PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند راهنمایی در مورد انتقال دامنه * مهم

0 1
July 1st, 2015, 12:26
سلام دوستان

یک دامنه .com خریدم که دامنه در resello ثبت شده دامنه به نام خودم هست و بهم پنل داده شده ولی امکان باز کردن قفل دامنه در پنل رو ندارم متاسفانه از جایی که خرید کردیم جواب تیکت در این مورد رو هم نمی دهند . راهی هست بدون باز

کردن قفل دامنه ، دامنه رو به یک پنل دیگه در resello انتقال داد (اگر نیاز باشه نمایندگی هم میگیرم ) ؟

البته کد انتقال دامنه رو دارم

wenhost
July 1st, 2015, 12:28
باید توسط نمایندتون قفل بشه

a.e
July 1st, 2015, 12:30
در صورتی که پنل مستقیم به شما داده شده است این امکان باید فعال باشد؛ و با فعال کردن این بخش یک کد به شما داده میشود.

0 1
July 1st, 2015, 12:30
باید توسط نمایندتون قفل بشه

متاسفانه ایشون جواب تیکت رو نمیدن راهی برای انتقال وجود نداره؟

در صورتی که پنل مستقیم به شما داده شده است این امکان باید فعال باشد؛ و با فعال کردن این بخش یک کد به شما داده میشود.

پنل دارم ولی امکان باز کردن قفل رو نداره! ولی authcode رو دارم

wenhost
July 1st, 2015, 12:32
اگر کد انتفال داریید که در پنل هستش انتقال بدید

0 1
July 1st, 2015, 12:36
authcode رو دارم ولی دامنه قفل هست امکان انتقال وجود داره وقتی دامنه قفل باشه؟

wenhost
July 1st, 2015, 12:39
خیر!

- - - Updated - - -

قفل به این معنا هستش که ترانسفر نمیشه کرد و باید باز شه توسط نمایندتون تا بتونید منتقل کنید
وقتی پنل رو دارید چه نیازی دارید که انتقال بدید!

0 1
July 1st, 2015, 12:44
قصد فروش دامنه رو دارم و اینکه با این شرایط هم میترسم برای تمدید دامنه به مشکل بخورم

اگر مستقیم به resello ایمیل بزنم امکان باز کردن قفل توسط resello وجود داره؟

wenhost
July 1st, 2015, 12:47
خیر
دامنه رو با پنل بدید!
دوم این که شاید پشیتیبانیتون پیدا بشه!
باید اول بررسی کنید از چه کسی خرید میکنید!

0 1
July 1st, 2015, 12:57
همیشه خودم از شرکت های معتبر خرید میکنم متاسفانه این بار دامنه رو خودم ثبت نکردم! چند روزی هست جواب نمیدند ان شاء الله که پیداشون بشه!

wenhost
July 1st, 2015, 12:58
اگر ممکنه نام سایت ثبت کننده دامین رو بگذارید
دوستان دیگر با خبر بشند