PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت سرور

moj007
July 5th, 2015, 02:18
سلام دوستان من یک سرور مجازی دارم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم می خواستم بدونم چه آنتی ویروسی نصب کنم خوبه، آیا آنتی ویروس رایگان خوب هم پیدا میشه؟ و در صورت نصب آنتی ویروس نیازی به نصب فایروالی جدا هست یا خیر؟

nginxweb
July 5th, 2015, 09:16
درود
دوست عزیز سیستم عامل را مشخص نکردید .. ویندوز؟ لینوکس؟

Zimaserver
July 5th, 2015, 10:34
با سلام
در صورتی که ویندوز هست
kaspersky
norton
خوب هست
اما اگر به عنوان فایروال می خوایید از آنتی ویروس استفاده نفرمایید.

moj007
July 5th, 2015, 12:36
برای ویندوز سرور 2008 میخوام. یک بار سرور هک شد و بیشتر فایلهام از دست رفت الان می خوام دوباره راه اندازی کنم ولی موندم فقط آنتی ویروس نصب کنم یا فایروال هم نیازه؟ آیا نسخه ی رایگان خوب هم پیدا میشه یا باید نسخه ی خاصی رو بخرم

a.e
July 5th, 2015, 12:45
باید توجه داشت که بزومه نصب آنتی ویروس داشتن منابع کافی بر روی سرور مجازی است (مانند رم) در غیر این صورت سرعت کار با سرور مجازی ممکن است کاهش یابد.

آنتی ویروس Nod32 نسخه portable پیشنهاد میشود.

moj007
July 5th, 2015, 13:16
امکان داره لینکی بدید بتونم از اونجا دانلود کنم من هر چی گشتم نسخه ی سرور پرتابل رو پیدا نکردم

a.e
July 5th, 2015, 13:19
لینک مقابل را بررسی نمایید: https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87+portable+%D 8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C+%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8 %B3+nod32

AbtinServer
July 5th, 2015, 13:53
برای ویندوز سرور 2008 میخوام. یک بار سرور هک شد و بیشتر فایلهام از دست رفت الان می خوام دوباره راه اندازی کنم ولی موندم فقط آنتی ویروس نصب کنم یا فایروال هم نیازه؟ آیا نسخه ی رایگان خوب هم پیدا میشه یا باید نسخه ی خاصی رو بخرم

مشخصات فنی سرور چیه ؟

dakkeh20
July 5th, 2015, 13:57

سلام

هک شدن سرور با راه اندازی فایروال و آنتی ویروس هم نمیشه کاری کرد .

امنیت سرور و افزایش بدید مثل تغییر پورت ریموت / دسترسی تک یوزر به ریموت / تغییر نام administrator / استفاده از پسورد قوی و تعویض هر ماه یکبار .

moj007
July 5th, 2015, 14:30
مشخصات:
پردازنده : Intel Xeon E5-1620
تعداد هسته ها : 4 هسته
حافظه واقعی : 4 گیگابایت
هارد دیسک : 200 گیگابایت

- - - Updated - - -

سلام

هک شدن سرور با راه اندازی فایروال و آنتی ویروس هم نمیشه کاری کرد .

امنیت سرور و افزایش بدید مثل تغییر پورت ریموت / دسترسی تک یوزر به ریموت / تغییر نام administrator / استفاده از پسورد قوی و تعویض هر ماه یکبار .

چطوری میتونم نام administrator رو تغییر بدم

AbtinServer
July 5th, 2015, 14:34
سرور شما قابلیت استفاده از هر انتی ویروسی رو داره از نظر منابع.

dakkeh20
July 5th, 2015, 14:52
چطوری میتونم نام administrator رو تغییر بدم

در منو run دستور lusrmgr.msc رو بزنید و اینتر کنید در صفحه ای که باز میشه ب قسمت users برید و روی administarator کلیک کنید و f2 بزنید و تغییر بدید و سیستم رو ریست کنید .