با اطلاع قبلی از وضعیت تحریم، که زحمت چندین ساله افراد و شرکت‌ها رو به باد میدن، باید یه جوری پاسخگو باشن که ...
هییییییچ! اینجا ایرانه ...

mhiizadi
July 5th, 2015, 08:42
بله، این که خیلی واضح‌ه
شرکتایی که ایران رو تحریم کردن، به هر نحوی متوجه بشن شما دارید سوءاستفاده میکنید یه بلایی سرتون میارن!

شرکتایی مثل پارسی‌نیک با اطلاع قبلی از وضعیت تحریم، که زحمت چندین ساله افراد و شرکت‌ها رو به باد میدن، باید یه جوری پاسخگو باشن که ...
هییییییچ! اینجا ایرانه ...

یعنی سایت هایی که روی دامنه بوده بالا نمیاد !؟
من موندم چرا با وجود اینکه این شرکت پارسی نیک هفته ها قطع بود و بالا نمی اومد ؛ هنوز پیشش مونیدن !

sJaguar
July 5th, 2015, 09:21
سلام
دو روزه که سایت ما دان هست ...
به اینا تیکت میزنیم فقط میگن پیگیری میکنیم و یه بهانه الکی هم تراشیدن.
الان تکلیف ما چیه؟
باید چکار کنیم؟
دامنه ای که 5 سال روش کار کردیم و زحمت کشیدیم چی میشه؟!!!!
به رجیسترار هم ایمیل زدم فقط میگه از طریق همون شرکتی که ثبت کردید پیگیری کنید ...

martin98
July 5th, 2015, 09:45
سلام.

دوستان لطفا بگن اگر رجیسترار کنار نیاد و معلق نگه داره اون وقت پارسی نیک باید چیکار کنه و چقدر طول می کشه دامنه های ما درست بشه؟

لطفا راهنمایی کنید..
سایت 5 ساله ما ما 55 هزار ip داشت که خراب شده و طول بکشه هم حتما گوگل پنالتی می شه...

Zimaserver
July 5th, 2015, 10:36
در کل پارسی نیک باید جوابگوی شما باشن
می تونید ادعای خسارت کنید.

sJaguar
July 5th, 2015, 10:39

ایناچقدر میخان خسارت جبران کنن؟
میتونن زحمت 5 ساله مارو جبران کنن؟
و درامدی که از سایت داریم ؟!!
فک نمیکنم مملکت ما همچین قانون سفت و سختی داشته باشه که بشه ادعای خسارت واقعی کرد .

الان یعنی هیچ راهی نداره بنظر شما که این دامنه ها باز بشن؟
ما باید بریم دنبال دامنه جدید؟!

dayapay.com
July 5th, 2015, 10:52
فک نمیکنم مملکت ما همچین قانون سفت و سختی داشته باشه که بشه ادعای خسارت واقعی کرد .

بهتره فعلا یک دامنه دیگه ثبت کنید و از طریق گوگل وب مستر هم دامنه جدید رو تعریف کنید که تو گوگل تغییر کنه

iwpanel
July 5th, 2015, 10:58

سلام.

دوستان لطفا بگن اگر رجیسترار کنار نیاد و معلق نگه داره اون وقت پارسی نیک باید چیکار کنه و چقدر طول می کشه دامنه های ما درست بشه؟

لطفا راهنمایی کنید..
سایت 5 ساله ما ما 55 هزار ip داشت که خراب شده و طول بکشه هم حتما گوگل پنالتی می شه...

ادعای خسارت کنید به جایی نمیرسه الکی پیگیر نباشید از روز اول باید میگفتید دامین به نام خودتون با پنل اصلی بدن که اگه بهونه ایی اومد همون موقع انتقال میدادید

dertgtr
July 5th, 2015, 11:04
دومین خود پارسی نیک هم قفل شده : parsinic.com

iwpanel
July 5th, 2015, 11:07
دومین خود پارسی نیک هم قفل شده : parsinic.com

فقط به خاطر اینه که فهمیدن ایرانی کلا اکانتشون بستن ما قبلا با resellerclub این بد بختی داشتیم جوری شد که کلا مشتری بیخیال دامین شد هر روز تیکت میدادیم بهشون

martin98
July 5th, 2015, 11:13
یعنی باید بیخیال دامنه بشیم؟؟؟
بدبخت شدم بیکار شدم پس که.. #-o

hamid.soltani92
July 5th, 2015, 11:16

اگر بتونید به دادگاه اثبات کنید که میزان درآمدتون از سایت چقدر بوده و اینکه این مجموعه باعث از بین رفتن درآمد شما شده، بدون شک می‌تونید هزینه قابل توجهی رو به عنوان خسارت دریافت کنید. با یک وکیل مشورت کنید و اگر سود ماهانه‌تون خوب بوده، حتما شکایت کنید.

iwpanel
July 5th, 2015, 11:17
یعنی باید بیخیال دامنه بشیم؟؟؟
بدبخت شدم بیکار شدم پس که.. #-o
خدا کنه مشکلشون حل بشه با resellerclub وگرنه از راه قانونی بخوایید اقدام کنید به هیچ جا نمی رسید چون تحریم بوده و خود مشتری هم باید خیلی دقت کنه که دامین به نام خودش و مشخصات خودش باشه که مشکلی براش پیش نیاد اگه روز اول به آدرس که تو whois بود گیر میدادید زودتر نتیجه میگرفتید

martin98
July 5th, 2015, 11:19
الان پشتیبانی پارسی نیک اینو می گه. یعنی چرت می گه؟؟؟

با سلام،

قطعاً یا به نتیجه خواهیم رسید و در همین رجیسترار فعالیت خود را ادامه خواهیم داد و یا تمام دامنه ها را به رجیسترار جدید منتقل میکنند

ارادتمند

sJaguar
July 5th, 2015, 11:20
اگر بتونید به دادگاه اثبات کنید که میزان درآمدتون از سایت چقدر بوده و اینکه این مجموعه باعث از بین رفتن درآمد شما شده، بدون شک می‌تونید هزینه قابل توجهی رو به عنوان خسارت دریافت کنید. با یک وکیل مشورت کنید و اگر سود ماهانه‌تون خوب بوده، حتما شکایت کنید.

اثبات این مدعی که کار سختی نیست چون پرداخت ها از طریق درگاه پرداخت انجام میشده ...

امیدوارم که مشکل حل بشه ... اگر نشه مجبور میشیم که اقدام کنیم شاید نتیجه ای داشت ...

sJaguar
July 5th, 2015, 11:24
الان پشتیبانی پارسی نیک اینو می گه. یعنی چرت می گه؟؟؟

چی بگم ...
فقط امیدواریم که بتونن کاری بکنن...
من الان هاستینگ دیگری رو که ازش هاست دارم زدم دیدم توی همین رجیسترر publicdomainregistry هست ...! اما مشکلی ندارن
قاعدتا دامین هاش رو هم همینجا ثبت میکنه ...
حالا چی شده که به این پارسی نیک گیر دادن مشخص نیست برای ما ...

iwpanel
July 5th, 2015, 11:33
چی بگم ...
فقط امیدواریم که بتونن کاری بکنن...
من الان هاستینگ دیگری رو که ازش هاست دارم زدم دیدم توی همین رجیسترر publicdomainregistry هست ...! اما مشکلی ندارن
قاعدتا دامین هاش رو هم همینجا ثبت میکنه ...
حالا چی شده که به این پارسی نیک گیر دادن مشخص نیست برای ما ...

نه خوب بسیار شانسی هست دیگه دست گذاشتن روش همش بستن

- - - Updated - - -

آخرین نتیجه ایی که ما شخصا با resellerclub داشتیم باید تمامی سایت های فارسی روی هاست حذف بشه با en بشه بعد به resellerclub اعلام بشه بعد برسی دامین رو باز میکنند

sJaguar
July 5th, 2015, 11:41
- - - Updated - - -

آخرین نتیجه ایی که ما شخصا با resellerclub داشتیم باید تمامی سایت های فارسی روی هاست حذف بشه با en بشه بعد به resellerclub اعلام بشه بعد برسی دامین رو باز میکنند

این فرآیند چند روز میتونه زمانبر باشه؟

- - - Updated - - -

ضمنا دیروز به رجیسترر ایمیل زدم که این جواب رو دادن ...

Hello,

The domain name '**' is Suspended due to an ongoing Compliance Issue.

For more information, you can contact your DOmain Registration Service Provider - KEYANA IT CO. on this email id - centeralnet@yahoo.com.

Regards,
Darshana

hamid.soltani92
July 5th, 2015, 11:57
حمید جان من خودم بعضی جاها مشاوره میدم در ضمینه دامین به پلیس فتا ایشون اگه بره اونجا میگن باید بره دادسرا اونجا شکایت کنه چون جرمی صورت نگرفته پرونده بسته میشه این میشه ارائه خدمات مشترکین اوشون هم میتونه راحت بگه تحریم بوده و کاملا هم درست بود
بزرگوار دقیقا به خاطر همین دامنه در جریان یک مورد شکایت بودم که شرکت ثبت کننده ایرانی نسبت به تمدید اقدام نکرده بود و هیوج‌دامینز دامنه رو ثبت کرده و به قیمت ۱۲۰۰ دلار برای فروش قرار داده بود.
دادگاه شرکت ثبت کننده رو ملزم به پرداخت خسارت کرد. خسارت تعیین شده توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری بیش از این ۱۲۰۰ دلار بود و ثبت کننده ترجیح داد دامنه رو بخره و مجددا در اختیار کاربر قرار بده!
ارتکاب به جرم فقط چاقوکشی و ... نیست. کوتاهی در انجام مسئولیت و خیانت در امانت هم جرم محسوب میشه. در بعضی موارد حتی همین خیانت در امانت جنبه عمومی هم پیدا می‌کنه!
بهانه تحریم و ... هم قابل قبول نیست. وکیل میتونه به سادگی قاضی رو قانع بکنه چون شرکت‌های زیادی در رابطه با همین مشکل اطلاعیه انتقال از ریسلرکلاب رو زدن و این شرکت هم وظیفه داشته که از دامنه مشتری محافظت کنه.
ارادتمند.

martin98
July 5th, 2015, 12:34
اقا به نظرتون چند روز طول بکشه؟

دامین جدید ثبت کنیم و تو wbt ریدایرکت کنیم؟

iwpanel
July 5th, 2015, 13:30
بزرگوار دقیقا به خاطر همین دامنه در جریان یک مورد شکایت بودم که شرکت ثبت کننده ایرانی نسبت به تمدید اقدام نکرده بود و هیوج‌دامینز دامنه رو ثبت کرده و به قیمت ۱۲۰۰ دلار برای فروش قرار داده بود.
دادگاه شرکت ثبت کننده رو ملزم به پرداخت خسارت کرد. خسارت تعیین شده توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری بیش از این ۱۲۰۰ دلار بود و ثبت کننده ترجیح داد دامنه رو بخره و مجددا در اختیار کاربر قرار بده!
ارتکاب به جرم فقط چاقوکشی و ... نیست. کوتاهی در انجام مسئولیت و خیانت در امانت هم جرم محسوب میشه. در بعضی موارد حتی همین خیانت در امانت جنبه عمومی هم پیدا می‌کنه!
بهانه تحریم و ... هم قابل قبول نیست. وکیل میتونه به سادگی قاضی رو قانع بکنه چون شرکت‌های زیادی در رابطه با همین مشکل اطلاعیه انتقال از ریسلرکلاب رو زدن و این شرکت هم وظیفه داشته که از دامنه مشتری محافظت کنه.
ارادتمند.
این میشه عدم تعهد تو انجام کار تا جایی که من هم خودم شاکی بودم هم میدونم فقط دادسرای همون منطقه شرکت اینو بررسی میکنه و توی دادسرای دیگه نمیشه پیگیریش کرد حالا ایشاالله که کارشون بشه ولی باز مشکل از resellerclub هست اصل مطلب باید درست بشه

martin98
July 5th, 2015, 13:34
الان خوندم تو wbt بدون دامنه نمیشه ریدایرکت کرد. کلا کاری نمیشه کرد..

sJaguar
July 5th, 2015, 13:38

تنها راه تغییر دامنه سایت هست.

طوری که معلوم هست بخواد درست هم بشه به این زودی ها انجام نمیشه. چون اگر انجام شدنی بود میگفتن مثلا تا شب درست میشه یا ...
فعلا نتیجه ای نگرفتن ...

iwpanel
July 5th, 2015, 13:41
دامینه الان هیچ کاریش نمیشه کارد فقط تو پنل اوشون هست مصادره شده کلا لاک میشه

mhiizadi
July 5th, 2015, 14:02
ارادتمند.
تو دیگه چرا حمید ؟
چرا فکر میکنی شکایت به نتیجه میرسه ؟!!!!!!!
اگر من کارم اینه، از راه قانونی به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید . 99.999999999999999% مطمئنم .

delta
July 5th, 2015, 15:20
تا کسی به مشکلی میخوره همه میخوان با شکایت و... یک چیزی ازش بکنن!! بابا ان بنده خداها هم مثل شما الان داغون هستند.دارند پیگیری میکنند انشالا مشکل حل میشه..همیشه هم بهتره برای سایتتون از چند دامین استفاده کنید حتی اگر شده یک .ir دایرکتش میکردید.. مثل سایت خبری جام جم یا همین اسان دانلود رو نگاه کنید؟ بعد این همه مدت دامین رو دایرکت کرده دیگه از asandownload.com استفاده نمیکنه...

dayapay.com
July 5th, 2015, 17:48
برای اطلاع دوستانی که هیچ اعتقادی به سیستم قضایی ندارن d:
سیستم قضایی ما خیلی خوب جواب میده ولی مشکل اینجا هست که خیلی از افراد با عدم اگاهی مسیر های قانون رو یا برعکس میرن یا اشتباه
مثلا میبینیم هر کسی مشکلی براش پیش میاد حرف از این میزنه که میرم فتا باید برم فتا و... در صورتی که فتا یک عامل اجرایی هست و هیچ قدرت قضایی نداره و بدون حکم قضایی کاری نمیتونه از پیش ببره رفتن به فتا اطلاف وقت هست مخصوصا در پرنده مدنی

به راحتی میشه پیگیری و دریافت خسارت انجام داد. ولی حوصله ۳-۴ ماه دوندگی داشته باشید هیچ فرقی با بدهی یا مثلا خسارتی که کسی به منزل یا ماشین شما زده باشه نداره ( یا مثلا خسارتی که به دلیل سهل انگاری صاحب مغاذه ای به کسب و کار شما بخوره)
شما تهران برید داسرای جرایم رایانه ای یک دادخواست تامین دلیل بدید به این صورت
درخواست تامین دلیل خسارت از کارشناس رسمی دادگستری دارای صلاحیت و تخصص رشته کامپیوتر

تو متن دادخوسات هم که ساده هست دلایل تامین دلیل و شرح واقعه رو می نویسید

تو بند اخر هم به این صوت نوشته میشه:
نظر به فوریت امر و مستند به قسمت اخیر ماده ۱۵۲ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی تقاضا دارد در وقت فوق العاده با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به صدور و اجرای قرار تامین دلیل از نظر خسارت های وارده با این جانب برای بهره مندی در مراجعه قضایی اقدام لازم مذبول فرمایید.

کل مدارک شامل فاکتور یا رسید یا کپی نمادی که نشون بده شما صاحب دامین بودن
کلی مدارکی که نشون بده مقدار درامد شما از سایت چقدر بوده
مدارکی که نشون بده دامنه رو از کی خریداری کرده بودید .

دادسرا شما رو به یک کارشناس معرفی میکنه ۱۵۰ هزار تومان به حساب اتحادیه کارشناسان داگستری در بانک ملت میریزید.
برید به کارشناس مشکلتون رو توضیح بدید و مدارکی که چقدر متضرر شدید. و مثلا x قدر درامد داشتید و حالا دیگخ متضرر شدید.
کارشناس یک مدت ۲ تا یک هفته ای ازتون میگیره
و بسته به نظرش یک نامه می نویسه که توش توضیح دیده به قاضی که به این دلیل و این دلیل به نظر ایشون مبلغ فرضا ۲۵ ملییون تومان به اقای فعلانی بابات سحل انگاری شرکت x که این مشکل برای دامنه ایشون رخ داده وارد شده.

این لحظه به بعد دیگه طرف حساب شما به نوعی خسارتی که به شما وارد کرده مشخص شده.
بعدش میتونید برید نزدیک ترین دادسرا در محل زندگیتون و دادخواست درخواست خسارت ۲۵ ملییونی به انضمام تمامی خسارت های قانون و هزینه های دارسی و وکیل و تاخیر تا دیه رو بدید.
بعدش هم که یک پرسه حقوقی ۲-۳ ماهه داره با حظور طرف های دعوا و اگر در دادگاه رای بیارید طرف حساب شما موظف به پرداخت بدهی هست.
که اگر پرداخت نکه مالی ازش سراخ داشته باشید میتونید مصاده و به فروش برسونید اگر مالی هم نداشته باشه به استناد ماده ۲ به راحتی میشه حکم جلب و زندان گرفت.

این مورد در مواردی که خسارتی با ddos یا هک سایت شما بهتون وارد میشه در مواردی که اسکریپت یا قالب شما سرقت میشه در هر موردی که کسی به شما ضرر و زیانی وارد کنه قابل اجرا هست.

این مطلب با قصد و قرض به هیچ فرد و شرکتی نوشته نشده و صرفا برای آشنایی با دریافت خسارت در موارد این چنینی نوشته شده.
موفق باشید.

biz4net
July 5th, 2015, 17:53
آخه دوست عزیز این چیزی که شما میگی واسه کسی که تو آمریکا زندگی میکنه درسته . متاسفانه در قوانین ما هنوز بحث سایت و دامین به صورت کامل دیده نشده. البته کارشناس درسته نظر میده و حتی شاید در بازپرسی هم به نتایجی برسه ولی تو دادگاه و مرحله بدوی به جایی نمیرسه شکایا و فقط وقت صرف کردیم ! .. البته قطعا با توجه به ازدیاد میزان جرائم رایانه ای قانون تجارت الکترونیکی هم بروزرسانی میشه

dayapay.com
July 5th, 2015, 18:12
آخه دوست عزیز این چیزی که شما میگی واسه کسی که تو آمریکا زندگی میکنه درسته . متاسفانه در قوانین ما هنوز بحث سایت و دامین به صورت کامل دیده نشده. البته کارشناس درسته نظر میده و حتی شاید در بازپرسی هم به نتایجی برسه ولی تو دادگاه و مرحله بدوی به جایی نمیرسه شکایا و فقط وقت صرف کردیم ! .. البته قطعا با توجه به ازدیاد میزان جرائم رایانه ای قانون تجارت الکترونیکی هم بروزرسانی میشه

کارشناس های دادسرای جرایم رایانه ای بسیار افراد آگاهی هستن حتی در مراکز شهر ها هم تامین دلیل کارشناس های رایانه ای داره.
وقتی کارشناس می نویسه که یه مبلغی خسارت وارد شده قاضی بر اساس اون تصمیم میگیره و به راحتی بهتون میگم پروندتون تکمیل باشه با نظر کارشناس ۱۰۰ درصد رای میارید.
کلا هم ۲-۳ جلسه دادگاه رای صادر میشه.
کلا طرف مقابل شما تنها کاری که می تونه بکنه اعتراض به نظر کارشناس هست که اون موقع باید بره به ۳ کارشناس و سه تا ۱۵۰ تومن باید واریز کنه که اون ۳ کارشناس هم هیچ وقت نظر کارشناس اول رو ضایع نمی کنن و بد بهترین حالت ۱۵ درصد مبلغ رو کم می کنند.

۲-۳ مورد پرونده این چنینی رو در جریانش بودم
همشون رای اوردن
یکی برای دوستی بود که برنامه حساب داری خریده بود بعد چند وقت کارشناس شرکت حساب داری بعد به روز کردن برنامه کل اطلاعات حساب داری ۳ سالشون پاک شده بود و به مشکل بزرگی خورده بوده چون خیلی از مشتری هاشون هم حساب داشتن.
از شرکت حساب داری ۱۵ م خسارت گرفتن

metti44
July 5th, 2015, 19:30
دوستان دامنه من هم قفل شده. مطالب شما رو خوندم. حالا چه خاکی به سر بریزم؟ من درامد داشتم از دامنه ام .به نظرتون درستش میکنن؟ من 5 ساله برا این دامنه زحمت کشیدم .
راستش من زنگ زدم گفتن داریم پیگیری میکنیم و چون امروز یکشنبه س و روز تعطیلی خارجی ها برا همین امروز هیچ. و گفتن که شاید دو سه روز طول بکشه. ولی این طوری که شماها دارید بحث می کنید من دارم ناامید میشم. دوستان با تجربه تر یه چیزی بگید. دارم از غصه دق می کنم !!!!

- - - Updated - - -

دوستان چه سایت های مهم دیگه ای بلاک شدن مثل ما؟

iwpanel
July 5th, 2015, 20:14
دوستان عزیز تا حالا یعنی هیچ کدوم whois نگرفته بودید ببنید که اطلاعات آدرسی شما مشکل داره و جویا بشید ؟فقط دامین همین جوری ثبت کردید ؟

rootkit98
July 5th, 2015, 20:23
دوستان عزیز تا حالا یعنی هیچ کدوم whois نگرفته بودید ببنید که اطلاعات آدرسی شما مشکل داره و جویا بشید ؟فقط دامین همین جوری ثبت کردید ؟
آقا من دو روز پیش دامین در میهن وب هاست ثبت کردم بعد متوجه شدم دامنه از قبل ***** بوده - یعنی یه نفر استفاده کرده بود بعد ***** شده بود. درخواست رفع ***** هم که شاهنامه فردوسی هست.
این نوع وضعیت ها فقط برای ایران و ایرانی و هر چیزی که مربوط به آی آر (.ir) پیش میاد. خیلی راحت هم میگن پولی به شما بازگشت داده نمیشه. یعنی وظیفه ی کیه چک کنه که دامنه ***** هست یا نه؟

جالب اینجاست که از تهران هاست دامین گرفتم میگن نمیتونیم هاست ارایه بدیم دامین شما *****ه - بعدش هم دامین دیگه ثبت کردم که آزاد بود - گفتن ما اصلا به فیلم و موزیک هاست ارایه نمیدیم!

اینجا ایرانه بله - ملت هم گشنه و کلاهبردار

iwpanel
July 5th, 2015, 20:26
آقا من دو روز پیش دامین در میهن وب هاست ثبت کردم بعد متوجه شدم دامنه از قبل ***** بوده - یعنی یه نفر استفاده کرده بود بعد ***** شده بود. درخواست رفع ***** هم که شاهنامه فردوسی هست.
این نوع وضعیت ها فقط برای ایران و ایرانی و هر چیزی که مربوط به آی آر (.ir) پیش میاد. خیلی راحت هم میگن پولی به شما بازگشت داده نمیشه.
خوب این که صحیح هست بالاخره دامین از نظر فنی مشکل نداشته و کامل ثبت شده ولی برای بسته شدن دامین مشتری خیلی باید حواسشون باشه حتی باید ایمیل های مربوط به دامین هم مرتبط چک بشه که اتفاقی نیافته

rootkit98
July 5th, 2015, 20:28
خوب این که صحیح هست بالاخره دامین از نظر فنی مشکل نداشته و کامل ثبت شده ولی برای بسته شدن دامین مشتری خیلی باید حواسشون باشه حتی باید ایمیل های مربوط به دامین هم مرتبط چک بشه که اتفاقی نیافته
کی گفته اوکی هست؟ یه بار دیگه پست رو بخونید(آپدیت شد) نه به اون شوری نه به این بی نمکی. اصلا یه وضعیه. هر کی به هر کی هست. هر کی با ننه بابا قهر کرده یه سایت پیج ۱ گوگل کرده بعدشم که مثل‌ آب خوردن درگاه بانکی میدن - اینا برن تو سایتاشون حساب بانکیشون رو به صورت bold بزارن و کلاهبرداری کنن.

iwpanel
July 5th, 2015, 20:34
کی گفته اوکی هست؟ یه بار دیگه پست رو بخونید(آپدیت شد) نه به اون شوری نه به این بی نمکی. اصلا یه وضعیه. هر کی به هر کی هست. هر کی با ننه بابا قهر کرده یه سایت پیج ۱ گوگل کرده بعدشم که مثل‌ آب خوردن درگاه بانکی میدن - اینا برن تو سایتاشون حساب بانکیشون رو به صورت bold بزارن و کلاهبرداری کنن.
از نظر ***** شدن دامین این مربوط به ثبت کننده نمیشه چون ما سیستمی نداریم که موقع ثبت اعلام کنه دامین ***** هست مشتری ثبت کننده هست

martin98
July 5th, 2015, 21:19
فیللتر بودن و میهن وبهاست چه ربطی به بدبختی ما داره؟؟؟؟

rootkit98
July 5th, 2015, 22:55
از نظر ***** شدن دامین این مربوط به ثبت کننده نمیشه چون ما سیستمی نداریم که موقع ثبت اعلام کنه دامین ***** هست مشتری ثبت کننده هست
اشتباه شما همینجاست دیگه. سیستمی هست که بشه تشخیص داد:
http://whois.irdomain.com/

حتی دامین های آفلاین و ست نشده هم میگه آیا ***** هست یا نه!

softestan
July 5th, 2015, 23:20
چندين سايت بزرگ بنده متاسفانه از ديروز از دسترس خارج شده ...
آقا مريضي مياي مقاله ميزني تو سايتت اونم بر عليه سازمان جاسوسي ؟؟؟

شكايت هم كنيم از پارسي نيك جواب جالبي تو آستينشون دارن !
ما بر عليه دشمن بزرگ يعني آمريكا مطلب زديم !
خب اون قاضي مياد از حقوق من و شما دفاع كنه ؟؟؟
هنو تقدير و تشكر هم ميكنه از پارسي نيك !!!

iwpanel
July 5th, 2015, 23:33
اشتباه شما همینجاست دیگه. سیستمی هست که بشه تشخیص داد:
http://whois.irdomain.com/

حتی دامین های آفلاین و ست نشده هم میگه آیا ***** هست یا نه!

عزیز این سیستم ثبت دامین که نیست
http://whois.irdomain.com
این فقط whois هست موقع ثبت هم مشتری باید خودش چک کنه که چی به چی هست نه ثبت کننده کلا فرآیند ثبت سیستمی و اتوماتیک هست نه دستی

الان همین دوستمون
martin98 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=36255) اگه روز اول چک کرده بود whois دامینش میدید که آدرسش عوض شده بود و کار به اینجا نمیرسید الان هم مشکلی نداشت

sJaguar
July 6th, 2015, 00:07
بدیش این هست که دومین چون بالا نمیاد نمیشه لینک ها رو ریدایرکت کرد ..
به همین دلیل هم نمیشه توی وبمستر تولز انتقال داد ... اگر میشد باز ضررش یه مقدار ناچیزی کمتر میبشد
اما اینطوری ...!
الان میخوای یه دامنه جدید هم راه بندازی دوباره باید نماد بگیری و هزار تا دنگ و فنگ ...!

iwpanel
July 6th, 2015, 00:19
بدیش این هست که دومین چون بالا نمیاد نمیشه لینک ها رو ریدایرکت کرد ..
به همین دلیل هم نمیشه توی وبمستر تولز انتقال داد ... اگر میشد باز ضررش یه مقدار ناچیزی کمتر میبشد
اما اینطوری ...!
الان میخوای یه دامنه جدید هم راه بندازی دوباره باید نماد بگیری و هزار تا دنگ و فنگ ...!
اگه دامین باز بود که کلا dns اوکی میکردن یا حتی سریع انتقال میدادن به resello
نگاه کنید اینجوری میشه دامین

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27061&stc=1

metti44
July 6th, 2015, 01:02
چندين سايت بزرگ بنده متاسفانه از ديروز از دسترس خارج شده ...
آقا مريضي مياي مقاله ميزني تو سايتت اونم بر عليه سازمان جاسوسي ؟؟؟

شكايت هم كنيم از پارسي نيك جواب جالبي تو آستينشون دارن !
ما بر عليه دشمن بزرگ يعني آمريكا مطلب زديم !
خب اون قاضي مياد از حقوق من و شما دفاع كنه ؟؟؟
هنو تقدير و تشكر هم ميكنه از پارسي نيك !!!

به نظر من این دلیل صحت نداره و برا پیچوندن ماست. البته باید فردا رو ببینیم چی میشه. چون اولین روز کاری خارجی ها هست. دوستان لطفا همه با هم باید به پارسی نیک فشار بیاریم تا کاری بکنن. کسانی هم که مشکل واسشون ایجاد شده بیاید توی این پست بنویسید تا به عمق فاجعه بیشتر پی ببریم. سافتستان شما حتما از سایت هایت درامد هم داشتی مثل من . تماس گرفتی یا تیکت هم زدی بهشون ؟ چی گفتن ؟

starting
July 6th, 2015, 01:28
حمید جان من خودم بعضی جاها مشاوره میدم در ضمینه دامین به پلیس فتا ایشون اگه بره اونجا میگن باید بره دادسرا اونجا شکایت کنه چون جرمی صورت نگرفته پرونده بسته میشه این میشه ارائه خدمات مشترکین اوشون هم میتونه راحت بگه تحریم بوده و کاملا هم درست بود
یعنی پلیس فتا از شما مشاوره میگیره؟ میدونید بیان این خودش جرم محسوب میشه؟

- - - Updated - - -

چون بخاطر تحریم این مشکل پیش اومده پس هیچگونه شکایتی وارد نیست. و کاملا منطقی هستش که مسئله تحریم یک مورد خودخواسته نیست پس جرم عملی که مسببش مباحث جهانی و سیاسی هست گریبانگیر شرکت داخلی رو نمیگیره
ضمنا یک سوال شما نمیخواد به دادگاه به ما اثبات کنید که مالک دامنه ایکس شما بوده ائید بعد برید غرامت بگیرید
همینطوری دوستان تخیلات خودشون رو بیان نکنن همینطوری هرتی پرتی نیست که جز اینکه شرکت مربوطه از طریق ایمیل اس ام اس یا درگاه خودش بهتون اطلاعات و نا خواسته توضیحاتی بده که بعدا بشه مدرک علیه خودش وگرنه اگر اینطوره من فردا برم دادگاه بگم صاحب سایت همون 5ساله 60 هزار آی پی من بودم و اینم فروشگاههم که ترافیک اون سایت رو اینجا نقد میکردم منطقیه؟؟؟!!!

metti44
July 6th, 2015, 01:36
دوستان در مورد هویز whois یه کم توضیح بدید که باید چیکار میکردیم توش؟ اصلا این سایت برای چه کاریه و به چه درد میخوره؟ آخه من یه خورده ناشیم .ممنون

starting
July 6th, 2015, 01:48
دوستان در مورد هویز یه کم توضیح بدید که باید چیکار میکردیم و نکردیم؟ آخه من یه خورده ناشیم .ممنون
همونطور که از اسمش مشخصه هویز یعنی چه کسی و در معنی دامنه: یعنی صاحب این دامنه چه کسی هست
مثلا
http://whois.webrankstats.com/whois/webhostingtalk.ir
اطلاعات این دامنه رو میزنه
حالا بعضی جاها هویز پریویس فعال میکنن اطلاعات رو نمیزنه مثل دامنه پرشین تولز و یا ...
بهر حال وقتی هویز بگیرید باید ببینید دامنه بنام کیه
که باز اگر بنام شما هم بود باز خطر داشت چون ایران رو تحریم کرده رسلر کلاپ حالا این سایت برای راحتی خودش اومده دامنه ها رو در رسلرکلاپ نگه داشته با اینکه میبایست بعد از اعلام رسمی این شرکت به رسلو منتقل میکرد و نکرده و باز بعد از اون اصرار داشته به ادامه همکاری که باز دلیلش هر چی بوده از خودشون هست وگرنه مشتری چه میدونه کی تحریم کرده کی نکرده و اون شرکت خدمات دهنده وظیفه داشته پیگیر باشه
بهرحال سال 2013 نیم دات کام اینکار رو کرد و روش حل مشکل رو اینجور بیان کرد
ایجاد اکانتی بنام فردی در خارج از ایران و درخواست انتقال دامنه به اون پنل و ضمنا اون پنل نباید با ای پی ایران ساخته شده باشه یا بعدها در اون لاگین کنید و مثلا با آی پی کانادا برید ادرس یک مکان در کانادا هم پیدا کنید عضو بشید تلفن نمیزنن که بفهمند این بهترین و سریع ترین راه حله و ما باقیش برای اون شرکت مشکله بهتره خودتون دست به کار بشید

saeid.memfis
July 6th, 2015, 03:24
سلام
من هم دو تا دومین داشتم.هر دو فروشگاهی و یکی حدود 5 سال داشت کار میکرد و فروش خوبی هم داشت و دومین هم تا 75 میلیون مشتری داشته که به علت درامد خوب نفروختم
من تیکت زدم و تماس هم گرفتم.جواب درستی نمیدن و فقط میگن پیگیر هستیم و وقتی پرسیدم که اصلا درست میشه یا نه جوابی نداد و گفت پیگیریم

iwpanel
July 6th, 2015, 04:01
یعنی پلیس فتا از شما مشاوره میگیره؟ میدونید بیان این خودش جرم محسوب میشه؟

- - - Updated - - -

چون بخاطر تحریم این مشکل پیش اومده پس هیچگونه شکایتی وارد نیست. و کاملا منطقی هستش که مسئله تحریم یک مورد خودخواسته نیست پس جرم عملی که مسببش مباحث جهانی و سیاسی هست گریبانگیر شرکت داخلی رو نمیگیره
ضمنا یک سوال شما نمیخواد به دادگاه به ما اثبات کنید که مالک دامنه ایکس شما بوده ائید بعد برید غرامت بگیرید
همینطوری دوستان تخیلات خودشون رو بیان نکنن همینطوری هرتی پرتی نیست که جز اینکه شرکت مربوطه از طریق ایمیل اس ام اس یا درگاه خودش بهتون اطلاعات و نا خواسته توضیحاتی بده که بعدا بشه مدرک علیه خودش وگرنه اگر اینطوره من فردا برم دادگاه بگم صاحب سایت همون 5ساله 60 هزار آی پی من بودم و اینم فروشگاههم که ترافیک اون سایت رو اینجا نقد میکردم منطقیه؟؟؟!!!

سو تفاهوم نشه نگفتم کارشناس فنی اونا هستیم عزیز حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست چندین مورد خ بزرگ بوده که حل آن با ما بوده ما صادر کنند حکم اونا نیستیم فقط در مورد بعضی از مسائل پیش اومده طبق استعلامات مشکل برطرف کردیم در صورتی که نیاز دارید بیشتر هم بدونید میتونید تماس بگیرید

- - - Updated - - -

همونطور که از اسمش مشخصه هویز یعنی چه کسی و در معنی دامنه: یعنی صاحب این دامنه چه کسی هست
مثلا
http://whois.webrankstats.com/whois/webhostingtalk.ir
اطلاعات این دامنه رو میزنه
حالا بعضی جاها هویز پریویس فعال میکنن اطلاعات رو نمیزنه مثل دامنه پرشین تولز و یا ...
بهر حال وقتی هویز بگیرید باید ببینید دامنه بنام کیه
که باز اگر بنام شما هم بود باز خطر داشت چون ایران رو تحریم کرده رسلر کلاپ حالا این سایت برای راحتی خودش اومده دامنه ها رو در رسلرکلاپ نگه داشته با اینکه میبایست بعد از اعلام رسمی این شرکت به رسلو منتقل میکرد و نکرده و باز بعد از اون اصرار داشته به ادامه همکاری که باز دلیلش هر چی بوده از خودشون هست وگرنه مشتری چه میدونه کی تحریم کرده کی نکرده و اون شرکت خدمات دهنده وظیفه داشته پیگیر باشه
بهرحال سال 2013 نیم دات کام اینکار رو کرد و روش حل مشکل رو اینجور بیان کرد
ایجاد اکانتی بنام فردی در خارج از ایران و درخواست انتقال دامنه به اون پنل و ضمنا اون پنل نباید با ای پی ایران ساخته شده باشه یا بعدها در اون لاگین کنید و مثلا با آی پی کانادا برید ادرس یک مکان در کانادا هم پیدا کنید عضو بشید تلفن نمیزنن که بفهمند این بهترین و سریع ترین راه حله و ما باقیش برای اون شرکت مشکله بهتره خودتون دست به کار بشید

البته اگه whois گرفته بودند میفهمیدن با اینکه دامین به نام خودشون یا ایمیل خودشون بوده ولی آدس تلفن خارجی بوده ومیتونستد راحت تر پیگیر بشند

- - - Updated - - -

تمام مشکلات این فقط به خاطر اینه که یا حساب اصلی مشکل مالی داشته فهمیدن بلاک کردن یا اینکهreselelrclub سایت های فارسی رو دید روی روی سیستمش بسته سایت ها رو ایشاالله که بتونند مشکلات احتمالی حل کنند چون در غیر اینصورت به هیچ عنوان دامین ها باز نمیشه

saeid.memfis
July 6th, 2015, 04:03
مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند

سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟

iwpanel
July 6th, 2015, 04:19
مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند

سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟

بله میشه ومشکلی هم نداره

saeid.memfis
July 6th, 2015, 04:37
بله میشه ومشکلی هم نداره

بعد از اینکه دومین اکسپایر بشه چند روز زمان میبره آزاد بشه و از کجا دوباره ثبت کنم؟.دومین اصلی من حدود 20 روز دیگه تمومه

iwpanel
July 6th, 2015, 04:42
بعد از اینکه دومین اکسپایر بشه چند روز زمان میبره آزاد بشه و از کجا دوباره ثبت کنم؟.دومین اصلی من حدود 20 روز دیگه تمومه
دامین که expire بشه بین ۶۰ تا ۷۵ روز طول میکشه که دامین کاملا آزاد میشه هرجایی که ثبت میکنید حتما از شرکت resello باشه چون با ایران هیچ مشکلی فعلا نداره

tarahan
July 6th, 2015, 08:49
سلام
من هم مثل همه ی دوستان این مشکل رو دارم و دامنه های زیادی رو از دست دادم
حالا چاره چیه؟
1- مطمئن باشید مسئولین شرکت دارن همه این پست ها رو می خونن، پس از همین جا پیامتون رو بشون بدید
2- بد تر بلاک شده دامنه پاسخگو نبودن اینها ست. تلفن ثابت رو که جواب نمی دن، یه ایرانسل هست که اون شخص هم هر بار یه جواب می ده و به هیچ عنوان سعی در جلب اطمینان مشتری نمی کنه.
3- لطفا سعی کنین فعلا کنار آمدن با مسئله رو فراموش کنین و همه تلاشمون رو برای بازگشت دامنه ها بکنیم

metti44
July 6th, 2015, 10:23
ولی من امید دارم. آخه مگه میشه این همه دامین بره هوا ؟! این همه ملت نون میخوردن . به نظر من پارسی نیک درستش میکنه. البته این شرکت باید اخبار رو مرتب به روز کنه و بگه در چه مرحله ای هستن. یا کلا بگه نمیشه. چه می دونم...

1eng.ir
July 6th, 2015, 11:55
من یه چت کوتاهی کردم با چت آنلاینش کردم، هرررر کاری کردم بگه مشکل چیه نگفت!
فقط میگه برو سراغ PDR :-|

If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to compliance@publicdomainregistry.com

Mohammad, I would strongly suggest that you get in touch with PDR as they would help resolve your issue at the earliest

I'm sorry, Mohammad, however, I would not be able to assist you with the details for the same

Mohammad, if you want to get your issue resolved at the earliest, it would be best if you send an email to compliance@publicdomainregistry.com

Thank you for chatting with us. Have a nice day :D

بزنم چپش کنما، هندیه فلفل خور :-|
Reseller Club is now a US based entity, and does not support countries listed under OFAC, which includes Iran

حالا برای این دوستمون میرم سراغ PDR'شون ببینم چی میگن!
این همه زحمت بکشی برای سایتت و حماقت یه شرکت گند بزنه به این همه زحمتت!!
من بودم الان دم در شرکتشون نشسته بودم با چماق و شلوار کُردی :دی

اولین و آخرین مرحله رو بذارید برای شکایت :-|

sJaguar
July 6th, 2015, 12:01
فعلا که خبری نیست ...

martin98
July 6th, 2015, 12:08
اقای محمد دمت گرم.
فک کنم کار پارسی نیک به وکیل و اینا بکشه با طرفشون که این کارا یه ماه هم زمان ببره...

1eng.ir
July 6th, 2015, 12:20
اطلاعات دامین‌هاتون به نام خودتونه؟

یا همش به نام "مریم وحدانی" و "سعید فلی‌زاده" هست؟

martin98
July 6th, 2015, 12:32
مریم وجدانی! :-/

1eng.ir
July 6th, 2015, 12:35
آره تو دامینا زده :d

ایمیل هویز دامینت برای خودتونه یا پارسی‌نیک؟

sJaguar
July 6th, 2015, 12:37
دامنه من نام و ایمیل ادمین دامنه و tech email فقط به نام خودمه .
آدرساش و سایر ایمیل ها و نام ها مریم وجدانی ..
البته اینم بخاطر نماد اعتماد قبلا درخواست دادم عوض کردن بنام خودم

iwpanel
July 6th, 2015, 12:45
اطلاعات دامین‌هاتون به نام خودتونه؟

یا همش به نام "مریم وحدانی" و "سعید فلی‌زاده" هست؟

دامنه من نام و ایمیل ادمین دامنه و tech email فقط به نام خودمه .
آدرساش و سایر ایمیل ها و نام ها مریم وجدانی ..
البته اینم بخاطر نماد اعتماد قبلا درخواست دادم عوض کردن بنام خودم

الان یه مدرک خوب دارید راحت میتونید بگید دامین ها بالا کشیدن :) اگه کارتون درست نشد با این زودتر به نتیجه میرسید البته دوستانی که ایمیل و نام خودشون تو admin هست همینجوری ایمیل بزنید به resellerclub شاید تعداد بره بالا بتونند براتون بازش کنند بگید به ما اعلام نشده که تحریمه الان هم دامینتون بسته شده خدارو چه دید شاید به نتیجه رسید

sJaguar
July 6th, 2015, 12:50
الان یه مدرک خوب دارید راحت میتونید بگید دامین ها بالا کشیدن :) اگه کارتون درست نشد با این زودتر به نتیجه میرسید البته دوستانی که ایمیل و نام خودشون تو admin هست همینجوری ایمیل بزنید به resellerclub شاید تعداد بره بالا بتونند براتون بازش کنند بگید به ما اعلام نشده که تحریمه الان هم دامینتون بسته شده خدارو چه دید شاید به نتیجه رسید

آدرس ایمیل این شرکت رو لطف می کنید؟
البته من قبلا به Publicdomainregistry ایمیل زدم . اما جواب بدرد بخوری ندادن.

iwpanel
July 6th, 2015, 12:57
آدرس ایمیل این شرکت رو لطف می کنید؟
البته من قبلا به Publicdomainregistry ایمیل زدم . اما جواب بدرد بخوری ندادن.
ازاینجا تیکت بهشون بدید
https://support.resellerclub.com/helpdesk/
البته سعی کنید از *** یا vps استفاده کنید که ip ایران نباشه

این ایمیل هم هست

abuse@resellerclub.com

1eng.ir
July 6th, 2015, 12:58

از اون حرفا بودا ...

شما میگی دامینُ بالا کشیدن اونا هم میگن بفرما؟

وقتی ریسلر کلاب به شما جواب میده که دامین مستقیماً تو ریسلر کلاب ثبت شده باشه، نه توسط ریسلر ... (ساپورتشون هم 2 بار این مسئله رو تاکید کرد)
وقتی از طریق ریسلر ثبت شده باشه، فقط میتونی از طریق خودشون (پارسی‌نیک) پیگیری کنید!
اگه شکایتی باشه فقط از طریق رجیسترار قابل پیگیری هست (اینم چند باری تاکید و توصیه کرد!)

martin98
July 6th, 2015, 12:59
همه چیز به نام مریم وجدانی و parsinic@keyana.ae است.....

iwpanel
July 6th, 2015, 13:05
از اون حرفا بودا ...

شما میگی دامینُ بالا کشیدن اونا هم میگن بفرما؟

وقتی ریسلر کلاب به شما جواب میده که دامین مستقیماً تو ریسلر کلاب ثبت شده باشه، نه توسط ریسلر ... (ساپورتشون هم 2 بار این مسئله رو تاکید کرد)
وقتی از طریق ریسلر ثبت شده باشه، فقط میتونی از طریق خودشون (پارسی‌نیک) پیگیری کنید!
اگه شکایتی باشه فقط از طریق رجیسترار قابل پیگیری هست (اینم چند باری تاکید و توصیه کرد!)

برای بالا کشیدن دامین که برای مراجع قانونی خودمون گفتم برای reselelrclub هم تنها راهش اینه که اعلام بشه شرکتی الان وجود نداره کسی جوابگو نیست سایت خودشون هم down شده باید یه تعدادی بشن که به resellerclub ایمیل بدن وقتی ببیند هر روز داره ایمیل میاد شاد کاری براشون کردن

1eng.ir
July 6th, 2015, 13:16
برای بالا کشیدن دامین که برای مراجع قانونی خودمون گفتم برای reselelrclub هم تنها راهش اینه که اعلام بشه شرکتی الان وجود نداره کسی جوابگو نیست سایت خودشون هم down شده باید یه تعدادی بشن که به resellerclub ایمیل بدن وقتی ببیند هر روز داره ایمیل میاد شاد کاری براشون کردن

یه چند تا کامایی نقطه‌ای چیزی بذاری بین متنت، بدک نمیشه! خلاصه اینکه، نفهمیدم دقیقاً چی گفتی ...

خلاصه اینکه ریسلر کلاب به شکایات پیگیری نمیکنه، فقط وقتشون تلف میشه اگه بخوان از این راه جلو برن :)
If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to compliance@publicdomainregistry.com
میگه شکایت داری بفرما Pdr ...

و مسئله‌ی دیگه‌ای هم که هست، شرکتای خارجی رو اصول و قوانینی کار میکنن و نمیان به خاطر 1، 10، 100 یا هزار تا دامین ایرانی که قبلاً اعلام کرده بوده شما تحریم هستید و باید منتقل کنید، بدون اصول پیش بره. شکایت دارید باید از راهش وارد بشید یا اینکه منتظر نماینده بشید که پیگیر کارتون باشه.

sJaguar
July 6th, 2015, 13:17
آره تو دامینا زده :d

متاسفانه من نمیتونم پیغام خصوصی بزنم هنوز و برام بسته هست.
ممنون بابت پیام . آنشاالله که راهی پیدا بشه.

iwpanel
July 6th, 2015, 13:26
یه چند تا کامایی نقطه‌ای چیزی بذاری بین متنت، بدک نمیشه! خلاصه اینکه، نفهمیدم دقیقاً چی گفتی ...

خلاصه اینکه ریسلر کلاب به شکایات پیگیری نمیکنه، فقط وقتشون تلف میشه اگه بخوان از این راه جلو برن :)
میگه شکایت داری بفرما Pdr ...

و مسئله‌ی دیگه‌ای هم که هست، شرکتای خارجی رو اصول و قوانینی کار میکنن و نمیان به خاطر 1، 10، 100 یا هزار تا دامین ایرانی که قبلاً اعلام کرده بوده شما تحریم هستید و باید منتقل کنید، بدون اصول پیش بره. شکایت دارید باید از راهش وارد بشید یا اینکه منتظر نماینده بشید که پیگیر کارتون باشه.

:-) نتقطه هم میذاریم
درسته resellerclub خیلی سر سخته توی این قضیه ولی خوب شانس امتحان کنند ضرر نمیکنند الان کاری از دسشون بر نمیاد خوب

1eng.ir
July 6th, 2015, 15:10
برای دوستانی که گیر میدن برید سراغ ریسلر کلاب ...

کل حرفشون اینه:
Mrinal R: Unfortunately, I will not be able to help you out with the same
Please email your query to compliance@publicdomainregistry.com

کلی خواهش و التماس کردم که بگه چرا لاک شده!

Mrinal R: It is Suspended
Mrinal R: I can see a Suspension order towards your domain name
Mrinal R: Furthermore, according to our company policy, we cannot interact with the end customers of our Resellers
Mrinal R: Have a nice day

بدون خداحافظی پیچید :-|

http://img.overpic.net/images/f/9/b/xf9br6kpyk9wvti8krdt.jpg

1)
ریسلر کلاب یا هر شرکت آمریکایی (حتی اروپایی و آسیایی و عربی و در پیت!) قانون دارن!
مث این مملکت عزیزمون نیست که 99% کارها غیرقانونی و زیر میزی حل میشه!

2)
ریسلر کلاب بدون شک، دلیل اصلی رو به نماینده خودش (پارسی‌نیک) گفته! اینکه چرا به کاربراش نمیگه مشکل چیه رو خدا میدونه! ...
IRITN هم دلیل چرندی بیش نیست!

ما که رفتیم سراغ PDR
compliance@publicdomainregistry.com
:-|

sJaguar
July 6th, 2015, 15:43
خوب اینا هم تقریبا آب پاکی ریختن رو دستمون!!!

Hello,

I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.

We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity now, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As your domain name '**' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended it.

If you have a valid proof of residence that proves that you are a resident of a country that's not prohibited by OFAC then please send it to us. We will share it with our legal team to check if we can let your account remain active and allow you to transfer the domain names.

Awaiting your response.

pouyasazan
July 6th, 2015, 15:54

Hello,

I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.

We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity now, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As your domain name '**' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended it.

If you have a valid proof of residence that proves that you are a resident of a country that's not prohibited by OFAC then please send it to us. We will share it with our legal team to check if we can let your account remain active and allow you to transfer the domain names.

Awaiting your response.

این کار کاملا غیر حرفه ای است! مطابق با قوانین ICANN میتوانند با ایران business نداشته باشند (بر اساس قوانین کشورشون)اما نمیتوانند به خاطر ایرانی بودن دامین ها را SUSPENDکنند اونها میتوانند دامین ها را freez کنند و به شما فرصت انتقال دامین به رجیسترر دیگر را بدند یعنی عملا موظف هستند کد انتقال را در چنین شرایطی در اختیار شما قرار دهند.(به عنوان شخصی که نام شما در whois دامین وجود دارد)

توضیح: وضعیت freez وضعیتی است که دامین فعال است اما امکان تغییر در اطلاعات آن و یا تغییر name server های آن نیست، اما name server های قبلی بر روی آن فعال است و شما میتوانید دامین را منتقل کنید. این مورد که اعلام شد مطابق با برخورد رجیسترر های درجه 1 آمریکایی است. نکته بعدی هم اینه که اونها نمیتوانند با Payment هایی که از ایران میشه کار کنند.

Kian
July 6th, 2015, 16:01

Hello,

Awaiting your response.

به تمام کسانی که دامنه شان قفل شده است توصیه می کنم توسط یکی از کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنند و در آنجا مدارک اقامتی و تابعیتی دارند به پاراگراف آخر عمل کنید تا بتوانید دامنه ها را آزاد نمایید:

ترجمه ماشینی:
اگر شما یک مدرک معتبر اقامت که ثابت می کند که شما ساکن یک کشور که توسط OFAC ممنوع نیست پس لطفا آن را به ما. ما آن را با ما به اشتراک بگذارید تیم حقوقی برای بررسی اگر ما می توانیم اجازه حساب شما فعال باقی می ماند و به شما اجازه انتقال نام دامنه.

اسم من کیان هست و هیچ ارتباطی با پارسی نیک و کیانا آی تی ندارم و فقط راه حلی که در پاسخ پست قبلی داده بودند را دیدم و به نظرم راه حلی خوبی آمد البته اگر بتوانید درست و حسابی پیگیری کنید

sJaguar
July 6th, 2015, 16:07
به تمام کسانی که دامنه شان قفل شده است توصیه می کنم توسط یکی از کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنند و در آنجا مدارک اقامتی و تابعیتی دارند به پاراگراف آخر عمل کنید تا بتوانید دامنه ها را آزاد نمایید:

ترجمه ماشینی:

اسم من کیان هست و هیچ ارتباطی با پارسی نیک و کیانا آی تی ندارم ندارم و فقط راه حلی که در پاسخ پست قبلی داده بودند را دیدم و به نظرم راه حلی خوبی آمد البته اگر بتوانید درست و حسابی پیگیری کنید

منظورشون این هست که اسم شخصی که در whois دامنه هست باید مدارکش اقامتش ارائه بشه که ساکن خارج از ایران هست یا هر شخصی؟!

Kian
July 6th, 2015, 16:12
معمولا هویز دامنه بیشتر در اولویت هست البته کاستومر و یا ساب رسیلر هم شاید قبول کنند، بهتره اینمورد را از خودشان مجددا سوال کنید.

metti44
July 6th, 2015, 18:25
ظهر باز تیکت زدم و بهشون گفتم کی باز میشه؟. اصلا باز میشن دامنه ها؟ جواب داد:

متاسفانه زمان دقیقی نداریم که اعلام کنیم اما همکاران خارج از کشور ما به صورت جدی پیگیر این موضوع هستند...
درصورت تمایل موبایل خود را اعلام تا به محض برطرف شدن به شما اطلاع داده شود.

starting
July 6th, 2015, 21:58
سو تفاهوم نشه نگفتم کارشناس فنی اونا هستیم عزیز حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست چندین مورد خ بزرگ بوده که حل آن با ما بوده ما صادر کنند حکم اونا نیستیم فقط در مورد بعضی از مسائل پیش اومده طبق استعلامات مشکل برطرف کردیم در صورتی که نیاز دارید بیشتر هم بدونید میتونید تماس بگیرید

- - - Updated - - -

البته اگه whois گرفته بودند میفهمیدن با اینکه دامین به نام خودشون یا ایمیل خودشون بوده ولی آدس تلفن خارجی بوده ومیتونستد راحت تر پیگیر بشند

- - - Updated - - -

تمام مشکلات این فقط به خاطر اینه که یا حساب اصلی مشکل مالی داشته فهمیدن بلاک کردن یا اینکهreselelrclub سایت های فارسی رو دید روی روی سیستمش بسته سایت ها رو ایشاالله که بتونند مشکلات احتمالی حل کنند چون در غیر اینصورت به هیچ عنوان دامین ها باز نمیشه

مشکل دامنه فارس غیر منطقی هست
یعنی بی بی سی و ... سایت آمریکا .. باید همه بسته بشند؟ یا ازبک ها یا افغان ها و... پس اینمورد رو همینطوری نفرمائید

iwpanel
July 6th, 2015, 22:11
مشکل دامنه فارس غیر منطقی هست
یعنی بی بی سی و ... سایت آمریکا .. باید همه بسته بشند؟ یا ازبک ها یا افغان ها و... پس اینمورد رو همینطوری نفرمائید

ما خودمون دامین داشتیم چون محتوا فارسی بود بسته بودن تازه دامین ماله یه شرکت در uk بود تا محتوا پاک نشد بازش نکردن عکسشم گذاشتم داخل پست ها

afshinh
July 6th, 2015, 22:53
دوستان عزیز بنده از ریسلر کلاب نمایندگی دارم
توسط مشخصات یکی از بستگان عضو شدم که ساکن خارج از ایران هستن
احتمال داره برای منم مشکل پیش بیاد چون دامنه ها خیلی مهم هستن و سایت با زبان فارسی ران میشه

iwpanel
July 6th, 2015, 23:11
احتمال داره برای منم مشکل پیش بیاد چون دامنه ها خیلی مهم هستن و سایت با زبان فارسی ران میشه

بله ما هم روی آدرس دفتر مالزیمون اوکی کردیم ولی بازم مشکلات خودش داشت شما سریعا برو روی resello

afshinh
July 6th, 2015, 23:24
بله ما هم روی آدرس دفتر مالزیمون اوکی کردیم ولی بازم مشکلات خودش داشت شما سریعا برو روی resello

آخه چه جوری چند دلار تو حسابمون هست و 5. 6 دامنه مهم ثبت شده

خودشون انتقال میدن؟
تکلیف پولمون چی میشه

ezHost.ir
July 6th, 2015, 23:28
حالا ایشاا... تا آخر هفته به توافق میرسن و دامنه های شما هم آزاد میشه. فکر نکنم جز دعا و مذاکره کار دیگه ای بشه کرد

iwpanel
July 6th, 2015, 23:50

خودشون انتقال میدن؟
تکلیف پولمون چی میشه

انتقالش کاری نداره که ولی هزینه تمدید میخوره هواستم به این موضوع باشه برای پول باید دامین ثبت کنی یا تمدیدشون کن باز انتقال بده که خیالتم راحت باشه خواستی با من در ارتباط باش راهنماییت کنم کامل

sJaguar
July 7th, 2015, 00:15
حالا ایشاا... تا آخر هفته به توافق میرسن و دامنه های شما هم آزاد میشه. فکر نکنم جز دعا و مذاکره کار دیگه ای بشه کرد

کلا همه چیز ما گره خورده به مذاکرات ... :-|

- - - Updated - - -

خودشون انتقال میدن؟
تکلیف پولمون چی میشه

نظر من رو میخای چند صد دلار حتی ارزش یک ساعت سردرگمی رو هم نداره . چه برسه به این که ممکنه کلا بره روی هوا و دیگه هم آزاد نکنن.
پس تا میتونی زودتر فرار کن که به دردسری که ما گرفتارشیم گرفتار نشی...

metti44
July 7th, 2015, 00:43
دوستان کسی دیگه تیکت نزده ؟ خبر جدید از پارسی نیک ؟ یه کم بهم امید بدید

sJaguar
July 7th, 2015, 01:32
دوستان کسی دیگه تیکت نزده ؟ خبر جدید از پارسی نیک ؟ یه کم بهم امید بدید

خبر جدیدی بشه خودشون زودتر اطلاع رسانی میکنن.
ضمنا باز کردن سایت ها فقط کار یه کلیک هست. پس مشکل برطرف نشده
من ظهر که تیکت زدم که گفتن احتمال داره 3-4 روز اینده
اما مطمئن باشید این چند روزی که میگن فقط واسه اینه که مشتری هر روز بهشون تیکت نزنه و تماس نگیره و گرنه هیچ زمان مشخصی ندارن ...

starting
July 7th, 2015, 01:52
ما خودمون دامین داشتیم چون محتوا فارسی بود بسته بودن تازه دامین ماله یه شرکت در uk بود تا محتوا پاک نشد بازش نکردن عکسشم گذاشتم داخل پست ها

دوست من
رجیسترال بلاگفا بلاگ اسکاری میهن بلاگ آپارات و ..... هزاران سایت خوب ایران همه رجیسترال های سخت گیر و خفن هستند اینجور که میفرمائید باید همه بلاگ بشند؟
یک چیز ممکنه اونم اینه: طرف با ای پی ایران بره تو پنلش لوگین کنه و.. ربطی به محتوا نداره و اونا بیکار نیستند 24 ساعت دامنه ها رو دونه دونه چک کنند. parsian-bank.com و نمونه های کام دیگه دیگه تابلو تر از پارس آنلاین دات کام هست؟؟؟؟؟؟ لطفا بر اساس منطق و مدارک واقعی صحبت بفرمائید عین نمونه هائی که اوردم وگرنه از goodaddy &name.com & onlinenic و نمونه های زیاد دیگه که واقعا سخت گیر هستند وجود داره؟ چرا اینهمهدامنه خوب روی اینها اکتیو هستند و 100 درصد فارسی هم هستند؟(مشکل همون لوگین با ای پی ایران میتونه باشه) از پی پال سخت گیر تر داریم ولی با آی پی ایران و ادرس ایران مشکل داره نه ایرانی.
هیچکس زبان فارسی رو تحریم نکرده.

حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست

میشه بفرمائید سایت شما چیه؟ و بر طبق کدوم مدرک شما 15هزار دامنه ثبت کردین؟و رجیسترال شما کدومه؟ که باید رسلو باشه رسلر ای دی رو بفرمائید چک شود؟! البته مهم نیست اما اگر پلیس فتا از کسی استعلام میگیره همکار شما نیست اونا از هر سایت کاربر محوری استعلام میگیرند و سیستم های وبلاگدهی که گل سر سبدشونه و نمیشه گفت من به پلیس فتا اجعاف دارم و میدونم اله هست و وله باور کن اکثر کارمندان فتا موارد زیرساختی رو نمیدونن و نیازی نیست بدونن و سختگیرانه هست توقع باشه بدونن و اونا کارهای استعلام و.. انجام میدن برای تکمیل پرونده نه قانونگذاری و... حالا اگر کسی دامنشو از دست داده اگر نتونه اثبات بکنه خریده پس هیچی به هیچی هست.

- - - Updated - - -

پن: بنده قصد مچگیری و.. ندارم اما خواهش میکنم اطلاعات غلط به ملت ندین فردا بر همین اساس باز اشتباه کنن و وقت دادگاه ها رو برای اموری چون این هدر بره حداقل بزارید طرف با دست پر بره شکایت کنه و اگر چیزی تو چنتش نیست وقت خودش و بیت المال رو صرف امور بی فایده نکنه و امیوار به هیچ نشه
دوستان میشه دامنه ها رو برگردوند و شک ندارم عیب از بیلینگ و یا پرداخت با سورس مورد دار داشتن اینا چطور اینهمه سال خبری نبود یکدفعه فهمیدن؟

1eng.ir
July 7th, 2015, 02:19

خودشون انتقال میدن؟
تکلیف پولمون چی میشه

آقا با پولت تا میتونی دامیناتو تمدید کن و انتقال بده به یه رجیسترار دیگه

حتی Name.com هم اینقدر سخت‌گیر نیست. تا حالا نشده به ایرانی بودن گیر بده، با اینکه با آی‌پی ایران لاگین میکنیم و حتی ریپورت هم داشتیم ...
تنها مسئله‌ای که برای Name.com مطرح هست پرداخت صحیحه.

یا ریسلو
یا آنلاین نیک ...

IranWebSv
July 7th, 2015, 02:51
حتی Name.com هم اینقدر سخت‌گیر نیست. تا حالا نشده به ایرانی بودن گیر بده، با اینکه با آی‌پی ایران لاگین میکنیم و حتی ریپورت هم داشتیم ...

یا ریسلو
یا آنلاین نیک ...

خوب دوست عزیز ، با توجه به اینکه ریسلر کلاب وابسته به آمریکا هست ، اگر به مشخصات ایرانی ها گیر ندهد ، بابت این مسئله زیر سوال میرود .
و قطعا بابت این مسئله ای که پیش آمده ؛ تمرکز آنها روی این قضیه بیشتر خواهد شد و در صورتی که بفهمن برای مثال دامنه ای با محتوای فارسی و در واقع برای ایران زیر مجموعه آن ها هست ، سریعا پنل نمایندگی + دامنه ها رو کلا قفل خواهند کرد .
و اگر پارسی نیک بخواهد تمامی دامنه ها را انتقال دهد ، اگر کم کم 1000 تا دامنه هم داشته باشد ، بایستی برای هر یک از دامنه مبلغ 30 هزار تومان برای انتقال پرداخت کند .
و انتقال دامنه به شرکت دیگر ، حداقل 1 هفته زمان خواهد برد .
و در واقع با این پیگیری هایی که انجام میدهند ، اگر به نتیجه ای نرسند ، باید هزینه ی سنگینی بابت انتقال دامنه ها بدهند و حتی امکان آن وجود داره شرکت فوق زیر بار همچین مسئولیتی نرود
و حتی اگر هم بخواد هزینه کند ، پس از پیگیری هایی که انجام دادند ، کم کم 1 هفته هم سایت ها داون خواهند ماند برای انتقال .
البته این هم بگم این مبلغ 30 هزار تومان که گرفته میشود ، به جای آن دامنه به مدت 1 سال تمدید میشود .
این قطعی که به وجود آمده ، در سئو سایت های کاربران و ورودی های گوگل و رتبه الکسا تاثیر منفی خواهد داشت .

و در یک کلام بگم واقع ریسک بزرگی هست از ریسلر کلاب استفاده کرد و حتی با یک ریپورت ساده امکان قفل شدن دامنه ها وجود دارد !

1eng.ir
July 7th, 2015, 03:15
IranWebSv
بحثم پنل شخصی بود
وگرنه شرکتی با این همه دامین نمیتونه ریسک کنه
نباید ریسک میکرد!

اگه بتونن ریسلرکلاب رو راضی کنن برای انتقال، خیلی راحت میتونن دامین‌ها رو از قفل در بیارن و بزنن منتقل بشه به یه شرکت جدید (ریسلو مثلاً)
تو این یه هفته انتقال هم سایت‌ها آپ میمونن ...

نیازی هم نیست زیر بار هزینه انتقال (و تمدید) بره
خیلی راحت میتونه از صاحبین دامین بگیره.
تو این 4 روزه اینقدر ضرر کردن که 30-40 تومن هزینه‌ای براشون نیست ...

amoobargi
July 7th, 2015, 03:32
سلام
منم مثل شما دامینم اینطوری شده اونم بعد از ۳-۴ سال
و واقعا ناامید شدم
ایمیل و تیکت هم نزنین بهشون به همه یه جواب میدن
به منم همینارو گفتن هم شرکت ایرانی هم خارجی
واقعا شرکت مذحرفیه
من خدا شاهده میخواستم ۳ ساله میخوام انتقال بدم هردفعه یه جوری میشه و واقعا پشیمونم
---
مشکل اینه که اینا دامین هارو به نام خودشون بوده
و اینکه مدرکی هم ما نداریم خیالشون راحته
و ممکنه با دفتر ترکیشون یا هرچی بتونن دامین خودشون رو ازاد کنن و هدف اصلیشونم اینه
چون ماها مهم نیستیم
و در ضمن مهم هم باشیم با خودشون میگن اینا که اگه درستم بشه اکثرا انتقال میدن یه شرکت دیگه و مشتری برا ما نمیمونه
پس مهم نیست
فقط هدف اصلیشون دامین خودشون هست
یه شرکت واقعا مذحرف و بی مسولیت
اخه ادم به اینا چی بگه
تو کل سایتها خبری پخش شد اقا این شرکت لعنتی ایرانو تحریم کرده
رایگان(مفتو مجانی)انتقال بدید
اینا اینقدر خرن که این کارو نکردن
و الانم هیچ
فقط به قول این دوستمون دعا و مذاکره
فردا هم همتون زنگ بزنید به این زنه
ببینید چی میگه
خدا لعنتشون کنه

iwpanel
July 7th, 2015, 04:44
دوست من
رجیسترال بلاگفا بلاگ اسکاری میهن بلاگ آپارات و ..... هزاران سایت خوب ایران همه رجیسترال های سخت گیر و خفن هستند اینجور که میفرمائید باید همه بلاگ بشند؟
یک چیز ممکنه اونم اینه: طرف با ای پی ایران بره تو پنلش لوگین کنه و.. ربطی به محتوا نداره و اونا بیکار نیستند 24 ساعت دامنه ها رو دونه دونه چک کنند. parsian-bank.com و نمونه های کام دیگه دیگه تابلو تر از پارس آنلاین دات کام هست؟؟؟؟؟؟ لطفا بر اساس منطق و مدارک واقعی صحبت بفرمائید عین نمونه هائی که اوردم وگرنه از goodaddy &name.com & onlinenic و نمونه های زیاد دیگه که واقعا سخت گیر هستند وجود داره؟ چرا اینهمهدامنه خوب روی اینها اکتیو هستند و 100 درصد فارسی هم هستند؟(مشکل همون لوگین با ای پی ایران میتونه باشه) از پی پال سخت گیر تر داریم ولی با آی پی ایران و ادرس ایران مشکل داره نه ایرانی.
هیچکس زبان فارسی رو تحریم نکرده.

میشه بفرمائید سایت شما چیه؟ و بر طبق کدوم مدرک شما 15هزار دامنه ثبت کردین؟و رجیسترال شما کدومه؟ که باید رسلو باشه رسلر ای دی رو بفرمائید چک شود؟! البته مهم نیست اما اگر پلیس فتا از کسی استعلام میگیره همکار شما نیست اونا از هر سایت کاربر محوری استعلام میگیرند و سیستم های وبلاگدهی که گل سر سبدشونه و نمیشه گفت من به پلیس فتا اجعاف دارم و میدونم اله هست و وله باور کن اکثر کارمندان فتا موارد زیرساختی رو نمیدونن و نیازی نیست بدونن و سختگیرانه هست توقع باشه بدونن و اونا کارهای استعلام و.. انجام میدن برای تکمیل پرونده نه قانونگذاری و... حالا اگر کسی دامنشو از دست داده اگر نتونه اثبات بکنه خریده پس هیچی به هیچی هست.

- - - Updated - - -

پن: بنده قصد مچگیری و.. ندارم اما خواهش میکنم اطلاعات غلط به ملت ندین فردا بر همین اساس باز اشتباه کنن و وقت دادگاه ها رو برای اموری چون این هدر بره حداقل بزارید طرف با دست پر بره شکایت کنه و اگر چیزی تو چنتش نیست وقت خودش و بیت المال رو صرف امور بی فایده نکنه و امیوار به هیچ نشه
دوستان میشه دامنه ها رو برگردوند و شک ندارم عیب از بیلینگ و یا پرداخت با سورس مورد دار داشتن اینا چطور اینهمه سال خبری نبود یکدفعه فهمیدن؟

عزیز تیکت دامین مربوطه رو براتون ارسال میکنیم که ببنید resellerclub چی گفته بعد resellerclub هر وقت مورد از پرداخت بوده نذاشته پنل شارژ باشه و همیشه back خورده
برای دامین ها هم این دو تا برنده دست ما بوده و خیلی از همکار همین انجمن نماینده ما بودن خواستید خصوصی در ارتباط باشید تا با مدرک بهتون ثابت بشه
parsdomain و شیراز تکنولوژی

این یکی از دامین ها هست بازم یه دامین دیگه داریم اونم پیدا شد تیکتش میذارم
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27113&stc=1
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27114&stc=1
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27115&stc=1

aminrt4
July 7th, 2015, 08:09
یه عده دارن سنگ اندازی می کنند مشخصه یه شرکتی داره با ویروس abuse زیر اب زدن مشتری این سرویس دهنده به سمت خودش خش میده :))

martin98
July 7th, 2015, 09:47

Hello,

Awaiting your response.
شما با چه ایمیلی مذاکره کردید؟

amoobargi
July 7th, 2015, 09:55
میتونی بری توی سایتشون
از طریق contact us
تیکت بزنی
ینی همون ایمیل زدن
و اینکه
پارسی نیک گفت که خبر نهاییشو ساعت ۵-۶ میزنه رو سایت
:|
:|
امیدوارم.......

sJaguar
July 7th, 2015, 10:10
شما با چه ایمیلی مذاکره کردید؟

http://publicdomainregistry.com/contactus

delta
July 7th, 2015, 14:44
برید تو سایت جهانی

http://www.webhostingtalk.com/

مشکلتون رو مطرح کنید و بقیه دوستان هم بریزند انجا شلوغش کنند که تقصیر شما به عنوان یک انسان آزاد چی هست و حقوق بشر رو پایمال کرده ریسلر کلاب و از این حرفا... شاید کسانی باشند کمکتون کنند و خود ریسلر کلاب نمایندش ببینه فرجی بشه و شاید جواب بده =;

metti44
July 7th, 2015, 14:58
برید تو سایت جهانی

http://www.webhostingtalk.com/

مشکلتون رو مطرح کنید و بقیه دوستان هم بریزند انجا شلوغش کنند که تقصیر شما به عنوان یک انسان آزاد چی هست و حقوق بشر رو پایمال کرده ریسلر کلاب و از این حرفا... شاید کسانی باشند کمکتون کنند و خود ریسلر کلاب نمایندش ببینه فرجی بشه و شاید جواب بده =;

موافقم. یکی پست بزنه تا بریم توش

sJaguar
July 7th, 2015, 15:26
الان نمیفهمم چه سودی به جال اینا داره که ساسپند کردن باز هم نمیکنن...
خوب اگه با ملیت ما مشکل دارن باز کنن تا سریع منتقل کنیم .
یه سره هم دم از حقوق بشر و آزادی میزنن . خوب اینکه الان خودش نقض حقوق بشر هست...
دامنه دولتی یا سایت سیاسی هم نیستیم که مشکل دار باشه دومین تجاری و شخصی

martin98
July 7th, 2015, 16:46
لطفا یکی زبانش خوبه بره موضوع بزنه ما بیایم..
مخصوصا بگه طبق قوانین بین الملی icann این کار غیر قانونی است..

- - - Updated - - -

این پیام جدید ولی چه فایده..

در پی پیگیری های متناوب در راستای مشکل پیش آمده از سمت رجیسترار برای دامنه های عمومی ، متاسفانه رجیسترار به دلیلی کاملا غیرمنطقی اقدام به بستن کل اکانت شرکت پارسی نیک نموده است.
دلایل اعلام شده از سمت رجیسترار به این صورت می باشد:
1) There are domain names in your account having the word 'iran'
Eg : iranoosh.com and iranoptometry.com

2. The Reseller's Support Url is http://www.PersianHelp.com (Upon resolving this domain name, we found some information related to IR)

و این در حالی است که قرارداد شرکت پارسی نیک از سال 2002 تا به امروز بدون مشکل توسط شرکت ثبت شده در خارج از ایران با این رجیسترار منعقد و تمدید گردیده است، و بستن کل اکانت صرف 1 یا 2 دامنه که توسط یکی از نماینده های شرکت ثبت شده است نمی تواند دلیلی برای بستن کل اکانت باشد!!!
به هر تقدیر با این اتفاق نادر ، و البته موضع غیرمنطقی شرکت ریسلر کلاب از طرفی و متاسفانه عدم تجربه اجرایی وکلای در دسترس در این زمینه باعث ایجاد وقه بیشتر در حل مشکل تاکنون گردیده ایم.
به هر صورت از آنجا که این شرکای این شرکت صاحب شعبات ثبت شده رسمی در کشورهای امارت متحده عربی ، گرجستانو ترکیه می باشند و از آنجا که از حیث تجاری نیز فعال می باشند مطمئن هستیم در روشی که منجر به حل مشکل در کوتاهترین زمان ممکن گردد بهینه عمل خواهیم کرد.
(1- هماهنگی با شرکت جدید واسط هندی جهت رفع مشکل
2- هماهنگی با یکی از ایرانیان مقیم در آمریکا به عنوان وکیل رسمی و اقدام قانونیاز طریق اعلام شکایت در سازمان های نظارتی کشور مزبور و همچنین پیگیری این مساله از طریق وزارت امور خارجه دولت آمریکا )
در پایان صمیمانه از صبر و تحمل کلیه کاربران تشکر داشته و لازم به ذکر است سامانه 30009900 جهت دریات پیشنهادات سازنده شما و همچنین اعلام مرحله به مرحله مراحل پیشرت پیگیری جهت کلیه کاربرانی که به این سامانه پیامکی ارسال نمایند درنظر گرفته شده است.
صورت جدا از اینکه کلیه همکاران در خارج از کشور در حال پیگیری این مشکل می باشند از طریق وزارت امور خارجه آمریکا نیز این مورد در حال پیگیری می باشد...
مشتریان عزیز می توانند با ارسال کلمه دامنه به خط 30009900 از اخبار جدید و نتایج پیگیری ها به صورت پیامک مطلع گردند

Kian
July 7th, 2015, 16:52
علت این مشکل ظاهرا به متن تاپیک زیر مربوط می باشد:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145595

amirreza22
July 7th, 2015, 18:27
البته پارسی‌نیک پارسال که resellerclub اعلام کرد کاربران ایرانی رو دیگه سرویس نمی‌ده به مشتری‌هاش پیشنهاد داد دامین‌هاشون رو رایگان به Resello منتقل کنه.
خود من 2 تا دامین داشتم که چون پنل گرفته بودم ازشون مشخصاتش رو به اسم خودم و آدرس ایران تغییر داده بودم، سر همین پارسی‌نیک گفت دامنه‌هام رو منتقل می‌کنه به Resello بدون هزینه.
ولی بقیه دامین‌هام چون با مشخصات خودشون بود گفتن اجباری نیست به Resello منتقل کنم که البته ای کاش منتقل می‌کردم.

در ثبت دامین، برای اینکه ثابت کنیم دامین برای ماست همین که ایمیل ثبت کننده و مدیر دامنه به نام ما باشه کافیه؟
یا این شرکت‌ها برای اطمینان پاسپورت و مدارک دیگه مثل قبض آب و برق برای صحت محل سکونت هم می‌خوان؟!

martin98
July 7th, 2015, 18:35
به ما که پیشنهاد نداد.

1eng.ir
July 7th, 2015, 18:38
در یک کلام میشه گفت پارسی‌نیک داره شر و ور میگه :-|

به Pdr ایمیل زدم، جواب دادن الان

Hello,

We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As the Reseller through whom you have purchased your domain name ' *** ' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended his account and all the domain names. We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names.

I shall not be able to provide you any further information, as this domain name is not registered under you name. However, you may contact the Registration Service Provider - KEYANA IT CO at the below details:

Email Address : centeralnet@yahoo.com
Company : KEYANA IT CO
Support E-mail Address : parsinic@keyana.ae
Alternate Tel No : 97.1502268307

Regards,
Darshana

we have Suspended his account
دامین‌ها رو مسدود نکردند، پنل رو مسدود کردن به خاطر ایرانی بودن شرکت پارسی‌نیک! که 100% بشون اخطار داده بودن و اینا دایورت کردن به جناب باقر خان :-|

We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names
امیدی هست :)

بازم پیگیر میشم، ایشالا بشه کاری کرد.

دوستانی که اطلاعات خودشون تو هویز دامین هست، خیلی راحتتر میتونن پیگیری کنند.

sJaguar
July 7th, 2015, 18:48
البته پارسی‌نیک پارسال که resellerclub اعلام کرد کاربران ایرانی رو دیگه سرویس نمی‌ده به مشتری‌هاش پیشنهاد داد دامین‌هاشون رو رایگان به Resello منتقل کنه.
خود من 2 تا دامین داشتم که چون پنل گرفته بودم ازشون مشخصاتش رو به اسم خودم و آدرس ایران تغییر داده بودم، سر همین پارسی‌نیک گفت دامنه‌هام رو منتقل می‌کنه به Resello بدون هزینه.
ولی بقیه دامین‌هام چون با مشخصات خودشون بود گفتن اجباری نیست به Resello منتقل کنم که البته ای کاش منتقل می‌کردم.

در ثبت دامین، برای اینکه ثابت کنیم دامین برای ماست همین که ایمیل ثبت کننده و مدیر دامنه به نام ما باشه کافیه؟
یا این شرکت‌ها برای اطمینان پاسپورت و مدارک دیگه مثل قبض آب و برق برای صحت محل سکونت هم می‌خوان؟!

در این باره هیچ اطلاعیه ای برای ما نفرستادن.
اتفاقا ازشون هم سئوال کردم که چرا نگفتید گفتند فقط اونایی که مشکل دار بوده و از طرف ریسلر کلاب اعلام شده بوده ما گفتیم بیاید انتقال بدید!

- - - Updated - - -

در یک کلام میشه گفت پارسی‌نیک داره شر و ور میگه :-|

به Pdr ایمیل زدم، جواب دادن الان

Hello,

We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As the Reseller through whom you have purchased your domain name ' *** ' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended his account and all the domain names. We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names.

I shall not be able to provide you any further information, as this domain name is not registered under you name. However, you may contact the Registration Service Provider - KEYANA IT CO at the below details:

Email Address : centeralnet@yahoo.com
Company : KEYANA IT CO
Support E-mail Address : parsinic@keyana.ae
Alternate Tel No : 97.1502268307

Regards,
Darshana

we have Suspended his account
دامین‌ها رو مسدود نکردند، پنل رو مسدود کردن به خاطر ایرانی بودن شرکت پارسی‌نیک! که 100% بشون اخطار داده بودن و اینا دایورت کردن به جناب باقر خان :-|

We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names
امیدی هست :)

بازم پیگیر میشم، ایشالا بشه کاری کرد.

دوستانی که اطلاعات خودشون تو هویز دامین هست، خیلی راحتتر میتونن پیگیری کنند.

به من هم همین جواب ها رو دادن!
کلا کپی پیست میکنن واسه همه!

1eng.ir
July 7th, 2015, 18:53
حالا باز من به همین Pdr گیر میدم و تا میتونم میزنم تو سر و کله پارسی‌نیک :-|

هر اتفاقی بخواد بیوفته، از طرف پارسی‌نیک میوفته :-|
درخواستای ما تقریباً بی‌جاست :-|

metti44
July 7th, 2015, 18:54
آقایون ممنون از پیگیری. سوال:

من یه دامین ir با همون نام دامنه مسدود شده دارم که البته باهش کار نکرده بودم و خاموش بوده. الان تصمیم گرفتم سایتمو با اون بالا بیارم. البته خیلی دردسر داره و باید همه تنظیمات سایت از جمله دوتا هاست دانلود، تنظیمات نماد اعتماد، تنظیمات لینک های موجود در پست ها، تنظیمات درگاه های بانکی و غیره رو از .com به .ir تغییر بدم. آیا شروع کنم یا بازم صبر کنم؟ یه احساسی بهم میگه فعلا نکنم شاید تا دو سه روز دیگه مشکل حل شه. چون وقتی دامنه کام باز بشه باید همه این تنظیمات رو دوباره انجام بدم و ir رو خاموش کنم دوباره.
حالا چه کنم؟

1eng.ir
July 7th, 2015, 18:59

من یه دامین ir با همون نام دامنه مسدود شده دارم که البته باهش کار نکرده بودم و خاموش بوده. الان تصمیم گرفتم سایتمو با اون بالا بیارم. البته خیلی دردسر داره و باید همه تنظیمات سایت از جمله دوتا هاست دانلود، تنظیمات نماد اعتماد، تنظیمات لینک های موجود در پست ها، تنظیمات درگاه های بانکی و غیره رو از .com به .ir تغییر بدم. آیا شروع کنم یا بازم صبر کنم؟ یه احساسی بهم میگه فعلا نکنم شاید تا دو سه روز دیگه مشکل حل شه. چون وقتی دامنه کام باز بشه باید همه این تنظیمات رو دوباره انجام بدم و ir رو خاموش کنم دوباره.
حالا چه کنم؟

من بودم انجام میدادم و سریع سایت رو آپ میکردم.
اگه دات کام اومد بالا (بگو ایشالا :دی) کلاً ریدایرکت میکنم روی آی‌آر :)

afshinh
July 7th, 2015, 19:00
آقا با پولت تا میتونی دامیناتو تمدید کن و انتقال بده به یه رجیسترار دیگه

یا ریسلو
یا آنلاین نیک ...
پول زیاد مهم نیست

انتقال میدم ولی اگه فدا روزی ریسلو یا آنلاین نیک با ایران مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
به نظر شما کجا انتقال بدم
بنده برای این پروژه دو ساله دارم زحمت میکشم نمیخوام شاهدقفل شدن دامنه ها باشم!

persiantools.com
blogfa.com
mihanblog.com
p30download.com
و هزاران سایت مطرح دیگه کجا دامنه ثبت کردن که تا به امروز مشکلی براشون پیش نیومده؟ ( این سوال خیلی مهمه )
و آخرین سوال با مشخصات حقیقی خودم عضو بشم یا مشخصات یکی از بستگان

sJaguar
July 7th, 2015, 19:31

حالا چه کنم؟

البته نماد اعتماد فورا انجام نمیشه
من درخواست دادم .باید مدک فیزیکی بفرستی!!! که خورد به تعطیلات شنبه دوباره باید بریم محضر و درخواست رو امضا کنیم بفرستیم.
کلا اینا تو قرن بوق زندگی میکنن!

- - - Updated - - -

حالا چه کنم؟

البته نماد اعتماد فورا انجام نمیشه
من درخواست دادم .باید مدک فیزیکی بفرستی!!! که خورد به تعطیلات شنبه دوباره باید بریم محضر و درخواست رو امضا کنیم بفرستیم.
کلا اینا تو قرن بوق زندگی میکنن!

starting
July 8th, 2015, 00:54
پول زیاد مهم نیست

انتقال میدم ولی اگه فدا روزی ریسلو یا آنلاین نیک با ایران مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
به نظر شما کجا انتقال بدم
بنده برای این پروژه دو ساله دارم زحمت میکشم نمیخوام شاهدقفل شدن دامنه ها باشم!

persiantools.com
blogfa.com
mihanblog.com
p30download.com
و هزاران سایت مطرح دیگه کجا دامنه ثبت کردن که تا به امروز مشکلی براشون پیش نیومده؟ ( این سوال خیلی مهمه )
و آخرین سوال با مشخصات حقیقی خودم عضو بشم یا مشخصات یکی از بستگان
مهم نیست کجا گرفتن
مهم اینه به نام ایران نگیرید همه اطلاعات خودتون باشه اما کشور رو بزنید یک جای دیگه + مهم اینه اصلا و ابدا با ای پی ایران تو پنلتون لوگین نکنید همین اونا به ای پی ایران و ادرس ایران مشکل دارند نه با ایرانی وگرنه ساکن بورگینافاسو باشی کاریت ندارند اسمت و همه چیت ایرانی بزن اما کشورت بزن گینه بی سائو همین لول

amirreza22
July 8th, 2015, 18:32
مهم نیست کجا گرفتن
مهم اینه به نام ایران نگیرید همه اطلاعات خودتون باشه اما کشور رو بزنید یک جای دیگه + مهم اینه اصلا و ابدا با ای پی ایران تو پنلتون لوگین نکنید همین اونا به ای پی ایران و ادرس ایران مشکل دارند نه با ایرانی وگرنه ساکن بورگینافاسو باشی کاریت ندارند اسمت و همه چیت ایرانی بزن اما کشورت بزن گینه بی سائو همین لول

به نظر من که تقصیر از خود ما بوده که وقتی پارسی‌نیک دامین‌هامون رو به اسم خودش ثبت کرده کاری نکردیم.
می‌تونستیم درخواست پنل کنیم و آدرس و ایمیل صاحب دامنه رو تغییر بدیم تا الان می‌تونستیم حداقل ثابت کنیم دامین برای خودمون هست.

دوستانی هم که می‌گن آدرس خارج و این حرفا، خود پارسی‌نیک هم آدرس خارج از کشور زده و تازه مدارک هم دارن که ثابت کنن آدرس‌شون حقیقی هست و شرکتی در خارج از ایران هستن ولی می‌بینیم که بازم این مشکل براشون پیش اومده.
این شرکت‌های آمریکایی کارشون معلوم نیست من از یکی‌شون با آدرس و مشخصات امریکا و با ویزا خرید کردم، بعد از 2 روز حسابم رو بستن و گفتن حتماً باید پاسپورت یا گواهی‌نامه‌ای چیزی ارائه کنی که مطمئن بشیم تو امریکایی هستی.
حالا یه شرکت هاست و دامنه دیگه که اسم نمی‌برم برعکس من تو پنلش 20 تا دامنه ir. پارک و اضافه کردم مشکلی نبوده ولی وقتی می‌خوام دامین بگیرم ازش که اسم ایران داخل هست خطا می‌ده.
هر کدوم یه نوعی برخورد می‌کنن و معلوم نیست چه اتفاقی ممکنه پیش بیاد.

hamed-jan
July 9th, 2015, 01:10
اقایون لطفا سریع باشید و دقت کنید:
من تا اونجایی که فهمیدم همه چی علیه ماست و هیچ مدرکی هم دستمون نیست
من خودم 4 تا دومین دارم که درامدم ماهی 6 - 7 میلیون میشد و فقط یکی از دامنه هام 50 میلیون تمن میخواستن ( خیلی ببخشید الان دیگه پنچر شدم ...)
تنها کاری که میشه انجام داد و سریعتر به نتیجه رسید اینه که با هم یک صدا بشیم و از پارسی نیک شکایت کنیم تا حداقل یه مدرکی دستمون باشه
ببینید وقت خیلی تنگه از یه طرف گوگل هی پنالتی میده ، از طرفی هم ضرر میکنم
من مطمعنم که نه امریکا به فکر ماست ، نه رسلر کلاب ، نه پارسی نیک و نه کس دیگه ..
من شنبه 20 تیر 94 شکایت میکنم هرکی مایله سریعا تلفنشو به من پیام خصوصی کنه . تا با هم در ارتباط داشته باشیم اینطوری هم هزینه ها کم میشه و هم خیلی سریع به نتیجه میرسیم ( هزینه کارشناس ، وکیل ، دادگاه و .... )
تازه من شهرستانم که شنبه صبح ساعت 7 تهرانم.
چندین بار در این جور ماجرا ها بودم میدونم چیکار کنیم تا سریع به نتیجه برسیم.
اگه قاضی و وکیل و ... ببینن تعداد شاکی زیاده پرونده رو در فوریت قرار میدن ، تازه چون مدرک زیادی نداریم تنها راهش همکاریه .
امیدوام تعدادمون به بیش از 20 نفر برسه حداقل
کسایی هم که بعد شنبه 20 تیر 94 این تاپیکو میبینن حتما به ما ملحق بشن حتی اگه یه ماه هم گذشته باشه.

metti44
July 9th, 2015, 02:38
اقایون لطفا سریع باشید و دقت کنید:
من تا اونجایی که فهمیدم همه چی علیه ماست و هیچ مدرکی هم دستمون نیست
من خودم 4 تا دومین دارم که درامدم ماهی 6 - 7 میلیون میشد و فقط یکی از دامنه هام 50 میلیون تمن میخواستن ( خیلی ببخشید الان دیگه پنچر شدم ...)
تنها کاری که میشه انجام داد و سریعتر به نتیجه رسید اینه که با هم یک صدا بشیم و از پارسی نیک شکایت کنیم تا حداقل یه مدرکی دستمون باشه
ببینید وقت خیلی تنگه از یه طرف گوگل هی پنالتی میده ، از طرفی هم ضرر میکنم
من مطمعنم که نه امریکا به فکر ماست ، نه رسلر کلاب ، نه پارسی نیک و نه کس دیگه ..
من شنبه 20 تیر 94 شکایت میکنم هرکی مایله سریعا تلفنشو به من ایمیل کنه . تا با هم در ارتباط داشته باشیم اینطوری هم هزینه ها کم میشه و هم خیلی سریع به نتیجه میرسیم ( هزینه کارشناس ، وکیل ، دادگاه و .... )
تازه من شهرستانم که شنبه صبح ساعت 7 تهرانم.
چندین بار در این جور ماجرا ها بودم میدونم چیکار کنیم تا سریع به نتیجه برسیم.
اگه قاضی و وکیل و ... ببینن تعداد شاکی زیاده پرونده رو در فوریت قرار میدن ، تازه چون مدرک زیادی نداریم تنها راهش همکاریه .
امیدوام تعدادمون به بیش از 20 نفر برسه حداقل
کسایی هم که بعد شنبه 20 تیر 94 این تاپیکو میبینن حتما به ما ملحق بشن حتی اگه یه ماه هم گذشته باشه.
------
تلفن و مشخصاتتونو به این ایمیل بفرستید. پیام خصوصیم به دلیل اینکه تازه عضو شدم هنوز بسته هست.
infomagsad@gmail.com

چی بگم؟ نظر بقیه دوستان چیه؟ درامد منم بد نبوده والا

mtkzz
July 9th, 2015, 02:42
ای وای انگار مشکل جدیه ؟!
من کلی پول دادم یک دامنه از کسی خریدم. بعد از چند سال کار و فعالیت و سئو حالا باید بشینم تا اینا قلش کنن و بگم پیگیریم ؟!
جواب مشتری هام رو چی بدم ؟!
تازه دو روزه میگذره اینقد اعتراض شده !
امیدوارم زودتر حل شه.

sJaguar
July 9th, 2015, 11:18
آقا این دامنه خودشون باز شده
www.parsinic.com (http://www.parsinic.com)

اما بقیه نه!!!
کسی مشکلش حل شده؟
یا فقط مشکل خودشون رو حل کردن؟

mtkzz
July 9th, 2015, 11:34
نه هیچ کدوم از دامنه ها باز نشده !
من از جای دیگه ای هم دامنه هام رو میگیرم
بهشون داستان رو گفتم. اینو جواب دادن :

شرکت ریسلر کلاپ بیش از 1 سال و نیم پیش توسط شرکت امریکایی خریداری شده و از ان پس تحت قوانین امریکا عمل میکرد. لذا فرصتی در همان زمان ارائه داد تا ایرانیان دامنه ها رو خارج کنند

ما نیز بیش 15000 دامنه خود را به ریسلو منتقل نمودیم چرا که اگر این مورد رو انجام نمی دادیم کلیه دامنه ها مصادره میشد.
شاید دوستانی که شکایت می کنن این اطلاعات به دردشون بخوره. به هر حال کوتاهی از سمت اونها بوده که دامنه ها رو انتقال ندادن

sJaguar
July 9th, 2015, 11:41
آقا مثه اینکه داره یه خبرایی میشه
دومیناتونو چک کنید!!

cherokee
July 9th, 2015, 11:42
آقا مثه اینکه داره یه خبرایی میشه
دومیناتونو چک کنید!!
این که قطعه هنوز: http://www.flashkhor.com/

sJaguar
July 9th, 2015, 11:45
این که قطعه هنوز: http://www.flashkhor.com/

http://www.intodns.com/flashkhor.com

dns دامنه ها اوکی شده و از حالت clienHold هم خارج شده

فقط اوکی بشه سریع ترنسفر کنیم

amoobargi
July 9th, 2015, 12:00
اووووف دوستان سایت من ازاد شد
واااای
barggraph.com
سریعا انتقال بدید

sJaguar
July 9th, 2015, 12:01
اووووف دوستان سایت من ازاد شد
واااای
barggraph.com
سریعا انتقال بدید

هنوز که نمیشه انتقال داد
تو پنل پارسی نیک میزی میزنه این سرویس غیر فعال است.
منتظریم ببینیم پارسی نیک چی میگه.

amoobargi
July 9th, 2015, 12:05
اره:|

RoobinaServer
July 9th, 2015, 12:11
سلام

ببخشید ولی عادت بدی بین ایرانی ها هست.
درسته همه متضرر شدند و 100% نام خود پارسی نیک نیز در نت کمی زیر سوال رفت آن هم فقط و فقط به خاطر تحریم آمریکا (پارسی نیک ایرانی و هم وطن هست) ولی دوستان سریع پشت یک شرکت ایرانی معتبر را خالی نکنید همین که پیگیری کردند و دومین ها آزاد شده یعنی در حال تلاش برای رفع مشکل بودند پس یا مشکل را اساسی حل میکنند یا خودشان به رسیلو یا هرجایی که صلاح میدانند منتقل میکنند بهتره با خودشان قبل از انجام هر عملی با کمال آرامش صحبت کنید.

همه حق دارند و متضرر شدند و باید هم عصبانی باشند ،این صحبت بنده فقط یک پیشنهاد بود برای حمایت کردن از میزبان خودتون.

باتشکر

1eng.ir
July 9th, 2015, 12:14
یه غلطایی کردن ...

Registrar Status: clientTransferProhibited

Updated on 2015-07-09

فعلاً نمیشه انتقال داد
یا شاید خودشون (ریسلرکلاب) میخوان منتقل کنن
یا ...

دامینا هم کم کم دارن درست میشن

cherokee
July 9th, 2015, 12:17
سلام

ببخشید ولی عادت بدی بین ایرانی ها هست.
درسته همه متضرر شدند و 100% نام خود پارسی نیک نیز در نت کمی زیر سوال رفت آن هم فقط و فقط به خاطر تحریم آمریکا (پارسی نیک ایرانی و هم وطن هست) ولی دوستان سریع پشت یک شرکت ایرانی معتبر را خالی نکنید همین که پیگیری کردند و دومین ها آزاد شده یعنی در حال تلاش برای رفع مشکل بودند پس یا مشکل را اساسی حل میکنند یا خودشان به رسیلو یا هرجایی که صلاح میدانند منتقل میکنند بهتره با خودشان قبل از انجام هر عملی با کمال آرامش صحبت کنید.

همه حق دارند و متضرر شدند و باید هم عصبانی باشند ،این صحبت بنده فقط یک پیشنهاد بود برای حمایت کردن از میزبان خودتون.

باتشکر

بالاتر یکی از دوستان توضیح داده بود که اون شرکت امریکایی قبل از تحریم اطلاع داده و اعلان داده که دامین هاتون رو ببرید جای دیگه.

پس تقصیر امریکا نیست.

1eng.ir
July 9th, 2015, 12:21

شما میدونید ریسلر کلاب یه شرکت آمریکایی شده و نمیتونه به ایرانی‌ها سرویس بده. باز هم میمونی اونجا و این همه ریسک رو به جونت میخری؟
چقدر شرکت ایرانی مجبور به انتقال شدن؟ شما با بقیه فرق میکنی مگه؟ کچل‌ان بقیه شما نیستید؟

با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و ...

مقالات ناب بود که سایتشو باز کردن؟

وقتی پارسی‌نیک کاربرش رو خر فرض میکنه، باید ازش دفاع کرد؟

همه کاسه‌ها رو باید آمریکا بشکونیم نه پارسی‌نیک، آره؟
بگو مرگ بر آمریکا :-|

RoobinaServer
July 9th, 2015, 12:25
بالاتر یکی از دوستان توضیح داده بود که اون شرکت امریکایی قبل از تحریم اطلاع داده و اعلان داده که دامین هاتون رو ببرید جای دیگه.

پس تقصیر امریکا نیست.

بهتره کمی تحقیق کنید در مورد اون مطلب و بعد میزبانتون را هدف قرار دهید.

ما هم پنل در رسیلر کلاب داریم هم رسیلو

زمانی که چنین مشکلی پیش آمد همه سرویس ها به ریسیلو منتقل شد اما مدت بسیاری خیلی ها مشکلات زیادی با همین پنل پیدا کردند به علت مشکلات و ضعف هایی که در پنل بود حتی به دلیل ضعف امنیتی یک سری از دومین ها خیلی راحت دستکاری میشدند و بارها رسیلو نسخه های جدید پنل را ارائه کرد - تنها راه آن زمان این بود که حتما یک شرکت خارجی که در ایران نیست صاحب نمایندگی رسیلر کلاب باشد برای همین برخی شرکت ها با پشتیبانی شرکت های خارجی (دوستان یا ...) پنل رسیلر را به نام آنها نگه داشتند تا از امکانات آن پنل همچنان استفاده کنند.

دقیقا روزی که تاپیک پارسی نیک آمد 4 روز بعد از سمت رسیلر کلاب ایمیلی برای ما نیز آمد که پنل ما نیز مسدود شد (با این که مشخصات و شرکت کاملا معتبر و خارجی هست - آدرس دیتاسنتر واقع در آمریکا) ولی چون جدیدا فقط جهت سر زدن با آیپی ایران وارد شدیم شناسایی کردند ظاهرا.

جدیدا یک حساسیت بیشتری پیدا کرده اند و دیگر به آدرس اکتفا نمیکنند. (ممکن هست باز ایرانی های محترم جهت سرنگون کردن همکارشون abuse داده باشند که شرکت X ایرانیه و با آدرس یکی از دوستانش در خارج از شما سرویس میگیره یا همچین چیزی).

این توضیحات را دادم تا با توجه به حرفی که نقل قول کردید و توضیحاتی که بنده دادم خودتان تصمیم بگیرید.
تصمیم با شماست و بنده فقط جهت راهنمایی خدمتتون توضیح دادم.

موفق باشید

amoobargi
July 9th, 2015, 12:25
با جناب 1eng.ir موافقم
کاملا تقصیر پارسی نیک بوده
و اینکه دامینها ازاد شده وظیفشون بوده
و حق داره هر کسی که انتقال بده
من خودم ۲-۳ ساله میخوام انتقال بدم ولی هر سال یه جوری میشه که انتقال نمیدم یه اتفاقی میافته
امسال با این اتفاق حتما انتقال میدم

RoobinaServer
July 9th, 2015, 12:29
شما میدونید ریسلر کلاب یه شرکت آمریکایی شده و نمیتونه به ایرانی‌ها سرویس بده. باز هم میمونی اونجا و این همه ریسک رو به جونت میخری؟
چقدر شرکت ایرانی مجبور به انتقال شدن؟ شما با بقیه فرق میکنی مگه؟ کچل‌ان بقیه شما نیستید؟

با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و ...

مقالات ناب بود که سایتشو باز کردن؟

وقتی پارسی‌نیک کاربرش رو خر فرض میکنه، باید ازش دفاع کرد؟

همه کاسه‌ها رو باید آمریکا بشکونیم نه پارسی‌نیک، آره؟
بگو مرگ بر آمریکا :-|

بستگی داره این ریسک ارزش داره یا خیر.

به هر حال حق با شماست ببخشید که دخالت کردیم فقط چون از ریزو بم این موارد تا حدی مطلع هستیم یه کم به میزبانتون به عنوان یک همکار و خواننده تاپیک حق دادیم.
تصمیم با شما هست که مشترکشون هستید.

انشالله موفق باشید
باتشکر

cherokee
July 9th, 2015, 12:49
بهتره کمی تحقیق کنید در مورد اون مطلب و بعد میزبانتون را هدف قرار دهید.

ما هم پنل در رسیلر کلاب داریم هم رسیلو

زمانی که چنین مشکلی پیش آمد همه سرویس ها به ریسیلو منتقل شد اما مدت بسیاری خیلی ها مشکلات زیادی با همین پنل پیدا کردند به علت مشکلات و ضعف هایی که در پنل بود حتی به دلیل ضعف امنیتی یک سری از دومین ها خیلی راحت دستکاری میشدند و بارها رسیلو نسخه های جدید پنل را ارائه کرد - تنها راه آن زمان این بود که حتما یک شرکت خارجی که در ایران نیست صاحب نمایندگی رسیلر کلاب باشد برای همین برخی شرکت ها با پشتیبانی شرکت های خارجی (دوستان یا ...) پنل رسیلر را به نام آنها نگه داشتند تا از امکانات آن پنل همچنان استفاده کنند.

دقیقا روزی که تاپیک پارسی نیک آمد 4 روز بعد از سمت رسیلر کلاب ایمیلی برای ما نیز آمد که پنل ما نیز مسدود شد (با این که مشخصات و شرکت کاملا معتبر و خارجی هست - آدرس دیتاسنتر واقع در آمریکا) ولی چون جدیدا فقط جهت سر زدن با آیپی ایران وارد شدیم شناسایی کردند ظاهرا.

جدیدا یک حساسیت بیشتری پیدا کرده اند و دیگر به آدرس اکتفا نمیکنند. (ممکن هست باز ایرانی های محترم جهت سرنگون کردن همکارشون abuse داده باشند که شرکت X ایرانیه و با آدرس یکی از دوستانش در خارج از شما سرویس میگیره یا همچین چیزی).

این توضیحات را دادم تا با توجه به حرفی که نقل قول کردید و توضیحاتی که بنده دادم خودتان تصمیم بگیرید.
تصمیم با شماست و بنده فقط جهت راهنمایی خدمتتون توضیح دادم.

موفق باشید

من سابقه این شرکت رو دارم! قبلا تجربه کردم سیستمشون رو!

من خودم از این پارسی نیک دامین ندارم.
و اون هم علت داره.

سال 2012 توسط یکی از دوستانِ بسیار احمقم؛ با این شرکت اشنا شدم و ازشون یک سرور اختصاصی ایرانی گرفتم.

3 روز بعد از تحویل؛ سرور قطع شد و تا 7 روز جواب من را در تیکت پشتیبانی شان ندادند! که برای منی که تنها شرکتی که باش کار میکردم پرشین تولز بود خیلی عجیب غریب و غیر قابل باور بود.

بعد از 7 روز به من این جواب رو دادند:

که من الان رفتم از ایمیل درآوردم فقط بخاطر شما کپی میکنم:

با سلام.
مشکل مربوط به تداخل امواج wireless ها و پهناي باند اين رنج IP بود.
مشکل حل شده است.
لطفا تست نماييد و در صورتي که هنوز مشکل داشتيد گزارش نماييد.
با تشکر از شما.
Best Regards.
VPS & Dedicated Servers Dep.
H. Naeini

جزئيات تيکت
Ticket ID: 92354
بخش: VPS - Dedicated Server
اولويت: Critical
وضعيت: On Hold

که من هم دیگه از اون سرور اختصاصی استفاده نکردم و ولش کردم تا اکسپایر شه و دیگه هیچ وقت طرف پارسی نیک نرفتم. خوشبختانه هیچ دامینی هم ازشون ندارم و فقط نگران دامین flashkhor.com بودم که مال دوستان هست!

شرکتی که 7 روز براش مهم نباشه سایت یکی از مشتری ها قطع هست؛ و بعد از 7 روز بیاد بگه بخاطر امواج وایرلس بوده که سرور ما هفت روز قطع بوده و ما هفت روز جواب ندادیم؛

دقیقا این شرکت مشتری هاش رو خر فرض میکنه.

mtkzz
July 9th, 2015, 12:59
من هاست ایرانشونم دارم قطعی زیاد داره ! برای مشتریام هست. اگه برا خودم بود انتقال میدادم اونا براشون مهم نیست...
پشتیبانیشون ضعیفه و دیر جواب میدن
من چند ساله که باهاشون کار نمیکنم ولی دامین های قبلیم رو انتقال ندادم و تمدید کردم.
بازم خدا رو شکر که مشکل رو حل کردند. هر چند وضیفشون بوده اما زحمت کشیدن.
دستشون درد نکنه.

cherokee
July 9th, 2015, 13:02
من هاست ایرانشونم دارم قطعی زیاد داره ! برای مشتریام هست. اگه برا خودم بود انتقال میدادم اونا براشون مهم نیست...
پشتیبانیشون ضعیفه و دیر جواب میدن
من چند ساله که باهاشون کار نمیکنم ولی دامین های قبلیم رو انتقال ندادم و تمدید کردم.
بازم خدا رو شکر که مشکل رو حل کردند. هر چند وضیفشون بوده اما زحمت کشیدن.
دستشون درد نکنه.

بله دستشون درد نکنه که مشکل رو حل کردند ولی 6 روز نباید طول میکشید. :d با این حال باز هم تشکر میشود. <:-P

metti44
July 9th, 2015, 13:12
دوستان خوش خبر باشید. الان پارسی نیک الان مسج زده:

مشکل قطعی دامنه ها فعلا برطرف گردیده است. جزئیات بیشتر تا ساعاتی دیگر در پنل کاربری اعلام خواهد شد. با تشکر از کلیه کاربران...

این که نوشته فعلا ینی چی ؟

sJaguar
July 9th, 2015, 13:16
طوری که pdr به من ایمیل زده 48 ساعت مهلت انتقال دادن.

hamed-jan
July 9th, 2015, 14:24
به نظرتون به کجا انتقال بدیم؟
لطفا اگه کسی جواب میده با جزئیاتش بگه ممنون

metti44
July 9th, 2015, 14:32
در پروسه انتقال دادن دامنه به نام ما میشه دیگه ؟ درسته ؟ اگه نه چیکار کنیم که دامنه به نام و ایمیل خودمون بشه؟ ایا اگه به نام خودمون بزنن ، چون ایرانی هستیم اشکال نداره ؟

delta
July 9th, 2015, 15:27
در پروسه انتقال دادن دامنه به نام ما میشه دیگه ؟ درسته ؟ اگه نه چیکار کنیم که دامنه به نام و ایمیل خودمون بشه؟ ایا اگه به نام خودمون بزنن ، چون ایرانی هستیم اشکال نداره ؟

ریسلرو بهترین جا هست فعلا برای ایرانی ها البته قبلا خود ریسلرکلاب هم اعلام کرده بود که برای ایرانی ها همچین پنلی زده و همه رو انتقال داده اینجا..منتهی چرا پارسی نیک به قول محمد جان انتقال نداده نمیدونم!! یک پنل تو ریسلرو بسازید برای خودتان و دامینها رو انتقال بدید به پنل شخصی خودتان...اگر نمیتوانید دوستان هستند و میتوانند براتون پنل شخصی بسازند و دامینها رو منتقل کنید انجا.. البته انتقال دامینها هزینه تمدید داره که باید پرداخت بشه که انو بپرسید ببینید پارسی نیک به عنوان خسارت میپردازه بهتون یا نه باید از جیب بدید!!

metti44
July 9th, 2015, 15:48
ریسلرو بهترین جا هست فعلا برای ایرانی ها البته قبلا خود ریسلرکلاب هم اعلام کرده بود که برای ایرانی ها همچین پنلی زده و همه رو انتقال داده اینجا..منتهی چرا پارسی نیک به قول محمد جان انتقال نداده نمیدونم!! یک پنل تو ریسلرو بسازید برای خودتان و دامینها رو انتقال بدید به پنل شخصی خودتان...اگر نمیتوانید دوستان هستند و میتوانند براتون پنل شخصی بسازند و دامینها رو منتقل کنید انجا.. البته انتقال دامینها هزینه تمدید داره که باید پرداخت بشه که انو بپرسید ببینید پارسی نیک به عنوان خسارت میپردازه بهتون یا نه باید از جیب بدید!!
این ریسلرو ادرسش چیه؟ من قصد دارم به میهن وب هاست انتقال بدم. خوبه یا بده ؟
ممنون

sJaguar
July 9th, 2015, 15:52
دوستا ن یه سئوال
تو جستجوی گوگل هیچ نتیجه ای از سایت نیست
کار خاصی باید انجام داد؟ یا خودش درست میشه؟!!

martin98
July 9th, 2015, 16:22
پینگ کن با سایت های پینگ.
تو wmt هم fetch کن.

- - - Updated - - -

در جواب ایمیل ما

we have Unsuspended all the domain names under them and informed him to initiate transfer within a week.

amirreza22
July 9th, 2015, 16:24

پس تقصیر امریکا نیست.

دوست من مشکل اینجاست، پارسی‌نیک هم آدرس معتبر خارج از کشور داره و هم شرکت رسمی در خارج کشور ثبت کردن، نه تنها پارسی‌نیک بلکه خود من هم هیچ موقع فکر نمی‌کردم مشکل تحریم پیش بیاد.
چون اگر گیری هم می‌دادن پارسی‌نیک با مدارک می‌تونست ثابت کنه که شرکت ایرانی نیست.

دوستان در وهله اول حتماً درخواست بدن آدرس ایمیل ثبت‌کننده دامنه از parsinic@keyana.ae به ایمیل خودشون تغییر پیدا کنه تا صاحب دامنه خودتون باشید.
اگر می‌خواید دامنه رو به شرکت دیگه‌ای منتقل کنید از پنل پارسی‌نیک درخواست Unlock شدن دامین بدید و Secret Code انتقال دامنه رو دریافت کنید از پنل.

hamed-jan
July 9th, 2015, 17:33

1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟
3- چطوری به رسلو انتقال بدیم؟
4- چطوری پول واریز کنیم به رسلو ؟

mhiizadi
July 9th, 2015, 18:15
1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟

هیچ کدام از کار هایی که کردید فایده نداره؛ با دامنه تون یه خداحافظی تلخ کنید برای یه مدت ؛ اگه ساسپند باشه .

2- از ریسلر کلاب باید بگیرید ک ساسپنده دامنه تون
3- همون کد انتقال نیازه فقط
4- http://peygiri.com/

iwpanel
July 9th, 2015, 22:55
1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟

3- از آموزش زیر استفاده کن

http://client.shiraz.technology/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=30

۴- هرکی webmany کار میکنه میتونه برات انجام بده اگه نمیشناسی در ارتباط باش راهنمایی کنم

ms96
July 10th, 2015, 00:18
پیشنهاد میکنم به name.com منتقل کنید و زیر مجموعه کسی نشید.

1eng.ir
July 10th, 2015, 01:21
Hello,

Our Legal Team has informed us to allow to transfer of the domain names registered through the Reseller - KEYANA IT CO. Thus, we have Unsuspended all the domain names under them and informed him to initiate transfer within a week.

As the domain name 'xxx' is not registered under you name, I cannot assist you. Hence, I request you to contact the Reseller for assistance in transferring the domain name

Regards,
Darshana

hamed-jan
July 10th, 2015, 13:23
1- name.com ایران رو تحریم نکرده ؟
2- یا باید برای ورود به نیم.کام از وی چی ان یا چیلتر شگن استفاده کنیم ؟
3- چطوری میشه پول واریز کرد به نیم ؟

ممنون

mtkzz
July 10th, 2015, 13:23
کلا جواب تیکت نمیدنا !
ازشون پرسیدم چرا امکان انتقال دامنه در پنل غیرفعاله و کی فعال میشه که جوابی نمیدن
دوستان بگن الان مشکل پارسی نیک الان برطرف شده ؟ آیا ممکنه مجدد چنین مشکلی بر بخورن ؟
فقط تغییر ایمیل در هوئیز به ایمل خودمون مشکل حل میشه ؟

hamed-jan
July 10th, 2015, 13:43
کلا جواب تیکت نمیدنا !
ازشون پرسیدم چرا امکان انتقال دامنه در پنل غیرفعاله و کی فعال میشه که جوابی نمیدن
دوستان بگن الان مشکل پارسی نیک الان برطرف شده ؟ آیا ممکنه مجدد چنین مشکلی بر بخورن ؟
فقط تغییر ایمیل در هوئیز به ایمل خودمون مشکل حل میشه ؟

من تلفنی دیروز حرف زدم گفتن که انتقال میدیم و هزینه انتقال برای هر دمین 6 هزار تومانه ، و اگه میخواید تیکت بزنید تا کد انتقال بهتون ایمیل بشه ، من تیکت زدم ولی خورده به تعطیلیه اقایون و تا شنبه باید صبر کرد.
همین طوری وقت از دست میره و اگه مهلت 48 ساعته درست باشه تا شنبه وقت تمومه ( فکر کنم مهلت 48 ساعته شایعه باشه ، اینطورکه پارسی نیک خیالش راحته ، نه اطلاعیه میده و نه پاسخ تیکت)

metti44
July 10th, 2015, 13:44
دوستان من درخواست انتقال دادم و دارم به میهن وبهاست منتقل میکنم. در حین انتقال ممکنه دی ان اس ها بپرن ؟ و سایت دوباره نیاز به تنظیم دی ان اس داشته باشد؟ میهن وب میگه 6 روز طول میکشه تا کامل منتقل شه!
پارسی نیک کد انتقال بهم داده و مراحل رو انجام دادم و ظاهرا پروسه انتقال شش روزه شروع شده. شرکت طرف قرار داد میهن وبهاست www.onlinenic.com است. مشکل نداره این شرکت با ایرانی ها؟

1eng.ir
July 10th, 2015, 14:06

ممنون

ایران رو تحریم کرده
ولی ایرانی‌های زیادی با Name کار میکنن. یا با مشخصات خارجی درست و حسابی یا فیک
Name گیری به ایرانی بودن نمیده یا اگه هم گیر بده راحت میشه با پشتیبانیش صحبت کرد و راضی بشن

پرداخت پی‌پل یا کردیت کارت
برای لاگین هم ترجیحاً با آی‌پی خارج ایران (من کلاً با آی‌پی ایران لاگین میکنم به جز پرداخت، مشکلی هم نداشتم تو 8 سال کار کردن باهاشون)

ms96
July 10th, 2015, 15:01

ممنون

ایران که کلا تحریمه
برای ورود از قندشکن استفاده کنید و هویز دامنه تون ایران نباشه
پرداخت پی پال قبول میکنند .
پنلش خیلی کامله و مشکلی نداره. من دامنه های مهمم رو تو name.com ثبت میکنم.

iwpanel
July 10th, 2015, 15:16

ممنون
پیشنهاد نمیکنم از name استفاده کنید اونم دست کمی از resellerclub نداره از resello استفاده کنید

sarvar
July 10th, 2015, 15:45
من موندم چرا همه دوست دارن برعكس جريان آب شنا كنن و مدام ريسك كنند.
وقتي در resello ميشه خيلي راحت يك پنل باز كرد اونم با مشخصات خودتون چرا بايد از جاي خريد كنيد كه حتي نميتونيد با مشخصات خودتون و نام كشور تون ثبت نام كنيد حالا اگر جايگزيني نبود اشكالي نداشت اما وقتي هست چرا ؟؟؟
اگر فردا دامنه شما به هر دليلي به مشكل بخوره و از شما مدرك بخوان چي ميخواهيد براشون ارسال كنيد؟

martin98
July 10th, 2015, 23:18
یه مسیله ای.
می گه بابد ۶۰ روز از روزی که تمدید کردی دامنه رو گذشته باشه بتونی منتقل کنی.
درسته؟

1eng.ir
July 11th, 2015, 06:12
یه مسیله ای.
می گه بابد ۶۰ روز از روزی که تمدید کردی دامنه رو گذشته باشه بتونی منتقل کنی.
درسته؟
اشتباه میگه :)
60 روز از ثبت دامین باید گذشته باشه، نه تمدید!
یعنی باید عمر دامین 60 روز یا بیشتر باشه ...

حتی دامین اکسپایر شده رو هم میشه انتقال داد.

martin98
July 11th, 2015, 10:53
کسی دیگه ای هم انتقال رو شروع کرد؟

mtkzz
July 11th, 2015, 12:35
من چند ساله دامنه هام رو تو سایت آبتین (http://my.abtinweb.com/aff.php?aff=1540) ثبت می کنم و از این پارسی نیک هیچی نمیگیرم. اونا در ریسلو ثبت می کنن. دامنه و تاییدیه ثبت دامنه از سایت ریسلو به ایمیلت میاد و هوئیز رو در پنل ریسلو پر می کنی. صاحب دامنه خودت هستی . فقط اونا واسطه هستند .
سایت خوبیه و پشتیبانی هم خوب میده. حتی روزهای تعطیل تیکتت بی جواب نمیمونه. لینک (http://my.abtinweb.com/aff.php?aff=1540)

starting
July 12th, 2015, 04:14
من چند ساله دامنه هام رو تو سایت آبتین (http://my.abtinweb.com/aff.php?aff=1540) ثبت می کنم و از این پارسی نیک هیچی نمیگیرم. اونا در ریسلو ثبت می کنن. دامنه و تاییدیه ثبت دامنه از سایت ریسلو به ایمیلت میاد و هوئیز رو در پنل ریسلو پر می کنی. صاحب دامنه خودت هستی . فقط اونا واسطه هستند .
سایت خوبیه و پشتیبانی هم خوب میده. حتی روزهای تعطیل تیکتت بی جواب نمیمونه. لینک (http://my.abtinweb.com/aff.php?aff=1540)
شما خوب کاری میکنید.
اما الان بیشتر شرکتها رسلو هستند + وارد باشی نیم دات کام حاشیه امنیت 100% خواهد بود

taha_2011
July 12th, 2015, 04:44
شما خوب کاری میکنید.
اما الان بیشتر شرکتها رسلو هستند + وارد باشی نیم دات کام حاشیه امنیت 100% خواهد بود

با سلام و عرض ادب

شما با name.com کار کردین ؟
آیا مانند ریسلر کلاب حساسیت زیادی بر روی ایرانی ها دارد ؟
جهت باز کردن پنل چه اقداماتی لازم هست انجام دهیم ؟
برای پرداخت با پیپال مشکلی پیش نمی آید ؟
آیا نیاز به مدارک معتبر هست ؟

با تشکر

iwpanel
July 12th, 2015, 14:29
با سلام و عرض ادب

با تشکر

آقا تا resello هست چرا name ؟‌ ما با resello و reselelrclub و enom داریم کار میکینیم ولی هیچی بهتر از resello نیست پنلشون یه سری عیب کوچیک داره ولی بازم عالی هست

taha_2011
July 12th, 2015, 20:00
آقا تا resello هست چرا name ؟‌ ما با resello و reselelrclub و enom داریم کار میکینیم ولی هیچی بهتر از resello نیست پنلشون یه سری عیب کوچیک داره ولی بازم عالی هست

متاسفانه امکانات و کیفیتی که ریسلر کلاب و name.com دارا هستند رو بنده در resollo ندیدم...

iwpanel
July 12th, 2015, 23:35
متاسفانه امکانات و کیفیتی که ریسلر کلاب و name.com دارا هستند رو بنده در resollo ندیدم...
resello فقط یهwhois gard ویه سرویس email نداره وگرنه مورد دیگه نداره پیگیر هم هستن مشکلات هم حل میکنند ولی کلا نسبت پنلش خیلی بهتره به نظر من به پنل های دیگه البته شرکتی هست که تازه start زده و داره باشرکت های خیلی گنده کل کل میکنه تا حالاش آفاش بد نبوده

starting
July 13th, 2015, 01:24
با سلام و عرض ادب

با تشکر
بله شرکت ما تمام دامنه های خود شرکت رو نیم دات کام ثبت میکنه و تجربه 12 سال کار اینه:
با نام و مشخصات خود ولی آدرس کشور فیک عضو بشید. با اینترنتی بجز ای پی ایران
نیم دات کام تائیدیه نمیگیره و شما میتونید حسابتون رو بدین هرکی بتونه براتون به میزان دلخواه شارژ کنه
نیم دات کام بین کسیکه 1000 دامنه ثبت کرده و کسیکه تازه اولیش رو ثبت میکنه نمیزاره و همه یک قیمته
نیم دات کام اجازه نمیده با آی پی ایران دامنه رو ثبت کنید تا آخرین مرحله میره ولی در انتها بهتون اجازه نمیده
نیم دات کام گیر نیست و اگر آدرستون رو یک چیز بزنید که ایران نباشه در امنیتین در کل این سایت برای ثبات دامنه خوبه اما برای فروش به مشتری اصلا سودی نداره و بصرفه نیست و چون سیستمش نوعی خاصه دامنه های شما رو نمیبنده
فقط سال 2013 دامنه های ما رو برای 12 ساعت بست و گفت یک اکانت غیر ایرانی بسازید انتقال بدین به اون درست میشه(دیگه ساپورت و امنیت از این بیشتر) کار کردن هم باهاش برای تازه کارها خوبه.+ هز ماه یک دامنه رو به قیمت4.99 میفروشه که دات نت و کام جزء اون نیست و از همه پسوندها پشتیبانی کرده و بعضا بیشترشون رو ارزون میده

1eng.ir
July 13th, 2015, 10:30
نیم دات کام اجازه نمیده با آی پی ایران دامنه رو ثبت کنید تا آخرین مرحله میره ولی در انتها بهتون اجازه نمیده
همچین مشکلی وجود نداره بزرگوار :)
همین 2 هفته پیش دامینی ثبت شد.

martin98
July 13th, 2015, 19:26
میگه می خواهیم منتقل کنیم.. حساب را شارژ کنید!

ما که دو روز پیش انتقال رو شروع کردیم...

foadkeshmiri
July 14th, 2015, 22:35
باز دوباره دامنه های قفل شدن !!!

سایر دوستان هم دامنه هاشون قفل شده ؟

- - - Updated - - -

موبایل ایرانسل پشتیبانی پارسینیک هم در دسترس نیست !!
:39:

martin98
July 19th, 2015, 17:07
دوست گرامی که می خواستی به میهن وب هاست منتقل کنید.
انتقال تون انجام شد کامل؟

starting
July 21st, 2015, 16:49
همچین مشکلی وجود نداره بزرگوار :)
همین 2 هفته پیش دامینی ثبت شد.
مطمئن هستین؟ اگر ای پی ایران باشه یک آلارم در مرحله سابمیت نهائی میاد با این عنوان: که شما میبایست با شماره تلفن شرکت تماس بگیرید + پیشنهاد میدم اینکار رو نکنید امنیت پائین میاد بهرحال این شرکت بعضا سرخود تحریم ها رو دورتر اجرا کرده و الان فهمیده اوکی میشه خودش سرخود برداشته البته ممکنه خیلی وقت هست تمدید نکردم یا ثبت جدید ممکنه همینطور باشه. ولی باز حرفه ای تر اینه با آی پی ایران نزنید دنیا هزار چرخ میخوره!!!!!

metti44
July 23rd, 2015, 23:26
دوست گرامی که می خواستی به میهن وب هاست منتقل کنید.
انتقال تون انجام شد کامل؟

سلام. بله . کامل انجام شده و توی onlinenic.com ثبت شده است. اما میهن وبهاست گفت که کشور ایران نزنم توی مشخصات. چرا ؟ انلاین نیک هم مشکل داره با ما ؟ اصلا مال کدوم کشوره؟

1eng.ir
July 24th, 2015, 02:07
مطمئن هستین؟ اگر ای پی ایران باشه یک آلارم در مرحله سابمیت نهائی میاد با این عنوان: که شما میبایست با شماره تلفن شرکت تماس بگیرید + پیشنهاد میدم اینکار رو نکنید امنیت پائین میاد بهرحال این شرکت بعضا سرخود تحریم ها رو دورتر اجرا کرده و الان فهمیده اوکی میشه خودش سرخود برداشته البته ممکنه خیلی وقت هست تمدید نکردم یا ثبت جدید ممکنه همینطور باشه. ولی باز حرفه ای تر اینه با آی پی ایران نزنید دنیا هزار چرخ میخوره!!!!!

آره، مطمئنم.
اینکه تو مرحله نهایی ثبت ارور میده، بعضی وقتا منم دیدم ولی نه به خاطر آی‌پی بوده. ساپورتشونم جواب داد، اگه اشتباه نکنم گفتن مشکل فنی بوده.

یادمه حدود 2 سال پیش، ایران رو هم اورد تو لیست کشوراش
ایمیل زدم داستان چیه، اگه مشکلی نداره اطلاعات رو تغییر بدیم به ایران
جواب داد اجازه بدید با مدیریت کل هماهنگ کنیم، بتون اطلاع میدیم.
بعد 2 روز جواب دادن، فعلاً با توجه به سیاست‌های دولت آمریکا نمیتونیم با ایران کار کنیم. و ایران رو ورداشتن از تو لیستش

iwpanel
July 24th, 2015, 06:50
سلام. بله . کامل انجام شده و توی onlinenic.com ثبت شده است. اما میهن وبهاست گفت که کشور ایران نزنم توی مشخصات. چرا ؟ انلاین نیک هم مشکل داره با ما ؟ اصلا مال کدوم کشوره؟

بله onlinenic هم مورد داره میهن وب هاست هم از resello داره میگیره

amirreza22
July 24th, 2015, 22:33
من 2هفته پیش درخواست انتقال دامنه‌هام رو به خود پارسی‌نیک دادم و هزینه تمدید یکساله دامنه‌هام هم پرداخت کردم که از حساب کاربری پارسی‌نیکم کسر شد و قرار شد دامنه‌ها از ریجسترکلاب به رسلو منتقل بشن.
یک هفته طول کشید که جواب تیکت من رو بدن که ما انتقال دامنه‌ها رو انجام می‌دیم.
یک هفته هم طول کشیده که انتقال انجام بشه که فعلاً تا الان نشده.

اینا به کنار، پیامک هم می‌دن که خبر فوری راجع به انتقال دامنه، مراجعه کنید به سایت.
بعد میرم سایت نوشتن که هر چه زودتر درخواست انتقال بدین.

خلاصه من مشتری رو مضطرب می‌کنن.

یک نکته هم بگم دوستانی که می‌خوان منتقل کنن جای دیگه onlinenic هم مثل ریجسترکلاب با ایران مشکل داره، به name.com هم نمی‌شه اعتماد کرد چون همه اینا تو سایت‌شون نوشتن با ایران مشکل دارن.
اگر هم می‌خواید آدرس و مشخصات غلط از خارج کشور بدین این رو درنظر بگیرین که ممکنه یه دفعه ازتون درخواست مدارک کنن!
حداقل کارت شناسایی مثل پاسپورت یا گواهی‌نامه رانندگی بین‌المللی داشته باشید. حتی از ایران!

iwpanel
July 24th, 2015, 22:39
من 2هفته پیش درخواست انتقال دامنه‌هام رو به خود پارسی‌نیک دادم و هزینه تمدید یکساله دامنه‌هام هم پرداخت کردم که از حساب کاربری پارسی‌نیکم کسر شد و قرار شد دامنه‌ها از ریجسترکلاب به رسلو منتقل بشن.
یک هفته طول کشید که جواب تیکت من رو بدن که ما انتقال دامنه‌ها رو انجام می‌دیم.
یک هفته هم طول کشیده که انتقال انجام بشه که فعلاً تا الان نشده.

اینا به کنار، پیامک هم می‌دن که خبر فوری راجع به انتقال دامنه، مراجعه کنید به سایت.
بعد میرم سایت نوشتن که هر چه زودتر درخواست انتقال بدین.

خلاصه من مشتری رو مضطرب می‌کنن.

یک نکته هم بگم دوستانی که می‌خوان منتقل کنن جای دیگه onlinenic هم مثل ریجسترکلاب با ایران مشکل داره، به name.com هم نمی‌شه اعتماد کرد چون همه اینا تو سایت‌شون نوشتن با ایران مشکل دارن.
اگر هم می‌خواید آدرس و مشخصات غلط از خارج کشور بدین این رو درنظر بگیرین که ممکنه یه دفعه ازتون درخواست مدارک کنن!
حداقل کارت شناسایی مثل پاسپورت یا گواهی‌نامه رانندگی بین‌المللی داشته باشید. حتی از ایران!

انتقال بین resellerclubوresello حدودا 10 روز زمان میگیره

afshinh
July 24th, 2015, 22:41
سلام
با توجه به این توافق شما فکر میکنید احتمال لغو این موارد هست؟؟؟؟

من واقعا موندم به کجا انتقال بدم
فکر کنم آخرشم به ریسلو انتقال بدم ولی ریسلو خوبه مزایا معایب؟؟
یادم اون روزای اول بعضی از دوستان با پنل ریسلو مشکل داشتن

iwpanel
July 24th, 2015, 22:45
پنلش مشكل خاصي نداره موردي هم باشه باتيكت حلش ميكنند مثلا مامشكل توثبت دامين ru داشتيم براي مشتري تو ٣روز پنل مشكلش برطرف شد

afshinh
July 24th, 2015, 22:49
پنلش مشكل خاصي نداره موردي هم باشه باتيكت حلش ميكنند مثلا مامشكل توثبت دامين ru داشتيم براي مشتري تو ٣روز پنل مشكلش برطرف شد

یادمه میگفتن برای مخفی سازی مشخصات دامنه باید جداگانه پول بدی
در صورت امکان از پنل ریسلو شات قرار بدین
Expiry Date دامنه های من August 17, 2015 چند روز قبلتر برای انتقال اقدام کنم؟

iwpanel
July 24th, 2015, 22:52
یادمه میگفتن برای مخفی سازی مشخصات دامنه باید جداگانه پول بدی
در صورت امکان از پنل ریسلو شات قرار بدین
Expiry Date دامنه های من August 17, 2015 چند روز قبلتر برای انتقال اقدام کنم؟

از الان اقدام کن که خیالت راحت باشه
resello توی پنل whois gard نداره ولی راحت میشه info عوض کرد

afshinh
July 24th, 2015, 23:01
خوب اینکه خیلی بد
من نمیخوام مشخصاتم معلوم باشه و اگه دامنه با مشخصات من ثبت نشه دو روز دیگه چه جوری باید ثابت کنم این دامنه برا من هست

iwpanel
July 24th, 2015, 23:06
خوب اینکه خیلی بد
من نمیخوام مشخصاتم معلوم باشه و اگه دامنه با مشخصات من ثبت نشه دو روز دیگه چه جوری باید ثابت کنم این دامنه برا من هست
ما بیش از ۱۰۰۰ کاربر داریم که هر روز دارن تو پنل resello مشخصات تغییر میدن تا حالاکه موردی نبوده مسئله بعد هم بستگی داره نماینده ای که شما داری دامینت میذاری اونجا چقدر اعتبار داشته باشه

afshinh
July 25th, 2015, 00:06
ما بیش از ۱۰۰۰ کاربر داریم که هر روز دارن تو پنل resello مشخصات تغییر میدن تا حالاکه موردی نبوده مسئله بعد هم بستگی داره نماینده ای که شما داری دامینت میذاری اونجا چقدر اعتبار داشته باشه
بنده مستقیم پنل میگیرم بدوم واسطه
وقتی کاربر اجازه مخفی سازی مشخصات دامنه رو نداشته باشه ریسلو هم خوب نیست
از همه مهمتر وقتی مشخصات عوض بشه دو روز دیگه چه جوری باید ثابت کرد این دامنه برای شخص x هست

این همه وب سایت پر بازدید هست تو ایران اینا کجا ثبت کردن که این مشکلات ندارن

safa
July 25th, 2015, 10:54
ایمیل بزنید درخواست بدید که دامین را منتقل کنید
کپی پاسپورت میگیرن اجاز ه میدن
یکی از دوستای ما این مشکل داشت با ایمیل زدن براش حل کردیم و تونست منتقل کنه

iwpanel
July 25th, 2015, 11:00
بنده مستقیم پنل میگیرم بدوم واسطه
وقتی کاربر اجازه مخفی سازی مشخصات دامنه رو نداشته باشه ریسلو هم خوب نیست
از همه مهمتر وقتی مشخصات عوض بشه دو روز دیگه چه جوری باید ثابت کرد این دامنه برای شخص x هست

این همه وب سایت پر بازدید هست تو ایران اینا کجا ثبت کردن که این مشکلات ندارن
یه نمونش برات سند کردم چکش کن ببین

mtkzz
July 27th, 2015, 21:54
من به پارسی نیک درخواست آن لاک و سکرت کد دادم بهم گفتن :

آنلاک:3500
سکرت کد:2500
به شما هم چنین چیزی گفتن ؟
اینا میدونن کار ما گیره هر کاری میخوان می کنن !
همین براشون بهتر که همه از اینجا مهاجرت کنند و سابقشون خراب بشه.

afshinh
July 27th, 2015, 22:06
بنده چند روز درگیر انتقال هستم
موندم کجا انتقال بدم!!!

enom
tucows

خلاصه حسابی درگیرم

mtkzz
July 28th, 2015, 09:42
بنده چند روز درگیر انتقال هستم
موندم کجا انتقال بدم!!!

enom
tucows

خلاصه حسابی درگیرم
به شما هم گفتن برای انتقال هر دامنه 6 تومان باید پرداخت کنی ؟
میخوام ببینم فقط از من دارن میگیرن یا بقیه هم پرداخت کردن ؟
بسیاری از شرکت های ایرانی ثبت کننده دامنه از طریق پنل خودشان میتونی هم آنلاک کنی هم سکرت کد رو بگیری.
خلاصه خوشحالم که دامنه هام رو از این شرکت دارم انتقال میدم.

afshinh
July 28th, 2015, 13:09
به شما هم گفتن برای انتقال هر دامنه 6 تومان باید پرداخت کنی ؟
میخوام ببینم فقط از من دارن میگیرن یا بقیه هم پرداخت کردن ؟
بسیاری از شرکت های ایرانی ثبت کننده دامنه از طریق پنل خودشان میتونی هم آنلاک کنی هم سکرت کد رو بگیری.
خلاصه خوشحالم که دامنه هام رو از این شرکت دارم انتقال میدم.

بنده به صوره مستقیم خرید کردم
مستقیم از ResellerClub پنل گرفتم

metti44
August 10th, 2015, 14:08
بله onlinenic هم مورد داره میهن وب هاست هم از resello داره میگیره
ریسلو که گفته شد خوبه! پس موردش برا چیه؟ مال من الان توی انلاین نیک ثبت شده. ولی کشور ایران نزدم. خوبه یا بد؟ نکنه ازم مدارک بخان
خدایا عجب گرفتاری شدم
این شرکت realtimeregister.com چطوره؟ از کجا بدونم با ایران مشکل داره؟

iwpanel
August 11th, 2015, 11:08
ریسلو که گفته شد خوبه! پس موردش برا چیه؟ مال من الان توی انلاین نیک ثبت شده. ولی کشور ایران نزدم. خوبه یا بد؟ نکنه ازم مدارک بخان
خدایا عجب گرفتاری شدم
این شرکت realtimeregister.com چطوره؟ از کجا بدونم با ایران مشکل داره؟

realtimeregister.com همون resello هست یعنی resello زیر مجموعه اون هست و مشکلی هم با ایران نداره پیشنهاد میشه انتقال بدی به resello فقط دامنت یکسال دیگه تمدید میشه یعنی خرجش فقط همینه بگرد شرکت ارزون پیدا کن با اطلاعات ایرانی ثبت نام کن بعد دامینت انتقال بده هیچ موردی هم نخواهی داشت برای راهنمایی انتقال ومدت زمان اینا با من در ارتباط باشید راهنمایی میکنم

راه های ارتباطی با ما

Id Yahoo : Techshiraz

Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology

پشتیبانی از طریق تیکت وب سایت شیراز تکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology

Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387

martin98
October 14th, 2015, 10:37
سلام.
سایت ما بعد از 6 روز قطعی حدود 18 هزار ip ورودی گوگلش کم شد و هنوز بعد سه ماه بر نگشته...

دوستان شما چطور و سایتتون به حالت اول برگشته؟
و به نظرتون چه راهی برای بازیابی از پنالتی وجود دارد؟