PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال مهم از سویس دهندگان هتزنر و ....

starting
July 8th, 2015, 18:58
ما چند روزه تو این انجمن هستم و چند اتفاق به شدت ذهنم رو درگیر کرده من از هتزنر خیلی ساله سرور دارم و استفاده میکنم علاوه بر اون از چند جای دیگه هم مستقیم دارم ولی با مرور تاپیکهای روزانه مسائلی دیدم که سوالات زیر از اون بیرون میاد که پاسخ روشنی از دید من ندارند و علت رو نمیفهم البته تا حدودیش ولی نه 100% سوالات بقرار زیر هستند:
1.چه عیب داره سروری که میخواد کنسل بشه بدیم به یکی دیگه که لازمش داره؟ چرا ترجیح میدین کنسل بشه ولی انتقال نمیدین؟مشکل چیه؟
2.من ندیدم هتزنر رو تعداد تخفیف بده حالا بعضا دوستانی رو دیدم که اصرار دارند سرور تو پنل خودشون بمونه و به پنل رقیب یا همکار دیگشون انتقال نمیدن با اینکه نرخ یوروشون هم ارزونه که بگیم میخوام رو یورو سود کنن؟ این سرور مگر دردسر هست برای شما چه سودی میتونه داشته باشه که انتقالش نمیدن؟شما که یورو گرون میدین نه بیشتر میگیرید نه هزینه ستاپ نه هیچی پس این قسمت گنگش چیه من نمیفهممش؟
3.خود دیتاسنتر برای کسانیکه سابقه کار بالا دارند و حسابشون چندین ساله فعاله میشه به بخش فروش و یا ساپورتشون لابی زد و سرورهای کنسلی ستاپ دار رو راحت بدون ستاپ خرید من بارها خریدم بخصوص ای سوون 4770 مدل ای ایکس 4 یا 40 الان چرا از این مزیت استفاده نمیکنید؟
4.دیتا سنترهای امریکائی و بعضا هلندی یا انگلیسی مثل رد استیشن میشه چونه زد و در خریدهای بالاتر قیمت رو کشید پائین یعنی بحثی خارج از ضابطه و بر اساس رابطه و ارتباط عمومی میشه رو قیمت سرور تخفیف گرفت. ولی هتزنر تو این زمینه به هیچ صراطی مستقیم نیست پس تعداد بالای سرور در اکانت شما جز نیاز به پاسخ ابیوز احتمالی رو بالا تر میبره سود دیگری داره که ما تا الان متوجه اون نشدیم؟
5.یا کلا قضیه کل کل و از این حرفهاست و خارج از محدوده تجاریه یک موضوع احساسیه دی: ؟؟

ببخشید فضولی کردم میدونم اما هرچی میخواستم نپرسم جام نگرفت چند روزه حس فضولیم بدجور رو اعصابه احساس میکنم این جنگ و جدل یک سودی داره که من نفهمیدم تا امروز؟

- - - Updated - - -

اینقدر سری هست که نمیگین؟

alfa5xx
July 8th, 2015, 19:15
با سلام...

1- در صورتی که سرور با نام شما خریداری شده و به فرد دیگه ای بدید هر مشکلی واسه سرور پیش بیاد به نام شما زده میشه و اعتبارتون تو هتزنر خراب میشه مگر اینکه کلا سرور جدید رو بنام فرد کنید که اونم فکر نکنم بشه

2-این یک فکر غلط ایت که تو پنل هر چی تعداد بیشتر سرور باشه اعتبار طرف بیشتر هست و با هاش پز میده...

3- سرور ها استوک شده و قدیمی شدن و ریسک است /.. سوختگی هارد . مسائلی از این دست .///

4- دقیقا به همین دلیل دیتاسنتر خوبی است ..جون هر چه سرور بییشتر ابیوز بیشتر و بدین صورت مدیریت سرور تو هتزنر یکم مشکلتر از جهاهای دیگه است چون باید ابیوز رو رفع کنی به هر صورت

5-کل کل و پز دادن هست

starting
July 8th, 2015, 20:59
با سلام...

1- در صورتی که سرور با نام شما خریداری شده و به فرد دیگه ای بدید هر مشکلی واسه سرور پیش بیاد به نام شما زده میشه و اعتبارتون تو هتزنر خراب میشه مگر اینکه کلا سرور جدید رو بنام فرد کنید که اونم فکر نکنم بشه

2-این یک فکر غلط ایت که تو پنل هر چی تعداد بیشتر سرور باشه اعتبار طرف بیشتر هست و با هاش پز میده...

3- سرور ها استوک شده و قدیمی شدن و ریسک است /.. سوختگی هارد . مسائلی از این دست .///

4- دقیقا به همین دلیل دیتاسنتر خوبی است ..جون هر چه سرور بییشتر ابیوز بیشتر و بدین صورت مدیریت سرور تو هتزنر یکم مشکلتر از جهاهای دیگه است چون باید ابیوز رو رفع کنی به هر صورت

5-کل کل و پز دادن هست
سلام
احسنت کامل و جامع پاسخ دادین
1.یعنی اگر پرداخت هکی و فیشینگ و ... یکسال بعدش هم انجام بده با اینکه تو پنل خودشه ما رو هم زیر سوال میبرند!؟ برعکسش هم صادقه؟ یعنی اگر مبدا خلافی کنه مقصد هم دچار مشکل میشه؟
2.آره همینو میگم پز دادن هم نداره چون رفرنسی برای اثبات تعداد وجود نداره و فقط شر و دردسر خالیه سرور بیشتر
3.همین ستاپی ها هم بعضا همینطور هستند معلوم نیست چقدر کار کرده و برای چه کاری استفاده شده بخصوص هارد و رید کارتش
4.با این وجود چرا بعضا بخاطر ماهی 10-15 تومن سرور میدن ارزش ریسک و دردسرشو داره؟
5.اینو کامل بود البتهه بقیه هم کامل بودند اما جای چند سوال داشت
باز هم از وقتی که گذاشتین کمال تشکر و احترام رو از شما دوست عزیز دارم

alfa5xx
July 8th, 2015, 21:55
1- پرداخت ها باید منبع معتبر باشه در غیر اینصورت بعد ها امکان داره واستون مشکل پیش بیاد ...اگر تو پنل طرف مقابل باشه ...مدیر سرور اون فرد حساب میشه به احتمال زیاد ...فقز برای اطمینان اگر بعد از انتقال تو فاکتور هم اگر اسم شما باز وجود داره مسئولیتش به نام شماست...

4- ببینید قیمت ارزان همیشه نشانه خوبی نیست ..بنده هم مثل خیلی از دوستان از مشتریهای بعضی از دوستان همین انجمن بودنم ولی وقتی فروش بیش از حد منابع سرور oversell رو میدیم و یا اینکه اطلاعات دقیقی در رابطه با نوع منابع اختصاصی به من ندادند و یا هر روز داشتن سرورشون رو تغییر لوکیشن میدادند به قول خودشون با اون همه تجربه که تو امضا ها و یا کامنتاشون الان میزارند ..
بر آن شدم خودم سرور خودم را به تنهایی و مستقیم بخرم و جدای از همه مشکلات ، این کار برای من خوب بود..اولین انتخاب رو هم هتزنر انجام ددم و تا الان هم خودم و هم دوستان مشتری هم راضی هستند خدا رو شکر ///منظورم انتخاب دیتاسنتر مناسب هست از اول...
هدف از قیمت کم مورد های زیادی هست ..حتی داشتیم تو همین فرم کسی سرور با قیمت 5000 یا 2000 تومان هم ویندوز فرخته و بعد از استفاده دوستان ..دیدن پسوردهای پی پال ، یاهو و جی میلشون هک شده بخاطر خرید سرور با قیمت کم ...ولی از طرف دیگه هستند دوستانی که آشنایی اونور آب ها دارند و یا دلار با قیمت خیلی پایین میگیرن و سرور کولو میکنند و یا رنت میکنند و شروع بکار میکنند برای همین قیمتهاشون ارزون هست که اکثرا هم کولو هست ...
یعضی از دیتاسنترها 256 ای پی رایگان میدن و یا ارزون میدن هر آی پی 0.5 دلار برای هر سرور اختصاصی مثل ovh ولی مشکلات خودش رو داره به هر حال
همکار عزیز شما نیز موفق باشید

pardishosting
July 8th, 2015, 22:57
اوایل از هت زنر سرور گرفتم از طریق دو تا از همکارهای انجمن ... که شاید خیلی ها ازشون تعریف می کنند.
پشتیبانی دو تاشون نداشتند ، سرور یک مشکلی داشت که خود به خود قطع میشد ، این دوستان پیگیر نبودند و پشتیبان ی نمی دادند. یکی از این همکاران تا گزارش مشکل می کردیم فقط یک lara می فرستاد.
وقتی مستقیم سرور رو تحویل گرفتیم ، هم مشکلات رو حل می کنند پشتیبانش البته کمی اذیت می کنند اما بالاخره باهاشون کنار می اییم.
البته کسانی که از ما سرور دارند واقع مشکل رو پیگیری می کنیم و هزینه بدون تخفیف رو هم ازشون می گیریم.