توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی اطلاعات از خطا های sql server 2008 داره
ghazal
September 1st, 2010, 16:29
سلام
من در زمان export کردن در sql server2008 دچار خطا می شوم که هر کار بگید کردم کلی کد نوشتم و پاک کردم دوباره نصب کردم ولی حل نشد .ممنون می شم راهنمایی کنید
عکس خطا را ضمیمه کردم
Aria
September 1st, 2010, 16:50
سلام.
در متن خطا ذکر شده که:
The Object must support type information
این مورد احتمالاً ربطی به SQL سرور نداره و به دلیل فرمت بانک اطلاعاتی شما هست.
برای اطمینان، یک بانک اطلاعاتی جدید ایجاد کنید و چند Table در اون اضافه کنید و سپس تلاش کنید که Export کنید یا Backup بگیرید و همینطور Script رو هم بررسی کنید که آیا خروجی میده یا نه.
اگر موارد بالا بر روی بانک اطلاعاتی جدید بدون مشکل اجرا شد، یعنی مشکل فعلی تنها از همان بانک اطلاعاتی هست و به طور کلی در سرور SQL نیست که در این حالت کاری از طرف سرور نباید انجام بشه و در واقع فایل MDF باید اصلاح بشه.
با تشکر.
ghazal
September 1st, 2010, 17:01
با سلام
چشم حتما این موارد را هم چک می کنم .ولی همین فایل در 2 تا سیستم دیگه جواب میده و بدون مشکل است فقط در سیستم من مشکل داره....
ghazal
September 1st, 2010, 17:04
آریا جان
امتحان کردم .باز هم همین خطا آمد.
مستاصل شدم.....
Aria
September 1st, 2010, 17:05
سلام.
چند نکته قابل ذکر هست:
1. سیستم های دیگه از چه سیستم عاملی استفاده می کردند ؟
2. چه Language هایی به صورت Local بر روی سیستم های دیگه نصب بود ؟
3. به چه صورت فایل بانک اطلاعاتی شما به سیستم شما منتقل شده ؟
4. آیا ورژن دقیق SQL Server ها یکی هست با سیستم شما ؟
5. اگر این بانک در SQL 2005 ایجاد شده و به SQL 2008 منتقل شده، آیا Compatibility Options درست تنظیم شده ؟
6. اگر این بانک در SQL 2008 ایجاد شده و به SQL 2008 منتقل شده، از چه طریق این کار صورت گرفته و در هنگام Attach کردن بانک در Log ها خطا ای ثبت نشده ؟
با تشکر.
ghazal
September 1st, 2010, 17:08
ممنون
باشه بررسی می کنم جواب می دم.
Aria
September 1st, 2010, 17:13
سلام.
لطفاً بررسی کنید که آیا فایل DTSPipeline.dll در شاخه زیر حظور داره یا خیر ؟
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\DTS\Binn
همینطور از بخش SQL Server Configuration Manager و در زیر شاخه SQL Server Network Configuration بررسی کنید که آیا Named Pipes فعال هست و یا خیر و اگر Disabled بود، تلاش کنید که Enable کنید و ببینید که پیغام خطا ای دریافت می کنید ؟
با تشکر.
ghazal
September 1st, 2010, 18:03
سلام
ممنون از پیگیری شما
مورد اول چک شد وجود داشت
ولی مورد دوم اصلا این گزینه را نداشت که پیوست کردم لطفا ببنید
ghazal
September 1st, 2010, 18:05
پیداش کردم
enabel را زدم این پیغام را داد پیوست کردم
ghazal
September 1st, 2010, 18:18
پیداش کردم
enabel را زدم این پیغام را داد پیوست کردم
ok را بزنم
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
در عکسی که برای Config Manager ارسال کردید، متوجه شدم که شما Instance های مختلفی بر روی سیستم خودتون دارید.
آیا ورژن های نصب شده یکی هستند ؟
آیا نیازی به داشتن تمام Instance ها دارید ؟
اگر این مورد بدون نیاز شما انجام شده، به شما اکیداً پیشنهاد می کنم که ویندوز سیستمتون رو عوض کنید و بعد SQL رو *تنها یک بار* نصب کنید و حتماً هم SP1 رو نصب کنید (برای SQL 2008) و یا SP3 رو نصب کنید (برای SQL 2005) تا اطمینان داشته باشید که مشکلی پیش نمیاد.