توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نشدن ویندوز سرور 2008 روی vmware
baran-bahar
July 2nd, 2015, 20:10
سلام
من میخواستم ویندوز سرور 2008 رو از طریق دی وی دی روی vmware نصب کنم. ولی مراحل نصبش کامل نمیشه. یه صفحه سیاه به این شکل باز میشه
.حالا باید چیکار کنم؟ http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26977&stc=1
nginxweb
July 2nd, 2015, 20:52
درود
دوست عزیز پیغام فوق به معنی عدم پیدا شدن سیستم عامل میباشد و میتوانید بدلیل مشکل در boot loader باشد
یشنهاد میشه ISO را تغییر دهید و iso دیگری استفاده کنید اگر باز مشکل داشتید باید بررسی شود
yourhosting
July 2nd, 2015, 21:00
ایزو رو قرار دادید در vm؟ BIOS وی ام رو بررسی کنید ببنید bootloader روی dvd هست؟
GREAT
July 2nd, 2015, 21:15
مشکل در لود بوت هست کاملا مشخصه
Mr.Te0
July 2nd, 2015, 22:07
نسخه بوتیبل این سیستم عامل را استفاده کنید.
ایزو کامل در خود وب سایت مایکروسافت در دسترس است.
AbtinServer
July 2nd, 2015, 23:03
ایزوی شما قابلیت نصب از بوت نداره
از ایزوی دیگری استفاده نمایید
baran-bahar
July 3rd, 2015, 00:27
بله گذاشتمش روی دی وی دی ولی باز درست نشد، یعنی کلا سورسشو دانلود کنم و از اول نصب کنم? دیگه از dvd استفاده نکنم ?
iraniserver.ir
July 3rd, 2015, 00:53
با سلام
در منوی بوتیبل سیستم وارد شوید
در قسمت بوت روی سی دی رام قرار دهید
ایزو یا سی دی خود را قرار دهید
و نصب را انجام دهید
SainaServer
July 3rd, 2015, 02:26
بله گذاشتمش روی دی وی دی ولی باز درست نشد، یعنی کلا سورسشو دانلود کنم و از اول نصب کنم? دیگه از dvd استفاده نکنم ?
بله از سایت خود ماکروسافت دانلود کنید ایزو رو
در بایوس هم روی سی دی رام قرار بدهید .
baran-bahar
July 3rd, 2015, 10:20
من از دی وی دی های king استفاده کردم. این تنظیماتی هم که گفتین بله چک کردم .منظورتون تنظیمات بوت خوده vm هست؟ که گذاشتمش روی CD_ROM DRIVE
yourhosting
July 3rd, 2015, 10:28
من از دی وی دی های king استفاده کردم. این تنظیماتی هم که گفتین بله چک کردم .منظورتون تنظیمات بوت خوده vm هست؟ که گذاشتمش روی CD_ROM DRIVE
این dvd که دوستان منظورشان هست این نیست که dvd ویندوز رو قرار بدید! شما با نرم افزار موجود(اسم دقیقا یادم نیست) فایل های مربوط به ویندوز که در dvd هست رو به یک file ایزو تبدیل کنید و سپس به وسیله اون ویندوز نصب کنید.
اگر هم ترافیک لازم دارید مستقیما ایزو رو از مایکروسافت یا ... مثل پیسی دانلود . دانلود کنید و استفاده کنید
iraniserver.ir
July 3rd, 2015, 10:48
این dvd که دوستان منظورشان هست این نیست که dvd ویندوز رو قرار بدید! شما با نرم افزار موجود(اسم دقیقا یادم نیست) فایل های مربوط به ویندوز که در dvd هست رو به یک file ایزو تبدیل کنید و سپس به وسیله اون ویندوز نصب کنید.
اگر هم ترافیک لازم دارید مستقیما ایزو رو از مایکروسافت یا ... مثل پیسی دانلود . دانلود کنید و استفاده کنید
میتونید از لینک زیر ایزو ویندوز سرور 2008 را دانلود کنید