ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کــمک در کد نویسی c# | سیستم مدرسه

riping
July 4th, 2015, 13:18
با سلام خدمت تمامی دوستان :

یک نرم افزار مدیریـــت مدرسه نوشتیم !

سیستم مالی این نرم افزار خیلی برامون مهمه ! میخوایم یک امکان مهم توش بوجود بیاریم !

1- میخوایم در سیستم مالی یک کاری کنیم که وقتی دانش آموزی چکی رو ثبت میکنه 24 ساعت قبلش به سیستم آلارم بده که 24 ساعت آینده زمان چک هست

برای مثال امروز رو تاریخ 94/1/1/ فرض بگیریم.

پدر دانش آموز x میاد و یک چکی به ما تحویل میده برای تاریخ 94/04/11 . حالا ما میخوایم تاریخ 94/04/10 به ما یاد آوری کنه که این چک فردا اطلاع داده بشه .

علاوه بر اینکه به ما یادآوری کنه میخوایم با پنل پیامک به صورت خودکار پیامک برای پدر دانش آموز x بفرسته که تاریخ چک رو بهش اعلام کنه !

این خیلی برامون مهم هست میخوام دوستان برای نوشتن این کد کمکم کنن و بگن چطور آلارم و پنل پیامک رو بهش متصل کنم که 24 ساعت قبل دو کار رو انجام بده

1- به سیستم آلارم بده از طرف نرم افزار
2- به پدر دانش آموز x پیامک بفرسته !

افرادی که میتونن کمک کنن با یاهو من در تماس باشن . نام آن ها در قسمت درباره برنامه در قسمت کمک کنندگان و حامیان برنامه قرار می گیرد .

از کاربران خواهش میکنم با آیدی من در تماس باشند.

Bj.street

معرفی پیش فروش : نرم افزار به صورت حرفه ای برای امور مالی و امور مدیریتی مدرسه می باشد . به زودی این نرم افزار در این انجمن معرفی می شود . این نرم افزار کامل ترین نرم افزار در ایران برای تمامی امور یک مدرسه هوشمند می باشد.