ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش ناگهانی رتبه ی آلکسا ی ایران

ali18
June 30th, 2015, 10:46
سلام دوستان عزیز
مشکلی برای سایتم به وجود اومده .
رتبه آلکسای ایران سایتم به صورت ناگهانی افت کرده . از 8700 ایران به 17600 رسیده اونم طی دو روز .
1- سایتم هم هر روز آپدیت کردم .
2- در این زمان از تبلیغات اسکرولی سایت Anetwork استفاده کردم .
3- رتبه جهانی سایت پسرفت نکرده و پیشرفت هم کرده است .
4- تغییری هم در قالب سایت به وجود نیاوردم .
5- ورودی گوگل سایتم هر روز داره پیشرفت میکنه اما رتبه ی آلکسا ایران پسرفت می کنه .

آدرس سایتم هم در امضام وجود دارد .
دوستان ممنون میشوم کمک کنید .
:)

menalgeya
June 30th, 2015, 16:10
با سلام

این اتفاقات در الکسا طبیعی هست

مجددا درست میشه البته طبق گقته های شما که هر روز در حال آپدیت و افزایش بازدید هستید

delta
June 30th, 2015, 17:55
2
- در این زمان از تبلیغات اسکرولی سایت Anetwork استفاده کردم .

استفاده نکن برادر...استفاده نکن..شما که فکر پیشرفتی از این چندرغاز بگذر تا در اینده بتونی بهتر درامد داشته باشی.اینجور سایتها رتبه شما رو پایین میاورند

وب مستر
June 30th, 2015, 18:53
2

استفاده نکن برادر...استفاده نکن..شما که فکر پیشرفتی از این چندرغاز بگذر تا در اینده بتونی بهتر درامد داشته باشی.اینجور سایتها رتبه شما رو پایین میاورند
Anetwork کلاه برداریست در واریز که در زمان تسفیه حساب و بعد از 1 ماه همه رو کلاه بردار میخونن ...
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=54109
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=54624&page=2
, .... !

1online.ir
June 30th, 2015, 20:32
سلام
بنده یک سایت وردپرسی داشتم قبلا و برای از تبلیغات anetwork اسکرولی استفاده کردم
اولش واقعا خوب بود و رتبه از 30000 به 15000 رسید ولی یک فته بعد رتبه سیر نزولی داشت و دیگه تاثیری نداشت

PersianDed
July 1st, 2015, 02:19
سلام دوست من
شما که واقعا مهم هستش پیشرفت رتبه وب سایتتون.... سعی کنید از تبلیغات استفاده نکنید

ضمنا روی تغییرات سریع خیلی نباید حساس شد. ممکن هستش بعد از یک مدت به وضعیت قبل خودتون برگردید

موفق باشید

xmohammadx
July 1st, 2015, 12:03
با سلام
این نوسانات درست میشه

InterServer.ir
July 2nd, 2015, 02:13
الکسا فاکتور های مناسبی نداره برای رتبه بندی سایت ها

قبلا یکی از سایت هام زمانی که ورودی گوگل بیشتر می شد الکسا رتبه افت میکرد و زمانی که ورودی گوگل کمتر می شد رتبه رشد می کرد

به شخصه قبولش ندارم

mohammadali3517
July 2nd, 2015, 17:42
با سلام
دوست عزیز قبلا سر این قضیه توی انجمن بحث شده
متاسفانه الکسا چند رنج ای پی ایران رو دیگه نمیشمره و در نتیجه افت خواهید داشت
الان یکی از سایت های خود من توی روز بالای 1000 کلیک از گوگل میخوره ولی به خاطر اینکه همه بازدید کننده ها ایرانی هستن الکسا روی 5 میلیون مونده + بازدید هر ای پی روی سایت خیلی بالا هم هست ولی .....

ali18
July 2nd, 2015, 18:20
با سلام
دوست عزیز قبلا سر این قضیه توی انجمن بحث شده
متاسفانه الکسا چند رنج ای پی ایران رو دیگه نمیشمره و در نتیجه افت خواهید داشت
الان یکی از سایت های خود من توی روز بالای 1000 کلیک از گوگل میخوره ولی به خاطر اینکه همه بازدید کننده ها ایرانی هستن الکسا روی 5 میلیون مونده + بازدید هر ای پی روی سایت خیلی بالا هم هست ولی .....

پس راه حلی نیس ؟
9 ماه بیشتر روی این سایتم وقت گذاشتم الان تازه زمان سود دهیشه و میخواهم از تبلیغات پول دربیارم . ملاک مهم برای خرید تبلیغات رتبه ی آلکسا است .
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید !!!

InterServer.ir
July 2nd, 2015, 20:44
پس راه حلی نیس ؟
9 ماه بیشتر روی این سایتم وقت گذاشتم الان تازه زمان سود دهیشه و میخواهم از تبلیغات پول دربیارم . ملاک مهم برای خرید تبلیغات رتبه ی آلکسا است .
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید !!!

بهترین کار برای افزایش دائمی رتبه الکسا ساختن تولبار برای سایت و ترغیب کاربران به نصب هست به طوری که حتی 3 نفر هم نصب کنه و از سایت شما دیدن کنه در رتبه الکسا تاثیر زیادی داره.

راه دوم خرید پاپ آپ هست که دائمی نیست و مشکلاتی داره

ali18
August 28th, 2015, 03:16
سلام
رتبه آلکسای ایران تغریبا خوب شد اما رتبه جهانی آلکسای سایتم طی دو روز 200,000 افت داشته !!!
دلیل خاصیه یا عادیه ؟

hegza
August 28th, 2015, 03:48
اول که رتبه جهانی میانگین 3ماه هست و ممکنه خوب نشون بده اما دلیل پیشرفت نیست.
رتبه ایران ملاکه که تقریبا با 3 روز تاخیر الکسا میزنه سایت شما داره سقوط میکنه ولی با توجه به این نکته که میفرمائید ورودی هنوز هست پس ممکنه سایتهای پاپ آپ و سیستم های رنک اسپمی وارد عرصه شدند و این عقب گرد شما نیست رشد اونا هست که ممکنه بی ربط به موضوع سایت شما باشه
آلکسا قاطی نمیکنه اینم در نظر بگیرید شما با دست خودتون کاربری که ممکنه سایت شما رو چندین بار بگرده بخاطر اون تبلیغ کذایی ای نتورک فورا توسط بازدید کننده بسته بشه
قدیما به این میگفتن پرده سیاه و نشونه سایت هرز بود بشخصه اینو ببینم فکر میکنم سایت اسپمر هست و میبندمش

داراپیامک
August 28th, 2015, 13:40
به مرور زمان درسته میشود...

ali18
August 31st, 2015, 02:09
اول که رتبه جهانی میانگین 3ماه هست و ممکنه خوب نشون بده اما دلیل پیشرفت نیست.
رتبه ایران ملاکه که تقریبا با 3 روز تاخیر الکسا میزنه سایت شما داره سقوط میکنه ولی با توجه به این نکته که میفرمائید ورودی هنوز هست پس ممکنه سایتهای پاپ آپ و سیستم های رنک اسپمی وارد عرصه شدند و این عقب گرد شما نیست رشد اونا هست که ممکنه بی ربط به موضوع سایت شما باشه
آلکسا قاطی نمیکنه اینم در نظر بگیرید شما با دست خودتون کاربری که ممکنه سایت شما رو چندین بار بگرده بخاطر اون تبلیغ کذایی ای نتورک فورا توسط بازدید کننده بسته بشه
قدیما به این میگفتن پرده سیاه و نشونه سایت هرز بود بشخصه اینو ببینم فکر میکنم سایت اسپمر هست و میبندمش

سلام
خیلی وقته من تبلیغات ا نتورک از تو سایتم برداشتم .
به نظر من افت 200 هزار تا خیلی عجیبه !!!

- - - Updated - - -

سلام
مشکل از سایت بنده بود .
برای سرور آلکسا ارور 500 رو میاورد .
دوستان کسی راه حل داره برای یر طرف کردن ارور 500 ؟

hegza
August 31st, 2015, 03:23
سلام
خیلی وقته من تبلیغات ا نتورک از تو سایتم برداشتم .
به نظر من افت 200 هزار تا خیلی عجیبه !!!

- - - Updated - - -

سلام
مشکل از سایت بنده بود .
برای سرور آلکسا ارور 500 رو میاورد .
دوستان کسی راه حل داره برای یر طرف کردن ارور 500 ؟
از سرور بسته بوسیله آپاچی به منیجر سرور بگید حل کنه

ali18
August 31st, 2015, 23:52
سلام امروز رتبه الکسای سایت من رفته پایین تو ایران و رتبه کشوری بالا رفته به نظرتون مشکل از چیه

http://iraniserver.com/index.php

پایین سایت آمار سایتم رو زده

رتبه ی آلکسا چه جهانی و چه کشوری هر چه کاهش پیدا کنند بهترن .

chichosting.net
September 28th, 2015, 08:08
با درود
سرعت لود سایت خود را به حداقل و زیر 0/5 ثانیه برسانید در کمتر از 5 روز تاثیر آن را مشاهده کنید .