PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوان تشکیل یک تیم برای سایت اخبار تکنولوژی

AliFatehi
July 4th, 2015, 17:12
با سلام و احترام

فراخوان تشکیل یک تیم چند نفره برای یک وبسایت با موضوع اخبار تکنولوژی اعلام می نماید.

افراد باید :

- آشنا به سیستم وردپرس
- آشنا به لوازم الکتریکی و هوشمند
- آشنا به سئو مطالب
- نیاز به دلسوزی روی وبسایت
- روزانه یک ساعت یا بیشتر وقت
- آنلاین بود در یاهو مسنجر

وبسایت فعلا نیاز به هیچ سرمایه ای ندارد و افرادی که با گروه کار میکنند نسبت به فعالیت هایی که در وبسایت انجام میدهند درصد از درآمد سایت دریافت خواهند کرد.

مطمئن باشید یک تیم چند نفره خیلی راحت میتونن یه سایت رو بالا بیارن تا 1 یا 2 نفر
پس شک نکنید روزی یک ساعت یا بیشتر وقت بزارید در عوض یه سایت خوب با درآمد خوب خواهیم داشت.

برنامه های زیادی برای این وبسایت هست.

راههای ارتباطی:

یاهو مسنجر : f4tehi
ایمیل : ali.fatehi70@gmail.com

mchteh
July 4th, 2015, 17:37
با سلام و احترام

فراخوان تشکیل یک تیم چند نفره برای یک وبسایت با موضوع اخبار تکنولوژی اعلام می نماید.

افراد باید :

- آشنا به سیستم وردپرس
- آشنا به لوازم الکتریکی و هوشمند
- آشنا به سئو مطالب
- نیاز به دلسوزی روی وبسایت
- روزانه یک ساعت یا بیشتر وقت
- آنلاین بود در یاهو مسنجر

وبسایت فعلا نیاز به هیچ سرمایه ای ندارد و افرادی که با گروه کار میکنند نسبت به فعالیت هایی که در وبسایت انجام میدهند درصد از درآمد سایت دریافت خواهند کرد.

مطمئن باشید یک تیم چند نفره خیلی راحت میتونن یه سایت رو بالا بیارن تا 1 یا 2 نفر
پس شک نکنید روزی یک ساعت یا بیشتر وقت بزارید در عوض یه سایت خوب با درآمد خوب خواهیم داشت.

برنامه های زیادی برای این وبسایت هست.

راههای ارتباطی:

یاهو مسنجر : f4tehi
ایمیل : ali.fatehi70@gmail.com

عرض سلام و ادب
دوست عزیز چیزهایی که شما میگی کاملا درست و متین اما قطعا افراد کار بلد نمیان کارکنند
مثال میزنم:مثلا اگه یه سئوکار خوب به جمعتون اضافه شه با کمک درست کاری و تلاش بقیه اعضا سایت رو دوسه ماهه میاره جز نتایج برتر اما این بنده خدا بنظرتون خرج نداره؟باد هوا میخوره؟نمیتونه دوماه کار کنه تا سایت به نتیجه برسه بعد یه درصدی بگیره-من جسارت نمیکنم ولی پیشنهاد میدم یه سری از حدااقل ها رو در نظر بگیرید اینجوری دوسه ماهه جز سایت های برند میشید
انشاا...که موفق و سربلند باشید

gholamkale
July 4th, 2015, 17:49
سلام
تقریبا دوسال پیش تو فکر زدن همچین سایتی بودم اما بخاطر مشغله نشد
دامین زیر رو هم ثبت کردم خواستید میفروشمش
tech98.ir

AliFatehi
July 6th, 2015, 17:16
عرض سلام و ادب
دوست عزیز چیزهایی که شما میگی کاملا درست و متین اما قطعا افراد کار بلد نمیان کارکنند
مثال میزنم:مثلا اگه یه سئوکار خوب به جمعتون اضافه شه با کمک درست کاری و تلاش بقیه اعضا سایت رو دوسه ماهه میاره جز نتایج برتر اما این بنده خدا بنظرتون خرج نداره؟باد هوا میخوره؟نمیتونه دوماه کار کنه تا سایت به نتیجه برسه بعد یه درصدی بگیره-من جسارت نمیکنم ولی پیشنهاد میدم یه سری از حدااقل ها رو در نظر بگیرید اینجوری دوسه ماهه جز سایت های برند میشید
انشاا...که موفق و سربلند باشید

بله ، حرف شما درسته اما سوی صحبت بنده با افرادی بود که توانایی اینو دارن که چند ماه وقتشونو بزارن تا یه سایت رو برند کنن.

- - - Updated - - -

سلام
تقریبا دوسال پیش تو فکر زدن همچین سایتی بودم اما بخاطر مشغله نشد
دامین زیر رو هم ثبت کردم خواستید میفروشمش
tech98.ir

حقیقت این دامنه خوب هست اما خیلی مورد تایید نیست.
و اینکه دوست داریم افرادی که میخوان باهامون کار کنن اگر دامنه ای دارن که خوب هستن پیشنهاد بدن.

- - - Updated - - -

دوستان دامنه ای که انتخاب شده دامنه ی جالبی هست و استعداد خوبی داره برای برند شدن

اگر دوستان میخوان که یه سایت خوب بالا بیاد که واقعا به درآمد نزدیک بشه و فقط یه سایت انفرادی نباشه که بعد از چندماه کلا بیخیالش بشیم بسم الله بگن و کارو شروع کنیم