ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای خرید vps

Mr_mehran
July 4th, 2015, 11:37
سلام ، من میخوام چند تا سایت بالا بیارم و ماهیت سایت ها طوری هست که به سرور مجازی نیاز دارم ، اما تجربه ای در این خصوص نداشتم

بحث سیستم عامل : راستشو بخواین چون تجربه کار با لینوکس رو نداشتم می ترسم وسط کار به مشکل کار بخورم ولی از طرفی هم چون اکثر سیستم های مدیریت محتوا برای لینوکس وجود دارن ،
این وسوسه رو دارم که هاست لینوکسی بگیرم ( در کل بین اسان بودن ویندوز و قدرتمند بودن لینوکس مشکل انتخاب دارم !)

مشکلات قانونی : سایتی رو که با ویژوال استودیو (کرک ) ساخته باشیم ، میشه روی این Vps های خارجی استفاده کرد ؟ یا امکانش هست پس فردا بگن بساط اتونو جمع کنین شما فلان قانون رو نقض کردین ؟

هزینه ها : ایا هزینه همان هزینه ماهیانه ای است که هاستینگ ها در پلن خودشون نوشتن ، مثلا فکر کنم میهن وب هاست نوشته ماهیانه 35 تومن ، یا هزینه های دیگری هم داره ؟

پشتیبان گیری : تو هاست اشتراکی حتی موقعی که خودمون بکاپ نمی گیریم ، اکثر هاست ها حداقل به صورت هفتگی بکاپ می گیرن ، ایا این موضوع در مورد VPS هم صدق می کنه ؟!

و اینکه ایا امکان بالا بیش از یک سایت در VPS وجود داره یا خیر .

hamra
July 4th, 2015, 11:42
سلام
در صورتیکه سرور مجازی تهیه کنید دیگر :
1 - پشتیبانی از همه نظر به پای خودتان هست و باید مدیریت روی سرور داشته باشید تا اتفاقی برای سرور رخ ندهد (اگر هم فروشنده بخواهید سرور را برای شما مدیریت کند معمولا هزینه ای دریافت میکند بصورت ماهانه)
2 - سرور مجازی اگر تهیه کنید دیگر بکاپ گیری پای خودتان هست و باید یک سرور هم برای بکاپ ها تهیه کنید تا بکاپ گیری روی آن صورت گیرید .
4 - هزینه ها هم : هزینه سرور هست + هزینه لایسنس سی پنل یا دایرکت ادمین + هزینه های دیگر (ددر صورتیکه بخواهید حرفه ای تر باشید !)
3 - مشکلات قانونی هم باید مکدیریت کنید روی سرور و....
---
مصرف سایت ها به چه صورت هست از نظر تعداد ای پی ورودی و میزان مصرف سی پی یود و... ؟ شاید بتونید نمایندگی هاست بگیرید و در اینصورت دیگه همه ی کار ها رو هاستینگ انجام میده و دردسر نخواهید داشت .