ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرعت در سرور

SaMaN0861
July 1st, 2015, 14:31
با سلام
دوستان بنده یک سرور از هتزنر (EX60) چهار روزی هست که تهیه کردم و از اولین روز کندی احساس میکردم ولی گفتم شاید از سمت اینترنت ایران باشه کندی داخل ریموت ولی با اینترنت 40 مگ هم تست کردیم هنوز همین طوری بود !
روی سرور VMware ESXi 5.5 نصب هست.
دوستان لطفاً اگر راه حلی دارن اعلام کنن.
با تشکر

nginxweb
July 1st, 2015, 14:33
درود
دوست گرامی از سرور برای چه منظوری استفاده میکنید؟
هاست اشتراکی ارائه میدهید؟ یا صرفا مجازی ساز نصب کرده اید و هدف Virtualization و ارائه سرور مجازی میباشد؟

SaMaN0861
July 1st, 2015, 14:38
درود
دوست گرامی از سرور برای چه منظوری استفاده میکنید؟
هاست اشتراکی ارائه میدهید؟ یا صرفا مجازی ساز نصب کرده اید و هدف Virtualization و ارائه سرور مجازی میباشد؟

سرور تهیه شده برای ارائه خدمات سرور مجازی می باشد که بر روی آن سرور های ویندوز ، لینوکس و میکروتیک ارائه می شود.

yourhosting
July 1st, 2015, 14:41
سرور تهیه شده برای ارائه خدمات سرور مجازی می باشد که بر روی آن سرور های ویندوز ، لینوکس و میکروتیک ارائه می شود.
چه تعداد vps روش قرار دادید؟ اگر تعداد vm ها روش زیاد باشه بالطبع کیفیت پورت نیز کاهش پیدا میکنه

SaMaN0861
July 1st, 2015, 14:45
چه تعداد vps روش قرار دادید؟ اگر تعداد vm ها روش زیاد باشه بالطبع کیفیت پورت نیز کاهش پیدا میکنه

دوست عزیز بنده کلاً میکروتیک رو خوردم (شوخی :دی) تعداد سرور ها 20 عدد هست و مصرف پورت میانگین بین 20 مگابیت و 40 مگابیت می باشد و در مواقعی که دانلود میکنیم مصرف پورت تا 180 مگابیت بیشتر نمیرود !
کاملاً گیج شدم مشکل از هارد هست یا کارت شبکه !

websazha
July 1st, 2015, 14:48
با سلام
دوستان بنده یک سرور از هتزنر (EX60) چهار روزی هست که تهیه کردم و از اولین روز کندی احساس میکردم ولی گفتم شاید از سمت اینترنت ایران باشه کندی داخل ریموت ولی با اینترنت 40 مگ هم تست کردیم هنوز همین طوری بود !
روی سرور VMware ESXi 5.5 نصب هست.
دوستان لطفاً اگر راه حلی دارن اعلام کنن.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز عوامل مختلف می تونه باشه.
1-هارد های استوک.
2-عدم ایجاد منابع به درستی برای سرور ها.
3-شبکه هتزنر که در حال تغییرات هستند.

نیاز هست اعلام کنید کندی در شبکه هست یا سرور های مجازی.
اگر سرور های مجازی از نظر سرعت خوشون خیلی کند هستن سرور رو تست هارد کنید.
تست سرعت بخواین انجام بشه.

ms96
July 1st, 2015, 14:49
دوست عزیز بنده کلاً میکروتیک رو خوردم (شوخی :دی) تعداد سرور ها 20 عدد هست و مصرف پورت میانگین بین 20 مگابیت و 40 مگابیت می باشد و در مواقعی که دانلود میکنیم مصرف پورت تا 180 مگابیت بیشتر نمیرود !
کاملاً گیج شدم مشکل از هارد هست یا کارت شبکه !

میتونی از ای پی هایی که از میکروتیکتون رد نشدند سرعت رو چک کنید. هاردتون رو هم تست بگیرید.