سلام دوستان من یه قالب طراحی کردم...ولی این قالب توی هر کامپیوتر دیگه به غیر از کامپیوتر خودم لود میکنم قالب به هم میریزه تو موبایل هم همینطوره...
مشکل از کجاس؟
www.Lirexmusic.com
اینم سایت...
ezatpanah
July 1st, 2015, 21:16
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26957&stc=1
اینجا که بدون مشکله !
mojtaba05
July 1st, 2015, 21:41
با سلام٬ در مانیتور من هم به هم ریختگی مهمی به چشم نمی خوره٬ اگر در نمایشگرهای کوچکتر مشکل داره٬ به خاطر اینه که واکنشگرا نیست.
البته قالب ایرادهای زیادی داره٬ مثلا همه چیز حتی بدنه اصلی قالب٬ داخل هدر (#header) قرار داره.
hamidrez4
July 1st, 2015, 23:42
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26957&stc=1
اینجا که بدون مشکله !
شما با لپ تاب لود کردید فک کنم...
اگه با موبایل یا سیستم دیگه ای وارد بشید بهم میریزه
- - - Updated - - -
با سلام٬ در مانیتور من هم به هم ریختگی مهمی به چشم نمی خوره٬ اگر در نمایشگرهای کوچکتر مشکل داره٬ به خاطر اینه که واکنشگرا نیست.
البته قالب ایرادهای زیادی داره٬ مثلا همه چیز حتی بدنه اصلی قالب٬ داخل هدر (#header) قرار داره.
خب من باید چکار کنم دوست عزیز؟
iraniserver.ir
July 2nd, 2015, 00:12
سلام من یک دوستی دارم بعضی موقع ها ازش میپرسم راهنماییم میکنه شما میتونید از ایشون بپرسی راهنماییت کنه
شماره تماسش : 09174754547
riping
July 2nd, 2015, 00:14
شما باید قالب رو رسپانسیو کنید
اگر خواستید بگید اطلاعات بدم با کمترین هزینه قالب رو براتون رسپانسیو کنم ;)
mojtaba05
July 2nd, 2015, 00:22
خب من باید چکار کنم دوست عزیز؟
قالبی که ریسپانسیو نیست هم به هر حال باید در مانیتور کامپیوترهای مختلف به درستی نمایش پیدا کنه. اگه عرض بدنه اصلی سایت رو بین 800 تا 1000 پیکسل قرار بدید٬ در مانیتورهای کوچکتر هم بدرستی نمایش پیدا میکنه.
شما باید ایرادهای قالبتون رو برطرف کنید. الان بدنه اصلی سایت خودش داخل هدر قرار گرفته. این یعنی تگهای باز و بسته تون مشکل داره. مثلا به جای این که </div> بگذارید٬ <div> گذاشتید.
حالا اگه بخواید توی موبایل و تبلت هم مناسب صفحه باشه٬ باید ریسپانسیو بشه٬ که مرحله دوم کار شما است٬ شما اگر خودتون این قالب رو ساختید٬ بهتره اول مشکلاتش رو برطرف کنید تا تجربهتون هم در این زمینه افزایش پیدا بکنه.
hamidrez4
July 2nd, 2015, 00:27
قالبی که ریسپانسیو نیست هم به هر حال باید در مانیتور کامپیوترهای مختلف به درستی نمایش پیدا کنه. اگه عرض بدنه اصلی سایت رو بین 800 تا 1000 پیکسل قرار بدید٬ در مانیتورهای کوچکتر هم بدرستی نمایش پیدا میکنه.
شما باید ایرادهای قالبتون رو برطرف کنید. الان بدنه اصلی سایت خودش داخل هدر قرار گرفته. این یعنی تگهای باز و بسته تون مشکل داره. مثلا به جای این که </div> بگذارید٬ <div> گذاشتید.
حالا اگه بخواید توی موبایل و تبلت هم مناسب صفحه باشه٬ باید ریسپانسیو بشه٬ که مرحله دوم کار شما است٬ شما اگر خودتون این قالب رو ساختید٬ بهتره اول مشکلاتش رو برطرف کنید تا تجربهتون هم در این زمینه افزایش پیدا بکنه.
بـله خودم طراحی کردم...
موردی که گفتید بدنه سایت در هدر قرار گرفته رو دیدم...
ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم؟!! مگه بدنه در فایل index قرار نمیگره و هدر در فایل header ؟ این دوتا جدا از همن پس چطور بدنه تو هدر قرار گرفته؟!!
mojtaba05
July 2nd, 2015, 01:02
بله این دو فایل جدا هستند٬ ولی طوری پیکر بندی شدهاند که وقتی در مرورگر فراخوانی می شوند تبدیل به یک فایل واحد می شوند. باید ببینید کجا تگ بسته رو نگذاشتید.
اشتباهات کدنویسی تون رو در اینجا ببینید و رفعشون کنید:
بـله خودم طراحی کردم...
موردی که گفتید بدنه سایت در هدر قرار گرفته رو دیدم...
ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم؟!! مگه بدنه در فایل index قرار نمیگره و هدر در فایل header ؟ این دوتا جدا از همن پس چطور بدنه تو هدر قرار گرفته؟!!
طراحی و اجرای قالب بر اساس استاندارد جهانی کدنویسی ، کدهای مربوط به هربخش رو داخل تگ مربوط به خودش تعریف کرده ؛
به عنوان مثال محتویات اولیه و اصلی سایت شما ؛ عنوان سایت ، کلمات کلیدی ، متا ، توضیحات ، سایر کدهای مورد نیاز.... در بین تگ زیر قرار می گیرند:
<head>
</head>
و به همین ترتیب دیگر تگ ها و استانداردها برای بهینه سازی سایت تعریف شدن ، که البته عدم رعایت برخی از این استاندارها تاثیری روی نحوه نمایش در مرورگرها نداره اما به هر شکل استاندارد نیست!!
hamidrez4
July 2nd, 2015, 01:18
بله این دو فایل جدا هستند٬ ولی طوری پیکر بندی شدهاند که وقتی در مرورگر فراخوانی می شوند تبدیل به یک فایل واحد می شوند. باید ببینید کجا تگ بسته رو نگذاشتید.
اشتباهات کدنویسی تون رو در اینجا ببینید و رفعشون کنید: