ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات پیشرفته برای دامنه ir

cyclops24
July 2nd, 2015, 15:01
با سلام

دوستان من از سرویس ابری استفاده میکنم که نیاز دارم a یا cname برای دامنه بتونم ست کنم. قبلا برای دامنه بین المللی با ریسلو اینکار رو کردم بدون مشکل ولی این دامنه های ir هیچی نداره چطور میتونم اینکار رو کنم؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگر توضیحات بیشتر نیاز هست بگید تا بگم

پیشاپیش ممنون از توجهتون

royl
July 2nd, 2015, 15:18
باسلام
فکر کنم منظورتون رو درست متوجه شدم
ثبت کننده ریسیلو خودش یه سرور داره که بهش سرور دی ان اس میگن و دامنه رو بر روی اون سرور پارک میکنن و توسط اون انواع رکورد ها رو ایجاد میکنن
ولی ایرنیک این سرور رو نداره
شما باید یک هاست معمولی بخرید و دامنه بر روی اون پارن پارک کنید و از اون به عنوان دی ان اس سرور استفاده کنید
بهتر هست سی پنل باشه چون امکاناتش ساده و کاربر پسند و راحت هست
در صمن تو اینترنت dns سرور های رایگان هم هست که میتونید از اونا استفاده کنید
بااحترام

cyclops24
July 2nd, 2015, 15:37
باسلام
فکر کنم منظورتون رو درست متوجه شدم
ثبت کننده ریسیلو خودش یه سرور داره که بهش سرور دی ان اس میگن و دامنه رو بر روی اون سرور پارک میکنن و توسط اون انواع رکورد ها رو ایجاد میکنن
ولی ایرنیک این سرور رو نداره
شما باید یک هاست معمولی بخرید و دامنه بر روی اون پارن پارک کنید و از اون به عنوان دی ان اس سرور استفاده کنید
بهتر هست سی پنل باشه چون امکاناتش ساده و کاربر پسند و راحت هست
در صمن تو اینترنت dns سرور های رایگان هم هست که میتونید از اونا استفاده کنید
بااحترام

سلام
ممنون دقیقا سوالم همین بود. فقط ببخشید اینجوری رکورد A هم میشه تنظیم کرد یا فقط CNAME رو میشه؟
یعنی آدرس Root سایت اول میاد روی اون هاست بعد میره به یک آدرس دیگه؟؟
منطقا مثلا برای www سایت نباید مشکلی باشه ولی root که بدون www باشه رو نمیدونم.
اگر شما اطلاع دارید بگید اگر نه تست میکنم خبر میدم

باز هم ممنون از توجهتون

royl
July 2nd, 2015, 16:40
سلام
ممنون دقیقا سوالم همین بود. فقط ببخشید اینجوری رکورد A هم میشه تنظیم کرد یا فقط CNAME رو میشه؟
یعنی آدرس Root سایت اول میاد روی اون هاست بعد میره به یک آدرس دیگه؟؟
منطقا مثلا برای www سایت نباید مشکلی باشه ولی root که بدون www باشه رو نمیدونم.
اگر شما اطلاع دارید بگید اگر نه تست میکنم خبر میدم

باز هم ممنون از توجهتون
بله هر نوع رکرودی میشه
شما میتونید مثل بگید که دامنه اصلی تون به این ای پی یا سی نیم وصل بشه
و ساب دامینتون به یه سرور دیگه
بااحترام

cyclops24
July 3rd, 2015, 11:39
سلام
متاسفانه خیلی بده که پشتیبانی حتی شرکت های بزرگ هم یا جواب غلط میدن یا بعضا از دوستان این سایت هم دیرتر جواب میدن. واقعا از دوستان این سایت تشکر میکنم که با اینکه مشتری خودشون نیستم سریع تر از شرکت هاستینگم پاسخگو بودن. من برای تنظیماتم دچار مشکل شدم و چون شرکت هاستینگم از دیروز جواب تیکت ندادن مزاحم دوستان اینجا شدم.

کاری که کردم رو کامل میذارم تا هم مشکل راحت تر پیدا بشه هم شاید به درد کسی بخوره

صورت مساله:
من یک دامنه دارم مثلا به صورت newDomain.ir حالا میخوام رکوردهای CNAME و A براش تنظیم کنم.

پیش زمینه موضوع: (چرا تنظیم این دو رکورد رو نیاز دارم؟)
من یه سرویس ابری استفاده میکنم (که ایرانی هم نیست) سرویس ابری رو طبق گفته شرکتش قبلا برای چند تا پروژه روی دامنه های بین المللی به این صورت تنظیم میکردم که یه آدرس داشتن مثلا به صورت (origin.cloudService.com) که www دامنه رو با یک رکورد CNAME مینداختم روی این آدرس (origin.cloudService.com) و اگر میخواستم سایت بدون www هم روی سرویس مورد نظر بیفته همیشه آدرس IP معادل همین آدرس رو برای دامنه اصلی بدون www با رکورد A ست میکردم. (مثلا 114.23.70.34)

حالا میخوام همین کار رو با دامنه IR انجام بدم همون طور که دوست گرامی جناب royl (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=77959) فرمودند من قرار شد از یک cpanel برای اینکار استفاده کنم. من یک هاست با cpanel داشتم رو دامنه domain.ir حالا دامنه newDomain.ir رو دارم که میخوام روی همین cpanel تنظیمش کنم که روی سرویس ابری بیفته.

راهی که من رفتم:
اول اومدم دامنه newDomain.ir رو روی هاست با استفاده از Parked Domain پارک کردم. بعد رفتم تو بخش Advanced DNS Zone Editor و دامنه جدید رو انتخاب کردم و رکورد www.newDomain.ir (http://www.newDomain.ir) که خودش CNAME بود به newDomain.ir را ویرایش کردم و مقدارش رو تغییر دادم به origin.cloudService.com بعد که www سایت رو چک کردم بهم Server error. میده و کار نمیکنه با این حال رکورد newDomain.ir که خودش A هم بود رو هم ویرایش کردم و مقدار IP رو تغییر دادم به 114.23.70.34 ولی جالبه که آدرس سایت بدون www یعنی newDomain.ir رو که میزنم محتوی دامنه دیگه همین هاست یعنی domain.ir روش نمایش داده میشه یعنی انگار اصلا تغییر IP من تاثیر نداره.

امیدوارم قضیه پیچیده نشده باشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید چون شرکت هاستینگ که ماشالا محل نمیده کلا